Cehlárik mu psal, že dá gól. A dal! Ty nahlášené jsou nejhorší, mrzí Hrubce

Šimon Hrubec | Foto: Jan Beneš, Český hokej

20. dubna 2023, 21:57

Adam Bagar

Češi sice v Porubě porazili Slováky 5:1, ale na palebné pokusy byl úspěšnější soupeř. Výborné utkání odchytal Šimon Hrubec, který pokryl hned 32 z 33 střel soupeře.

„Akorát mě mrzí ten gól od Petera Cehlárika, protože se dobře známe z Omsku a pak jsme proti sobě hráli i ve Švýcarsku. Psal mi, že mi dá gól. A dal mi ho. Ty nahlášené jsou nejhorší, mrzí mě to,“ prozrazuje 31letý gólman, jenž následně nastiňuje společnou komunikaci.

„Ptal se mě, jestli budu chytat, že by mi dal zase gólíka. Tak jsem mu napsal, že je to velmi citlivá informace, která se nesmí sdělovat. Ať si počká a uvidí,“ popisuje s úsměvem Hrubec, kterého slovenský forvard překonal už po 28 sekundách ze třetí třetiny.

„Hned jsem si říkal, že to asi bude on. Ve Švýcarsku už mi dal gólů... Tam to právě začalo. Teď tam byli přede mnou sami dva hráči. Počítal jsem spíše s nahrávkou, ale objednal si gól, tak ho tam fouknul,“ usmívá se hořce po výhře 5:1.

„Začali jsme dobře, ale pak Slováci získali převahu. O pauze jsme si řekli, že si musíme dát pozor na druhou třetinu, a ta byla z naší strany výborná. Třetí už byla trošku horší, ale žádný velký průšvih,“ hodnotí první ze dvou bitev se Slováky.

„Peter Cehlárik psal, že mi dá gól. A dal mi ho. Nejhorší jsou nahlášené góly. Objednal si ho, tak ho tam fouknul. Mrzí mě to.“

Ti už netradičně pět minut před koncem sáhli ke hře bez gólmana. „Hráli už vabank, bylo to dlouhé. Musel jsem být pořád ve střehu, ale moc šancí už neměli a když už vystřelili, tak kluci to zablokovali,“ chválí Hrubec českou defenzivu.

Po vítězné radosti byl vyhlášen nejlepším hráčem utkání a skvěle tak vykročil do bojů o šampionát. „Čím více se blížíme MS, tak mančaft je kvalitnější, na turnaj pojedou jen ti nejlepší,“ uvědomuje si gólman švýcarského Curychu.

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Ochrana osobních údajů | Sledování streamů | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports.cz, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@hokej.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz