Sedmý útočník na ústecké soupisce: nováčka posílí Kučera

Foto: slovanusti.cz

Ústí nad Labem po sestupu do druhé ligy skládá nový tým. Jeho další posilou je dvaadvacetiletý útočník Lukáš Kučera, který naposledy působil ve Dvoře Králové.

Kučera má za sebou hodně divoký ročník, vystřídal v něm totiž hned čtyři kluby: Šumperk a Vrchlabí v Chance lize, Hronov a Dvůr Králové o patro níž.

Nejvíc se mu dařilo v závěru sezony v Rodosu, kterému pomohl k historickému úspěchu – k účasti v superfinále a k celkovému druhému místu.

Kučera se celkově, v součtu s předchozími starty za Hronov, blýskl 31 body ve 49 utkáních. Minimálně na druholigové poměry jde tedy pro Slovan o velmi zajímavou posilu.

„V momentě, kdy mě oslovil ústecký Slovan, tak jsem neváhal."

„Měl jsem více nabídek. V momentě, kdy mě oslovil ústecký Slovan, tak jsem neváhal a tuto možnost rád přijal. Do Ústí nad Labem se moc těším," hlásí Kučera v rozhovoru pro slovanusti.cz.

Odchovanec Letňan je dosud sedmým potvrzeným útočníkem na tvořící se ústecké soupisce pro příští sezonu. K hokeji se vrací veterán Jaroslav Roubík, navzdory sestupu zůstává v kádru Martin Tůma a kromě Kučery jsou (staro)novými posilami Kale Costa, Dan Bartoš, Jan Smola a Jan Rudovský.

„Připravuji se na ledě v Letňanech," popisuje forvard se zkušenostmi z nižších zámořských soutěží. „Pátou sezonu po sobě zapojuji do přípravy box a jsem v každodenní fyzické zátěži. Takže věřím, že budu na sezonu dobře připravený."

Aktuální kádr HC Slovan Ústí nad Labem

Brankáři: Lukáš Cikánek, Martin Volke.

Obránci: Jiří Drtina, Jakub Trefný, Dominik Vacík, Richard Záruba.

Útočníci: Dan Bartoš, Kale Costa, Lukáš Kučera, Jaroslav Roubík, Jan Rudovský, Jan Smola, Martin Tůma.

Foto: Věra Václavková, dracisumperk.cz

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Ochrana osobních údajů | Sledování streamů | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports.cz, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@hokej.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz