Zlín sestupuje! Olomouc vynulovala Oceláře, do čela jde rozjetý Hradec

Foto: Stanislav Souček, mountfieldhk.cz

27. února 2022, 17:32

Adam Bagar

Hokejisté Třince padli v Olomouci a přepustili zase vedoucí pozici Hradci Králové, který zvítězil v Brně a zapsal už osmou výhru v řadě. Počtvrté se radoval Litvínov, v boji o čtyřku potom uspěly Plzeň, Sparta i České Budějovice. Zlín prohrál v Mladé Boleslavi a definitivně se po 42 letech rozloučí s extraligou.

Tomášek dal dva góly, Chlapík má už 62 bodů

Souboj celků, dotahujících se na elitní čtyřku, výsledkově ovládla Sparta. Ta si už v úvodní třetině vytvořila dvougólový náskok, krátce před druhou přestávkou pak odbíjela tradiční pátá. Petra Kváču vyhnal z branky David Tomášek, který se blýskl třemi body (2+1). Stejně jako Filip Chlapík (0+3), jenž vede produktivitu soutěže už s 62 body. Bílí Tygři padli po čtyřech utkáních a v únoru vyšli teprve podruhé naprázdno.

Josef Jandač (trenér Sparty Praha): „Máme za sebou velmi náročné utkání. Myslím si, že soupeř v průběhu zápasu držel více kotouč na hokejkách a celkově byl více ve hře. Naši hráči měli naopak rychlejší přechod do útoku i lepší produktivitu. V prvních dvou třetinách jsme odskočili na rozdíl více branek a ve třetí třetině jsme si výsledek už pohlídali. I když jsme hráli hodně oslabení, zápas jsme zvládli. Byli jsme produktivnější a šance, které jsme měli, jsme využili. Liberec byl ale více na puku a diktoval hru."

Patrik Augusta (trenér Liberce): „Soupeř nám dal lekci z produktivity. Myslím si, že v prvních dvou třetinách to nebyl až tak výrazný střelecký rozdíl, ale bohužel jsme udělali zbytečné chyby, které Sparta potrestala. V útočném pásmu jsme se naopak nedokázali vícekrát prosadit. Dva góly z přesilovek je strašně málo. V přesilovkách se bohužel trápíme celou sezonu, ale tentokrát jsme dali dva góly. Mohli jsme si navíc pomoct i v pětiminutové přesilovce, kde jsme se však vůbec nedostali k nebezpečnému zakončení v útočném pásmu. Sparta naopak mohla ještě více odskočit. Myslím si, že neúspěch v dlouhé přesilovce odrazil náš výkon v tomto utkání."

HC SPARTA PRAHA – BÍLÍ TYGŘI LIBEREC 5:2 (2:0, 3:1, 0:1)

Branky a nahrávky: 4. Šmerha (E. Thorell, R. Horák), 19. M. Forman (Chlapík, Tomášek), 22. Tomášek (Chlapík), 37. M. Forman (Sobotka, M. Jandus), 40. Tomášek (Chlapík) – 27. Birner (L. Šmíd), 59. P. Jelínek (Melancon, J. Vlach).
Rozhodčí: Sýkora, Stano (Slovensko) – Ganger, Klouček.
Vyloučení: 5:4, navíc Stoljarov (Sparta) 5 minut a do konce utkání.
Využití:
1:2.
Střely na branku: 26:33.
Diváci: 7 782.
Nejlepší hráči: David Tomášek – Michal Birner.
HC Sparta Praha: Machovský – David Němeček, Tomáš Dvořák, A. Polášek, M. Jandus, Jurčina, Moravčík – E. Thorell, R. Horák, Šmerha – Chlapík, Vitouch, Tomášek – M. Forman, Sobotka, M. Řepík – J. Strnad, Stoljarov, Dvořáček. Trenéři: Jandač, Hořava, Hamara a Hlinka.
Bílí Tygři Liberec: Kváča (41. J. Pavelka) – L. Šmíd, Štibingr, M. Rosandić, Melancon, Derner, M. Ivan, Aubrecht – Birner, Filippi, Faško-Rudáš – Ordoš, Klepiš, M. Zachar – Rychlovský, P. Jelínek, A. Najman – J. Vlach, J. Šír, Klapka. Trenéři: P. Augusta a Jiří Kudrna.

Mora srazila Třinec z čela, Konrád má nulu

Třinec v předchozích třech utkání v sezoně nedovolil Olomouci ani bod, ale tentokrát vyšel naprázdno. Nejen bodově, ale i střelecky. Branislav Konrád pochytal všechny jeho pokusy a zapsal druhou nulu po návratu. Dlouho bezbrankový zápas rozsekl v čase 39:12 gólem ve vlastním oslabení bek Jiří Ondrušek. Mora tak v boji o předkolo play off urvala důležité tři body a poskočila na dvanácté místo, Oceláři přišli o první flek.

Zdeněk Moták (trenér Olomouce): „Z naší strany velice dobré utkání a musím říct, že pravděpodobně nejlepší po novém roce. Hráli jsme disciplinovaně, výkon jsme drželi na vysoké úrovni po celou dobu utkání. Je důležité, že jsme to drželi ve všech třech třetinách, za každého stavu nebo na každé úrovni. Musím pochválit Braňa Konráda i týmový výkon. Byla tady výborná atmosféra, to znamená, že i fanoušci si zaslouží část toho bodového zisku. Musím říct, že jsme spokojeni a gratuluji hráčům.“

Václav Varaďa (trenér Třince): „Chtěl bych nejprve poblahopřát soupeři. Měli jsme to hodně těžké, domácí urputně bránili a my jsme se nechali odvést od naší hry. Vyloučením jsme se nechali připravit o nějaké flow v utkání a to nám potom scházelo ve třetí třetině. Myslím si, že jsme měli velmi dobrý nástup za stavu 0:1. Každé střídání jsme měli jednu možnost, kterou jsme neproměnili, a zlomil to druhý gól, ale hráči zápas nevzdali. Myslím si, že bylo těžké pro domácí, vzít si ty body. Neodehráli jsme špatné utkání, ale jsme na nule.“

HC OLOMOUC – HC OCELÁŘI TŘINEC 3:0 (1:0, 2:0, 0:0)

Branky a nahrávky: 40. Ondrušek, 45. Kusko (J. Knotek, Bambula), 49. Nahodil (David Krejčí, Ondrušek).
Rozhodčí: Pražák, Obadal – Hynek, Rampír.
Vyloučení: 5:8.
Využití:
1:0.
V oslabení: 1:0.
Střely na branku: 23:24.
Diváci: 2 400.
Nejlepší hráči: Jiří Ondrušek – David Musil.
HC Olomouc: Konrád – Ondrušek, T. Černý, Švrček, Dujsík, Řezníček, Škůrek – Klimek, David Krejčí, Nahodil – Kusko, J. Knotek, Bambula – Olesz, Navrátil, V. Tomeček – Burian, Lichanec, Michal Kunc. Trenéři: Moták a Tomajko.
HC Oceláři Třinec: Mazanec – M. Doudera, Marinčin, D. Musil, Kundrátek, Zahradníček, M. Adámek – Daňo, P. Vrána, Martin Růžička – Chmielewski, M. Kovařčík, O. Kovařčík – Svačina, A. Nestrašil, Bakoš – Hrehorčák, Miloš Roman, Kofroň – Dravecký. Trenéři: Varaďa, Zadina a Krátoška.

Litvínov se rozjel, vyhrál počtvrté za sebou

Čekalo se, zda Litvínov dokáže doma navázat na jasná vítězství z Brna a Českých Budějovic. Dokázal. Na úvodní dvě trefy sice Vítkovice vždy našly odpověď, ale na proměněné trestné střílení Giorgia Estephana už ne. Verva proti ostravskému soupeři bodovala i počtvrté v sezoně, zapsala čtvrtou výhru v řadě a v boji o dvanáctku poskočila na desáté místo. Ridera po prohře ztrácí na vytouženou čtyřku už osm bodů.

Vladimír Růžička (trenér Litvínova): „Měli jsme velice dobrou první třetinu, kterou jsme dobře sehráli. Myslím si, že utkání to bylo vyrovnané. Oba týmy si vytvářely šance, oběma týmům jde o hodně. My chceme vybojovat play off a Vítkovice se chtějí posouvat tabulkou do horních pater. Naši hráči měli poměrně dobrý pohyb, v útočném pásmu jsme si dokázali vytvořit šance. Měli jsme tlak v přesilových hrách, který v předešlých zápasech chyběl. Hráčům chci poděkovat za vynikající výkon, protože pracovali nadoraz. Jdeme od zápasu k zápasu, vážíme si každého vítězství. Potřebujeme získat co nejvíce bodů, abychom se posouvali tabulkou výš."

Radek Philipp (asistent trenéra Vítkovic): „První polovina první třetiny nebyla z naší strany vůbec dobrá. Litvínov si vytvořil tlak a s ním také spoustu gólových šancí. Od 10. minuty se nám podařilo hru vyrovnat. Troufám si říct, že byl dokonce zbytek zápasu vyrovnaný. Litvínov byl lepší v předbrankovém prostoru, kam si chodil pro góly. Nám tento důraz chyběl. Soupeř si šel pro výhru a zaslouženě vyhrál."

HC VERVA LITVÍNOV – HC VÍTKOVICE RIDERA 4:2 (1:1, 2:1, 1:0)

Branky a nahrávky: 10. Kudrna (Stříteský), 33. Sukeľ (Jarůšek, Stříteský), 39. Estephan z trest. střílení, 49. Zygmunt (M. Havelka) – 20. Lakatoš (A. Solovjov, J. Hruška), 34. R. Bondra (Lakatoš, Marosz).
Rozhodčí: Veselý, Šindel – Lederer, Gerát.
Vyloučení: 2:4.
Využití:
0:1.
Střely na branku: 38:25.
Diváci: 1 500.
Nejlepší hráči: Matúš Sukeľ – Roman Polák.
HC VERVA Litvínov: Godla – Stříteský, D. Kolář, Strejček, Hrbas, D. Zeman, Demel – P. Zdráhal, Estephan, Kudrna – Jarůšek, Sukeľ, P. Straka – Fronk, Gerhát, P. Svoboda – M. Havelka, V. Hübl, Zygmunt – F. Lukeš. Trenéři: Růžička a V. Sýkora.
HC VÍTKOVICE RIDERA: Stezka – A. Solovjov, R. Polák, R. Pedan, Jakub Stehlík, P. Koch, L. Kovář, Plášil – Dej, Marosz, Lakatoš – R. Bondra, J. Hruška, Fridrich – Illéš, Flick, Lednický – Bernovský, Chlán, J. Krejsa. Trenéři: Holaň, Philipp a Šimíček.

Je definitivně jasno, Zlín padá do Chance ligy

Zlínská jiskra naděje na záchranu definitivně vyhasla v Mladé Boleslavi. Brankář Libor Kašík dělal co mohl, pochytal 44 střel soupeře, ale prohře a tudíž i loučení s tuzemskou elitou po dlouhých 42 letech nezabránil. Bruslaři zápas zcela ovládli, Berany přestříleli 48:13 a spravili si chuť po jinak nepovedeném únoru, ve kterém zapsali teprve druhou výhru. Vítěznou branku vstřelil finský obránce Alex Lintuniemi.

Petr Haken (asistent trenéra Mladé Boleslavi): „Je mi líto, že zrovna po zápase s námi Zlín spadne z této soutěže. Myslím si, že předvedli obětavou hru podpořenou výborným brankářem. Ale také bych rád pochválil naše hráče. Myslím, že jsme si za vítězstvím postupně šli. Hlavně ve druhé třetině jsme se dostali do spousty gólových šancí. Ve třetí třetině už asi bylo rozhodnuto a musím pogratulovat hráčům. Vítězství jsme potřebovali, chtěli jsme ho a zasloužili jsme si ho."

Luboš Rob (asistent trenéra Zlína): „Jeli jsme do Boleslavi s tím, že naše ztráta na baráž je maximální a že to bude hodně těžké. Boleslav hraje o play off a pro ně tyhle zápasy znamenají povinné body. První třetinu jsme nezačali vůbec zle, ale dál jsme se dvakrát nechali vyloučit a myslím, že Boleslav se dostala do správného rytmu a od určité chvíle byla lepším týmem. Gól na 2:1 byl z naší strany zbytečný. Od té doby Boleslav byla jasně lepší. Libor Kašík nás pořád držel ve hře. V hlavách hráčů ty pocity na sestup byly jasně dané a Boleslav nás přehrávala. Výsledek 1:4 je pro nás ještě lichotivý."

BK MLADÁ BOLESLAV – PSG BERANI ZLÍN 4:1 (2:1, 2:0, 0:0)

Branky a nahrávky: 13. Kotala (Pláněk, Fořt), 19. Lintuniemi (Adam Raška I), 27. O. Flynn, 40. Pláněk (Fořt, D. Šťastný) – 15. Köhler (Kubiš, Suhrada).
Rozhodčí: Mrkva, Kika – Kajínek, Ondráček.
Vyloučení: 1:5.
Využití:
2:1.
Střely na branku: 48:13.
Diváci: 977.
Nejlepší hráči: Alex Lintuniemi – Libor Kašík.
BK Mladá Boleslav: Krošelj – Pavel Pýcha, Ševc, D. Moravec, Pláněk, Jánošík, Lintuniemi – Lunter, Kotala, D. Šťastný – O. Flynn, O. Najman, P. Kousal – Adam Raška I, Fořt, Kelemen – Jan Eberle, Bičevskis, J. Stránský. Trenéři: Rulík a Haken.
PSG Berani Zlín: Kašík – Suhrada, O. Němec, Hamrlík, Ferenc, Reidl, M. Novotný – Honejsek, Claireaux, Zabusovs – Kubiš, Hejcman, Köhler – P. Sedláček, Makarenko, Okál – Karafiát, R. Veselý, Fryšara – Čechmánek. Trenéři: Jenáček, Rob a M. Hamrlík.

Plzeň uhájila čtyřku před dotírající Spartou

Plzeň už ve 24. minutě vyhnala Landona Bowa z branky a vedla 4:0. Drtivé vítězství se však nekonalo. Indiáni na Jaroslava Januse nenašli recept a ještě se strachovali o výsledek, když Ladislav Zikmund v závěru snižoval na rozdíl jediného gólu. Dramatický finiš ale Západočeši zvládli a udrželi se ve čtyřce, navíc se bodově dotáhli na třetí Pardubice. A Rytíři? Ti se znovu přiblížili barážovým bojům.

Václav Baďouček (trenér Plzně): „Vstup do utkání jsme měli trošku vlažnější, pak se to zlepšilo a z toho praměnily tři góly, které udaly ráz utkání. Od druhé třetiny Kladno hrálo s maximálním nasazením a agresivitou. Podařilo se jim utkání zdramatizovat, takže jsme rádi za tři body. Chci klukům poděkovat. V té sestavě, v jaké jsme, jsme odehráli výborný zápas.“

David Čermák (trenér Kladna): „Myslím, že o výsledku rozhodla druhá desetiminutovka první třetiny, kdy jsme inkasovali tři góly. Do zápasu jsme nicméně nevstoupili špatně, měli jsme nějaké šance, ty jsme ale bohužel neproměnili. Poté nás domácí začali přehrávat. Od druhé třetiny jsme chtěli se zápasem ještě něco udělat, vrhli jsme všechny síly do útoku, zvrátit už se nám ho ale nepovedlo.“

HC ŠKODA PLZEŇ – RYTÍŘI KLADNO 4:3 (3:0, 1:1, 0:2)

Branky a nahrávky: 11. J. Kindl (Budík), 14. Kaňák (Čerešňák, Dzierkals), 17. M. Lang (Dzierkals, Kodýtek), 24. Dvořák (Čerešňák, Adamec) – 40. K. Wood (M. Indrák, Ticháček), 42. Melka (Pytlík), 60. Zikmund (A. Kubík, Dotchin).
Rozhodčí: Hradil, Hejduk – Frodl, Malý.
Vyloučení: 9:9.
Využití:
1:0.
Střely na branku: 36:41.
Diváci: 4 003.
Nejlepší hráči: Peter Čerešňák – Jaromír Jágr.
HC Škoda Plzeň: Pavlát – Kaňák, Čerešňák, Graňák, Kremláček, Budík, J. Kindl, Kvasnička – Suchý, Kodýtek, J. Dufek – Blomstrand, G. Thorell, F. Přikryl – M. Lang, Mertl, Dzierkals – Adamec, Malát, Dvořák. Trenéři: Baďouček, Říha a Vlasák.
Rytíři Kladno: Bow (24. Janus) – Arzamascev, Dotchin, K. Wood, Ticháček, Baránek, Kehar, J. Suchánek – Hlava, Plekanec, A. Kubík – Melka, Zikmund, Pytlík – M. Beran, Babka, M. Indrák – Donaghey, Kuťák, Jágr. Trenéři: Čermák, Burger, Paul a Kregl.

Motor odčinil výbuch, Energii srazil Beránek

Motor odčinil páteční domácí výbuch 1:6 s Litvínovem. Tentokrát už své fanoušky potěšil tříbodovým ziskem, kterým se udržel ve hře o čtyřku, na níž aktuálně ztrácí čtyři body. Boj s Energií rozsekl mladík Martin Beránek, který se blýskl dvěma góly – nejdřív v čase 33:20 dal vítězný a v závěru přidal pojistku. Karlovy Vary po prohře drží pomyslného Černého Petra v dramatické bitvě o dvanáctku, tedy předkolo play off.

Jaroslav Modrý (trenér Českých Budějovic): „Měli jsme dobrý vstup do utkání, ale nepomohli jsme si v přesilovkách. Vytvářeli jsme si slibné šance, ale soupeř hrál hodně obětavě a podržel ho gólman. Pomohla nám povedená individuální akce Beránka. Jsem rád, že jsme našli cestu, jak utkání vyhrát. Gólman Hrachovina už začal s tréninkem, kapitán Gulaš by to měl zkusit v pondělí.“

Tomáš Mariška (asistent trenéra Karlových Varů): „Věděli jsme, že nás čeká těžký zápas, což se také potvrdilo. Domácí měli lepší vstup do utkání, nám chyběl pohyb a nedohrávali jsme souboje. Jenom díky gólmanu Lukešovi jsme se drželi ve hře. Doplatili jsme ale na zbytečná oslabení. Stála nás spoustu sil, které nám pak chyběly ve hře dopředu.“

HC MOTOR ČESKÉ BUDĚJOVICE – HC ENERGIE KARLOVY VARY 3:1 (1:0, 1:1, 1:0)

Branky a nahrávky: 3. J. Ondráček (Valský, Koláček), 34. M. Beránek (Karabáček, Vráblík), 59. M. Beránek (M. Hanzl, Šenkeřík) – 30. Kohout.
Rozhodčí: Jeřábek, Horák – Lhotský, Svoboda.
Vyloučení: 2:6.
Bez využití.

Střely na branku: 31:25.
Diváci: 3 435.
Nejlepší hráči: Nejsou uvedeni v zápise o utkání.
HC Motor České Budějovice: Strmeň – Piskáček, Percy, Bučko, Šenkeřík, Vráblík, Štencel – Vondrka, Pech, Holec – Valský, Koláček, J. Ondráček – Karabáček, M. Hanzl, M. Beránek – D. Voženílek, J. Novotný, Abdul. Trenéři: Modrý, P. Martinec a Fousek.
HC Energie Karlovy Vary: Š. Lukeš – Plutnar, Martin Rohan, Parkkonen, Dlapa, Pulpán, D. Mikyska, Weinhold – Kulich, T. Mikúš, T. Rachůnek – Vondráček, Hladonik, O. Beránek – Kohout, Černoch, Koblasa – Osmík, Jiskra, Průžek. Trenéři: Pešout a Mariška.

Hradec vyhrál poosmé v řadě a znovu vede

Mountfield potvrdil parádní formu i na brněnském ledě, díky trefě Jordanna Perreta zapsal už osmé vítězství v řadě a po zaváhání Ocelářů na Hané se vrátil do čela tabulky. Kometa je v úplně opačném rozpoložení, počtvrté za sebou vyšla bodově naprázdno, klesla až na jedenácté místo a od neúčasti ve vyřazovacích bojích ji dělí jen dva body. Výborný výkon podal Henri Kiviaho, který kryl 36 z 38 brněnských střel.

Jiří Kalous (trenér Komety Brno): „Ztráta na domácím ledě nás mrzí. Mrzí nás taky, že fanoušci, kteří přišli, se nedočkali vítězství. Myslím si, že bylo vidět, jak na ledě všichni hráči dřeli. Není porážka jako porážka, z tohoto utkání musíme jít se vztyčenou hlavou. Nesmíme se nechat zlomit neúspěchy, jako je například spousta neproměněných šancí. Musíme se vyvarovat chyb, které děláme. Souvisí to i s tím, že máme spoustu mladých hráčů, kteří se učí. Zatím se nám nedaří dotahovat zápasy do konce."

Ladislav Čihák (asistent trenéra Hradce Králové): „Jsem hlavně moc rád, že jsem konečně viděl diváky na tribunách. Obzvlášť tady v Brně, kde byli fanoušci vždycky hlasití. Utkání jsme vyhráli za tři body, s tím jsme samozřejmě spokojení, jdeme na čelo tabulky. Nicméně předvedená hra nebyla dobrá, neměli jsme tempo, neměli jsme starty na puk. Přechodová fáze nám první dvě třetiny vůbec nešla, ztráceli jsme spoustu puků, tím jsme dostávali Kometu do šancí. Jsem ale rád, že jsme dokázali dát góly a nakonec našli cestu k vítězství. Ze zápasu se ale musíme poučit a příště předvést lepší výkon."

HC KOMETA BRNO – MOUNTFIELD HK 2:4 (0:0, 1:2, 1:2)

Branky a nahrávky: 38. Ďaloga (Kollár), 59. P. Holík (P. Mueller, Zaťovič)) – 36. Kelly Klíma (Ščerbak, McCormack), 39. R. Pilař (Kelly Klíma), 46. Perret, 60. Oksanen (Blain).
Rozhodčí: Pešina, Šír – Brejcha, Votrubec.
Vyloučení: 3:6.
Využití:
1:0.
V oslabení: 0:1.
Střely na branku: 38:32.
Diváci: 3 500.
Nejlepší hráči: Petr Holík – Henri Kiviaho.
HC Kometa Brno: Čiliak – Ďaloga, Bartejs, Kučeřík, Tansey, Gulaši, Fajmon, L. Doudera – Vincour, Krištof, P. Mueller – Zaťovič, P. Holík, L. Horký – Kollár, A. Zbořil, T. Šoustal – Dočekal, Rákos, Šik. Trenéři: Kalous, Horáček a Zábranský.
Mountfield HK: Kiviaho – Nedomlel, Blain, R. Pilař, F. Pavlík, Jank, McCormack, Kalina – Smoleňák, Lev, Oksanen – Perret, Kevin Klíma, Jergl – Ščerbak, Lalancette, Kelly Klíma – Cingel, Orsava. Trenéři: T. Martinec, Čihák a P. Svoboda.

Tabulka Tipsport extraligy

 TýmZVVPPPPSkóreBody
1. Mountfield HK 52 30 8 4 10 174:108 110
2. HC Oceláři Třinec 53 31 4 7 11 168:112 108
3. HC Dynamo Pardubice 52 21 11 4 16 165:139 89
4. HC Škoda Plzeň 53 24 5 7 17 161:144 89
5. HC Sparta Praha 52 23 6 6 17 188:148 87
6. HC Motor České Budějovice 52 24 5 3 20 150:141 85
7. Bílí Tygři Liberec 52 23 3 8 18 133:138 83
8. HC VÍTKOVICE RIDERA 52 21 7 4 20 131:135 81
9. BK Mladá Boleslav 53 20 3 6 24 123:141 72
10. HC VERVA Litvínov 52 18 3 8 23 146:162 68
11. HC Kometa Brno 51 15 9 5 22

133:153

68
12. HC Olomouc 52 16 8 4 24 122:146 68
13. HC Energie Karlovy Vary 52 17 4 7 24 151:167 66
14. Rytíři Kladno 52 13 5 8 26 135:173 57
15. PSG Berani Zlín 52 9 5 5 33 102:175 42

Další program Tipsport extraligy

Úterý 1. března – dohrávky:
17:30 BK Mladá Boleslav – HC Energie Karlovy Vary (41. kolo, ČT sport)
17:30 HC VERVA Litvínov – Mountfield HK (43. kolo)
17:30 PSG Berani Zlín – HC Sparta Praha (44. kolo)
17:30 HC Motor České Budějovice – HC Dynamo Pardubice (52. kolo)
18:00 HC Kometa Brno – HC Škoda Plzeň (52. kolo)
18:00 Rytíři Kladno – HC VÍTKOVICE RIDERA (31. kolo)

Středa 2. března – dohrávky:
18:00 HC Kometa Brno – HC Olomouc (45. kolo)
18:00 Bílí Tygři Liberec – HC Oceláři Třinec (54. kolo)

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Ochrana osobních údajů | Sledování streamů | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports.cz, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@hokej.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz