Hořké porážky jsou základem budoucích vítězství

25. dubna 2018, 18:01

hokej.cz

Papírové předpoklady jsou pořád jen předpoklady. V play off nemají žádnou hodnotu. Přesvědčil se o tom nejen vítěz základní části z Plzně, ale také druhý Hradec Králové. Play off je prostě jiná soutěž. Plné překvapení, emocí, silných příběhů, nečekaných zvratů, velkých vítězství i hořkých porážek. Radegast se letos rozhodl jít proti proudu a neoslavovat vítěze, ale postavit se na stranu všech poražených bojovníků.

Porážky bolí. Hořké porážky o to víc. Jsou však přirozenou součástí sportu. Posouvají nás kupředu, zocelují a dávají základ budoucím vítězstvím. Také letos čekala na jednoho z finalistů příchuť hořké porážky. Nakonec ji okusili třinečtí Oceláři.

Radegast se v letošním play off rozhodl stát za poraženými

Radegast, oficiální pivo nejvyšší hokejové soutěže, se v letošním play off rozhodl stát za poraženými. „Probojovat se až těsně pod vrchol stálo hodně úsilí, bojovnosti a obětavosti. Vítěz bere po svém triumfu všechnu slávu, vůle, odhodlání poražených by však neměla zapadnout. Proto jsme se rozhodli borce z řad neúspěšných odměnit a dodat jejich výkonům uznání,“ prozrazuje Marek Grabovský, manažer značky Radegast.

Pro poražené finalisty pomohl Radegast ve spolupráci s vedením klubu toto úterý uspořádat v domácí WERK Aréně setkání s fanoušky. Během zábavného odpoledne, kde nechyběla ani autogramiáda celého týmu, mohli všichni společně zapít porážku hořkým pivem Radegast. „Při této příležitosti jsme klubu i jeho fanouškům věnovali celou cisternu extra hořké várky piva, kterou v Nošovicích před play off pomáhali zakládat i dva hokejoví bojovníci – vítkovický Jan Výtisk a třinecký Jiří Polanský,“ doplňuje Marek Grabovský.

Právě pro Jiřího Polanského tak akce v Třinci měla o něco více hořkou příchuť než pro ostatní. Sám ale bral pozitivně, že finálovou hořkost spláchne pivem, které pomáhal uvařit. A nejen on: „Doma mě vždycky učili ‚sláva vítězům, čest poraženým‘. Nám to udělalo hroznou radost. Přeci jen to pivo není přímo pro hráče, ale je pro lidi, kteří s námi celý rok žili na stadionu i v hořkých momentech. Pro ně děláme hokej a díky tomu si to s nimi můžeme teď užít. Za to bych chtěl Radegastu poděkovat.“

Hořkou porážku a vyřazení z play off si ale vedle třineckých Ocelářů prožilo i dalších šest týmů. Ani na ně Radegast nezapomněl a formou krátkého videa vzdal všem těmto týmům hold. Uznání si totiž zasluhují všichni bojovníci. Právě bojovnost je vlastnost, která v každém play off vyniká nejvíce.

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Ochrana osobních údajů | Sledování streamů | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports.cz, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@hokej.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz