Zákrok šampionátu! Alnefelt neskutečně sebral gól Rusům

Rusko se na konci druhé třetiny semifinálového zápasu mohlo dostat do vedení 4:3. Kirill Marčenko totiž střílel do poloprázdné branky.

Fanshop národního týmu

Ruský útočník se trefil, neminul puk, nezlomil u střely hokejku... 

Tak v čem je tedy zádrhel?

Že švédský gólman vytáhl zákrok, o kterém se bude ještě dlouho mluvit. Hugo Alnefelt udělal to jediné, co mohl. Prostě se zkusil hokejkou natáhnout a pak už mu zbývalo jen doufat, že bude mít štěstí.

Měl ho.

RSS | Kontakt | Podmínky užití | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports.cz, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@hokej.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz