Hokejka news

  • 22. 2. - 09:00

    Nový film nejen o hokeji

    Film Děti Nagana, který je ode dneška v kinech, je poctou úspěchům českých hokejistů a vzdává hold legendám, které se postaraly o obrovské překvapení na ZOH v Naganu. Předává poselství o tom, že dětské sny mají mnoho podob a děti je třeba podporovat. Zároveň otevírá aktuální téma dětí a sportu, protože s podporou pohybu dětí je potřeba začít u rodiny. A to je také jedno z klíčových poselství celého filmu Děti Nagana.

  • 15. 9. - 11:28

    Hokejka TV - PODPOŘTE KLUBY!

    Koupí předplatného a sledování hokeje online podpoříte kluby! Děkujeme, že jste s námi!

  • 4. 2. - 11:32

    O kapku lepší hokej

    4. únor je Světovým dnem rakoviny!
    Zapoj se s hokejem i Ty! Více zde.

  • 26. 11. - 11:57

    Křest knihy Hrdinové hokeje už v pondělí 2.12.!

    Hokejová historie zábavnou formou, to je kniha Hrdinové, která právě vychází! Křest knihy ve sportovním areálu NA FRANTIŠKU bude spojen s parádní hokejovou akcí. Přijď se určitě podívat!

Díky našemu modelu Game Score vám opět přinášíme predikce jednotlivých zápasů dnešního kola.

Dnešní kolo

Poslední kolo základní části je tu, když zbývá vyřešit pouze pár hádanek. Kdo postoupí přímo do čtvrtfinále a jak se poskládají týmy na 8. až 11. místě?

Podle toho, že dost týmů už dnes o tolik nehraje, vypadají také vypsané kurzy u sázkových kanceláří. My jsme i s vědomím toho vybrali přece jen pár zajímavých tipů.

Naše tipy

Hradec Králové

Karlovy Vary pošetřily v minulém kole několik hráčů základní sestavy, a dnes se budou chtít poprat o co nejlepší pozici do play off, když z jejich tábora zní, že toto utkání berou jako finální přípravu právě na play off. Před tím se bude chtít naladit ale i Hradec Králové, který má sérii tří proher. Sázkové kanceláře vidí, pravděpodobně i díky tomu, favority v domácích. V našem modelu je to ale naopak, a rozdíl v kurzu je tak pro nás velmi solidní.

Mladá Boleslav

Sparta s Mladou Boleslaví už mají svá umístění jistá, a půjde tak o zápas, kde jsou na tom oba celky v tomto smyslu stejně. Sázkové kanceláře vidí poměrně jasného favorita ve vítězi základní části, Mladá Boleslav ale rozhodně není tým, který je radno odepisovat, a kurz 2,99 na její výhru je v tomto případě ve slušné vzdálenosti od našeho. Model tento zápas vidí jako mnohem vyrovnanější z pohledu síly obou celků. Je tu zde pro nás tak poměrně dobrá hodnota pro sázku.

O modelu Game Score

Jak funguje model Game Score, si můžete přečíst zde, a jak z něho vychází samotné predikce, je podrobněji popsáno tady.

V predikcích jednotlivých zápasů hraje největší roli aktuální soupiska týmu, která tedy počítá se zraněními nebo zápasovými tresty. Tu zde zobrazuje xWin%. Dalším faktorem je pak forma daného týmu, která se počítá na základě předchozích výsledků. A v neposlední řadě je pak faktorem i domácí prostředí.

Šance jednotlivých týmů v zápase jsou stanoveny na základě výsledků 50 000 simulací. A právě z procentuální šance na výhru daného týmu vychází i kurz, který najdete v posledním sloupci.

Share on Google+

HOKEJKA TV

HOKEJKA TV