Do WSM Ligy míří další hráč se zkušenostmi z NHL. Petr Tenkrát!

Foto: Michal Eger, hc-kometa.cz

Po neúspěšné štaci v brněnské Kometě si Petr Tenkrát našel nové angažmá. Osmatřicetileté křídlo se vrací do druhé nejvyšší soutěže. Neposílí však Kladno, kde působil v předcházejících dvou sezonách, ale Ústí nad Labem. Slovan krom bývalého reprezentačního forvarda získal i Jana Daleckého.

Vedení Ústí nad Labem nelení a po třech porážkách v řadě provedlo avizované změny. Na hostování z Kladna přicházejí Petr Tenkrát a Jan Dalecký.

První jmenovaný se po nepovedeném ročníku 2014/2015 ocitl bez angažmá. Na začátku právě probíhající sezony mu dala šanci Kometa, Brno ale jeho zkoušku po pouhých čtyřech zápasech ukončilo.

O své budoucnosti už má jasno, posílí Ústí nad Labem. Po Robinsonovi, Schwarzovi, Pletkovi, Divíškovi, Kankovi, Kolaříkovi a Nashovi je tedy dalším prvoligovým hráčem, který si v minulosti zahrál v NHL. 

» Hráli NHL, nyní působí ve WSM Lize. O kom je řeč?

Jan Dalecký, pětadvacetiletý útočník se zkušenostmi ze zámořské WHL, zaznamenal  v letošním ročníku jen dva kanadské body. Odchod do Slovanu, v němž by měla být jeho týmová role zásadně odlišná, může být dobrým impulsem jak pro něj, tak pro Ústí nad Labem. To je momentálně deváté, v předcházejících deseti duelech ale vyhrálo jen třikrát.

Ofenziva Severočechů vypadá na papíře opravdu silně. Jaroslav Roubík, Jan Kloz a David Tůma si drží bilanci více než jednoho bodu na zápas. Na soupisce dále nalezneme Kuchlera, Ryse, Melku, Kubicu, Mertu, Gengela, Baránka, Křivohlávka či nově příchozí Tenkráta s Daleckým. Padne na někoho z výše jmenovaných Černý Petr a bude muset z kola ven? 

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Ochrana osobních údajů | Sledování streamů | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports.cz, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@hokej.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz