Z Česka má titul, na Slovensku mu unikl. I proto Handlovský neodchází

Foto: Martin Kolba, hkpoprad.sk

15. června 2021, 21:27

Josef Prášek

Bývalý útočník Sparty, Mladé Boleslavi nebo Ústí nad Labem přidá už třetí sezonu v Popradu. Lukáš Handlovský prodloužil s klubem smlouvu o jeden rok.

34letý Handlovský je dokonce mistr extraligy se Spartou z roku 2006. I když, tehdy nastoupil pouze do jediného zápasu za Pražany...

Své jméno ale spojil na čtyři sezony také s Mladou Boleslaví, se kterou dokonce postoupil do extraligy, kde si také zahrál. V české nejvyšší soutěži odehrál celkem 150 duelů a připsal si 40 bodů.

Fanoušci si ho ale také mohou pamatovat z Ústí nad Labem. Zvláště sezonu 2011-2012 zakončil s bilancí 19+26.

Ve Slovanu hrál i o rok později, ale poté zamířil domů na Slovensko. Postupně hrál v dresu Banské Bystrice, Žiliny, Zvolenu a Popradu.

?? Služby skúseného krídelníka sme si poistili aj na ďalšiu sezónu Viac na: bit.ly/Handlovsky2122 #HKPoprad #LukasHandlovsky #SeverSmeMy #SmeNaRade

Zveřejnil(a) HK Poprad dne Neděle 13. června 2021

Právě v HK Poprad přidá i třetí sezonu v řadě. S klubem se domluvil na další roční smlouvě.

„Bylo mi naznačeno, že je o mě zájem. Měl jsem i jiné nabídky, ale akceptoval jsem tu popradskou, protože jsem zde šťastný a klub funguje na vysoké úrovni," řekl Handlovský pro klubové stránky.

V minulé sezoně došel s týmem až do finále, ale tam nakonec musel skousnout porážku se Zvolenem, odkud dříve přestoupil do Popradu.

„Měl jsem i jiné nabídky, ale akceptoval jsem tu popradskou, protože jsem zde šťastný."

„Poprad opět skládá skvělý tým. Loni nám to těsně nevyšlo, takže i proto tu chci zůstat, abychom se zase pokusili zabojovat o zlato," přeje si rodák z Banské Bystrice, který se v Česku mihl také v dresu Třebíče, Vrchlabí nebo Nymburku.

Na svůj věk je stále poměrně produktivní, v uplynulé sezoně získal 33 bodů v základní části a dalších osm v play off.

Dočká se konečně prvního titulu na Slovensku?

Foto: Martin Kolba, hkpoprad.sk

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Ochrana osobních údajů | Sledování streamů | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports.cz, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@hokej.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz