Do prodeje jde kolekce suvenýrů pro šampionát do 20 let

29. listopadu 2019, 11:03

hokej.cz

Oficiální kolekce merchandisingu pro mistrovství světa IIHF v ledním hokeji juniorů 2020 jde do prodeje v neděli 1. prosince v 10 hodin. Před začátkem šampionátu, který se uskuteční v Ostravě a Třinci od 26. prosince 2019 do 5. ledna 2020, bude kompletní sortiment k dispozici v oficiálním fanshopu Českého hokeje.

Předměty bude možno zakoupit na dvou místech – v e-shopu fanshop.hokej.cz a v kamenné prodejně Fanshopu v Síni slávy Českého hokeje v Praze.

„Suvenýry a upomínkové předměty jsou součástí všech vrcholných sportovních akcí a juniorský světový šampionát nebude výjimkou. Věříme, že se fanouškům bude nově připravená kolekce líbit a spoustu návštěvníků uvidíme v hledištích v Ostravě a v Třinci třeba v oblečení nebo se šálami z kolekce oficiálního merchandinsingu,“ řekla Markéta Štěrbová, generální sekretářka organizačního výboru mistrovství světa.

Kolekce oficiálního merchandisingu pro juniorský šampionát je bohatá – obsahuje produkty jak s logem mistrovství světa, tak doplňkové lifestylové designy inspirované hlavními grafickými prvky šampionátu.

Chybět nesmí ani originální produkty s maskoty – českými lvíčky Ťukem a Pukem. K dispozici je kolekce oblečení, například trička a mikiny, kšiltovky, čepice a šály a různé suvenýry jako puky, samolepky nebo placky.

Se spuštěním prodeje nové kolekce je spojená i třídenní akce e-shopu – všechny objednávky nad 299 Kč budou doručeny nakupujícímu domů zdarma. Akce trvá od 1. do 3. prosince 2019 a platí jen na území České republiky. V kamenné prodejně ve Fanshopu v Síni slávy Českého hokeje v OC Harfa bude kolekce k zakoupení od pondělí 2. prosince.

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Ochrana osobních údajů | Sledování streamů | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports.cz, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@hokej.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz