Vstupenky na přípravné zápasy před MS juniorů jsou v prodeji

Foto: Aleš Krecl, Český hokej

3. prosince 2019, 11:11

hokej.cz

Nestihli jste pořídit vstupenky na utkání českého týmu do 20 let na domácím mistrovství světa? V prodeji nyní jsou lístky na oba přípravné zápasy proti Švédům a Slovákům, stejně jako další dva atraktivní duely.

Vstupenky na níže uvedené přípravné zápasy jsou k dispozici prostřednictvím online aplikace na tomto odkaze.

Čtvrtek 19. prosince:
18:15 Švýcarsko – Kanada (Brno, DRFG arena) – 140 Kč

Pátek 20. prosince:
17:30 Česko – Švédsko (Frýdek-Místek) – 140 Kč

Neděle 22. prosince:
14:30 Česko – Slovensko (Třinec) – 290 Kč

Pondělí 23. prosince:
17:30 Kanada – Finsko (Ostrava, Ostravar Aréna) – 140 Kč

Vstupenky se (vyjma sektorů na stání) prodávají na konkrétní místa, přičemž cena všech sektorů a míst je jednotná. V den utkání, nebude-li zápas vyprodán, budou vstupenky v prodeji rovněž na pokladnách stadionů.

Prodej vstupenek na ostatní přípravné zápasy zajišťují místní kluby nebo stadiony, na kterých budou utkání probíhat:

Sobota 21. prosince:
17:00 Německo – Finsko (Brno, Sportcentrum Lužánky)
19:00 Rusko – Kazachstán (Kravaře)

Neděle 22. prosince:
18:00 Švédsko – USA (Český Těšín)

Pondělí 23. prosince:
15:00 Slovensko – Rusko (Žilina)
17:00 USA – Německo (Havířov)

Co se týče samotného mistrovství světa, aktuálně dostupná kapacita vstupenek na zápasy české reprezentace je vyprodána. Do prodeje však budou ještě uvolňovány nevyužité technické blokace v řádu stovek míst.

Pokračuje i nabídka bezplatných vstupenek na vybraná utkání šampionátu pro mladé hokejisty a hokejistky. Vstupenky jsou určeny pro hráče a hráčky od přípravek po juniorskou kategorii, tedy pro ročníky 2000 a mladší, registrované u ČSLH, přičemž každý hráč nebo jeho zákonný zástupce může zdarma získat až 4 vstupenky na utkání.

Rezervace probíhají na základě hráčské registrace prostřednictvím oficiálního ticketingového systému. Více informací najdete v tomto článku.

Klubům, dětským domovům, zdravotnickým zařízením se zaměřením na děti a mládež a registrovaným mladým hokejistům již Český hokej poskytl na tato utkání zdarma přibližně 6 000 vstupenek, další zatím zůstávají k dispozici.

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Ochrana osobních údajů | Sledování streamů | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports.cz, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@hokej.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz