Začíná jedenáctý Týden hokeje

Foto: Karel Švec, Český hokej

Od pondělka 21. do neděle 27. listopadu 2022 poběží jedenáctý Týden hokeje – akce, kterou se kluby ve spolupráci se svazem snaží přitáhnout na zimní stadiony další generaci malých hokejistů.

Boskovice, Vítkovice, Beroun, Valašské Meziříčí a Kladno. Právě tato města odstartují jedenáctý Týden hokeje, právě zdejší kluby jako první pozvou do útrob svého stadionu budoucí hokejisty s jejich rodiči.

Celkem 157 klubů napříč celou republikou přivítá mezi pondělkem a nedělí v rámci náborové akce děti ve věku čtyři až osm let, které by si chtěly vyzkoušet lední hokej. Připraven pro ně bude zábavný program, a to jak na ledě, tak mimo něj.

Termíny náborových akcí v klubech »

Na rodiče či zákonné zástupce zase čeká osvěta a informace o tom, co obnáší mít doma malého hokejistu a jaký je přínos ledního hokeje pro fyzický a osobnostní rozvoj dětí. Získají také informace o pořádajícím klubu i podpoře, kterou mohou děti získat ve svých začátcích.

Stejně jako v minulých letech nabízí Český hokej příspěvek na výstroj ve výši 1500 korun. Pro získání podpory je třeba splnit dvě podmínky: Být v momentu registrace do Českého hokeje přihlášen do projektu Pojď hrát hokej a dále věk v rozmezí 5 až 10 let.

Konkrétní termíny náborových akcí v jednotlivých klubech naleznete na webových stránkách projektu Pojď hrát hokej. Kromě teplého oblečení je potřeba přinést si na akci brusle, cyklistickou či lyžařskou helmu a rukavice. Pokud rodiče nemají brusle a helmu, mohou se obrátit na pořádající klub s dotazem na možnost zapůjčení na místě.

Novinkou pro letošní ročník je registrace v online prostředí – účastníci akce už nebudou vyplňovat papírové formuláře, ale nově se budou moci registrovat ve svém chytrém telefonu či jiném zařízení.

Dosavadních deset ročníků Týdne hokeje přilákalo na zimní stadiony dohromady přes 37 tisíc dětí. Letos se novou tváří náborové akce stal útočník David Pastrňák, nejlepší český hokejista současnosti.

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Ochrana osobních údajů | Sledování streamů | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports.cz, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@hokej.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz