Generálka na Světový pohár: Češi v Praze hostí Rusy, bude vyprodáno?

Foto: Aleš Krecl, cslh.cz

26. dubna 2016, 12:57

Adam Bagar

Den před zahájením světového šampionátu v Moskvě a Petrohradu startuje prodej vstupenek na ostrou domácí prověrku před Světovým pohárem, čeští hokejisté v ní změří síly s Ruskem! Zápas je na programu 10. září od 16:30 v O2 areně, fanoušci si budou moci zakoupit lístky už od 5. května od 16:30 v síti Ticketportal a na pokladnách pražského hokejového stánku.

„Světový pohár je výjimečnou událostí, čeká nás nejlepší turnaj v hokejové historii,“ myslí si generální sekretář ČSLH Martin Urban. Ten se už těší na domácí generálku s Ruskem, v té se už oba týmy vzhledem k reglementu turnaje představí v sestavách, v nichž sehrají Světový pohár 2016 v kanadském Torontu. Fanoušci se tak mohou těšit na ty nejlepší české a ruské hokejisty současnosti.

"Zápasy s Ruskem mají vždycky velký náboj. Věřím, že bude vyprodáno."

„Možnost vidět všechny nejlepší české hokejisty v dresu národního týmu na vlastní oči měli naši příznivci naposledy před dvanácti lety při domácím klání Světového poháru,“ vzpomíná Urban. „Tehdy to bylo proti Německu, tentokrát nastoupíme proti Rusku a oba týmy představí své největší hvězdy NHL. V podobném složení se potkáváme pouze při olympijských hrách,“ doplňuje.

Ceny vstupenek byly rozděleny do devíti kategorií, přičemž ty nejlevnější lze pořídit za 1 290 Kč, naopak ty nejdražší za 6 980 Kč. „Nejdražších vstupenek ale bude pouze několik stovek a zahrnují ta nejlepší místa v aréně,“ prozrazuje generální sekretář ČSLH s tím, že nejlevnějších lístků půjde do prodeje nejvíc. „Věříme, že každý fanoušek si najde svou kategorii, která mu vyhovuje.“

Česká esa pro Světový pohár: Jágr zatím ne, z Evropy Kempný a Sobotka!

„Nejlevnější vstupenky jsou cenově na úrovni druhé kategorie lístků při českých zápasech MS 2015 v Praze a Ostravě,“ dodává Urban s tím, že prakticky stejnou cenovou politiku zvolili i Finové, kteří se v Helsinkách střetnou se Švédskem. „Není divu, že postupují podobně, jedná se totiž o jediný zdroj příjmů na přípravu před Světovým pohárem. NHL na přípravu nijak nepřispívá.“

Vstupenky na utkání českých hokejistů s Ruskem půjdou do prodeje už ve čtvrtek 5. května od 16:30 v síti Ticketportal nebo každý všední den od 13 do 18 hodin na pokladnách pražské O2 areny. „Zápasy s Ruskem vždycky dostávají větší náboj. Věřím, že nás fanoušci přijdou podpořit a bude zase vyprodáno,“ přeje si generální manažer českého národního týmu Martin Ručinský.

Ceny vstupenek pro utkání s Ruskem (10. září 2016, O2 arena):

1. kategorie (I. patro) – 6 980
2. kategorie (I. patro) – 5 480
3. kategorie (I. patro) – 4 890
4. kategorie (I. patro) – 3 590
5. kategorie (I. patro) – 3 390
6. kategorie (IV. patro) – 2 590
7. kategorie (IV. patro) – 1 990
8. kategorie (IV. patro) – 1 790
9. kategorie (IV. patro) – 1 290

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Ochrana osobních údajů | Sledování streamů | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports.cz, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@hokej.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz