Vary loupily na Spartě, Dynamo se vrací do čela! Olomouc – Boleslav 7:1

Radost HC Dynamo Pardubice | Foto: Michal Dědič, hcdynamo.cz

(AKTUALIZOVÁNO) Hokejisté Pardubic ve šlágru 38. kola Tipsport extraligy porazili Třinec 5:3 a vracejí se do čela tabulky. Sparta totiž ani podruhé v sezoně doma nenašla recept na Karlovy Vary a podlehla jim 1:4. V dalších utkáních uspěly Brno, České Budějovice, Hradec Králové, Olomouc a Vítkovice.

Sparta vyšla poprvé v novém roce naprázdno

Karlovy Vary na čtyři porážky za sebou odpověděly skalpem dosavadního lídra, kterého v O2 areně přehrály podruhé v sezoně při celkovém skóre 9:3! I díky Dominiku Frodlovi, jenž lapil 31 z 32 střel soupeře. Sparta poprvé v novém roce vyšla bodově naprázdno a poté, co Dynamo ovládlo šlágr s Oceláři, přišla o první příčku. Vítěznou trefu zapsal Jiří Černoch.

Pavel Gross (trenér Sparty Praha): „Zasloužené vítězství Karlových Varů. Všichni jsme viděli, že to nebyl náš den. Myslím, že hosté přijeli s tím, že budou chtít hrát přibližně stejným stylem, jak hráli už prvním utkání tady, které se jim povedlo vyhrát. To jsme jim také relativně brzy dopřáli, i když jsme si k tomu docela dost řekli. Pak už jsme výsledek nedotáhli. I když jsme to zkoušeli, nešlo to naším směrem. Proto soupeř vyhrál.“

Václav Eismann (asistent trenéra Karlových Varů): „Sparta v této sezoně předvádí vynikající hokej. Přijeli jsme sem s velkou pokorou a očekáváním, co se bude v utkání dít. Našemu týmu pomohlo, že jsme šli do vedení. Potom jsme v našich možnostech poctivě pracovali celé utkání. Důležitým momentem byla branka na 2:1. Mužstvo povzbudila a po ní jsme byli ochotní a schopní dělat dobře všechny potřebné detaily, hráli jsme také dobře na obou modrých čarách a odvážíme si pro nás fantastické tři body.“

HC SPARTA PRAHA – HC ENERGIE KARLOVY VARY 1:4 (1:1, 0:1, 0:2)

Branky a nahrávky: 7. Krejčík (Sobotka, Němeček) – 4. Kofroň, 35. Černoch (Plutnar), 48. Kružík, 60. O. Procházka.
Rozhodčí: Hribik, Úlehla – Hynek, Špůr.
Vyloučení: 4:5.
Bez využití.
Střely na branku: 32:20.
Diváci: 8 859.
Nejlepší hráči: Jakub Krejčík – David Kofroň.
HC Sparta Praha: Kořenář – Krejčík, Němeček, T. Tomek, Irving, Pavlák, Moravčík – P. Kousal, Sobotka, Řepík – O. Najman, Horák, Chlapík – Buchtele, Konečný, Forman – Mužík, Žmola, Hauser. Trenéři: Gross a Hořava.
HC Energie Karlovy Vary: Frodl – Huttula, Plutnar, Mikyska, Stříteský, Pulpán, Bartejs, Rulík – O. Procházka, Černoch, O. Beránek – Rachůnek, Jiskra, Kangasniemi – Redlich, Hladonik, Koffer – Kofroň, R. Přikryl, Kružík. Trenéři: Bruk, Eismann a Šik.

Vítkovice odčinily debakl, Litvínov venku tápe

V tabulce domácích klání je Litvínov suverénně první, venku ale naopak patří k nejhorším. Znovu to potvrdil i na ledě Vítkovic, které na páteční brněnský debakl 1:7 odpověděly tím nejlepším způsobem. Chemikům nadělily bůra. Lukáš Klimeš chytil 37 střel, až v závěru jej překonal Nicolas Hlava. Ofenzivu Ridery táhl tříbodový kapitán Dominik Lakatoš (1+2).

Jiří Veber (asistent trenéra Vítkovic): „Musím kluky pochválit, protože k utkání přistoupili úplně jinak než naposledy v Brně. Získali jsme tři body, což je super. Kluci předvedli velmi dobrý výkon od gólmana po posledního hráče.“

Karel Mlejnek (trenér Litvínova): „Do utkání jsme vstoupili poměrně dobře, ale bohužel dobrá pasáž byla z naší strany asi jen čtyřminutová. Potom převzal otěže zápasu soupeř. Možná ve druhé polovině druhé třetiny jsme se ještě do něj mohli malinko vrátit. Vytvořili jsme si nějaké příležitosti, bohužel to ale bylo za stavu 0:2. Ve venkovních zápasech se nám teď nedaří hra přetavit v nějaký bodový zisk.“

HC VÍTKOVICE RIDERA – HC VERVA LITVÍNOV 5:1 (1:0, 2:0, 2:1)

Branky a nahrávky: 14. Vondráček, 32. Kalus (Auvitu, Lakatoš), 36. Peterek (Šoustal, Percy), 46. Lakatoš (Fridrich, Auvitu), 53. Chlán (Fridrich, Lakatoš) – 53. Hlava (Jaks, Kirk).
Rozhodčí: Šír, Ondráček – Hlavatý, Axman.
Vyloučení: 4:1.
Využití: 1:1.
Střely na branku: 24:38.
Diváci: 4 693.
Nejlepší hráči: Marek Kalus – Nicolas Hlava.
HC VÍTKOVICE RIDERA: Klimeš – Percy, Raskob, Mikuš, L. Kovář, Auvitu, Grman, R. Jeřábek – Fridrich, Chlán, Lakatoš – Roberts Bukarts, Krieger, Barinka – Kalus, Claireaux, Rihards Bukarts – Peterek, Šoustal, Vondráček. Trenéři: Trnka, Veber a Šimíček.
HC VERVA Litvínov: Zajíček – Baránek, Zeman, Zile, Jaks, Czuczman, Demel, Šalda – Kudrna, Jurčík, Koblasa – Hlava, D. Kaše, O. Kaše – Maštalířský, Kirk, Abdul – Zygmunt, Urban, Havelka. Trenéři: Mlejnek, Reichel a Kočí.

Mitens začal prohrou, Hrachovina má pátou nulu

Kladno vsadilo na lotyšského gólmana Marekse Mitense, který se mezi tyče postavil po víc než roce. Přestože byl vyhlášen nejlepším hráčem Rytířů, premiéra mu zhořkla. Středočeši totiž vyšli gólově naprázdno, natáhli šňůru porážek už na osm zápasů a zůstávají poslední. Dvakrát se trefil Milan Gulaš, Dominik Hrachovina kryl 28 střel a má pátou nulu v sezoně.

Pavel Skrbek (asistent trenéra Kladna): „Kdybychom v první třetině dali gól, asi by bylo utkání trochu jiné, ale to je stále jen kdyby. Nedali jsme ani jeden a Dominik Hrachovina to měl velice jednoduché. Všechny puky viděl. Vůbec jsme nebyli před bránou, ani jsme se tam pořádně nedostali. Střely byly od beků, z rohu, ale prostě jsme se nedostali k brance. Soupeř nám dal v přesilovce gól, my jsme si přesilovkou nepomohli. Ve třetí třetině Motor hrál úplně v klidu, pohlídal si to vzadu a dal ještě góly. Prohráli jsme osmý zápas v řadě a musíme se z toho nějak dostat.“

Ladislav Čihák (trenér Českých Budějovic): „Pro nás to bylo těžké utkání. Kladno bojuje o každý bod a není to tady na malém hřišti jednoduché. Jsme hlavně rádi, že jsme ustáli první třetinu a neinkasovali jsme. Uhráli jsme ji na 0:0 a ve druhé třetině jsme si pomohli přesilovou hrou, což bylo strašně moc důležité. O přestávce jsme si řekli, jak chceme hrát, a vyšlo nám to. Dobře jsme to ubránili, z brejku jsme dali druhý a vzápětí i třetí gól. Tím si myslím, že jsme se trošku uklidnili. Takovou kaňkou je, že jsme v závěru udělali zbytečné fauly. Musíme v tom být zodpovědnější. Nicméně kluci zápas odmakali, takže pochvala do kabiny. Jsme rádi, že po dvou prohrách jsme to zastavili a získali důležité tři body.“

RYTÍŘI KLADNO – BANES MOTOR ČESKÉ BUDĚJOVICE 0:3 (0:0, 0:1, 0:2)

Branky a nahrávky: 30. Gulaš (Kondelík, Harris), 44. Gulaš (Kondelík), 45. Hovorka (F. Přikryl, Valský).
Rozhodčí: Sýkora, Jaroš – Lhotský, Zíka.
Vyloučení: 4:5.
Využití: 0:1.
Střely na branku: 28:31.
Diváci: 2 613.
Nejlepší hráči: Mareks Mitens – Milan Gulaš.
Rytíři Kladno: Mitens – Ticháček, Hejda, Nemčík, Slováček, Martenet, Veber – Tralmaks, Klepiš, Kusý – M. Procházka, Melka, Smoleňák – Sideroff, Babka, Bláha – Frolík, Jarůšek, Jágr. Trenéři: Vejvoda a Skrbek.
Banes Motor České Budějovice: Hrachovina – Štencel, Vráblík, Doudera, Kachyňa, Gulaši, Hovorka, Pýcha – Ordoš, Kondelík, Gulaš – M. Beránek, Harris, Kubík – F. Přikryl, Vopelka, Valský – Chlubna, Toman, Koláček. Trenéři: Čihák a Hanzlík.

Hradec zabral, díky Zacharovi veze z Plzně dva body

Předchozí dva zápasy v sezoně patřily Plzni, tentokrát se radoval Hradec. Ten byl blízko teprve druhému tříbodovému zápisu od prosincové reprezentační přestávky, jenže Michal Houdek poslal duel do prodloužení. To si Mountfield v novém roce zahrál už pošesté! Po čtyřech porážkách 2:3 byl ale úspěšnější, v čase 64:04 se o to postaral Marek Zachar.

Petr Kořínek (trenér Plzně): „Byl to vyrovnaný, rychlý hokej. Hradec má výborný bruslařský tým. Dostal se do vedení, z naší strany nebyla první třetina ideální. Podařilo se nám vyrovnat, ale vzápětí jsme branku dostali. Ubránili jsme oslabení tři na pět. To byl strašně těžký moment. Ve třetí třetině nás podržel gólman a srovnali jsme. V prodloužení jsme měli proměnit přesilovku a pak inkasovali. Rozhodčí původně zkoumal, jestli puk přešel brankovou čáru, což jsme věděli, že přešel. My jsme si brali trenérskou výzvu kvůli atakování brankáře, což bylo padesát na padesát. Na druhou stranu jsme rádi za bod. Kluky pochválíme. Takové prohry prostě přijdou, jsou ale se vztyčenou hlavou.“

Tomáš Hamara (asistent trenéra Hradce Králové): „Začal bych pozitivně. Jsme rádi, že jsme přetavili prodloužení ve dva body, protože teďka jsme měli prodloužení, která se nám nepodařila. Když to vezmu od začátku, tak si myslím, že do první třetiny jsme měli dobrý nástup, měli jsme tam šance a podařilo se nám z nich vstřelit branku. Následně jsme dali ještě jednu, která bohužel nebyla uznaná, což byla trošku škoda. Naopak nástup do druhé třetiny nám nevyšel, protože jsme po naší chybě hned inkasovali. Ale řekl bych, že nás to relativně i nakoplo. Zlepšili jsme pohyb a dostávali Plzeň pod tlak. Samozřejmě asi nejvíc mrzí neproměněná přesilovka pět na tři, kterou bychom určitě měli proměňovat. Ve třetí části Plzeň samozřejmě zvýšila trošku obrátky a dostávala nás tam pod tlak. Zbytečné vyloučení jsme ještě ubránili, ale z následného tlaku už domácí přece jen vyrovnali. V prodloužení jsme ubránili další přesilovku soupeře, a potom jsme z protiútoku rozhodli.“

HC ŠKODA PLZEŇ – MOUNTFIELD HK 2:3 v prodloužení (0:1, 1:1, 1:0 – 0:1)

Branky a nahrávky: 24. Lev (Rekonen, Pour), 57. Houdek (Indrák, Hrabík) – 2. Šťastný (Jergl), 25. Tamáši (Okuliar, Perret), 65. Zachar (Pavelka).
Rozhodčí: Šindel, Veselý – Brejcha, Ondráček.
Vyloučení: 4:4.
Bez využití.
Střely na branku: 36:44.
Diváci: 4 016.
Nejlepší hráči: Petr Zámorský – Jan Lukáš.
HC Škoda Plzeň: Hlavaj – Malák, Zámorský, Houdek, Piskáček, Skok, Kvasnička – Pour, Lev, Rekonen – Söderlund, Indrák, Matýs – Schleiss, Mertl, Šiler – Jansa, Hrabík. Trenéři: Kořínek a Bombic.
Mountfield HK: Lukáš – Kalina, Blain, Pavelka, Pláněk, Jank, Freibergs, Marcel – Perret, Tamáši, Okuliar – R. Pavlík, Miškář, Jergl – Šťastný, Estephan, Eberle – A. Novotný, Zachar, Jasper. Trenéři: T. Martinec, Hamara a Frühauf.

Čekání na gól, pak palba. Bruslaři schytali sedmičku

Na Hané se čekalo na gól až do 25. minuty, ale pak Olomouc rozjela svůj gólostroj, který se zastavil až na čísle sedm. Mora ve druhé třetině přetavila sedm střel v pět branek, její osmou domácí výhru z posledních devíti zápasů režíroval tříbodový Jakub Navrátil (1+2), Branislav Konrád chytil 33 ze 34 střel. Bruslaři po pěti utkáních vyšli bodově naprázdno.

Jan Tomajko (trenér Olomouce): „Po Liberci jsme se snažili hrát hodně zezadu, chtěli jsme, aby Boleslav neměla tolik přečíslení, co na nás šlo minulý zápas. Vedení 2:0 pro nás bylo takové uklidnění, pak jsme sice inkasovali, ale myslím si, že třetí gól rozhodl. Po něm jsme už hráli dobře, a hlavně v klidu. Začátek zápasu byl z naší strany nervózní.“

Richard Král (trenér Mladé Boleslavi): „První třetina byla vyrovnaná, možná domácí byli o fous opticky lepší, ale ani na jedné straně vyložené šance nebyly. Ve druhé třetině do té doby, než nám tam spadla dvě nahození od modré čáry, to byl slušný výkon. Bohužel pak se to na nás samozřejmě podepsalo, ještě jsme se dostali na kontakt, ale následně jsme udělali chybu, že jsme vyhodili kotouč ven, šli jsme do oslabení a dostali třetí gól. Od té doby byli domácí lepší a zaslouženě zápas vyhráli.“

HC OLOMOUC – BK MLADÁ BOLESLAV 7:1 (0:0, 5:1, 2:0)

Branky a nahrávky: 25. Rutar (Navrátil), 25. Nahodil (Rašner, Bambula), 27. Kunc (Kusko, Navrátil), 28. Navrátil (Řezníček, Kunc), 37. Švrček (Ondrušek), 45. Bambula (Sirota, Káňa), 54. Orsava (Klimek, Černý) – 27. O. Roman (Lintuniemi).
Rozhodčí: Kika, Cabák – Lederer, Rožánek.
Vyloučení: 5:5.
Využití: 2:0.
Střely na branku: 31:37.
Diváci: 4 156.
Nejlepší hráči: Jakub Navrátil – Tomáš Fořt.
HC Olomouc: Konrád – Ondrušek, Rašner, Sirota, Řezníček, Švrček, Černý, Rutar – Kunc, Macuh, Navrátil – Káňa, Nahodil, Bambula – Kusko, Knotek, Orsava – Klimek, Anděl, P. Musil. Trenéři: Tomajko a Petrovický.
BK Mladá Boleslav: J. Růžička (27. F. Novotný) – Pyrochta, Bernad, Čech, F. Pavlík, Gewiese, Lintuniemi, Jánošík – Skalický, Fořt, Rohlík – Malát, O. Roman, Krivošík – Dvořáček, Hradec, Rohdin – Malínek, Pitule, Závora. Trenéři: Král, Pletka a Havíř.

Kometa potvrdila formu, slaví už popáté v řadě

Kometa s Janem Kavanem v zádech sbírá jednu výhru za druhou. Tentokrát 18letý gólman vychytal Liberec, když zneškodnil 35 z 36 střel. Brňané rozhodli třemi góly ve třetí třetině a natáhli své úspěšné šňůry – zvítězili popáté, bodovali dokonce posedmé v řadě a přiblížili se pátým Bílým Tygrům na rozdíl jediného bodu. Zdolali je potřetí v sezoně při skóre 15:4!

Jiří Otoupalík (asistent trenéra Komety Brno): „Musím říci, že to bylo velice těžké utkání. Začali jsme velmi dobře, během prvních deseti minut jsme hráli velmi aktivně, měli jsme hodně šancí a dali první gól. Postupně jsme se ovšem poněkud vytráceli z ledu, Liberec začal přebírat iniciativu a dostával nás pod tlak. Prakticky celou druhou třetinu jsme zůstávali pod tlakem, ale naštěstí nás svým skvělým výkonem podržel Honza Kavan a držel nás i během celého utkání. Rozhodující moment byl během třetí třetiny, kdy jsme si k naší hře něco řekli, protože bylo jasné, že musíme něco změnit. Začali jsme být opět aktivnější a ve chvíli, kdy to na sebe vzal Martin Zaťovič a proměnil tu šanci, kterou jsme si vytvořili, se hra z naší strany uklidnila a zápas jsme nakonec dotáhli do vítězného konce. Jsme velice rádi za získané tři body.“

Boris Žabka (asistent trenéra Liberce): „Nehodnotí se nám to lehce, vzhledem k tomu, že jsme si v průběhu utkání vytvořili mnoho šancí. Neměli jsme sice ideální vstup do utkání, ale zhruba od desáté minuty jsme se s tím dokázali vyrovnat i přesto, že jsme kvůli marodce nebyli v úplně ideální sestavě. Musíme tedy poděkovat celé kabině, neboť během padesáti minut jsme si vytvářeli četné množství šancí, které jsme ale bohužel neproměnili. Také jsme mohli být aktivnější, přesto kabině patří velký kredit, ačkoliv tentokrát si body neodvážíme.“

HC KOMETA BRNO – BÍLÍ TYGŘI LIBEREC 4:1 (1:0, 0:1, 3:0)

Branky a nahrávky: 4. Gazda (Marcinko, Kos), 46. Zaťovič, 53. Flek (Cingel), 58. Pospíšil (Holland, Marcinko) – 34. Filippi (McCoshen, Vlach).
Rozhodčí: Jeřábek, Mejzlík – Svoboda, Blažek.
Vyloučení: 2:3.
Bez využití.
Střely na branku: 35:36.
Diváci: 7 220.
Nejlepší hráči: Jan Kavan – Tomáš Filippi.
HC Kometa Brno: Kavan – Ďaloga, Gazda, Ščotka, Osburn, Holland, Kaňák, Svoboda – Zaťovič, Cingel, Flek – Pospíšil, Marcinko, Kos – Kohout, Kollár, Moses – Okál, Ekrt, Kratochvíl. Trenéři: Modrý, Otoupalík a Horáček.
Bílí Tygři Liberec: Pařík – Budík, Knot, McCoshen, Melancon, Ivan, Galvas, Derner – Vlach, Filippi, Faško-Rudáš – Flynn, A. Najman, Hawryluk – Birner, Bulíř, Pérez – Plos, Šír. Trenéři: Pešán, Kudrna a Žabka.

Pardubice bodovaly podesáté v řadě a zase vládnou

I třetí repríza loňského semifinále vyzněla pro Pardubice, které de facto rozhodly už v první třetině, v níž opět vyhnaly Ondřeje Kacetla z klece a vytvořily si tříbrankový náskok. Marku Zadinovi domácí debut v roli hlavního trenéra vyšel na jedničku, Dynamo natáhlo bodovou šňůru už na deset utkání a vrátilo se do čela tabulky. I díky dvěma trefám Lukáše Radila.

Marek Zadina (trenér Pardubic): „První třetina nám vyšla parádně, měli jsme výborný vstup do utkání a dali tři góly. Potom jsme hráčům říkali, že rozhodnou speciální týmy, což se potvrdilo. Ve druhé třetině jsme byli ve třech, ve čtyřech, ale tým to skvěle odbránil. Kluci hráli obětavě, vyblokovali spoustu střel, podržel nás brankář Will. Při hře pět na pět se pak Třinec dostal do tempa a zatlačil nás. Ve třetí třetině jsme využili přesilovku a hráli dobře systémově. Jsme rádi, že jsme porazili silný Třinec. Kluci se snažili celých šedesát minut a byli za to odměněni.“

Vladimír Országh (asistent trenéra Třince): „Podle mě jsme viděli velmi dobrý zápas ve výborné atmosféře. Nám nevyšla první třetina, tam jsme soupeře dostali do hry po dvou zbytečných vyloučeních a po celkovém nedůrazu. Bylo to 3:0, ale v dalších třetinách jsme hru vyrovnali, kluci se tlačili dopředu, ale domácí už si vítězství pohlídali a jedeme domů bez bodů.“

HC DYNAMO PARDUBICE – HC OCELÁŘI TŘINEC 5:3 (3:0, 1:1, 1:2)

Branky a nahrávky: 2. A. Musil, 7. Radil (Čerešňák, Kaut), 11. Říčka (Košťálek), 33. Hájek (Poulíček), 45. Radil (Sedlák) – 40. Voženílek (Nedomlel, J. Jeřábek), 51. M. Růžička (Voženílek, M. Roman), 53. Voženílek (M. Roman).
Rozhodčí: Hradil, Obadal – Klouček, Šimánek.
Vyloučení: 6:4.
Využití: 2:1.
V oslabení: 0:1.
Střely na branku: 30:32.
Diváci: 9 795.
Nejlepší hráči: Lukáš Radil – Daniel Voženílek.
HC Dynamo Pardubice: Will – T. Dvořák, Čerešňák, Košťálek, Hájek, D. Musil, Kolář – Vála, Pánik, Sedlák – Hyka, R. Kousal, Zohorna – Radil, Paulovič, A. Musil – Kaut, Mandát, Poulíček – Říčka. Trenéři: Zadina a Sýkora.
HC Oceláři Třinec: Kacetl (11. Mazanec) – Smith, Polášek, Nedomlel, Kundrátek, J. Jeřábek, Adámek – Voženílek, Nestrašil, M. Růžička – Cienciala, Vrána, Sikora – M. Roman, Holinka, Walega – Dravecký, Čacho, Haas. Trenéři: Moták a Országh.

Tabulka Tipsport extraligy

 TÝMZVVPPPPSKÓREBODY
1.
HC Dynamo Pardubice
37 22 7 5 3 145:86 85
2.
HC Sparta Praha
39 23 6 2 8 123:86 83
3.
HC Oceláři Třinec
38 16 8 5 9 118:98 69
4. HC VERVA Litvínov 39 17 4 3 14 120:115 65
5.
Bílí Tygři Liberec
40 18 3 2 17 131:124 62
6.
HC Kometa Brno
38 16 5 3 14 119:102 61
7.
Banes Motor České Budějovice
38 16 2 9 11 104:104 61
8.
Mountfield HK
39 13 5 8 13 100:104 57
9.
HC Olomouc
39 12 6 4 17 95:116 52
10.
HC Škoda Plzeň
37 12 5 4 16 98:103 50
11.
HC Energie Karlovy Vary
38 10 8 3 17 96:100 49
12.
HC VÍTKOVICE RIDERA
35 10 3 6 16 85:99 42
13.
BK Mladá Boleslav
39 6 4 6 23 78:129 32
14.
Rytíři Kladno
36 5 3 9 19 90:136 30

Další program Tipsport extraligy

Úterý 23. ledna – 39. kolo:
17:00 HC Oceláři Třinec – HC Kometa Brno
17:30 HC VERVA Litvínov – HC Olomouc
17:30 BK Mladá Boleslav – HC Sparta Praha
17:30 HC Energie Karlovy Vary – Rytíři Kladno
17:30 Banes Motor České Budějovice – HC Dynamo Pardubice (O2 TV Sport)
18:00 Mountfield HK – HC VÍTKOVICE RIDERA
18:00 Bílí Tygři Liberec – HC Škoda Plzeň

Čtvrtek 25. ledna – předehrávka 40. kola:
17:30 HC Energie Karlovy Vary – HC VÍTKOVICE RIDERA (O2 TV Sport)

Pátek 26. ledna – 40. kolo:
17:00 HC Oceláři Třinec – HC Škoda Plzeň
17:30 Banes Motor České Budějovice – HC Sparta Praha
17:30 BK Mladá Boleslav – Bílí Tygři Liberec (O2 TV Sport)
17:30 HC VERVA Litvínov – HC Dynamo Pardubice
18:00 Rytíři Kladno – HC Olomouc
18:00 HC Kometa Brno – Mountfield HK

„Užijte si hokejové MS s Tipsportem! Stačí jen začít, získat 500 Kč zdarma a hrát soutěže o ceny za 33 milionů!“

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Ochrana osobních údajů | Sledování streamů | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports.cz, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@hokej.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz