Start play off Tipsport extraligy: Vyhoří kohouti? Zadrhne se Dynamo?

9. března 2021, 8:00

Redakce eSports.cz

Základní část elitní české hokejové soutěže máme za sebou. Je tu předkolo play off! Kdo postoupí? Plzeň jde na Olomouc, Hradec Králové se pokusí vyzrát na Litvínov, Pardubice čelí Karlovým Varům a Vítkovice vyzvou Brno. Série se hrají na tři vítězné zápasy a podle bookmakerů Tipsportu by si s osmifinálovou fází měli nejlépe poradit indiáni. Také si myslíte, že po dlouhodobé fázi až dvanáctí kohouti páté Západočechy těžko překvapí? Vsaďte si u Tipsportu a sledujte všechna utkání vyřazovacího módu Tipsport extraligy živě na TV Tipsport!

Rozšířené play off vypukne ve středu v 17:00 hodin na ledě perníkářů. Největší komunita sázkařů má přitom celkem jasno – Pardubice, které po 52 kolech skončily sedmé, se s Karlovými Vary (10. příčka) zdržovat moc nebudou. Ovládne Dynamo sérii 3:1 na zápasy? Nebo snad 3:0? Vsaďte si! Jistou navigací při posuzování šancí obou týmů na úspěch může být bilance vzájemných duelů a z tohoto hlediska Energie není bez šance. Ano, Západočeši sice proti Dynamu letos urvali pouhé tři body, ale výsledky byly velmi těsné: 2:1 po nájezdech, 4:5, 3:4 a 2:3 v prodloužení. Takže… Přece jen zápletka? Vsaďte si a sledujte kompletní program v přímých přenosech na TV Tipsport! Získejte navíc 150 Kč zdarma na své první sázky!

Chemici vyletí

NavrcK7 očekává vyřazení Litvínova. Důvod? „Tuto sezonu se Hradec utkal s Vervou čtyřikrát a pokaždé uspěl v základní hrací době (4:2, 4:1, 3:1, 3:2). Trenér Vladimír Růžička je specialistou na nadstavbu a určitě své mužstvo kvalitně připraví. Jeho taktika je založena na pevné defenzivě a chemici nemají tak silný útok, aby lvy dokázali ohrozit. Jednoduše nevidím nic, v čem by mohli být Severočeši lepší. Sázce dávám plnou důvěru.“ Souhlasíte? Nechte se inspirovat tipérovou analýzou!

Založte si účet u Tipsportu a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Ochrana osobních údajů | Sledování streamů | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports.cz, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@hokej.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz