Melenovský leží v nemocnici, v Jihlavě ho napadla parta mladíků

Foto: hcdukla.cz

14. června 2018, 16:37

Adam Bagar

Dvojnásobný extraligový šampión, trenér mládeže Dukly a čerstvě hlavní kouč druholigových Ledních Medvědů Marek Melenovský leží v nemocnici! V centru Jihlavy jej napadli tři mladíci, kteří mu zlomili nos, způsobili tržné rány na hlavě, poranění ucha a také těžký otřes mozku. O incidentu informuje server idnes.cz.

Ke konfliktu došlo 4. června v noci na jihlavském Masarykově náměstí. Marek Melenovský tam tehdy procházel s kamarádem, oba byli napadeni. Největší újmu ze všech účastníků utrpěl právě někdejší výborný útočník, který se podle vlastních slov snažil pouze trochu napomenout a uklidnit hlučné mladíky.

„Byli to tři občané tmavé pleti. Nepřizpůsobiví, nebo jak se jim říká.“

„Byli to tři občané tmavé pleti. Nepřizpůsobiví, nebo jak se jim říká. Upozornil jsem je, aby přestali dělat bordel a vrátila se mi odpověď: Nebo co? Tak jsem odpověděl, že jinak zavolám policii. Načež mi podávali jejich telefon a od té doby už nevím, co se stalo,“ popisuje Marek Melenovský pro idnes.cz.

Mám ztrátu rovnováhy. Horší je, že neslyším na pravé ucho

Nyní leží v nemocnici na oddělení ORL. „Přerazili mi nos, měl jsem těžký otřes mozku, mám tržnou ránu vzadu na hlavě, ztrátu rovnováhy, musím se pořád přidržovat. To ale asi po otřesu mozku nějakou dobu bývá. Horší je, že neslyším na pravé ucho. Lékaři se ale s tím teď snaží něco udělat,“ prozrazuje.

„Pro mě to byli kluci zhruba ve věku, které trénuju, i proto jsem je šel napomenout, aby přestali dělat bordel.“

Policisté trojici násilníků zajistili a zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinu ublížení na zdraví a výtržnictví. Podle pelhřimovského kouče byli asi ve věku 20 až 22 let. „Pro mě to byli kluci zhruba ve věku, které trénuju, i proto jsem je šel napomenout, aby přestali dělat bordel.“

Zachoval by se příště stejně? Teď to budu hodně zvažovat

Po svých zkušenostech už by příště možná jednal jinak. „Z médií jsem několikrát slyšel, že se nevyplácí, když se za něco člověk postaví. Teď to budu hodně zvažovat. Ale moje povaha je taková, že si asi řeknu, že mám stále ještě jedno ucho, na které slyším,“ směje se dvojnásobný extraligový šampión.

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Ochrana osobních údajů | Sledování streamů | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports.cz, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@hokej.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz