Barinkův syn dal 6 gólů. Dynamo vyhrálo 14:2, Hradec srazil Motor

Foto: Ronald Hansel, Juniorský hokej

Po vánočních svátcích se naplno rozjely také elitní mládežnické soutěže. Juniorům dál vládnou Oceláři, kteří si ze středočeského tripu přivezli dva triumfy! Tři body na ně ztrácí druhý Motor a třetí Kometa, která do nového roku 2017 vstoupila dvěma ztrátami, zaostává o devět bodů. Na opačné straně tabulky se stále drží Slavia a Olomouc.

Vedoucí Oceláři si naposledy poradili s Kladnem a se Slavií. V pražském Edenu jejich triumf režíroval čtyřbodový Michal Kvasnica. Stejný bodový zápis se tam o den později povedl také vítkovickému Jozefu Balážovi, předposlední tým tabulky přesto slavil teprve sedmé vítězství v sezoně a odpoutal se od poslední Olomouce. Tříbodové odpoledne potom v Litvínově prožil liberecký Kryštof Hrabík, Bílí Tygři zasypali Šimona Havlíka 58 střelami.

Druhý Motor po vydřené výhře nad Pardubicemi hostil Hradec Králové, v brankově bohatém utkání plném zvratů podlehl 4:6, když nejdřív ztrácel tři góly a posléze ještě sedm minut před koncem držel hubený náskok. Ještě víc branek viděli fanoušci v Plzni, čtvrtí indiáni v domácí dohrávce nedali jihlavským vrstevníkům šanci a díky šesti trefám ze druhého dějství čepovali desítku. Jasné vítězství dirigoval se čtyřmi body na kontě Jakub Vavřička.

ELSD: Rousek řídil šesti body kanonádu Letců, v čele jsou Piráti

Starším dorostencům vládne Chomutov, ovšem v našlapaném popředí tabulky na něj ztrácejí sedmí Bílí Tygři pouhé čtyři body. Právě Liberec svedl velmi zajímavou bitvu s Plzní. V čase 33:02 už svítilo na světelné tabuli skóre 6:6, další branka však padla až v nájezdech. Hostům k triumfu nestačily ani čtyři body Jakuba Poura a Petra Ereta. Proti Hradci řádili také jihlavští Slavomír Kadleček, Tomáš Vala a Lukáš Jindra, jenž se blýskl hattrickem.

Jako den a noc, tak lze charakterizovat poslední dvě vystoupení Litvínova. Ten nejdřív i díky čtyřem bodům Ondřeje Dufka smetl osmi góly Vsetín a vzápětí nestačil na Hanáky, které táhl pětibodový Miroslav Skopal. Ještě o bod víc zaznamenal letňanský Lukáš Rousek, který řídil desetigólovou kanonádu Letců. Ti v dalším střetnutí neudrželi dvougólový náskok a podlehli Havlíčkovu Brodu, o všechny trefy Bruslařů se postaral Vojtěch Holenda.

ELMD: Antoníček zazářil osmi body, Sparta dál jede bez porážky

Mladší dorostenci Sparty stále nepoznali hořkost porážky, vyhráli všech 25 zápasů. Šesti góly se zaskvěl Marcel Barinka. Nevlastní syn zkušeného sparťanského obránce skóroval čtyřikrát proti Plzni a dvě trefy si nechal také na pražské derby s Letci, kteří předtím schytali sedmičku od Motoru. Jihočechy táhli Pavel Novák s Jakubem Čížkem, ti dohromady nasbírali jedenáct bodů. A při prohře 6:8 s chemiky se zaskvěl hattrickem Filip Houdek.

Řádily Pardubice, které v Táboře vyslaly na branku 76 střel a slavily málo vídaný triumf 14:2. Hattrickem a celkem šesti body zazářili Filip Koffer s Janem Lašákem, a dokonce osmi body Petr Antoníček. Dařilo se i Kladnu. Rytíři díky třem gólům Tomáše Urbana slavili na Kobře, PZ smetlo Ústí. Pěti body se blýskl Petr Hašek a Luboš Novotný čistým kontem. Stejně jako Ocelář Maxim Kučera, Vojtěch Nečas z Dynama a Nikolas Atanasiadis z Warrioru.

DHL EXTRALIGA JUNIORŮ

Výsledky: 31. kolo, 32. kolo

Tabulka po 32. kole

Statistiky po 32. kole

NOEN EXTRALIGA STARŠÍHO DOROSTU – 2. část – A

Výsledky: 5. kolo, 6. kolo

Tabulka po 6. kole

Statistiky po 6. kole

NOEN EXTRALIGA STARŠÍHO DOROSTU – 2. část – B

Výsledky: 5. kolo, 6. kolo

Tabulka po 6. kole

Statistiky po 6. kole

ELIOD EXTRALIGA MLADŠÍHO DOROSTU – 2. část – A

Výsledky: 7. kolo, 8. kolo

Tabulka po 8. kole

Statistiky po 8. kole

ELIOD EXTRALIGA MLADŠÍHO DOROSTU – 2. část – B

Výsledky: 7. kolo, 8. kolo

Tabulka po 8. kole

Statistiky po 8. kole

ELIOD EXTRALIGA MLADŠÍHO DOROSTU – 2. část – C

Výsledky: 7. kolo, 8. kolo

Tabulka po 8. kole

Statistiky po 8. kole

ELIOD EXTRALIGA MLADŠÍHO DOROSTU – 2. část – D

Výsledky: 7. kolo, 8. kolo

Tabulka po 8. kole

Statistiky po 8. kole

ELIOD EXTRALIGA MLADŠÍHO DOROSTU – 2. část – E

Výsledky: 7. kolo, 8. kolo

Tabulka po 8. kole

Statistiky po 8. kole

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Ochrana osobních údajů | Sledování streamů | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports.cz, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@hokej.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz