VIDEO: Kanaďan Robinson zkrvavil soupeře. Třebíč pomáhá potřebným

Foto: hc-slavia.cz

Hokej je sice krásná hra, život je však úplně o něčem jiném. Horácká Slavia to moc dobře ví a uspořádala velkou charitativní sbírku. Výtěžek z chvályhodné akce, která potrvá po celou základní část, poputuje na pomoc rodině Řezáčových. Té se před čtyřmi lety změnil život. Srážku s protijedoucím autem odnesli tehdy dvouletý Milánek i oba jeho rodiče.

Události 23. kola WSM Ligy

Třebíč podává pomocnou ruku
„Milánek utrpěl fatální zranění hlavy, po kterém zůstal uvězněn mezi životem a smrtí v tzv. vegetativním kómatu. Vyžaduje 24 hodinovou péči, kterou převážně poskytují prarodiče. Zranění rodičů byla při nehodě natolik vážná, že sami vyžadují pomoc okolí. Jediná šance na zázrak je finančně náročná terapie, kterou pojišťovna nehradí," stojí na stránkách hstrebic.cz.

„Jediná šance na zázrak je finančně náročná terapie, kterou pojišťovna nehradí."

Krom sbírání víček mají návštěvníci Mann+Hummel Arény možnost přispět libovolnou finanční částkou. Horácká Slavia navíc věnuje z každé prodané vstupenky jednu korunu. Sbírka bude doplněna o výnosy z limitované edice klubového fanshopu.

Přispět pochopitelně mohou i fanoušci hostů, kteří přijedou do Třebíče podpořit svůj milovaný tým. Rodina Řezáčových pomoc opravdu potřebuje.
Více ZDE

Bitka! Robinson seřezal Ondráčka
Návrat domů do Edenu Martinu Ondráčkovi pořádně zhořkl. Nebo lépe řečeno zkrvavěl. Krom toho, že Ondráček neuspěl v šarvátce s Nathanem Robinsonem, navíc Litoměřice utrpěly první porážku pod novým trenérem Milošem Říhou.

Série fotosnímků z pěstního souboje mezi Nathanem Robinsonem a Martinem Ondráčkem.

Série fotosnímků z pěstního souboje mezi Nathanem Robinsonem a Martinem Ondráčkem. | Foto: hc-slavia.cz

Josef Beránek, olympijský vítěz z Nagana, převezme Most
Více ZDE

Hráč kola podle hokej.cz

Vojtěch Kubinčák (HC Most)
České Budějovice jsou v herní krizi. Bohužel pro ně se to promítá i do výsledků. Po domácí porážce s Přerovem nestačily ani na Most. Ve všech čtyřech brankách Severočechů měl prsty Vojtěch Kubinčák. Tři branky dal sám, na jednu pak asistoval. V kanadském bodování druhé nejvyšší soutěže se tak posunul na devátou příčku. Hlavně ale pomohl k navýšení náskoku na Šumperk, který na Most ztrácí už sedm bodů.

Foto: hcmost.cz

Tým kola podle hokej.cz

AZ Havířov
Havířov se stal prvním celkem soutěže, který dokázal naplno zvítězit v Kadani. Jedenáctizápasová série Sportovního klubu tak končí. Naopak ta havířovská, v počtu vítězných utkání v řadě, se natáhla už na čtyři zápasy.

Návštěva kola

3 650 diváků - SK Horácká Slavia Třebíč vs. HC Dukla Jihlava
Derby, jak má být! Skvělá návštěva, výborný atmosféra, parádní hokej, napínavý závěr, nefalšované emoce. Ačkoliv byla Třebíč po dvě třetiny lepším mužstvem, tři body získala Jihlava. K velké radosti fanoušků Dukly, kterých do Třebíče dorazily přes tři stovky.

Další návštěvy:
Rytíři Kladno vs. HC ZUBR Přerov - 2 159
LHK Jestřábi Prostějov vs. HC Slovan Ústí nad Labem - 1 492
HC Slavia Praha vs. HC Stadion Litoměřice - 1 075
HC Most vs. ČEZ Motor České Budějovice - 622
SK Kadaň vs. AZ Havířov - 570
HC Benátky nad Jizerou vs. Salith Šumperk - 256

Choreo třebíčských fanoušků před zápasem s jihlavským rivalem.

Choreo třebíčských fanoušků před zápasem s jihlavským rivalem. | Foto: Jiří Mokrý, hstrebic.cz

Ze statistik

Bílek to myslí s rekordem vážně!
Kladenský parťák Davida Stacha Vítězslav Bílek zažívá skvělou sezonu. Po 23 kolech má na svém kontě jednadvacet branek. Na rekord Jaroslava Roubíka a Patrika Finka už ztrácí pouze sedmnáct tref, do konce sezony přitom zbývá více než polovina základní části.

Trápení Aleše Staňka
Zatímco loni sbíral jeden bod za druhým, letos se výbornému bruslaři Aleši Staňkovi nedaří (22 zápasů, 1+2). Zatím mu nepomohla ani krátkodobá výměna do Prostějova za Václava Meidla, který naopak v Havířově pookřál (odehrál za něj 9 zápasů s bilancí 3+4).

Andresovi hostování v Ústí nad Labem prospívá
Zatímco ve Slavii nedostával Tomáš Andres tolik příležitostí a v 18 zápasech získal šest bodů, ve Slovanu je jeho role odlišná. Je to vidět i na statistikách. Po čtyřech zápasech má na svém kontě tři branky a dvě asistence. Ve 23. kole pak rozhodl samostatné nájezdy.

Čtyřbodový Daniel Štumpf
Havířov jako první tým získal v Kadani všechny body. I díky vynikajícímu výkonu ze Zlína zapůjčeného Daniela Štumpfa, který zaznamenal čtyři kanadské body (1+3).

Lukáš Hosnedl vychytal čisté konto
V zápase proti Šumperku nemohly Benátky nad Jizerou využít služeb Jana Lukáše. Sparťanského gólmana však skvěle zastoupil teprve devatenáctiletý Lukáš Hosnedl, který pochytal všech 25 šumperských střel.

Matěj Pekr dvougólový
V Olomouci zatím Matěj Pekr nedostává moc příležitostí. Pokud ale bude pokračovat ve výkonech z posledních zápasů, jeho šance může přijít. Proti Jihlavě skóroval dvakrát. Bohužel pro něj a Třebíč jeho skvělý počin k zisku bodů nevedl. 

Šlágr 24. kola

Středa 18. listopadu, 17:30 ČEZ Motor České Budějovice - Rytíři Kladno
Jihočeši prohráli dvakrát v řadě, tentokrát už musí bodovat. Nebudou mít ovšem snadnou práci. Do Budvar Arény totiž zavítá Kladno, vedoucí tým tabulky. O šlágru kola je jasno, tento zápas bude mít grády!

Další zápasy 24. kola

Úterý 17. listopadu:
HC Benátky nad Jizerou 3:4 HC ZUBR Přerov

Středa 18. listopadu:
17:30 HC Dukla Jihlava – HC Most
18:00 HOKEJ ŠUMPERK 2003 – LHK Jestřábi Prostějov
18:00 Hokej Ústí nad Labem – HC Slavia Praha
18:00 HC Stadion Litoměřice – SK Kadaň
18:00 HC AZ Havířov 2010 – SK Horácká Slavia Třebíč

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Ochrana osobních údajů | Sledování streamů | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports.cz, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@hokej.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz