Velká ztráta pro Oceláře! Růžička jim může chybět až do konce roku

Foto: Lukáš Filipec, hcocelari.cz

23. srpna 2019, 16:39

Adam Bagar

Hokejisté Třince se budou muset v následujících několika měsících obejít bez zkušeného útočníka Martina Růžičky, důvodem je vážné zranění.

„Předpokládaná doba jeho absence jsou asi čtyři měsíce,“ informoval třinecký klub na svém Twitteru s tím, že zkušený hokejista utrpěl zranění Achillovy šlachy.

Martina Růžičku čeká pod Javorovým už osmá sezona, čtvrtá v řadě. V té uplynulé pomohl k zisku Masarykova poháru celkem 62 body (26+36) v 59 zápasech.

Třiatřicetiletý útočník v extralize zapsal už 607 startů a 488 bodů (240+248). Zahrál si také za Znojmo a Spartu Praha, se kterou slavil první ze tří získaných titulů.

Mistr světa z roku 2010 či účastník OH v Pchjongčchangu působil i za hranicemi, dvě sezony hrál zámořskou WHL a tři ruskou KHL za Chabarovsk a Čeljabinsk.

Aktuální soupiska HC Oceláři Třinec

Brankáři:
Patrik Bartošák, Petr Kváča.

Obránci:
Marian Adámek, Milan Doudera, Martin Gernát, Guntis Galvinš, Filip Haman, Lukáš Krajíček, Tomáš Kundrátek, Jakub Matyáš, David Musil, Vladimír Roth.

Útočníci:
Martin Adamský, Vladimír Dravecký, Jan Hladoník, Patrik Hrehorčák, Aron Chmielewski, Erik Hrňa, David Kofroň, Michal Kovařčík, Ondřej Kovařčík, Michal Kvasnica, Tomáš Marcinko, Štěpán Novotný,  Jiří Polanský, Adam Raška, Martin Růžička, Matěj Stránský, Petr Vrána.

Změny v HC Oceláři Třinec

Příchody:

Patrik Bartošák (B, Vítkovice)
Petr Kváča (B, České Budějovice)
Tomáš Kundrátek (O, Davos)
Patrick Kudla (O, Nové Zámky)
Patrik Hrehorčák (Ú, Rouyn-Noranda)
Michal Kvasnica (Ú, Portland)
Matěj Stránský (Mora)

Odchody:

Šimon Hrubec (B, Kunlun)
Peter Hamerlík (B, Bratislava Capitals)
Jan Bartko (O, Ticino)
David Cienciala (Ú, Mladá Boleslav)
Patrik Husák (O, Poruba)
Vít Christov (Ú, České Budějovice)
Ethan Werek (Ú, Kunlun)
Vladimír Svačina (Ú, Poruba)
Jonáš Peterek (Ú, Calgary)

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Ochrana osobních údajů | Sledování streamů | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports.cz, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@hokej.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz