VIDEO: Třinec ukončil sérii Sparty, Liberec padl na Hané. Piráti srazili Kometu

Foto: Marian Ježowicz, hcocelari.cz

27. listopadu 2015, 19:40

Václav Jáchim

Program 23. kola Tipsport extraligy zahájil už v úterý duel mezi Pardubicemi a Litvínovem, během pátečního večera se hrála šestice dalších bitev. Nabídka byla bohatá, došlo na pikantní souboje, gólové hody i pořádnou přetahovanou o body. Pozornost poutalo například utkání ambiciózních Třince se Spartou, které navzdory finiši hostů ovládli Oceláři. Vedoucí Liberec padl na Hané, Piráti zdolali Kometu. První tříbodové vítězství sezony na svém ledě slaví Zlín, Energii naopak obraly Vítkovice. Kanonáda kola byla k vidění v Mladé Boleslavi, nájezdy rozhodl domácí Žejdl.

Spartě to v Třinci nejde, Oceláři slaví cenný skalp

Patří k favoritům na titul, před zápasem je ale v tabulce dělilo 12 bodů. Hokejisté Třince a Sparty prožívají odlišný podzim, ovšem jejich vzájemný duel ukázal, že některé souvislosti platí bez ohledu na příčky v tabulce. Pražanům se u česko-polských hranic poslední dobou moc nedaří, potvrdilo se to i tentokrát. Ocelářům chyběli zranění či nemocní Klesla, Roth, Irgl, Kreps, Svačina (Spartě zase Piskáček, přibyl nebo Cingel), vstup však měli povedený. Na vedoucí trefu Draveckého navázali Nosek s Kopeckým, jenže pak se hosté nadechli k finiši a díky dvěma gólům Pecha se přiblížili na dostřel. jenže domácí odolávali, v 58. minutě využil přesilovku Dravecký a poslal Třinec za cennou výhrou, která mimo jiné znamená, že Sparta po 12 zápasech tentokrát nebodoval.

Marek Malík (asistent trenéra Třince): "Byl to velmi těžký zápas, přijelo velmi kvalitní mužstvo. Snažili jsme se soustředit jen sami na sebe a chtěli jsme podat takový výkon, který tým nakonec předvedl. V některých fázích se nám to nedařilo, pak jsme se ale semkli a dotáhli zápas k vítěznému konci. Výborný týmový výkon podpořený skvělým gólmanem. V zápase jsme byli šťastnější, za tři body jsme nesmírně rádi."

Zdeněk Moták (asistent trenéra Sparty): "Náš výkon dnes na domácí nestačil. Ač jsme ve třetí třetině měli střeleckou převahu a také převahu v poli, bohužel se nám nepovedlo vstřelit branku. Z výkonu jsme zklamání, stejně tak z výsledku."

HC OCELÁŘI TŘINEC - HC SPARTA PRAHA 4:2 (2:0, 1:2, 0:0)

Branky a nahrávky: 3. Dravecký (Klepiš), 19. Nosek (Polanský, Linhart), 26. Kopecký (Hrňa, Rákos), 58. Dravecký (Plíhal, Klepiš) - 29. Pech (Kudrna, Hamilton), 32. Pech (Mikuš, Hamilton).
Rozhodčí: Šindler, Šír - Hlavatý, Tošenovjan.
Vyloučení: 3:4.
Využití: 1:0.
Střely na branku: 26:30
Diváci: 5057.
Nejlepší hráči: Vladimír Dravecký - Lukáš Pech.
HC Oceláři Třinec: Hamerlík - Nosek, Linhart, Galvas, L. Doudera, Hrabal, M. Doudera, Foltýn - Matuš, Klepiš, Dravecký - Tybor, Polanský, Adamský - Hrňa, Plíhal, Rákos - Jašek, Kopecký, Marek Růžička - Rufer. Trenéři: Mucha a Malík.
HC Sparta Praha: Pöpperle (26. Lukáš) - Švrček, Čajkovský, Polášek, Eminger, Hrbas, Mikuš, Glenn - Buchtele, Klimek, Netík - Sabolič, Hlinka, Kumstát - Hamilton, Pech, Kudrna - Forman, Černoch, Procházka. Trenéři: Jandač a Moták. 

Hanáci si vyšlápli na lídra, Liberec zdolali i podruhé

První vzájemný duel nabídl pouze jedinou branku z hokejky olomouckého obránce Skrbka, kdo čekal, že duel na Hané bude jiný, spletl se. Výteční gólmani Konrád a Schwarz dlouho drželi čistá konta, urputné klání nabízelo vyrovnaný hokej. Hostům chyběl ofenzivní dravec Řepík, jenž se v týdnu zranil na tréninku, ani jeden ze soupeřů se dlouho nemohl prosadit. Skóre otevřel až krátce po startu třetího dějství obránce Houdek, Hanáci dostali křídla a protivníka udolali. Ve 49. minutě přidal další trefu Laš, posléze sice snížil, nicméně na radosti domácích to už nic nezměnilo. Vedoucí tým soutěže tudíž po dlouhých jedenácti zápasech vyšel bodově naprázdno, naopak Olomouc se stále výborně drží - svěřenci trenéra Venery ztratili za poslední čtyři utkání jen dva bodíky.

Zdeněk Venera (trenér Olomouce): "Myslím si, že to byl velmi dobrý zápas, Liberec hrál výborně a právem potvrdil, že je na prvním místě. Zvlášť v úvodní třetině jich byl plný led. Od druhé třetiny se hra srovnala, zvykli jsme si na jejich tempo. A co vedlo k těm třem bodům? Kromě výborného výkonu brankáře Konráda a dobré práce v defenzivě celého mužstva to bylo to, že jsme si po delší době pomohli přesilovkami. Dali jsme dva přesilovkové góly a myslím si, že jsme početní výhody hráli velmi dobře. I přestože nám první nevyšla, tak další už vypadaly dobře. A právě díky těm dvěma gólům si myslím, že jsme si body zasloužili.“

Filip Pešán (trenér Liberce): "Věděli jsme, že pro nás bude hodně těžké bodovat. Nedali jsme dvě tři vyložené šance, které jsme měli. Domácí hráli velmi dobře v defenzivě, nebyl to zápas jako doma, kdy jsme bušili do soupeře šedesát minut, a nedali jim ani gól. Olomouc hrála otevřenější hokej, přesto jejich obrana je urputná a my jsme si s tím nedokázali poradit. Udělali jsme několik zbytečných faulů, naši hráči často cítí křivdu. Bohužel je to ale špatně, budu si o tom muset s hráči promluvit. Ztrácíme pak kvůli tomu spoustu sil.“

HC OLOMOUC - BÍLÍ TYGŘI LIBEREC 2:1 (0:0, 0:0, 2:1)

Branky a nahrávky: 41. Houdek (Buc), 49. Laš (Vyrůbalík) - 54. Valský (Stránský, Birner).
Rozhodčí: Čech, Hejduk - Barvíř, Blümel.
Vyloučení: 3:5, navíc Jelínek a Derner (oba Liberec) na 10 minut.
Využití: 2:1.
Střely na branku: 29:26.
Diváci: 4121.
Nejlepší hráči: Tomáš Houdek - Jan Výtisk.
HC Olomouc: Konrád - Houdek, Vyrůbalík, Valenta, Ondrušek, Staněk, Jaroměřský, Rašner - Buc, J. Knotek, Laš - Kafka, Mikúš, Kucharczyk - Eberle, Řípa, Vodný - Matai, Herman, Holec. Trenéři: Venera a Tomajko.
Bílí Tygři Liberec: Schwarz - Šimek, Říha, Derner, Havlín, Výtisk, Plutnar - Jonák, Vampola, Birner - Bulíř, Bakoš, Radivojevič - Valský, Jelínek, Krenželok, Stránský, Lakatoš, J. Vlach. Trenéři: Pešán a Čermák.

Růžička vyrovnal Hadamczika, Piráty řídil Červenka

První vzájemný duel výtečných trenérů patřil Aloisi Hadamczikovi, teď se může radovat Vladimír Růžička. Piráti oplatili Kometě porážku z prvního utkání v Brně a brali plný zisk, poděkovat mohou především Romanu Červenkovi, jenž se na triumfu podílel gólem a dvěma nahrávkami. Severočechy poslal do vedení už po 35 vteřinách obránce Rutta, posléze vyrovnal Dočekal, ale před druhou sirénou znovu dal Pirátům energii Růžička mladší. A Chomutov už kořist nepustil. Brňané sice vzdorovali, jakmile však v 55. minutě skóroval Červenka, bylo rozhodnuto. Domácí získali body v sedmém zápase za sebou, naopak Kometa pokračuje na hřištích soupeřů v nevyrovnaných výkonech.

Jan Šťastný (asistent trenéra Chomutova): "Opět se nám výborně povedla první třetina, ve které jsme byli rychlejší, agresivnější a měli spoustu šancí. Mrzí nás jen, že skončila 1:0 a nevyužili jsme přesilovku pět na tři. Pak jsme se trochu báli, aby nám to nechybělo. Brno ve druhé třetině začalo bruslit, bylo agresivnější, hrálo houževnatě a dělalo nám problémy. A potvrdilo, že je silné v přesilovkách. Dnes jsme měli trochu štěstí, ale výborným výkonem v čele s Romanem Červenkou jsme to zvládli. Roman ukazuje, že je v extralize rozdílovým hráčem, a my jsme rádi, že jej máme."

Karel Beran (asistent trenéra Komety Brno): "Rozhodl začátek první a konec druhé třetiny, kdy jsme zbytečně inkasovali góly. Ve druhé třetině jsme chtěli být aktivnější, což se nám povedlo. Možná i díky přesilovkám se nám to povedlo a gólem jsme se vrátili do zápasu. Nechali jsme si ale dát zbytečný (druhý) gól po chybách, i když to bylo v oslabení. To rozhodlo. Pak jsme sice dokázali dát na 3:2, ale zase jsme inkasovali poté, co jsme nepokryli hráče. V závěru jsme měli ještě šance, ale to už bylo rozhodnuté."

PIRÁTI CHOMUTOV - HC KOMETA BRNO 4:2 (1:0, 1:1, 2:1)

Branky a nahrávky: 1. Rutta (Červenka), 39. Růžička (Červenka, Vondrka), 44. Dlapa (Šidlík, Dušek), 55. Červenka (Vondrka) - 25. Dočekal (Kováčik, Káňa), 53. Čermák (Dujsík)
Rozhodčí: Hribik, T. Svoboda - Lhotský, J. Svoboda.
Vyloučení: 6:5.
Využití: 1:2.
Střely na branku: 20:19.
Diváci: 5056.
Nejlepší hráči: Jan Rutta - Milan Dočekal.
Piráti Chomutov: M. Kopřiva - Skinner, Rutta, Jánošík, Harant, Pereťagin, Šidlík, Dlapa - T. Pospíšil, Červenka, Tomica - D. Květoň, V. Růžička ml., Vondrka - Chlouba, Kämpf, Sklenář - R. Veselý, Dušek, Hřebejk. Trenéři: V. Růžička st., B. Kopřiva a Šťastný. 
HC Kometa Brno: Čiliak - Štindl, T. Kaberle, Kuboš, Hanzlík, Kováčik, Malec, Dujsík - Ostřížek, V. Němec, R. Zohorna - T. Svoboda, Čermák, J. Káňa II. - H. Zohorna, Koreis, Burian - Raška, Dočekal, Mrázek. Trenéři: Hadamczik, Pokorný a Beran.

Konečně! Zlín letos doma poprvé naplno vyhrál

Deset zápasů to nešlo, v jedenáctém konečně ano. Pořádně dlouho čekali hokejisté Zlína na první domácí výhru za tři body. Poslední tým tabulky ji vydřel až proti Mountfieldu, který poslední dobou pro změnu trošku vypadl z tempa a podlehl potřetí za sebou. Svěřenci trenérů Vlacha a Juríka rozhodli ve druhé třetině - nejprve se prosadili mladík Michal Popelka, posléze náskok navýšil zkušený Ondřej Veselý, který na gól čekal od čtvrtého kola. Zlín jistil výtečný brankář Libor Kašík, hosté ho překonali jen jednou. Nicméně trefa obránce Janka na radosti PSG nic nezměnila.

Juraj Jurík (asistent trenéra Zlína): "V první třetině vypadala hra vyrovnaně. Hradec měl velké šance, ale celý zápas nás držel gólman Kašík. Naštěstí pro nás to bylo pořád 0:0. Ve druhé třetině jsme se trochu zvedli, vytvořili jsme si nějaké šance a z těch pár příležitostí jsme šli do vedení, za což jsme byli rádi. V poslední třetině jsme chtěli výsledek nějakým způsobem udržet i aktivní hrou, a myslím si, že až do jejich přesilovky se nám to dařilo. Poté jsme právě z přesilovky dostali gól na 1:2 a byl z toho zase malý horor, kdy jsme se báli o výsledek. Oni pak měli spoustu šancí. Díky Kašíkovi a dnes i štěstí jsme získali strašně důležité tři body."

Peter Draisaitl (trenér Mountfieldu HK): "Myslím si, že Zlín si tři body zasloužil. Z našeho hlediska se musíme rozhodnout, jestli chceme hrát pěkně, nebo vyhrát zápas. Což je velký rozdíl. Zrovna teď spíš vypadáme, jako že si jdeme zahrát. A to v této fázi sezony, kdy všechny kluby v extralize o něco hrají, prostě nestačí."

PSG ZLÍN - MOUNTFIELD HK 2:1 (0:0, 2:0, 0:1)

Branky a nahrávky: 23. Popelka (Havlík, Kotvan), 34. Veselý (Kubiš) - 51. Jank (Ihnacak).
Rozhodčí: Baluška, Kubuš (oba Slovensko) - Gebauer, Lederer.
Vyloučení: 4:4.
Bez využití.
Oslabení: 0:1.
Střely na branku: 22:28.
Diváci: 3953.
Nejlepší hráči: Libor Kašík - Rastislav Dej.
PSG Zlín: Kašík - Urbanec, Matějíček, Kotvan, Žižka, Matějíček, Řezníček - Čachotský, P. Holík, Říčka - Bukarts, Cibák, T. Sýkora - Ondráček, Maruna, Kubiš - A. Havlík, Popelka, Veselý. Trenéři: Vlach a Jurík.
Mountfield HK: A. Svoboda - Pláněk, Vydarený, K. Pilař, Frühauf, Dietz, Jank, Čáp - Honejsek, Ihnacak, Šimánek - Bednář, Kukumberg, Dej - Červený, T. Knotek, Courchaine - Pavlík, Kopta, Köhler. Trenéři: Draisaitl a T. Martinec. 

Plzeň vymazala mamutí ztrátu, ale rozhodl Žejdl

Takový zápas se vidí málokdy! Nejprve se zdálo, že půjde o jasnou záležitost Mladé Boleslavi, které proti Plzni vyšel neskutečně nástup a po prvním dějství vedla 4:0. Středočeši si pak podobně luxusní náskok užili ještě dvakrát, jenže za stavu 6:2 zabrali hosté a v nevídané přestřelce dokázali vyrovnat! Na straně domácích dvakrát stříleli Jarůšek s Urbanem, u hostů zářili tříbodoví Pulpán, Indrák a Kracík. Skvělá bitva musela do prodloužení a nakonec do nájezdů. Domácím tahle disciplína dlouhodobě nešla, poprvé od dubna 2014 zvládli penalty až nedávno v Hradci králové. teď balvan zahodili i na svém ledě, Středočechy po infarktovém souboji zachránil vítězný pokus Žejdla.

Marian Jelínek (asistent trenéra Ml. Boleslavi): "Viděli jsme takový hysterický zápas. Vstoupili jsme do něj velice šťastně, rychle jsme vedli 4:0. Ale
věděli jsme, že soupeři se podobný husarský kousek s vyrovnáním povedl
už na Spartě, kde prohrával asi 1:4. A taky to tehdy dovedl až do
prodloužení. Trošku jsme upustili od své hry, soupeř vsadil na jednu
kartu a vyplatilo se mu to. Zalezli jsme, začali se strachovat o
výsledek hry. Teď asi můžeme mluvit o tom, že toho jednoho bodu je
škoda, ale kdyby mi někdo před zápasem řekl, že Plzni dva sebereme, tak
bych to bral."

Ladislav Čihák (asistent trenéra Plzně): "Strašně špatně jsem začali. Boleslav
velmi dobře bruslila, napadala, rozehrávala. A hlavně dala góly. O
přestávce jsme si museli, hodně hlasitě, říct, že je třeba začít úplně
jinak. Naštěstí jsme dali gól. Jenže zase Boleslav dala gól, pak my, pak
zase oni... Domácí pořád odskakovali, ale my jsme se pořád snažili hrát
aktivně, tlačit se do brány a alespoň trošku soupeře znervóznit. Což se
nám podařilo. Skóre 6:6 by po té první třetině asi nikdo nečekal, bod je
to pro nás ale každopádně hodně cenný. Mohla to být nula.

BK MLADÁ BOLESLAV - HC ŠKODA PLZEŇ 7:6 po sam. nájezdech (4:0, 2:4, 0:2 - 0:0)

Branky a nahrávky: 4. Jarůšek (Trončinský, Ovčačík), 5. Stříteský (Pabiška), 13. Trončinský (Jarůšek, Výborný), 18. Urban (Stříteský, Výborný), 25. Urban (Bárta, Látal), 26. Jarůšek (Kučný), rozh. nájezd Žejdl - 23. Pulpán (Sýkora, Hossa), 26. Hossa (Pulpán, Sýkora), 29. Indrák (Kubalík, Kracík), 37. Indrák (Kracík, Lev), 43. Pulpán (Poletín), 46. Kracík (Indrák)
Rozhodčí: Pavlovič, Polák - Brejcha, Suchánek.
Vyloučení: 5:6, navíc Indrák (Plzeň) na 10 minut.
Využití: 2:2.
Oslabení: 0:1.
Střely na branku: 39:33.
Diváci: 3997.
Nejlepší hráči: Tomáš Urban - Miroslav Indrák.
BK Mladá Boleslav: Rittich - Stříteský, Voráček, Trončinský, Kučný, Trška, Ovčačík - Jarůšek, D. Výborný, Pabiška - M. Látal, Urban, Kubica - Hyka, Žejdl, Lenc - Bárta, R. Hruška, Musil. Trenéři: F. Výborný a Jelínek.
HC Škoda Plzeň: Machovský (13. Polívka) - Chalupa, Jeřábek, Pulpán, Holý, Sklenička, Kubka - Indrák, Kracík, D. Kubalík - Schleiss, Bližňák, Johnson - J. Sýkora, Preisinger, Hossa - Beran, Lev, Poletín. Trenéři: Michal Straka, Čihák a Pejchar. 

Trefa Dudy nestačila, Oremus na Vítkovice nevyzrál

Ještě loni stál na střídačce Vítkovic, soupeře zná velmi dobře. Přesto Peter Oremus na soky nevyzrál. Energie začala důležitou bitvu s Vítkovicemi dobře, v sedmé minutě skóroval navrátilec do sestavy Radek Duda a odpověděl na vedoucí branku Stanislava Balána, jenomže tím výčet karlovarských pozitiv končí. Pak mířili do černého jenom hosté. Role střelce se ujal Roman Szturc, jenž před první přestávkou proměnil trestné střílení a v závěru utkání pak při oslabení a power play domácích pečetil výhru Vítkovic trefou do prázdné klece. Karlovy Vary na svém ledě mlčely podruhé za sebou a v tabulce před sebe pustily Zlín, hráči Vítkovic se po čtyřech zápasech dočkali plného bodového zisku.

Peter Oremus (trenér Karlových Varů): "Už jsme to říkal minule, pokud nebudeme bodovat, nemůže se posunout v tabulce. Od hráčů neočekávám o moc více, než dnes předvedli, ale čest výjimkám. To se potvrdilo také v zápase, kdy se mančaft musí zlepšit. Je třeba si sáhnout do svědomí, s jedním gólem se doma nevyhrává. My v této fázi jsme v těžké situaci, ale jednoduše musíme zvednout hlavy a pracovat dál. Nejlepším hráčem byl Radek Duda, přístup na ledě, nebyl vylučovaný, odevzdal týmu to, co potřebuje. Je to ale strašně málo, když se k němu nikdo nepřidá.

Jakub Petr (asistent trenéra Vítkovic): "Porovnám to s minulým utkáním se Zlínem, kdy jsme sice brali dva body za vítězství, ale byl jsem hodně kritický. Hráči teď předvedli solidní výkon, plnili herní plán, se kterým jsme do utkání šli. Nestává se to příliš často, ale je to radost pro trenéra, když to alespoň ve většině utkání plní. Pro fanoušky to asi až tak atraktivní duel nebyl, ale měli jsme rytmus hry bez kotouče, solidní forčekink. Byly tam hluché fáze v první a ke konci druhé třetiny, ale takticky to bylo dobře odehráno. Z naší strany je s vítězstvím určitě spokojenost."

HC ENERGIE KARLOVY VARY - HC VÍTKOVICE STEEL 1:3 (1:2, 0:0, 0:1)

Branky a nahrávky: 7. Duda (Kůs, Benák) - 6. Balán (Kucsera, E. Němec), 20. Szturc (TS), 20. Szturc.
Rozhodčí: Fraňo, Souček - Jelínek, Pešek.
Vyloučení: 1:4.
Využití: 0:1.
Střely na branku: 28:30.
Oslabení: 0:1.
Diváci: 2538.
Nejlepší hráči: Tomáš Rohan - Roman Szturc.
HC Energie Karlovy Vary: Závorka - J. Tomeček, Bičánek, Benák, Sičák, Rodney, T. Dvořák, Redlihs - Huna, Marosz, T. Rachůnek - Duda, Kůs, T. Rohan - Bartek, Bulík, Vachovec - Kohout, Osmík, Gorčík. Trenéři: Oremus a Mlejnek.
HC VÍTKOVICE STEEL: Dolejš - Čerešňák, Kudělka, Sloboda, Štich, Kovář, Pastor - Szturc, Strapáč, Ölvecký - Kucsera, Kolouch, Vandas - E. Němec, Burger, Balán - Tomi, Hlinka, Húževka. Trenéři: Svozil a Petr. 

Výsledek předehrávky 23. kola TELH:

HC DYNAMO PARDUBICE - HC VERVA LITVÍNOV 3:4 po nájezdech (2:0, 0:2, 1:1 - 0:0)

Branky a nahrávky: 4. Čáslava (Nahodil, Sýkora), 20. Marcinko, 44. Nahodil (Sýkora) - 22. Piroš (Pavlík), 26. Piroš (Válek, Pavelka), 51. Lukeš (Pavlík, Hanzl), rozhodující nájezd Hanzl.
Rozhodčí: Hejduk, Šindler - Bláha, Špůr.
Vyloučení: 2:6.
Bez využití.
Střely na branku: 23:24.
Diváci: 7014.
Nejlepší hráči: Lukáš Nahodil - Kamil Piroš.
HC Dynamo Pardubice: Maxwell - Gregorc, Šeda, Čáslava, Štajnoch, Ščotka, Bokroš, Havlík, Nedbal - Svoboda, Redenbach, Marcinko - Sýkora, Nahodil, Rolinek - Poulíček, Tomášek, Voženílek - Šimun, Kaut, Moučka. Trenéři: Král a Zadina.
HC VERVA Litvínov: Janus - Kubát, Chaloupka, Baránek, Pavelka, Frolo, Pavlík - Jánský, Hübl, Lukeš - Válek, Hanzl, Trávníček - Havlíček, Piroš, Hořava - Smolka, Gerhát, Jurčík. Trenéři: Rulík a Weissmann.

Tabulka Tipsport extraligy po 23. kole 

 TýmZVVPPPPSkóreBody
1. Bílí Tygři Liberec 22 12 3 3 4 71:54 45
2. HC Škoda Plzeň 23 11 3 3 6 83:67 42
3. BK Mladá Boleslav 22 10 4 4 4 69:55 42
4. HC Olomouc 23 11 2 3 7 53:52 40
5. HC Sparta Praha 21 9 3 6 3 79:65 39
6. Mountfield HK 22 10 2 4 6 59:57 38
7. Piráti Chomutov 23 9 3 4 7 54:54 37
8. HC Kometa Brno 21 10 1 1 9 62:56 33
9. HC VÍTKOVICE STEEL 22 8 4 0 10 65:58 32
10. HC Oceláři Třinec 23 8 2 2 11 59:63 30
11. HC Dynamo Pardubice 22 7 1 1 13 50:66 24
12. PSG Zlín 21 4 3 4 10 40:57 22
13. HC Energie Karlovy Vary 23 6 1 1 15 53:77 21
14. HC VERVA Litvínov 22 2 6 2 12 49:65 20

Další program Tipsport extraligy

Neděle 29. listopadu - 24. kolo:

15:30 HC VERVA Litvínov - HC Energie Karlovy Vary
15:30 HC VÍTKOVICE STEEL - HC Olomouc
16:00 Bílí Tygři Liberec - PSG Zlín
17:00 Mountfield HK - Piráti Chomutov
17:00 HC Sparta Praha - HC Dynamo Pardubice
17:20 HC Škoda Plzeň - HC Oceláři Třinec (ČT sport)

Úterý 1. prosince - dohrávka 6. kola:

17:30 PSG Zlín - HC Dynamo Pardubice

Úterý 1. prosince - dohrávka 24. kola:

18:00 HC Kometa Brno - BK Mladá Boleslav

Pátek 4. prosince - 25. kolo:

17:00 HC VÍTKOVICE STEEL - Bílí Tygři Liberec
17:20 HC Olomouc - HC VERVA Litvínov (ČT sport)
17:30 PSG Zlín - HC Škoda Plzeň
17:30 Piráti Chomutov - HC Sparta Praha
17:30 BK Mladá Boleslav - HC Oceláři Třinec
18:00 HC Energie Karlovy Vary - Mountfield HK
18:00 HC Dynamo Pardubice - HC Kometa Brno

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Ochrana osobních údajů | Sledování streamů | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports.cz, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@hokej.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz