PODCAST: Do lesa nechodím jen střílet ale i relaxovat, tvrdí inženýr myslivosti Poletín

Chance liga se po reprezentační pauze opět rozjíždí a před koncem roku má na programu ještě čtyři kompletní kola. A jako vánoční předkrm servírujeme i novou epizodu podcastu 1. Liga, taky liga, která shrne aktuální dění a taky přinese rozhovor s prvoligovým hostem. Tentokrát jím byl útočník pražské Slavie Michal Poletín.

Během loňské sezóny překvapivě skončil v Jihlavě a ohlásil návrat domů. Michal Poletín v Edenu vyrostl, pod Vladimírem Růžičkou prošel od mládeže až do áčka, ale také zažil neslavný pád z extraligy. Na místo činu se vrátil po šesti letech a neskrývá nadšení z toho, že opět hraje hokej tam, kde s ním začínal.

V rozhovoru proběhneme zářné i chmurné momenty jeho kariéry, vzpomeneme třeba na chomutovskou jízdu od otočky v předkole přes skalp Třince až do semifinále. Obrovskou devízou silového centra je vhazování, takže probereme, jak je trénuje, jak dokáže v zápase reagovat na soupeře či na čárové rozhodčí a jak blízko byl gólu přímo z buly.

Taky se dozvíte, proč nemá agenta a jak je bez něj složité vést jednání s manažery. A taky jak probíhá komunikance s vedením klubu v momentě, kdy hráče potřebuje vyměnit.

Kromě hokeje je stokilový pořízek i akademicky vzdělaný. Získal inženýrský titul v myslivosti a v lese už od mala tráví spousty času. Z čeho už střílel, jak je přesný na střelnici, jaký přehled má o své honitbě a co pro něj znamená být pánem lesa?

To vše a mnohem víc se dozvíte v nové epizodě podcastu 1. Liga, taky liga.

Podcast 1. Liga, taky liga můžete poslouchat na kanále hokejcz na streamovacích službách Spotify, Apple Podcasts či Google Podcasts nebo na YouTube. Sledujte také instagramový účet @prvniliga.takyliga.

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Ochrana osobních údajů | Sledování streamů | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports.cz, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@hokej.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz