VIDEO: Liberec řádí dál, mistr otočil bitvu se Spartou. Hradec je třetí

Foto: Jiří Princ, hcbilitygri.cz

30. prosince 2015, 18:39

Jan Šimek

Poslední zápasy v letošním kalendářním roce přineslo středeční kompletní 32. kolo Tipsport extraligy. V jeho šlágru se na ledě jasného lídra soutěže z Liberce představili třinečtí Oceláři. Na severu Čech však nezískali ani bod a Jiří Dopita coby trenér Třince s týmem poprvé ztratil body. Liberec prodloužil svou rekordní sérii výher na deset vítězných zápasů v řadě. Plzeň obrátila duel na ledě Vítkovic. Litvínov zabral v souboji s pražskou Spartou a Zlín otočil utkání proti Dynamu. Hradec přetlačil Kometu a jde na třetí místo tabulky.

Bílí Tygři válí! Vyhráli podesáté v řadě, odnesl to Třinec

Liberečtí hokejisté poprvé v sezoně vyprodali hlediště a na svém ledě přivítali Třinec, který pod vedením trenéra Jiřího Dopity ve třech zápasech neztratil ani bod. Domácí chtěli prodloužit klubový rekord v počtu vítězství, což se jim podařilo, ale pěkně postupně. Severočeši začali výtečně a přesně po třech minutách je dostal do vedení Birner, jenž za záda Hrubce doklepl puk po nepovedené střele Vampoly. Ještě do konce první třetiny však bylo vyrovnáno. Kopecký vyhrál vhazování přímo na hůl Adamského, jenž udělal pár rychlých kroků, pláchl domácí obraně a propálil Lašáka - 1:1. V polovině utkání si však Liberečtí vzali svůj náskok zpátky. Radivojevič nabil zpoza branky Šimkovi a ten bez přípravy překonal Hrubce. Slezané zkoušeli vyrovnat v šesti bez brankáře, ale to se jim stalo osudným, když v čase 59:32 definitivně pojistil desáté vítězství Liberce v řadě gólem do opuštěné třinecké klece Valský - 3:1.

Filip Pešán (trenér Liberce): „Čekali jsme vyrovnané utkání, a skutečně to tak bylo po celých šedesát minut. Dobře jsme začali, ale poté se na nás podepsal zákrok na Lukáše Dernera, kdy jsme další třetinu a půl koukali. Třinec v prostřední části jednoznačně dominoval, ale zásluhou Jánka Lašáka jsme to dokázali přestát. V závěru se nám definitivně podařilo vsítit rozhodující gól, stejně tak ale mohli udeřit při hře bez brankáře i hosté.“

Jiří Dopita (trenér Třince): „Budu stručný. Negativní je určitě nulový bodový zisk, ale naopak pozitivně působí náš výkon. Zápas byl velmi vyrovnaný. Myslím, že jsme si alespoň bod zasloužili, ale nemáme ho. Takový je však hokej.“

BÍLÍ TYGŘI LIBEREC – HC OCELÁŘI TŘINEC 3:1 (1:1, 1:0, 1:0)

Branky a nahrávky: 3. Birner (Vampola), 34. Šimek (Radivojevič, Krenželok), 60. Valský – 16. Adamský (Kopecký).
Rozhodčí: Šindler, Úlehla – Bláha, Špůr.
Vyloučení: 6:6.
Bez využití.
Střely na branku: 23:24.
Diváci: 7500 (vyprodáno).
Nejlepší hráči: Radim Šimek – Tomáš Kopecký.
Bílí Tygři Liberec: Lašák – Šimek, Ševc, Mojžíš, Derner, Vitásek, Výtisk, Plutnar – Řepík, Vampola, Birner – Bakoš, Bulíř, Radivojevič – Valský, Jelínek, Krenželok – Stránský, Jonák, Vlach. Trenéři: Pešán a Čermák.
HC Oceláři Třinec: Hrubec – Nosek, Linhart, Roth, Galvas, Slovák, Hrabal, Klesla, Doudera – Svačina, Žejdl, Dravecký – Jašek, Polanský, Tybor – Kopecký, Plíhal, Adamský – Rufer, Matuš, Růžička. Trenéři: Dopita a Mucha.

Plzeň otočila bitvu ve Vítkovicích a uhájila druhé místo

Vítkovicím se v poslední době nedaří, vždyť z posledních osmi zápasů zvítězila jen jednou. Spravit chuť si chtěla v souboji s Plzní, ale proti druhému celku tabulky je nečekalo nic jednoduchého. Už po 97 sekundách hry ale poslal Ostravany do vedení přesným zásahem pod víko v přesilovce Klok. Krátce nato však bylo srovnáno. Lev obkroužil domácí klec, nabídl kotouč Bližňákovi a ten neměl problém zasunout puk do poloprázdné branky. V závěru druhé části šli domácí podruhé do vedení, když Vandas přiťukl touš Kucserovi a jeho bomba skončila za zády Machovského. Ve třetí části ale padaly góly jen do vítkovické branky. Nejdřív vyrovnal přesně umístěnou střelou pod horní tyčku Kubalík, v čase 48:01 skóroval bez přípravy Hrňa, a 33 sekund poté přidal pojistku svým druhým zásahem Kubalík - 2:4. Plzeň zvítězila potřetí v řadě a zůstává druhá.

Ladislav Svozil (trenér Vítkovic): "Měli jsme dobrý vstup do zápasu, pak jsme trošku zhasli, zbytečně inkasovali a pustili Plzeň dvakrát, třikrát do přečíslení. Nebýt Dana Dolejše, mohlo to být po třetině 1:3. V kabině jsme si něco řekli a byli druhou třetinu jasně lepším týmem, což jsme vyjádřili pouze jednou brankou. Ve třetím dějství přišly nepochopitelné zkraty, kdy Plzeň jela ve dvou hráčích do čtyř nebo pěti našich a přesto skórovala. Čtvrtý gól už byl pro soupeře takovou třešničkou na dortu. Bohužel pro nás se hraje šedesát minut. Plzeň ukázala, že na druhém místě tabulky není náhodně."

Ladislav Čihák (asistent trenéra Plzně): "Chtěli jsme začít utkání daleko lépe, Vítkovice nás dostaly pod tlak a v oslabení jsme inkasovali. Pak jsme se trošku zvedli, měli jsme lepší pohyb a začali lépe bruslit. Naopak ve druhé třetině přišel z naší strany propadák. Vítkovice byly jasně lepší a nebýt Matěje Machovského, mohli jsme prohrávat 1:4 a nikdo by se nemohl divit. Zákonitě z toho tlaku padl gól. O přestávce jsme si řekli, že takhle to dál nejde. Ve třetí třetině jsme zabojovali, dostali se do tempa a napadaly nám tam góly. Díky tomu jsme vyhráli."

HC VÍTKOVICE STEEL – HC ŠKODA PLZEŇ 2:4 (1:1, 1:0, 0:3)

Branky a nahrávky: 2. Klok (Burger), 38. Kucsera (Vandas, Kolouch) – 4. Bližňák (Lev, Kratěna), 45. Kubalík (Jeřábek, Machovský), 49. Hrňa (Svoboda, Preisinger), 49. Kubalík (Kadlec, Kracík).
Rozhodčí: Baluška, Müllner – Lučan, Kis.
Vyloučení: 6:4, navíc Pastor (Vítkovice) a Preisinger (Plzeň) oba 10 minut.
Využití: 1:0.
Střely na branku: 40:27.
Diváci: 5720
Nejlepší hráči: Lukáš Kucsera – Dominik Kubalík.
HC VÍTKOVICE STEEL: Dolejš – Kudělka, Čerešňák, Klok, Sloboda, Pastor, Kovář, Štich, Štencel – Kucsera, Kolouch, Vandas – Němec, Burger, Zdráhal – Káňa, Strapáč, Hovorka – Húževka, Hlinka, Tomi. Trenér: Svozil.
HC Škoda Plzeň: Machovský – Jeřábek, Kadlec, Pulpán, Kudroč, Moravčík, Kubka – Kubalík, Kracík, Indrák – Lev, Bližňák, Kratěna – Svoboda, Preisinger, Hrňa – Poletín, Přikryl, Beran. Trenéři: Straka a Čihák.

Litvínov zabral a otočil duel s pražskou Spartou

Poslední Verva prohrála tři zápasy v řadě a nyní vyzvala Spartu. Ta naopak v posledních třech duelech kralovala a slibně začala také na litvínovském ledě, kde po necelých deseti minutách otevřel skóre rozjetý Čajkovský, kterému předal puk do druhé vlny Pech, a Pražané vedli. Vzápětí ale v početní výhodě vypálil od modré Gula, Pöpperle vyrazil puk jen k Hanzlovi, jenž jej pohotově zametl do sítě. V 51. minutě prokázal ofenzivní vlohy litvínovský bek Kubát, jenž z ostrého úhlu propálil Pöpperleho a v čase 58:26 pojistil výhru šampionů Martynek. Litvínovští tak po třech prohrách zabrali a mají tři body.

Jiří Šlégr (asistent trenéra Litvínova): „Pro oko diváka to musel být atraktivní zápas. Hrálo se nahoru-dolů. Pořád se něco dělo. Věřili jsme, že pokud budeme hrát z obrany a zůstaneme trpěliví, šance přijdou. Jsme rádi, že se tak stalo. Vítězný gól jsme dali se štěstí, ale už jsme na podobný snad i čekali. Vyhrát před plným barákem proti Spartě vždy potěší.“

Zdeněk Moták (asistent trenéra Sparty Praha): „Pro diváka to bylo dobré utkání. Hokej byl plný soubojů, hra měla spád. Bohužel ta naše postrádala dravost a osobní souboje před naší bránou. Moc šancí jsme si nevypracovali ani v útočném pásmu. Domácí vyhráli zaslouženě.“

HC VERVA LITVÍNOV – HC SPARTA PRAHA 3:1 (1:1, 0:0, 2:0)

Branky a nahrávky: 13. Hanzl (Gula, Pavelka), 51. Kubát, 59. Martynek (Pavelka) – 10. Čajkovský (Pech, Sabolič).
Rozhodčí: Hribik, Hrubý – Ondráček, Komárek.
Vyloučení: 2:4.
Využití: 1:0.
Střely na branku: 36:23.
Diváci: 5765.
Nejlepší hráči: Karel Kubát – Tomáš Pöpperle.
HC VERVA Litvínov: Janus – Kubát, Chaloupka, Pavelka, Pavlík, Frolo, Gula, Sklenička – Lukeš, Duda, Hořava – Trávníček, Hanzl, Martynek – Piroš, Gerhát, Vantuch – Doležal, Válek, Jurčík. Trenéři: Rulík a Šlégr.
HC Sparta Praha: Pöpperle – Polášek, Eminger, Švrček, Čajkovský, Hrbas, Mikuš – Buchtele, Přibyl, Forman – Sabolič, Klimek, Hamilton – Kumstát, Pech, Procházka – Kudrna, Dragoun, Netík. Trenéři: Jandač a Moták.

Zlín v závěru obrátil bitvu s Dynamem. Výhru trefil Vlach

Na zlínský led zavítaly Pardubice a zápasu dlouho chyběly branky. Na úvodní trefu si muselo 6254 diváků počkat až do třetí třetiny, kdy se do vedení dostalo Dynamo. Konkrétně se tak stalo v čase 47:18, kdy v přečíslení dva na jednoho Redenbach nabídl puk Sýkorovi a pardubický střelec prostřelil Kašíka. Zlín ale nesložil zbraně, naopak. Na sekundu přesně o pět minut později využil početní výhodu Říčka a necelé dvě minuty před koncem základní hrací doby Vlach završil svůj únik parádní bekhendovou kličkou, kterou si vychutnal Maxwella, a zařídil vítězství Zlína.

Richard Král (trenér Pardubic): „Domácím jsme byli více než vyrovnaným soupeřem. V útočné třetině jsme si vytvořili dost příležitostí. Málo jsme se dostávali ke střelám od beků, protože Zlín hrál výborně před bránou. Zhušťoval to tam, hodně střel pochytali, zblokovali a nedošlo to ani ke gólmanovi. Zápas asi rozhodly naše nevyužité přesilovky. Měli jsme pět přesilovek a aspoň jednu jsme potřebovali proměnit, pak bychom spíš mohli pomýšlet na zisk tří bodů. V tom nás právě Zlín předčil. Využil přesilovku, a pak rozhodl zápas.“

Juraj Jurík (asistent trenéra Zlína): „Bylo to vítězství vůle a nějaké takové víry. Zápas nás nezastihl v optimální formě. Bylo poznat, že nám trochu chyběly síly z posledních zápasů. Už tam nebyl ten drajv v útočné třetině, abychom Pardubice pořádně zatlačili a vytvořili si nějaké šance. Paradoxně až po inkasovaném gólu jsme to zredukovali na tři pětky a začali jsme hrát trošku vabank. Přišel i tlak, přiklonilo se k nám štěstí a tři body jsou strašně důležité, takže za výhru jsme moc rádi.“

PSG ZLÍN – HC DYNAMO PARDUBICE 2:1 (0:0, 0:0, 2:1)

Branky a nahrávky: 53. Říčka (Bukarts, Holík), 59. Vlach (Marušák, Žižka) – 48. Sýkora (Redenbach, Marcinko).
Rozhodčí: Hodek, Šír – Gebauer, Lederer.
Vyloučení: 5:3, navíc Kubiš (Zlín) 10 minut.
Využití: 1:0.
Střely na branku: 28:22.
Diváci: 6254.
Nejlepší hráči: Libor Kašík – Tomáš Rolinek.
PSG Zlín: Kašík – Kotvan, Marušák, Žižka, Matějíček, Horák, Řezníček – Říčka, Holík, Bukarts – Čech, Maruna, Kubiš – Veselý, Vlach, Čachotský – Sýkora, Cibák, Šťastný. Trenéři: Vlach a Jurík.
HC Dynamo Pardubice: Maxwell – Gregorc, Bokroš, Čáslava, Nedbal, Havlík, Štajnoch – Rolinek, Nahodil, Orsava – Marcinko, Redenbach, Sýkora – Poulíček, Kaut, Rapáč – Moučka, Venkrbec, Cetkovský. Trenéři: Král a Zadina.

Hradec zdolal Kometu a je třetí. Stačily mu dvě trefy Deje

Není to tak dávno, kdy současný hradecký kouč Vladimír Kýhos trénoval brněnskou Kometu. Teď se postavil proti ní a jeho nynější výběr začal lépe. Pláněk vysunul Deje a domácí útočník se trefil parádně do horního růžku brněnské branky. Vyrovnání si Brňané schovali až na start třetí třetiny, kdy Hruška objel klec Mountfieldu a bekhendem zametl puk za záda Svobody. Vyrovnané skóre vydrželo relativně dlouho, ale v čase 56:30 nabil Bednář Dejovi a jeho bomba definitivně zajistila tři body Hradci Králové.

Vladimír Kýhos (trenér Hradce Králové): „První třetinu jsme měli ve své moci, ale myslím, že jsme se tím uspokojili. Kometa samozřejmě taky změnila hru a ve druhé třetině se hra přelévala nahoru dolů. Začali jsme víc myslet do útoku a na to, abychom dali gól, než abychom bránili. Kometu jsme pouštěli do šancí. Musím pochválit Adama Svobodu, který má hlavní zásluhu na tom, že jsme zápas vyhráli. Na začátku třetí třetiny jsme udělali chybu, nechali jsme jim volný puk a dali gól. Potom byla hra z obou stran opatrná, i když se tam nějaké šance objevily. Vítězství je víceméně dost šťastné.“

Kamil Pokorný (asistent trenéra Komety): „V první třetině byli domácí aktivnější, my jsme za to zaplatili jedním gólem. Ve druhé už jsme hráli dobře, hra se přelévala nahoru dolů. Myslím, že ty stoprocentní gólovky jsme měli my, a gól jsme nedali. Ve třetí třetině jsme měli navrch, měli jsme jít do vedení, ale bohužel se nám nepodařilo skórovat a Hradec z druhé střely na bránu získal vítězství. Myslím, že za výkon jsme si nějaký bod zasloužili, ale sport je takový. Domácím gratuluju k výhře.“

MOUNTFIELD HK – HC KOMETA BRNO 2:1 (1:0, 0:0, 1:1)

Branky a nahrávky: 7. Dej (Pláněk, Vydarený), 57. Dej (Bednář, Kukumberg) – 41. Hruška (H. Zohorna).
Rozhodčí: Horák, Hejduk – Flegl, Polonyi.
Vyloučení: 4:3.
Bez využití.
Střely na branku: 18:20.
Diváci: 6890 (vyprodáno).
Nejlepší hráči: Rastislav Deh – Marek Čiliak.
Mountfield HK: Svoboda – Pláněk, Vydarený, K. Pilař, Čáp, Dietz, Vašíček, Jank – Kudrna, Knotek, Šimánek – Bednář, Kukumberg, Dej – Honejsek, Ihnačák, Červený – Köhler, Švagrovský, Kopta. Trenéři: Kýhos, Martinec a Tvrdík.
HC Kometa Brno: Čiliak – Kuboš, Kaberle, Trška, Malec, Štindl, Stehlík – Vondráček, Hruška, Ostřížek – Dostálek, Němec, Káňa – Dočekal, Čermák, Raška – H. Zohorna, Koreis, Burian. Trenéři: Hadamczik, Pokorný a Beran.

Energie překvapila Bruslaře, vyhrála rozdílem tří branek

Předposlední karlovarská Energie vyrukovala na Mladou Boleslav a do zápasu vstoupila slibně. Po úvodní bezbrankové dvacetiminutovce se totiž dostala do vedení, když Benák nádherně našel Rachůnka, jenž napálil puk do mladoboleslavské klece. V závěru prostřední části se puk po Sičákově nabídce odrazil od brusle jednoho z hostujících hráčů k dojíždějícímu Svobodovi a ten zdvojnásobil náskok Karlových Varů. Hned vzápětí sice obkroužil branku Jarůšek a překvapil Závorku, ale v závěru utkání přidal třetí trefu Energie Huna a bylo hotovo. Krátce nato ještě přidal čtvrtý zásah domácích Bartek, a Karlovy Vary tak po třech zápasech naplno bodovaly.

Karel Mlejnek (asistent trenéra Karlových Varů): "Velice si cením vydolované výhry nad soupeřem, kterého respektujeme. Obzvlášť po našem bezkrevném výkonu v Pardubicích. Pro nás je to velice důležitá výhra i vzhledem k vývoji tabulky. Doufám, že se mužstvo po dvou prohrách nakopne.“

Marian Jelínek (asistent trenéra Mladé Boleslavi): "K zápasu nemám co říct. Našich šest až osm minut hokeje nemohlo vést k vítězství. Lidsky mě zklamal Bartek, po jehož střele byl David Rittich převezen do nemocnice. Ani se nepřijel omluvit. Jiní hráči přijeli, on nikoliv.“

HC ENERGIE KARLOVY VARY – BK MLADÁ BOLESLAV 4:1 (0:0, 2:1, 2:0)

Branky a nahrávky: 26. Rachůnek (Benák), 38. Svoboda (Sičák), 54. Huna (Bartek), 57. Bartek (Kůs) – 39. Jarůšek (Klimenta).
Rozhodčí: Fraňo, Svoboda – Brejcha, Suchánek.
Vyloučení: 5:9.
Bez využití.
Střely na branku: 35:27.
Diváci: 3610.
Nejlepší hráči: Tomáš Dvořák – Richard Jarůšek.
HC Energie Karlovy Vary: Závorka – Bičánek, Dvořák, Sičák, Rodney, Gulaši, Benák, J. Tomeček – Rachůnek, Marosz, Svoboda – Huna, Kůs, Bartek – Harkabus, Vachovec, Koblasa – Gorčík, Bulík, Beránek. Trenéři: Oremus a Mlejnek.
BK Mladá Boleslav: Rittich (57. Růžička) – Stříteský, Voráček, Trončinský, Holub, Ovčačík, Kučný, Rýgl – Jarůšek, Klepiš, Klimenta – Látal, Urban, Pacovský – Hyka, Musil, Lenc – Bárta, Hruška, Pabiška. Trenéři: Výborný a Jelínek.

Olomouc po čtyřech prohrách zabrala, přetlačila Piráty

Olomoucké mužstvo změřilo síly s chomutovskými Piráty, ale více než pět tisíc fanoušků na stadionu v hanácké metropoli zmrazil na začátku druhého dějství Chouba, jenž projel přes klubko protihráč až před Konráda, kterému poslal puk pod betony do branky. Následně Vodný předal puk Řípovi, jenž z ostrého úhlu nachytal Čecha na švestkách - 1:1. Vyrovnaná bitva dlouho ne a ne najít svého vítěze. Nepomohlo ani pětiminutové prodloužení, a tak o držiteli bonusových dvou bodů musely rozhodnout až nájezdy. V nich byla úspěšnější Mora, jejíž triumf zařídil Houdek, jenž skóroval v rozstřelu hned dvakrát. Kohouti tak po čtyřech porážkách slaví vítězství.

Jan Tomajko (asistent trenéra Olomouce): „V prvních dvou třetinách to byl vyrovnaný hokej. Škoda třetí periody, ve které jsme měli velký tlak. Stále nás zlobí produktivita. Vytváříme si hodně šancí, ale nedokážeme je proměnit. Po čtyřech porážkách v řadě jsme za výhru rádi, snad jsme nastartovali vítěznou sérii.“

Břetislav Kopřiva (asistent trenéra Chomutova): „Vhledem k porážkám jsme chtěli bodovat, a udělali jsme tak nějaké změny v sestavě. Podali jsme lepší výkon, ale stále to nebylo takové, jako při naší nedávné vítězné sérii. V prvních dvou třetinách jsme byli rovnocenným soupeřem, pak ale Olomouc zatlačila a měla výraznou převahu. Za bod jsme každopádně rádi.“

HC OLOMOUC – PIRÁTI CHOMUTOV 2:1 po nájezdech (0:0, 1:1, 0:0 - 0:0)

Branky a nahrávky: 29. Řípa (Vodný), rozhodující nájezd Houdek – 22. Chlouba.
Rozhodčí: Polák, Souček – Barvíř, Blümel.
Vyloučení: 4:7.
Bez využití.
Střely na branku: 38:16.
Diváci: 5052.
Nejlepší hráči: Jiří Řípa – Jakub Čech
HC Olomouc: Konrád – Skrbek, Vyrůbalík, Valenta, Jaroměřský, Houdek, Staněk – Buc, Knotek, Laš – Eberle, Řípa, Vodný – Kafka, Zeman, Mikúš – Jergl, Herman, Holec. Trenéři: Venera a Tomajko.
Piráti Chomutov: Čech – Rutta, Skinner, Valach, Jánošík, Harant, Pereťagin, Mrázek, Dlapa – Pospíšil, Červenka, Tomica – Květoň, Růžička, Vondrka – Hřebejk, Dušek, Ölvecký – Chrpa, Chlouba, Sklenář. Trenéři: Růžička, Kopřiva a Šťastný.

Tabulka Tipsport extraligy po 32. kole

 TýmZVVPPPPSkóreBody
1. Bílí Tygři Liberec 32 20 5 3 4 109:70 73
2. HC Škoda Plzeň 32 16 4 3 9 107:85 59
3. Mountfield HK 32 16 2 5 9 90:82 57
4. HC Sparta Praha 30 14 3 6 7 104:88 54
5. HC Olomouc 32 15 2 4 11 72:71 53
6. BK Mladá Boleslav 32 13 4 5 10 95:87 52
7. Piráti Chomutov 32 13 3 5 11 81:84 50
8. HC Kometa Brno 31 13 2 3 13 79:75 46
9. HC Oceláři Třinec 32 11 3 3 15 77:84 42
10. PSG Zlín 31 9 4 5 13 66:79 40
11. HC VÍTKOVICE STEEL 32 10 4 0 18 80:87 38
12. HC Dynamo Pardubice 32 11 1 1 19 69:90 36
13. HC Energie Karlovy Vary 32 10 2 1 19 75:100 35
14. HC VERVA Litvínov 32 5 7 2 18 64:86 31

Další program Tipsport extraligy

Neděle 3. ledna – 33. kolo:

13:00 HC Kometa Brno – HC Škoda Plzeň
15:00 HC Sparta Praha – Bílí Tygři Liberec
15:30 PSG Zlín – HC Olomouc 
17:20 HC Dynamo Pardubice – HC VÍTKOVICE STEEL
17:30 BK Mladá Boleslav – HC VERVA Litvínov 
17:30 Piráti Chomutov – HC Energie Karlovy Vary

Úterý 5. ledna – dohrávka 33. kola:

17:00 HC Oceláři Třinec – Mountfield HK

Úterý 6. ledna – dohrávka 15. kola:

18:30 HC Sparta Praha – PSG Zlín

Pátek 8. ledna – 34. kolo:

17:00 HC VÍTKOVICE STEEL – BK Mladá Boleslav
17:30 HC VERVA Litvínov – HC Oceláři Třinec
18:00 HC Energie Karlovy Vary – PSG Zlín
18:00 Mountfield HK – HC Škoda Plzeň
18:00 Bílí Tygři Liberec – Piráti Chomutov
18:00 HC Olomouc – HC Dynamo Pardubice
18:00 HC Kometa Brno – HC Sparta Praha (ČT sport)

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Ochrana osobních údajů | Sledování streamů | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports.cz, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@hokej.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz