Last Dance: Riders se rozloučí se dvěma hráči, kteří končí hráčskou kariéru v univerzitní lize

Jan Vacek a Jakub Muška byli dlouholetými oporami Riders na ledě i mimo něj. Nyní – v pondělí 4. března v enteria areně – čeká dvojici zkušených obránců poslední domácí duel základní části v jejich kariéře v univerzitní lize.

V pondělí 4. března se v enteria areně odehraje zápas, na který se bude dlouho vzpomínat. Bude to poslední zápas základní části Univerzitní ligy ledního hokeje, ve kterém se domácí Riders Univerzita Pardubice postaví proti HC North Wings Ústí nad Labem. Ale hlavně se bude jednat o rozlučku s dvojicí, která Riders táhla na ledě i mimo něj, svou kariéru na ledě v Univerzitní lize totiž po letošním ročníku ukončí Jakub Muška a Jan Vacek.

Jan Vacek je nejen dlouholetým kapitánem a lídrem týmu, ale také symbolem Riders. Zkušený obránce obléká dres Riders od samotného začátku klubu v Univerzitní lize. Okamžitě se stal oporou zadních řad. V základní části ULLH odehrál 50 zápasů, další tři starty zapsal v play off. Od června 2022 plní funkci generálního manažera a podílí se na chodu týmu. Za svou práci mimo led si vysloužil ocenění ULLH, když se stal Generálním manažerem sezony 2022/2023.

Jakub Muška je kvalitní obránce s extraligovou zkušeností. Za Riders odehrál své první zápasy v roce 2021. Sice v základní části naskočil pouze do 23 duelů, výraznou stopu za sebou zanechal mimo led. V létě roku 2022 se stal šéfem marketingu a PR v pardubickém univerzitním týmu. V této roli se stará o organizaci domácích zápasů, zajištění doprovodného programu, komunikuje s ligou, ale také univerzitou a stále se částečně podílí na správě sociálních sítí. I díky této zkušenosti z Riders se dostal do extraligy, v týmu Mountfield HK zastává pozici event manažera.

Oba hráči se po této sezoně rozhodli ukončit svou sportovní kariéru univerzitního hokejisty a plánují se plně věnovat svému osobnímu a profesnímu růstu. Riders jim chtějí poděkovat za jejich přínos pro tým a klub, a proto se bude poslední domácí utkání základní části nést v duchu rozlučky. Riders si opět připravili speciální aktivity, zápasový playlist a mnoho dalšího.

Chcete zažít atmosféru univerzitního hokeje? Vstupenky na zápas jsou k dispozici pod tímto odkazem.

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Ochrana osobních údajů | Sledování streamů | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports.cz, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@hokej.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz