Momenty 52. kola TELH: Krvácející Čáslava, otřesený Krenželok a ranař Vlach

Foto: hcpce.cz

2. března 2015, 20:16

Ladislav Vácha

Poraněný pardubický kapitán Petr Čáslava, který poznal ostrost brusle Zbyňka Skleničky, ošklivý pád libereckého Lukáše Krenželoka hlavou na hrazení a pěstní výměna názorů mezi Jaroslavem Vlachem a Jiřím Kučným. To byly tři nejzajímavější momenty 52. kola Tipsport extraligy, jež definitivně zatáhlo oponu za základní částí.

Čáslava si o brusli poranil ruku (PCE – LIT 0:2)

V Pardubicích už se blížil konec zápasu, když všem fanouškům pořádně zatrnulo. Petr Čáslava bojoval u mantinelu o puk, když ztratil rovnováhu a upadl. Vzápětí nechtěně podrazil Zbyňka Skleničku, který se na ledě přetočil tak nešťastně, že ležícího kapitána Východočechů řízl svou bruslí do levé ruky. Pětatřicetiletý obránce tak zamířil po nepříjemném zranění na střídačku s bolestivou grimasou v obličeji.

Krenželok narazil hlavou do mantinelu (LIB – MBL 6:3)

Stejně jako v Pardubicích na chvíli zatajilo dech i osazenstvo liberecké Home Credit areny. Domácí Lukáš Krenželok svedl v rohu pásma souboj s Martinem Látalem, který neustál a hodně nepříjemně narazil hlavou přímo do mantinelu. I když byl chvíli otřesený, po zkontrolování lékařem nakonec opustil hrací plochu po svých a naštěstí mohl dál pokračovat v utkání.

Vlach s Kučným předvedli krásnou bitku (LIB – MBL 6:3)

Rukavice dolů, zápasíme! To si řekli na konci úvodní dvacetiminutovky liberecký útočník Jaroslav Vlach a mladoboleslavský obránce Jiří Kučný. Prvně jmenovaný nejdříve sestřelil ostrým hitem Dominika Pacovského, kterého se druhý jel okamžitě zastat. Výsledkem byla dlouhá a nelítostná bitka, kterou fanoušci po celém hokejovém světě milují. Jednoznačným vítězem se stal domácí hokejista, jenž rozdal svému sokovi více ran, přetáhl mu přes hlavu dres a dostal ho na zem. 

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Ochrana osobních údajů | Sledování streamů | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports.cz, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@hokej.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz