Derby ovládl Hradec! Sparta rozdrtila Olomouc, Kometa prohrála s Vítkovicemi

Foto: Stanislav Souček, mountfieldhk.cz

Šlágr 31. kola Tipsport extraligy, derby Hradce Králové s Pardubicemi, opanoval domácí Mountfield. Lídr Třinec porazil Karlovy Vary těsně 4:2, uspěly i Sparta, Litvínov a Liberec. Další z favoritů, Brno, prohrál s Vítkovicemi po samostatných nájezdech. Zlín si doma poradil s Plzní a v tabulce ji přeskočil.

Třinec se zapotil, poslední Energii ale porazil

V otevíracím zápase 31. kola TELH se střetl tabulkově nejlepší tým soutěže s tím nejhorším. Očekávání o vítězi utkání se nakonec naplnily – Oceláři navázali na úterní výhru proti Spartě a berou další tři body. Zatímco extraligový lídr vyhrál pošesté v řadě, Karlovy Vary v posledních osmi utkání uspěly jedinkrát.

Protože gólman Energie Tomáš Závorka předvedl několik skvělých zákroků, v první třetině diváci branku neviděli. Čekání prolomil ve 32. minutě domácí Zbyněk Irgl, Karlovy Vary ale zásluhou Václava Skuhravého během minuty vyrovnaly. Vyrovnaný stav rozsekl ve 49. minutě Američan Cory Kane, na 3:1 krátce poté zvýšil Jakub Petružálek.

Bojovné Karlovy Vary zápas zdramatizovaly, trefil se Pat Mullane, obrat ale nedokonaly. Tříbodový zisk potvrdil trefou do prázdné branky Kane. Opět se tak potvrdilo, že Třinec na Energii umí. V předcházejících třech duelech od ní nedostal ani gól. 

René Mucha (asistent trenéra Třince): „Soupeř by na nás dobře nachystaný, na začátku jsme se nedostali do žádného tlaku, hra byla vyrovnaná. Po vstřeleném gólu jsme hned inkasovali. Klíčovým momentem byla naše dvojnásobná přesilovka. Chci týmu moc poděkovat za bojovnost v posledním období. Přeji všem šťastné a veselé Vánoce!

Jan Tlačil (trenér Karlových Varů): „Chtěl bych především poděkovat našim hráčům, kteří odvedli výkon na hranici svých možností. Zápas rozhodla třinecká přesilovka pět na tři v závěru.“

HC OCELÁŘI TŘINEC – HC ENERGIE KARLOVY VARY 4:2 (0:0, 1:1, 3:1)

Branky a nahrávky: 32. Irgl (Jank, Kane), 49. Kane (Linhart, Adamský), 52. Petružálek (Marosz, Krajíček), 59. Kane (Irgl, Adamský) – 33. Skuhravý (Dujsík), 53. Mullane (Rachůnek, Vachovec).
Rozhodčí: Hejduk, Kika – Hlavatý, Tošenovjan.
Vyloučení: 5:4.
Využití: 1:0.
Střely na branku: 24:26.
Diváci: 4091.
Nejlepší hráči: Zbyněk Irgl – Tomáš Závorka.
HC Oceláři Třinec: Hrubec – Linhart, Hrabal, Kania, Krajíček, M. Doudera, Jank – Hrňa, Marosz, Petružálek – Adamský, Kane, Irgl – Rákos, Kreps, Dravecký – Cienciala, Špirko, Sýkora. Trenéři: Kýhos, Mucha a Kopřiva.
HC Energie Karlovy Vary: Závorka – Harant, Dujsík, M. Rohan, Sičák, Dvořák, Rýgl, Benák – Rachůnek, Tuominen, Mikulík – Vachovec, Skuhravý, V. Tomeček – Kindl, Stloukal, Gorčík – Mullane, Gríger, Flek. Trenéři: Tlačil a Antonik.

Zlín porazil Plzeň a přeskočil ji v tabulce

Zlín z předcházejících pěti zápasů vyhrál čtyřikrát, získal deset bodů, zvedá se a v tabulce se dotáhl na jedenáctou Plzeň. A po čtvrtku je před ní! Doma ji totiž dokázal porazit 3:1. Ještě ve 35. minutě sice prohrával, ještě do konce prostřední části ale stihl otočit po trefách Davida Šťastného a Romana Vlacha. Ve 49. minutě výhru pojistil Pavel Kubiš.

Do sestavy beranů se vrátil Roberts Bukarts, jeho parťák Petr Holík ještě nenastoupil. Plzni pro změnu chyběl Tomáš Svoboda, který vyfasoval jednozápasový disciplinární trest.

Jiří Hanzlík (asistent trenéra Plzně): „Do utkání jsme vstoupili slušně. Odehráli jsme dobře první třetinu, horší byl vstup do druhé třetiny, kdy Zlín převzal aktivitu a sérií našich vyloučení se dostal do tlaku, který dokázal využít a dostal se tak i do hry a vedení. Třetí třetina z naší strany už byla planá snaha. Chybí nám kvalita do ofenzivy. Dáváme strašně málo gólů, nevypracováváme si ani šance a nechceme dělat věci, s kterých padají góly, jako mít hráče před bránou, nebo střílet na bránu ze všech možných pozic. U nás je strašně malá četnost střel na bránu a proto ty góly nedáváme a zápasy ztrácíme. 

Martin Hamrlík (asistent trenéra Zlína): „První třetina byla z naší strany hodně nervózní, protože jsme si uvědomovali tíhu zápasu. První velkou šanci jsme měli my. Chytil ale nedal a pak nás zchladila branka na 0:1. Hlavně jsme v první třetině nehráli vůbec dobře. Pomohla nám vyloučení soupeře, která jsme proměnili a tam se to otočilo. Měli jsme střeleckou převahu a tam se to lámalo. Za třetí třetinu musím kluky pochválit, nešlapali jsme vodu. V Boleslavi se nám to vrátilo, kdy jsme ve třetí třetině otočili zápas, a teď taky. Místy tam byl tlak Plzně, ale jinak jsme si to uhráli sami. Musím klukům poděkovat. Jsou to důležité tři body pro nás.“

PSG ZLÍN – HC ŠKODA PLZEŇ 3:1 (0:1, 2:0, 1:0)

Branky a nahrávky: 35. Šťastný (Matějíček, Žižka), 37. Vlach (Kotvan, Marušák), 49. Kubiš (Šťastný, Kotvan) – 8. Vondráček (Švarc, Čerešňák).
Rozhodčí: Pavlovič, Pražák – Gebauer, Lederer.
Vyloučení: 2:5.
Využití: 1:0.
Střely na branku: 33:20.
Diváci: 4111.
Nejlepší hráči: David Šťastný – Tomáš Vondráček.
PSG Zlín: Kašík – Kotvan, Marušák, Žižka, Matějíček, Blaťák, Bořuta, Horák – Říčka, Honejsek, Bukarts – Kubiš, Chytil, Šťastný – Veselý, Popelka, Okál – Sedláček, Vlach, Ondráček. Trenéři: Svoboda a Hamrlík.
HC Škoda Plzeň: Machovský – Sklenička, Kadlec, Moravčík, Čerešňák, Frühauf, Slovák, Pulpán – Kubalík, Kratěna, Indrák – Lev, Stach, Chalupa – Švarc, Koreis, Vondráček – Vracovský, Preisinger, Schleiss. Trenéři: Straka, Vlasák, Čihák a Hanzlík.

Will má další nulu, už šestou

Místo zraněného Jána Laca se do branky Chomutova postavil Tomáš Král. Předsezonní posila z Hradce Králové letos naskočila k pěti extraligovým zápasům, čtyři z nich Piráti vyhráli. Teď ale společně se spoluhráči smutnil.

O vítězství Liberce rozhodl začátek druhé třetiny, kdy se dvakrát prosadil reprezentační zadák Radim Šimek. Série Pirátů, kteří bodovali pětkrát v řadě, tím končí. Naopak Liberec se vrací na vítěznou vlnu, tři body bere podruhé za sebou. Brankář Roman Will udržel už šesté čisté konto v sezoně.

V dresu úřadujícího mistra debutoval Martin Procházka, který zamířil pod Ještěd na měsíční hostování ze Sparty. Bílí Tygři tím reagují na zdravotní potíže Michala Bulíře a Dominika Lakatoše. Procházka si ve čtvrtek připsal jednu asistenci.

Jan Šťastný (asistent trenéra Chomutova): „My jsme do utkání vstoupili výborně a hráli jsme přesně to, co jsme chtěli. Soupeře jsme zatlačili, dostali ho pod tlak a vytvořili si tři nebo čtyři vyložené šance, z kterých měly být dva góly. Trochu jsme se báli druhé třetiny, aby se hra neotočila, což se stalo. Soupeř dostal šanci v přesilovce, kterou okamžitě potrestal. Pak jsme udělali jednu chybu, špatně jsme vystřídali a soupeř toho využil. Ve třetí třetině Liberec kontroloval hru, nám se nepodařilo vstřelit kontaktní gól, ale naopak jsme inkasovali. Největší překážkou byl Roman Will v brance, který pokryl všechny naše šance. Sportovně gratuluji soupeři k vítězství.“

Filip Pešán (trenér Liberce): „Vstoupili jsme do utkání velmi špatně, hráli jsme složitě, soupeř byl velmi důrazný a měl několik šancí. Zvažovali jsme i time-out, abychom zastavili soupeřovu aktivitu, což se nám podařilo a začali jsme se srovnávat. Od druhé třetiny jsme zjednodušili přestupy přes střední pásmo, dali jsme gól v přesilovce a to nám vždycky pomůže. Ve třetí třetině jsme domácím nedali moc šancí, aby utkání zvrátili.“

PIRÁTI CHOMUTOV – BÍLÍ TYGŘI LIBEREC 0:3 (0:0, 0:2, 0:1)

Branky a nahrávky: 25. Šimek (Radivojevič, Jelínek), 27. Šimek (Krenželok, Procházka), 58. Bartovič (Radivojevič, Stránský).
Rozhodčí: Pešina, Úlehla – Rozlílek, Špůr.
Vyloučení: 4:2.
Využití: 0:1.
Střely na branku: 25:18.
Diváci: 4398.
Nejlepší hráči: Dávid Skokan – Radim Šimek.
Piráti Chomutov: Král – Flemming, Dlapa, Valach, Skinner, Rutta, Mrázek – Vondrka, Huml, Tomica – Kämpf, Růžička ml., Sklenář – Koblasa, Raška, Poletín – Skokan, Šťovíček, Slavíček. Trenéři: Růžička, Martínek a Šťastný.
Bílí Tygři Liberec: Will – Jánošík, Šimek, Derner, Pyrochta, Havlín, Mojžíš – Krenželok, Jelínek, Ordoš – Radivojevič, Mikyska, Svačina – Bartovič, Bližňák, Stránský – Vlach, Vantuch, Procházka. Trenéři: Pešán a Mlejnek.

Do třetice Hradec Králové

Hokejisté Mountfieldu vyhráli i třetí východočeské derby v sezoně. Nevstoupili do něj přitom ideálně, první branku vstřelil pardubický Tomáš Rolinek, pro kterého se jednalo o 600. start v TELH. Jubileum mu ale zhořklo. Během druhé třetiny totiž Hradec Králové před vyprodanou Fortuna arénou utkání otočil – v krátkém sledu se trefili Bedřich Köhler a Richard Jarůšek. Na 3:1 zvýšil Tomáš Knotek. Slibné vedení už nepustil, dokonce jej navýšil. Mountfield tak může na Spenglerův pohár, kde využije dočasné posily Lukáše Lhotáka a Thibauta Monneta, odjíždět s čistou hlavou a se sebevědomím.

V brance Pardubic ve čtvrtek nastoupil Martin Růžička, Ondřej Kacetl se totiž po měsíčním hostování vrátil zpět do Hradce Králové a Brandon Maxwell v klubu definitivně skončil. Dynamo proto hledá gólmanskou posilu, ve hře je několik variant včetně Kacetlova návratu.

Václav Sýkora (trenér Hradce Králové): „Byli jsme si vědomi, že máme hendikep, protože jsme nehráli úterní kolo. Po pauze člověk nikdy neví, jak to bude vypadat. Prvních pár střídání hrály víc na puku Pardubice, ale pak se to otočilo. Byli jsme aktivní, měli jsme výborné pasáže, ale bohužel jsme je brankově nezúročili a pak Pardubice využily hned první přesilovku. Rozhodující byl nástup do druhé třetiny, kdy jsme dali dvě rychlé branky. Chtěli jsme na hráčích, aby se víc tlačili do brány, což nám předtím chybělo. Hodně nás pak uklidnil gól na 3:1. Závěr jsme měli komplikovaný vyloučeními, ale hráči i za toho stavu hráli velice obětavě a zblokovali spoustu střel, někdy i bolestivě. Šli za tím až do konce a chtěl bych jim za výkon poděkovat. Patrik Rybár v bráně byl velkou jistotou, podržel nás.“

Pavel Rohlík (trenér Pardubic): „Přijeli jsme do Hradce s tím, že minulé kolo nehrál, takže na nás trochu nastoupí a bude aktivní. V první třetině jsme v několika pasážích byli pod velkým tlakem, ale i přesto jsme tu třetinu vyhráli. Zápas se zlomil na začátku druhé třetiny, kdy jsme rychle dostali dva góly z předbrankového prostoru. Dostali jsme ještě gól na 3:1, ale až do konce jsme bojovali a snažili se zápas zvrátit. Soupeři nezbývá než poblahopřát, byl důraznější a produktivnější.“

MOUNTFIELD HK – HC DYNAMO PARDUBICE 5:1 (0:1, 3:0, 2:0)

Branky a nahrávky: 22. Köhler (Dragoun), 23. Jarůšek (Štajnoch, Šimánek), 31. Knotek (Bednář), 51. Newton (Köhler, Kukumberg), 60. Kukumberg (Šimánek, Gregorc) – 14. Rolinek (Redenbach, Schaus).
Rozhodčí: Hodek, Souček – Flegl, Polonyi.
Vyloučení: 6:6.
Využití: 1:1.
Střely na branku: 37:34.
Diváci: 6890 (vyprodáno).
Nejlepší hráči: Bedřich Köhler – David Tomášek.
Mountfield HK: Rybár – Pláněk, Vydarený, Gregorc, Dietz, Štajnoch, Newton, Čáp – Červený, Džerinš, Šimánek – Bednář, Kukumberg, Köhler – Jarůšek, Dragoun, Picard – Pavlík, Knotek, Dej. Trenéři: Sýkora, Hynek a Martinec.
HC Dynamo Pardubice: Růžička – Schaus, Havlík, Leduc, Nedbal, Ščotka, Ovčačík, Bokroš – Sýkora, Tomášek, Hubáček – Klimenta, Nahodil, Rolinek – Mallet, Redenbach, Johnson – Panna, T. Kaut, Beran. Trenéři: Rohlík, Martinec a Mikeska.

Litvínov se nezastavil, vyhrál i v Boleslavi

Po loňské historické sezoně se Mladá Boleslav trápí. Před čtvrtečním kolem byla devátá a v předcházejících pěti zápasech naplno nebodovala. Ve čtvrtečním domácím zápase proto chtěla nedávná zaváhání napravit. A bylo jedno, že do města automobilů přijel ve velké pohodě hrající Litvínov. Doma bylo zkrátka potřeba vyhrát.

Začala ale tragicky, po třech minutách a 34 sekundách už to bylo 0:2 a Jana Lukáše v brance Mladé Boleslavi nahradil Tomáš Halász. Pro slovenského gólmana se jednalo o soutěžní premiéru v dresu Středočechů, také on ale brzy inkasoval.

Bruslařský klub už hrůznou třetinu nenapravil a prohrál vysoko 3:6. Litvínov je tak v tabulce TELH třetí.

Boris Žabka (asistent trenéra Mladé Boleslavi): „V zápase jsme vystřídali lepší momenty s horšími. Dostali jsme nějaké nešťastné góly, některé i po našich chybách, kterých jsme se snažili vyvarovat, ale to se nepovedlo. Nastartovat jsme se dokázali až za rozhodnutého výsledku, což je momentálně problém, který se snažíme vyřešit, abychom byli schopni hrát od začátku. Musím se dorazit od druhé a třetí třetiny, od závěru utkání, kdy jsme si vytvářeli šance. Na jednu stranu jsme dostali nešťastné góly, na druhou jsme ale také šťastné dali. Jaký je stav zraněných Urbana s Vampolou? To teď určite nebudu komentovat."

Radim Rulík (trenér Litvínova):
„Do zápasu jsme dobře vstoupili, tím, že jsme dali na začátku branky. To nám pomohlo. První třetinu jsme vyhráli 3:0, což byl klíč k úspěchu. Protože ve druhé třetině se hra srovnala, Boleslav měla tlak i dobré přesilovky. Vždycky jsme potřebovali odskočit do stavu, abychom měli šanci utkání uhrát. Což se nám podařilo. Dvě třetiny předváděli domácí vyrovnaný hokej, ale my měli produktivitu, jakou běžně nemíváme. A to rozhodlo."

BK MLADÁ BOLESLAV – HC VERVA LITVÍNOV 3:6 (0:3, 2:1, 1:2)

Branky a nahrávky: 33. Musil, 35. Orsava (Žejdl), 48. Musil – 4. Jurčík (Strnad), 4. Lukeš (Gerhát, Hübl), 15. Hübl (Gerhát, Gula), 35. Lukeš (Kubát), 42. Válek (Jánský, Pavlík), 59. M. Hanzl (R. Hanzl).
Rozhodčí: Polák, Bejček – Frodl, Zavřel.
Vyloučení: 7:10.
Využití: 1:1.
Střely na branku: 38:30.
Diváci: 2658.
Nejlepší hráči: Pavel Musil – František Lukeš.
BK Mladá Boleslav: Lukáš – Voráček, Štich, Hanzlík, Stříteský, Trončinský, Holub, Kučný – Lenc, Musil, Pospíšil – Látal, Urban, Klepiš – Orsava, Vampola, Žejdl – Pabiška, Jonák, Fronk. Trenéři: Výborný a Žabka.
HC VERVA Litvínov: Janus – Kubát, Gula, Sklenička, Sörvik, Pavlík, Pilař – Lukeš, Hübl, Gerhát – Hořava, R. Hanzl, M. Hanzl – Trávníček, Šimeček, Jurčík – Válek, Strnad. Trenéři: Rulík, Stránský a Šlégr.

Sparta rozdrtila Olomouc

Olomouc se drží na hraně postupu a nepostupu do předkola play off. Sparta se zase díky povedeným prosincovým výkonům přiblížila čelu tabulky. I po čtvrtku drží s první čtyřkou krok. V Olomouci vyhrála vysoko 1:5 a nadělila si hezký předvánoční dárek.

Klíč k úspěchu spočíval v prostřední části. Ve 23. minutě zvýšil na 2:0 Lukáš Klimek, o minutu později se trefil i Jaroslav Hlinka. Opařené olomoucké publikum nepotěšily ani další minuty, postupně skórovali Juraj Mikuš a Andrej Kudrna. Ve třetí třetině se zázrak nekonal, alespoň čestný gól vsítil Marek Laš.

Dalším příjemným dárkem pro Spartu je uzdravení zkušeného útočníka Tomáše Netíka, který asistoval na úvodní brance Pražanů. Marodku Sparty navíc brzy opustí i Michal Řepík.

Zdeněk Venera (trenér Olomouce): „Sparta nás jednoznačně přehrávala ve všech činnostech a vítězství bylo naprosto zasloužené. Největší rozdíl jsem viděl v proměňování šancí. V útoku má Sparta mnohem zkušenější hráče a ti naše chyby trestali.“

Jiří Veber (asistent trenéra Sparty): „Jsme samozřejmě spokojeni s výsledkem za tři body. První dvě třetiny jsme odehráli dobře, v té třetí už měli hráči pravděpodobně někde v podvědomí, že vyhráváme 5:0 a polevili. Olomouc nás v závěrečné části přehrávala, ale dala nám pouze jeden gól.“

HC OLOMOUC – HC SPARTA PRAHA 1:5 (0:1, 0:4, 1:0)

Branky a nahrávky: 49. Laš (Mikuš, Vyrůbalík) – 13. Forman (Netík), 23. Klimek (Vrána, Švrček), 24. Hlinka (Vrána, Mikuš), 31. Mikuš, 34. Kudrna (Uher, Piskáček).
Rozhodčí: Hradil, Kubičík – Barvíř, Blümel.
Vyloučení: 3:1.
Využití: 1:1.
Střely na branku: 31:23.
Diváci: 4566.
Nejlepší hráči: Juraj Mikúš – Juraj Mikuš.
HC Olomouc: Konrád – Škůrek, Vyrůbalík, Jaroměřský, Ondrušek, Houdek, Matai, Staněk – Skladaný, Knotek, Laš – T. Mikúš, J. Mikúš, Holec – Eberle, Ostřížek, Strapáč – Rác, Herman, Burian. Trenéři: Venera a Tomajko.
HC Sparta Praha: Pöpperle – Piskáček, Mikuš, Eminger, Švrček, Gernát, Nedomlel, Barinka – Klimek, Vrána, Hlinka – Kudrna, Cingel, Uher – Forman, Pech, Kumstát – Netík, Ihnačák, Černoch. Trenéři: Kalous, Moták a Veber.

Brno na Vítkovice znovu nestačilo

Kometa prohrála s Vítkovicemi oba předchozí duely a neuspěla ani teď. Ostravané zvítězili po samostatných nájezdech.

Vyprodaná DRFG Arena čekala na gól do 54. minuty. K nelibosti domácích fanoušků se prosadil Vojtěch Tomi. V závěru přesto vypukla v brněnské hale euforie – po chybě vítkovického zadáka se prosadil nejproduktivnější hráč soutěže Martin Erat. Prodloužení přineslo několik zvratů. Vítkovicím se zranil brankář Patrik Bartošák, nahradil jej Daniel Dolejš. Kometa měla poté výhodu přesilovky, zápas ale ukončit nedokázala. V samostatných nájezdech byl jediným úspěšným střelcem hostující Rostislav Olesz.

Kvůli marodce a reprezentačním povinnostem Martina Nečase povolalo Brno třebíčského bojovníka Romana Erata, který nastoupil v prvním útoku vedle svého bratra Martina. Také Vítkovice musely míchat se sestavou – chyběli jim Patrik Urbanec, Radoslav Tybor, Petr Kolouch, Roman Szturc nebo Stanislav Balán. V zámoří jsou navíc reprezentanti Daniel Krenželok a jeho jmenovec Kurovský, stejně tak trenér Jakub Petr. Na střídačce Vítkovic proto zaskočil exreprezentační kouč Vladimír Vůjtek.

Petr Haken (asistent trenéra Brna): „Mně se to hodnotí těžce, odehráli jsme třetí zápas s Vítkovicemi a všechny byly úplně stejné. Opět to bylo bojovné utkání. Nemáme se za nic stydět. Mužstvo bojovalo, dřelo, všichni hráči hodně chtěli, soupeř ale moc dobře bránil. Nám se v posledních zápasech nedaří přesilové hry, v nich jsme utkání s Vítkovicemi mohli zlomit v náš prospěch, ale gól jsme nedali. Musíme na nich zapracovat. Oceňuji ale všechny hráče, kteří se po těžkém úterním zápasu vydali na maximum.“

Pavel Trnka (asistent trenéra Vítkovic): „Z našeho pohledu bylo utkání po pauze pomalejší, opatrnější. Vstoupili jsme do něj solidně, fauly jsme však polevili v tlaku. Byl to bojovný zápas, takové jsou z naší strany ale všechny. Před zápasem nám vypadlo pár hráčů, na poslední chvíli jsme to lepili a jsme rádi, že jsme ve výsledku získali dva body. Sahali jsme ale po třech.“

HC KOMETA BRNO – HC VÍTKOVICE RIDERA 1:2 po samostatných nájezdech (0:0, 0:0, 1:1 – 0:0)

Branky a nahrávky: 59. M. Erat – 54. Tomi (Illéš), rozhodující nájezd Olesz.
Rozhodčí: Müllner, Novák – Zíka, Kotlík.
Vyloučení: 7:11, navíc Malec (Brno) 10 minut a Výtisk (Vítkovice) do konce zápasu.
Bez využití.
Střely na branku: 31:26.
Diváci: 7700 (vyprodáno).
Nejlepší hráči: Martin Erat – Patrik Bartošák.
HC Kometa Brno: Vejmelka – O. Němec, Trška, Bartejs, Gulaši, Štencel, Malec, Zábranský – R. Erat, H. Zohorna, M. Erat – Zaťovič, V. Němec, Haščák – Káňa, Čermák, Vincour – Dočekal, Dvořák, Dostálek. Trenéři: Zábranský, Pešout, Pokorný a Haken.
HC VÍTKOVICE RIDERA: Bartošák (62. Dolejš) – Klok, Sloboda, Baranka, Hrbas, Výtisk, Kovář, Sedlák – Kucsera, Roman, Vandas – Olesz, Stastny, Hudeček – Květoň, Němec, Zdráhal – Illéš, Tomi. Trenéři: Trnka a Vůjtek.

Tabulka Tipsport extraligy po 31. kole

 TýmZVVPPPPSkóreBody
1. HC Oceláři Třinec 31 16 6 6 3 104:60 66
2. Bílí Tygři Liberec 31 18 2 4 7 83:55 62
3 HC VERVA Litvínov 32 14 9 1 8 84:86 61
4. HC Kometa Brno 31 16 2 7 6 112:79 59
5. HC Sparta Praha 30 16 1 5 8 96:71 55
6. Mountfield HK 32 13 4 6 9 92:77 53
7. Piráti Chomutov 31 8 9 4 10 92:96 46
8. HC VÍTKOVICE RIDERA 30 9 7 2 12 66:70 43
9. BK Mladá Boleslav 31 11 2 4 14 77:95 41
10. HC Olomouc 30 9 3 4 14 71:78 37
11. PSG Zlín 31 9 4 2 16 72:99 37
12. HC Škoda Plzeň 32 9 3 3 17 74:94 36
13. HC Dynamo Pardubice 31 7 3 2 19 75:100 29
14. HC Energie Karlovy Vary 31 6 1 6 18 62:106 26

Další program Tipsport extraligy

Pondělí 26. prosince – 32. kolo:
15:30 HC VÍTKOVICE RIDERA – BK Mladá Boleslav
15:30 HC Energie Karlovy Vary – HC Kometa Brno
16:30 HC Škoda Plzeň – HC Olomouc
17:00 HC Dynamo Pardubice – PSG Zlín
17:00 HC Sparta Praha – Piráti Chomutov
17:20 Bílí Tygři Liberec – HC Oceláři Třinec (ČT sport) 

Středa 28. prosince – 33. kolo:
17:00 HC VÍTKOVICE RIDERA – HC Energie Karlovy Vary
17:30 BK Mladá Boleslav – HC Škoda Plzeň
17:30 PSG Zlín – Bílí Tygři Liberec
18:00 HC Olomouc – HC Oceláři Třinec 
18:00 HC Kometa Brno – HC VERVA Litvínov
18:20 Piráti Chomutov  – HC Dynamo Pardubice (ČT sport) 

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Ochrana osobních údajů | Sledování streamů | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports.cz, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@hokej.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz