V Energii mají o trenérech jasno. Pešout a Mariška pokračují i příští sezonu

Foto: Stanislav Souček, mountfieldhk.cz

S prací trenérů panuje spokojenost, v Karlových Varech nemají důvod cokoli měnit. Energii i v příští sezoně povedou trenéři Martin Pešout (na snímku), Tomáš Mariška a kouč gólmanů Pavel Kněžický, západočeský klub o tom informuje v tiskové zprávě.

Hokejisté Karlových Varů vstoupili do letošního ročníku výborně a předváděli vynikající hokej. Pak je sice potkal útlum, ale Západočeši jsou momentálně na osmém místě tabulky a play off by jim nemělo uniknout. Vedení klubu oceňuje práci trenérského štábu, čehož dokladem je prodloužení spolupráce na další období.

Hlavní kouč Martin Pešout, který se na střídačku Energie postavil v roce 2017, povede hokejisty Karlových Varů i v sezoně 2021-22. Totéž platí v případě jeho nejbližších kolegů Tomáše Marišky a Pavla Kněžického.

✍️ | Podepsáno! Martin Pešout a jeho asistenti povedou Energii i v další sezoně ? https://hokejkv.cz/clanek.asp?id=Pesoutuv-trenersky-tym-povede-Energii-i-v-dalsi-sezone-11754

Zveřejnil(a) HC Energie Karlovy Vary dne Čtvrtek 11. února 2021

„S prací trenérů jsme spokojeni, za uplynulé čtyři roky udělali s mužstvem obrovský kus práce. Druhý rok po sobě budeme hrát play off. I přesto, že se teď týmu aktuálně příliš nedaří, tak věříme, že ve vyřazovací části fanoušky opět potěší,“ uvedl na klubovém webu majitel Karel Holoubek.

Martin Pešout a jeho kolegové zapracovali do sestavy mnohé z odchovanců, kádr postupně doplňují o vhodné posily a snaží se o moderní herní pojetí. Trenéři vedou mužstvo už čtvrtou sezonu a je jasné, že přidají i tu následující.

Stávají trenérský štáb je podepsán pod návratem Energie do nejvyšší soutěže, postup se podařilo vybojovat na jaře 2018. V následující sezoně se Západočeši vyhnuli baráži, loni po devíti letech vybojovali postup do extraligového play off. Ke stejné metě míří Energie i letos, deset kol před koncem základní části mají Karlovy Vary na 13. příčku k dobru 23 bodů.

Kádr HC Energie Karlovy Vary

Brankáři:
Filip Novotný, Vladislav Habal, Adam Horák, Patrik Hamrla.

Obránci:
Petr Šenkeřík, Lukáš Pulpán, Michal Plutnar, Martin Weinhold, Martin Rohan, Dalimil Mikyska, Libor Zábranský, Daniel Kowalczyk.

Útočníci:
Ondřej Beránek, Jiří Černoch, Jakub Flek, Martin Kadlec, Petr Koblasa, Martin Kohout, Tomáš Mikúš, Tomáš Vildumetz, Tomáš Redlich, Václav Skuhravý, Tomáš Vondráček, Jan Hladonik, Matěj Zabloudil, Tomáš Rachůnek, Vít Jiskra, Otakar Šik.

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Ochrana osobních údajů | Sledování streamů | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports.cz, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@hokej.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz