Fanoušci navrhli, pak i rozhodli. Vítkovice představily nové dresy

Foto: hc-vitkovice.cz

Vítkovice na svých webových stránkách ukázaly vítězný návrh dresů pro tamní A-tým na nadcházející extraligovou sezonu 2021/22.

V Ostravě letos dali prostor fanouškům. Ti nejdřív posílali své návrhy na podobu nových vítkovických trikotů a následně vybírali z finálové devítky, o které rozhodli členové vedení klubu společně se zástupci týmu.

Celkem se do hlasování prostřednictvím klubového Facebooku zapojilo 1 716 příznivců. Jasně zvítězil návrh dlouholetého fanouška Lukáše Svobody, jenž obdržel 680 hlasů. V pořadí druhý zaostal o víc jak polovinu.

„Autorovi vítězného návrhu děkujeme a gratulujeme,“ vzkazuje mediální pracovník klubu Zdeněk Janiurek s tím, že Svoboda získá za odměnu jeden dres z každé sady a těšit se může také na nějaké zážitkové ocenění.

Foto: hc-vitkovice.cz

„Při tvorbě návrhu jsem chtěl především zachovat jednoduchost a odkázat i na historii klubu. Na zadní části pod jménem si tak můžete všimnout malého „V“ a rytíř Vítek dostal výrazně větší prostor na hrudi,“ líčí vítěz.

Tradiční rytíř Vítek byl častým motivem většiny došlých náčrtů. „Tenhle fakt jen dokazuje, jak moc je tento tradiční symbol stále zakořeněn mezi fanoušky Vítkovic, za což jsme samozřejmě rádi,“ pokyvuje Janiurek.

Pro Svobodu je ctí, že tým oblékne „jeho“ dresy. „Považuji to i za drobný zápis do historie vývoje klubového dresu, a to se ne každému z fanoušků poštěstí. Těším se, až v nich naše borce uvidím poprvé vyjet na led.“

Foto: hc-vitkovice.cz

Poznámka: Oranžové plochy a pruhy jsou místa rezervovaná pro oficiální partnery Tipsport Extraligy – v reálu bude jejich barevnost jiná. Šedé plochy a pruhy jsou místa rezervovaná pro klubové partnery – v reálu bude jejich barevnost jiná.

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Ochrana osobních údajů | Sledování streamů | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports.cz, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@hokej.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz