Kometa zastavila Dynamo, Třinec – Motor 9:7! Uspěly Liberec, Plzeň i Sparta

Foto: Lukáš Filipec, hcocelari.cz

24. ledna 2021, 16:15

Jan Šimek

Nedělní program 39. kola Tipsport extraligy odstartoval v Pardubicích, kde Dynamo s čerstvými posilami v sestavě podlehlo Kometě 2:3, litvínovští hokejisté porazili Zlín. Hradec Králové smetl Karlovy Vary, Plzeň vyhrála na Hané a Sparta ve šlágru zdolala Mladou Boleslav. Liberec si poradil s Vítkovicemi. V duelu Třince s Českými Budějovicemi padlo neuvěřitelných 16 branek, Oceláři předvedli luxusní obrat!

Kometa zabrala a ukončila vítěznou sérii Dynama

Pardubice vyhrály pětkrát v řadě a na úspěšnou šňůru chtěly navázat proti Kometě, které se v poslední době tolik nedaří. Dynamo navíc poslalo do hry i dvě ostřílené posily – ruského gólmana Barulina a běloruského bouráka Kosticyna. Východočeši se ale rozjízděli pomaleji a Kometa šla díky gólům Klepiše a Valského do dvoubrankového trháku. Pak ale ukázal své umění Kosticyn, po jeho akcích skórovali Hrádek s Romanem a bylo vyrovnáno. V čase 46:46 ovšem vstřelil svůj pátý gól v sezoně mladý brněnský bek Král a po třech prohrách v řadě vystřelil Kometě výhru.

Richard Král (trenér Pardubic): „Celkově to bylo vyrovnané utkání. Doháněli jsme dvoubrankovou ztrátu a hráli jsme hodně oslabení. Naštěstí jsme se dokázali dostat slepenými góly zpátky do hry. I třetí třetina byla vyrovnaná, možná jsme tam měli více šancí. Karel Vejmelka ovšem podal skvělý výkon, my jsme v zakončení nebyli tak důrazní a neměli takové štěstí, takže jsme bohužel prohráli.“

Jan Zachrla (trenér Komety): „Jsme rádi za tři body, protože víme, že Pardubice jsou v laufu a hrají dobrý hokej. Snažili jsme se hrát aktivně hlavně v obranném pásmu a rychle dostávat puky nahoru. Pardubice nám ukázaly kvalitu v útočném pásmu, daly gól v přesilové hře, a pak ve výhodě. V závěru jsme hráli aktivně, zápas jsme měli pod kontrolou.“

HC DYNAMO PARDUBICE – HC KOMETA BRNO 2:3 (0:1, 2:1, 0:1)

Branky a nahrávky: 37. Hrádek (A. Kosticyn, Nakládal), 40. O. Roman (R. Kousal, A. Kosticyn) – 8. Klepiš (Vejmelka), 24. Valský (Brabenec, Šoustal), 47. F. Král (Mueller, Zaťovič).
Rozhodčí: Sýkora, Šír – Klouček, Votrubec.
Vyloučení: 5:2.
Využití: 1:1.
Střely na branku: 39:32.
HC Dynamo Pardubice: Barulin – Ďaloga, Nakládal, Mikuš, J. Zdráhal, J. Kolář, Bučko, Hrádek – A. Kosticyn, O. Roman, Camara – Paulovič, R. Kousal, L. Horký – Kusý, Poulíček, Blümel – Zeman, Rohlík, Matýs. Trenéři: Král, Havíř, Rolinek a Sýkora.
HC Kometa Brno: Vejmelka – F. Král, Zámorský, Mlčák, Holland, Gulaši, Svozil, Kučeřík – Zaťovič, P. Holík, Mueller – Plášek ml., Klepiš, Schneider – Valský, Brabenec, Kusko – Bondra, F. Dvořák, Šoustal. Trenéři: Zábranský, Horáček, Pokorný a Zachrla.

Litvínov na Berany umí, zdolal je už potřetí v sezoně

Na severu Čech se proti sobě postavily celky jedenáctého Litvínova a třináctého Zlína. Do utkání vstoupili lépe domácí, které poslal už po dvou minutách do vedení Ščotka. Ještě v první části sice srovnal Fořt, jenže Hübl se Zygmuntem slepenými zásahy vrátili chemikům dvougólový náskok – 3:1. Pak přišla pro Litvínov komplikace. Cibulskis dostal za sekání trest na pět minut a do konce utkání, Berani v přesilovce skórovali díky Fryšarovi a byli rázem zpátky na dostřel. Srovnat ovšem nedokázali a litvínovskému soupeři podlehli i potřetí v probíhajícím ročníku.

Vladimír Országh (trenér Litvínova ): „Vidli jsme bojovný zápas, obě mužstva hrála nadoraz. Měli jsme dobrý začátek, ale po deseti minutách jsme inkasovali. Hra se poté vyrovnala a následovalo naše odskočení na 3:1. Tam jsme opět na chvíli vypadli z role a soupeři darovali přečíslení a pětiminutovou přesilovku. Zlín snížil a byl to boj až do konce zápasu. Měli jsme příležitost odskočit soupeři na více branek, ale to se nám bohužel nepovedlo. Nakonec jsme vítězství ubránili, jsou to pro nás velmi důležité body.“

Martin Hamrlík (asistent trenéra Zlína): „Podali jsme dobrý výkon, ale bohužel dvě vstřelené branky na body nestačily. Věřím, že kdybychom dali třetí branku z dlouhé přesilovky, odvezli bychom si odsud nějaký bod. S výkonem mužstva jsme spokojeni. Kluci dřeli a Litvínov vyhrál se štěstím. V prvních dvou vzájemných zápasech sezony s Litvínovem jsme nedali ani branku. Tehdy jsme hráli špatně, ale teď jsme se zvedli.“

HC VERVA LITVÍNOV – PSG BERANI ZLÍN 3:2 (1:1, 2:1, 0:0)

Branky a nahrávky: 3. Ščotka (Petružálek, Irving), 34. V. Hübl (F. Lukeš, Pospíšil), 36. Zygmunt (Jícha) – 11. Fořt (Ferenc), 38. Fryšara (Řezníček, Vopelka).
Rozhodčí: Pešina, Lacina – Ondráček, Špůr.
Vyloučení: 0:4, navíc Cibulskis (Litvínov) 5 minut a do konce utkání.
Využití: 0:1.
Střely na branku: 35:28.
HC VERVA Litvínov: Godla – Irving, Ščotka, Balinskis, Cibulskis, Demel, Štich, D. Zeman – P. Zdráhal, M. Hanzl, Jarůšek – Pospíšil, V. Hübl, F. Lukeš – Petružálek, Žejdl, Látal – Helt, Jícha, Zygmunt. Trenéři: Országh a V. Sýkora.
PSG Berani Zlín: Huf – Žižka, Řezníček, Ferenc, Suhrada, M. Novotný, Nosek, Hamrlík – Vopelka, Fořt, Kubiš – Svoboda, Fryšara, Okál – Dufek, Karafiát, Köhler – J. Ondráček, P. Sedláček, Dobiáš. Trenéři: R. Svoboda a M. Hamrlík.

Indiáni srazili Moru, Gulaš spasil Plzeň v čase 58:55

Na Hanou dorazila Plzeň, která do hry poslala i posilu z Chance ligy. Indiánům na olomouckém ledě pomohl ofenzivní lídr Poruby Korkiakoski, jenž má do plzeňského klubu vyřízeny střídavé starty. Západočeši šli do vedení po trefě Roba, svou premiérovou trefou v extralize sice srovnal mladý bek Rutar, ovšem Jiříček s Pourem vrátili Plzni slibný náskok – 1:3. Ještě před druhou sirénou snížil Gřeš na rozdíl jediné branky a Kolouch krátce před koncem srovnal. Indiáni ale nakonec vyhráli za tři body, v čase 58:55 rozhodl Gulaš!

Jan Tomajko (trenér Olomouce): „Porážka samozřejmě bolí, ale hráčům tentokrát nemůžeme nic vytknout. Byla tam z jejich strany obrovská bojovnost, i hra vypadala dobře. Je to škoda, hodně nás to bolí.“ 

Jiří Hanzlík (asistent trenéra Plzně): „Navázali jsme na dobrý výkon ze zápasu s Hradcem Králové. Myslím, že jsme předvedli dobrou hru, i když to nebylo úplně vyjádřené výsledkově. Za výkon jsme byli odměněni čtvrtým gólem. Je samozřejmě o štěstí, že dáte gól minutu před koncem, ale svým výkonem jsme mu šli naproti.“

HC OLOMOUC – HC ŠKODA PLZEŇ 3:4 (1:1, 1:2, 1:1)

Branky a nahrávky: 11. A. Rutar (Ondrušek, Gřeš), 35. Gřeš (Ostřížek, Vyrůbalík), 56. Kolouch (Dujsík) – 10. Rob (Kracík), 24. Jiříček (Suchý, Kodýtek), 34. Pour (Kracík, Stříteský), 59. Gulaš (Straka).
Rozhodčí: Hejduk, Pražák – Kajínek, Hynek.
Vyloučení: 5:2.
Využití: 0:2.
Střely na branku: 24:28.
HC Olomouc: Konrád – Švrček, Dujsík, Valenta, Škůrek, Ondrušek, A. Rutar, Vyrůbalík – J. Káňa, Nahodil, Klimek – Ostřížek, Kolouch, Gřeš – Strapáč, J. Knotek, Bambula – Burian, Mácha, Olesz. Trenéři: Moták a Tomajko.
HC Škoda Plzeň: Frodl – Budík, Čerešňák, V. Lang, Stříteský, L. Kaňák, Jiříček, Vráblík – M. Lang, Kodýtek, Gulaš – Korkiakoski, Suchý, Pour – Straka, Kracík, Malát – Rob, Přikryl, Eberle. Trenéři: Čihák, Jiří Hanzlík a Špaček.

Sparta ve šlágru zdolala Bruslaře, rozhodl Řepík

Ve šlágru 39. kola Tipsport extraligy si to rozdal lídr soutěže ze Sparty s nedalekou Mladou Boleslaví, která je v tabulce nejvyšší soutěže třetí. Po bezbrankové úvodní dvacetiminutovce v té následující dvakrát udeřili Pražané, ovšem Dlapa snížil a vyrovnání zařídil Bruslařům v 50. minutě Lunter. Zajímavý duel nakonec došel až do prodloužení, kde přišlo na řadu rozuzlení hlavního nedělního taháku extraligy. Trefil se totiž Řepík a zajistil pražskému celku čtvrté domácí vítězství v řadě.

Miloslav Hořava (trenér Sparty): „Čekali jsme velice náročný zápas, což se potvrdilo. Myslím si, že Mladá Boleslav byla od poloviny zápasu lepším týmem. Pomohli jsme si v přesilových hrách, díky kterým se nám podařilo utkání dotáhnout do prodloužení. Skvěle zachytal náš brankář, který nám dal šanci na vítězství. Za dva body jsme samozřejmě moc rádi. Nyní máme delší pauzu. Věřím, že dobře potrénujeme a budeme úspěšní.“

Pavel Patera (trenér Mladé Boleslavi): „Sehráli jsme těžké utkání proti velice kvalitnímu soupeři. Prvních deset minut to od nás příliš dobrý výkon nebyl, Sparta měla více ze hry. Naštěstí nás podržel brankář. První třetina skončila nerozhodně, což pro nás bylo velmi důležité. Od druhé části jsme byli vyrovnaným soupeřem, ale bohužel jsme inkasovali dva góly v oslabení. Nesmírně důležitý byl kontaktní gól na 1:2. Ve třetí třetině jsme zápas po zásluze dotáhli do prodloužení. Jeden bod není špatný.“

HC SPARTA PRAHA – BK MLADÁ BOLESLAV 3:2p (0:0, 2:1, 0:1 - 1:0)

Branky a nahrávky: 21. Košťálek (Sobotka, Tomášek), 35. Tomášek (Horák), 62. Řepík – 37. Dlapa (Šťastný, Jääskeläinen), 50. Lunter.
Rozhodčí: Jeřábek, Mrkva – Lederer, Rožánek.
Vyloučení: 6:4, navíc Šidlík (Mladá Boleslav) 10 minut.
Využití: 2:0.
Střely na branku: 21:32.
HC Sparta Praha: Machovský – Tomáš Dvořák, Jurčina, Košťálek, Němeček, Kalina, Polášek, M. Jandus – Rousek, Sobotka, Řepík – Kudrna, Horák, Tomášek – Buchtele, Pech, Říčka – Vitouch, Sukeľ, Dvořáček. Trenéři: Jandač a Hořava.
BK Mladá Boleslav: Krošelj – Hrbas, Ševc, Bernad, Dlapa, Šidlík, Allen – Lunter, A. Zbořil, Šťastný – Jääskeläinen, Cienciala, Kotala – Flynn, Najman, P. Kousal – J. Strnad, Bičevskis, J. Stránský. Trenéři: Rulík a Patera.

Liberec přehrál Vítkovice a vyhrál počtvrté v řadě

Liberec doma hostil v solidní formě hrající Vítkovice, které z posledních sedmi utkání zvítězily hned pětkrát. Pod Ještědem ovšem dotahovaly marně. Severočechy totiž poslal do vedení Gríger, a pak Ostravané tvrdě pykali za vyloučení Dočekala na pět mniut a do konce utkání. Bílí Tygři v dlouhé přesilovce dvakrát skórovali a zlomili odpor vítkovického celku. Holaňovu partu vrátil do hry proměněným trestným střílením Irgl a těsně před koncem snížil na rozdíl jediné trefy Svačina, jenže to bylo vše. Liberec jede na vítězné vlně, uspěl počtvrté za sebou.

Patrik Augusta (trenér Liberce): „Utkání jsme odehráli slušně, samozřejmě ho rozhodla naše pětiminutová přesilovka a produktivita v ní. Ve třetí třetině jsme byli malinko pasivní, čehož soupeř využil ke vstřelení branky z nájezdu. Pak jsme ale odehráli kvalitní čtyři minuty a dostali jsme gól z takové náhodné střely při přesilovce, což zápas zdramatizovalo. Jinak jsme spokojeni, za vítězství jsme rádi.“ 

Miloš Holaň (trenér Vítkovic): „Chtěli jsme navázat na dobrý výkon z domácího zápasu. Bohužel nás vyloženě pohřbila naše nedisciplinovanost, kdy jsme během dlouhé přesilovky dvakrát inkasovali, takže bylo prakticky rozhodnuto. Kluky však musím pochválit za třetí třetinu, kdy jsme při hře ve vyrovnaném počtu hráli velice dobře. Vytvořili jsme si tlak, tu část jsme vyhráli 2:0 a chyběl kousek, abychom sahali po bodu. Za naši disciplínu jsme si ale vyhrát nezasloužili.“

BÍLÍ TYGŘI LIBEREC – HC VÍTKOVICE RIDERA 3:2 (1:0, 2:0, 0:2)

Branky a nahrávky: 10. Gríger (A. Musil, Najman), 30. Gríger (P. Jelínek), 32. A. Musil (Lenc, Knot) – 52. Irgl, 59. Svačina (Pyrochta).
Rozhodčí: Hodek, Kubičík – Gebauer, Ganger.
Vyloučení: 4:2, navíc Dočekal 5 minut a do konce utkání a Lakatoš (oba Vítkovice) 10 minut a do konce utkání.
Využití: 2:1.
Střely na branku: 28:38.
Bílí Tygři Liberec: Kváča – Vitásek, Knot, Rosandič, T. Hanousek, Derner, Kolmann – Birner, Bulíř, Lenc – Najman, Gríger, A. Musil – J. Vlach, P. Jelínek, R. Pavlík – Rychlovský, Šír, Průžek. Trenéři: P. Augusta a Jiří Kudrna.
HC VÍTKOVICE RIDERA: Mir. Svoboda – Pyrochta, R. Polák, Galvinš, Gewiese, Koch, L. Kovář, L. Doudera – Svačina, Hruška, Lakatoš – L. Krenželok, Dej, Irgl – Fridrich, J. Mikyska, Schleiss – Mallet, Werbik, Dočekal. Trenéři: Holaň, Philipp a Šimíček.

Hradec zlomil Energii, nedovolil jí ani gól

Šestý Hradec Králové doma hostil osmé Karlovy Vary a chtěl navázat na povedená vystoupení ze svého ledu. Už po osmi minutách Mountfield šel do vedení poté, co skóre otevřel Orsava. Ve druhé části se trefili Blain i Lev a domácí šli do tříbrankového trháku. Energetici se nedokázali prosadit ani jednou a hradecký gólman Mazanec zapsal první čisté konto v probíhajícím ročníku. Výhru Hradce ještě čtvrtou brankou osladil Cingel, jenž skóroval po povedené kombinaci. Mountfield doma zvítězil počtvrté v řadě.

Vladimír Růžička (trenér Hradce Králové): „Měli jsme výbornou první třetinu, ve které jsme si vytvořili hodně šancí. Bohužel jsme z nich ale dali jenom jeden gól a Karlovy Vary se držely na dostřel, skóre bylo poměrně dost vyrovnané. Naši kluci ale potvrdili, že poslední zápasy hrajeme docela slušně. A jsem hrozně rád, že vynikající výkon předvedl Marek Mazanec v bráně. Je jeho obrovská zásluha, že se zápas nevyvíjel jinak.“

Tomáš Mariška (asistent trenéra Karlových Varů): „Do utkání jsme nevstoupili tak, jak jsme chtěli, neměli jsme dobrý pohyb a domácí nás zatlačili. Byť jsme z toho velkého tlaku dostali jenom jednu branku, tak si myslím, že ten začátek byl hodně určující pro celé utkání. Potom jsme to trošku rozbruslili a měli nějaké příležitosti, ale nepodařilo se nám vstřelit kontaktní gól. To nás trápilo celý zápas, a proto jsme tady nemohli pomýšlet na žádné body. Když domácí přidali další góly, mohli se víc soustředit na pevnou obranu a pro nás to bylo těžší a těžší. Snažili jsme se bojovat, ale ta neproduktivita a špatný vstup do utkání nás stály body.“

MOUNTFIELD HK – HC ENERGIE KARLOVY VARY 4:0 (1:0, 2:0, 1:0)

Branky a nahrávky: 9. Orsava (J. Sklenář), 24. Blain (Jergl, Nedomlel), 37. Lev (Smoleňák), 51. Cingel (Lev).
Rozhodčí: Hradil, Veselý – Lhotský, Votrubec.
Vyloučení: 3:3.
Bez využití.
Střely na branku: 25:35.
Mountfield HK: Mazanec – Nedomlel, Blain, F. Pavlík, Šalda, Gaspar, Čáp – Kevin Klíma, Koukal, Jergl – J. Sklenář, V. Růžička, Orsava – Smoleňák, Cingel, Lev – M. Zachar, R. Pilař, Kubík. Trenéři: Růžička, Branda a Kočí.
HC Energie Karlovy Vary: F. Novotný – M. Rohan, Šenkeřík, Graňák, Weinhold, Pulpán, Zábranský, D. Mikyska – T. Rachůnek, T. Mikúš, Flek – Vondráček, Skuhravý, O. Beránek – Koblasa, Černoch, Kohout – Redlich, Hladonik, M. Zabloudil. Trenéři: Pešout a Mariška.

Divočina v Třinci: 16 gólů, plno zvratů a výhra Ocelářů

Na led druhého Třince dorazil nováček z Českých Budějovic, který se stále krčí na dně tabulky. Ve Slezsku ovšem začal bez respektu a během patnácti minut si vytvořil tříbrankový náskok! Domácí favorit ho sice dokázal hned zkraje druhé části smazat, jenže Motor se dalšími třemi góly dostal opět do sedla – 3:6. Neskutečná přestřelka pokračovala dál, Gernát se Stránským snížili na rozdíl jediné trefy, Ville zase dodal Jihočechům trochu klidu – 5:7. Třinecký kolos se ale nesesypal a dalšími čtyřmi zásahy završil snový obrat. Oceláři doma zvítězili potřetí v řadě, naopak Motor popáté za sebou padl.

Václav Varaďa (trenér Třince): „Za tři body jsme rádi, ale za výkon už ne. Hlavně v defenzivě, kdy si doma necháme dát sedm gólů… Nebyl to trenérský večer, kluci ale ve finále zabrali a ukázali spoustu charakteru. Byli schopni dát branky a překlopit zápas na naši stranu. Za to jsem rád – za nasazení a za obrat v zápase. Po první třetině bylo potřeba klukům ukázat věci, ve kterých hoříme. Dvakrát jsme si nechali dát gól do prázdné branky. Myslím, že hosté to sehráli velmi dobře a ukázali nám lekci z produktivity.“

Václav Prospal (trenér Českých Budějovic): „Není moc co hodnotit. Dvakrát jsme vedli o tři branky, zápas jsme ale nedotáhli do vítězného konce. Hodnocení proto není kladné. Tohle se nám nestalo poprvé, bohužel jsme opět nedotáhli do konce dobře rozehraný duel. Možná to bylo o nezkušenosti, možná o tom, že jsme sedm z devíti branek dostali z dorážek. Na druhou stranu, když vedete dvakrát o tři góly, udělají se chyby v přečíslení a v obranném pásmu, pak se to na nás nabalí, což se děje celý rok. A to jsme měli velmi slušnou produktivitu.“

HC OCELÁŘI TŘINEC – MADETA MOTOR ČESKÉ BUDĚJOVICE 9:7 (1:3, 4:3, 4:1)

Branky a nahrávky: 16. Gernát (Martin Růžička, P. Vrána), 22. Rodewald (Kurovský, Leier), 24. Leier (Kundrátek, Rodewald), 37. Gernát (Leier), 38. M. Stránský (Martin Růžička), 47. M. Kovařčík (Gernát, Leier), 48. M. Stránský (Martin Růžička, P. Vrána), 54. Dravecký (M. Stránský, P. Vrána), 60. Hrehorčák (Marcinko) – 5. Alderson (Vydarený), 10. Toman (Forman, D. Voženílek), 16. D. Voženílek (Toman, Z. Doležal), 28. Z. Doležal (Toman, Forman), 34. Lytvynov (D. Voženílek, Jonák), 35. Z. Doležal (Toman), 43. Ville (P. Novák, Karabáček).
Rozhodčí: Kika, Vrba – Hlavatý, Axman.
Vyloučení: 3:3.
Využití: 1:2.
Střely na branku: 43:23.
HC Oceláři Třinec: Kacetl (28. Štěpánek) – M. Doudera, Gernát, M. Adámek, D. Musil, Kundrátek, Jaroměřský – Martin Růžička, P. Vrána, M. Stránský – Kurovský, Rodewald, Leier – Hrňa, Marcinko, Hrehorčák – Dravecký, M. Kovařčík, Kofroň. Trenéři: Varaďa a Zadina.
Madeta Motor České Budějovice: Čiliak – Pýcha, Plášil, Vydarený, Kubíček, Štencel, Slováček, Lytvynov – Forman, Toman, Z. Doležal – M. Novák, R. Přikryl, Alderson – Jonák, D. Voženílek, Holec – Karabáček, P. Novák, Ville. Trenéři: Prospal a Totter.

Tabulka Tipsport extraligy

 TýmZVVPPPPSkóreBody
1. HC Sparta Praha 37

22

2 5 8 139:84 75
2. HC Oceláři Třinec

35

19 4 5 7 124:93 70
3. BK Mladá Boleslav 36 17 5 6 8 116:86 67
4. HC Škoda Plzeň 36 17 4 6 9 118:92 65
5. Bílí Tygři Liberec 36 17 5 4 10 108:83 65
6. Mountfield HK 36 18 3 2 13 102:85 62
7. HC Dynamo Pardubice 36 15 5 3 13 98:102 58
8. HC Energie Karlovy Vary 35 14

5

2 14 101:113 54
9. HC Kometa Brno 35 12 5 4 14 94:98 50
10. HC VERVA Litvínov 35 9 7 3 16 83:98 44
11. HC VÍTKOVICE RIDERA 35 10 4 5 16 78:98 43
12. HC Olomouc 36 10 3 4 19 70:106 40
13. PSG Berani Zlín 36 8 3 3 22 74:115 33
14. Madeta Motor České Budějovice 36 4 3 6 23 91:143 24

Další program Tipsport extraligy

Úterý 26. ledna – dohrávky:
17:00 HC VÍTKOVICE RIDERA – HC VERVA Litvínov (1. kolo)
17:20 HC Škoda Plzeň – HC Energie Karlovy Vary (7. kolo, ČT sport)
18:00 HC Kometa Brno – HC Oceláři Třinec (1. kolo)

Čtvrtek 28. ledna – předehrávka 40. kola:
18:00 Bílí Tygři Liberec – HC Dynamo Pardubice (O2 TV Sport)

Pátek 29. ledna – 40. kolo:
17:00 HC Oceláři Třinec – HC Kometa Brno
17:00 Mountfield HK – Madeta Motor České Budějovice
17:00 HC Olomouc – PSG Berani Zlín
17:30 HC Energie Karlovy Vary – BK Mladá Boleslav
17:30 HC VÍTKOVICE RIDERA – HC VERVA Litvínov
18:00 HC Sparta Praha – HC Škoda Plzeň

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Ochrana osobních údajů | Sledování streamů | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports.cz, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@hokej.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz