Tesla Orli Znojmo. Účastník ICEHL má nového generálního partnera

Foto: hcorli.cz

21. října 2021, 14:07

Adam Bagar

Značka Tesla, zastoupená společností Witty s.r.o., se stala novým generálním partnerem znojemského klubu, který se letos po roční pauze vrátil do mezinárodní ICEHL.

„V této nejisté době se taková partnerství neuzavírají každý den. Velmi si vážíme toho, že si značka Tesla vybrala právě náš klub a jsme přesvědčeni, že máme co nabídnout. Nyní je pro nás velmi důležité odehrát dobrou sezonu, abychom dokázali, že to bylo správné rozhodnutí. Společně si jdeme pro úspěch,“ věří prezident klubu Pavel Ohera.

„V této nejisté době se taková partnerství neuzavírají každý den.“

„Jsme nesmírně rádi, že se nám jednání podařila dotáhnout do úspěšného konce. Na realizaci této spolupráce pracujeme opravdu dlouhou dobu. Velký dík patří všem, kdo se na celém projektu podíleli a podílejí. Máme za sebou hodně práce, ale ještě více jí je před námi, abychom ukázali, že partnerství s Orly se vyplatí. Uděláme maximum proto, aby spolupráce pro obě strany naplnila očekávání,“ dodává manažer Petr Veselý.

Partnerství, které se projevilo i na názvu klubu (nově Tesla Orli Znojmo), je uzavřeno pro aktuální sezonu 2021/22 s možností následné opce při splnění nastavených cílů.

Foto: hcorli.cz

„S hokejovým klubem Orli Znojmo jsme spolupracovali i v minulosti. Rozhodli jsme se kooperaci prodloužit i na další sezonu, jelikož máme se značkou Tesla velké ambice i pro expanzi do dalších zemí. Značka Tesla potřebuje silné partnery a Orli jimi určitě jsou,“ hlásí Viktor Hajíček, CEO společnosti Witty s.r.o., distributora značky Tesla.

„Z marketingového pohledu jsme díky Orlům schopni oslovit publikum a zákazníky i v dalších zemích. Spolupráce nám tedy dává smysl nejen v Česku, ale i za hranicemi. Těšíme se na společné výsledky,“ doplňuje Kateřina Czyžová, marketing manager Witty s.r.o.

Znojmo má po deseti kolech nového ročníku na kontě pět vítězství a stejný počet porážek, v tabulce ICEHL mu aktuálně patří s patnácti body a skóre 39:36 šestá příčka.

Foto: hcorli.cz

Aktuální soupiska Orlů

Brankáři:
Dominik Groh, Pavel Kantor.

Obránci:
Jan Bartko, Ryan Culkin, Filip Haman, Adam Sedlák, Jordon Southorn, David Stránský, Dominik Tejnor, Alexander Younan.

Útočníci:
Filip Ahl, Hunter Fejes, Sebastian Gorčík, Jakub Köver, Michal Kvasnica, Anthony Luciani, Radim Matuš, Vojtěch Němec, Vladimír Oščádal, Radek Prokeš, Tomáš Svoboda, Ondřej Svoboda, Josh Brittain, Ilja Zubov.

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Ochrana osobních údajů | Sledování streamů | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports.cz, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@hokej.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz