Kladno skládá tým pro extraligu, na soupisce má další tři hráče

Foto: rytirikladno.cz

26. května 2021, 13:19

Adam Bagar

Kladenská soupiska pro nadcházející extraligovou sezonu 2021/22 se rozrostla o další tři jména – klub si pojistil služby obránců Martina Kehara a Jakuba Suchánka i útočníka Jakuba Hajného. Rytíři o podpisech nových kontraktů informovali na svých webových stránkách.

26letý Martin Kehar má před sebou už osmou sezonu v prvním kladenském týmu a druhou extraligovou. „Já jsem na Kladně hrozně rád a mám velkou radost, že tu budu pokračovat,“ pokyvuje.

„Hodně na sobě pracuji, abych si zasloužil tu být. Také jsem si ulevil, když konečně vím, jak to se mnou bude v další sezoně. Moc se na extraligu těším,“ dodává služebně nejstarší hráč týmu.

O deset let starší Jakub Suchánek přišel na Kladno až v průběhu uplynulého postupového ročníku z Českých Budějovic, Rytířům pomohl dohromady třemi góly a čtyřmi asistencemi ve 25 bojích.

„Kladno pro mě byla priorita, jsem tady moc spokojený a už se těším, až od nové sezony poznám i kladenské fanoušky, snad to situace dovolí a oni se budou moci vrátit na stadiony,“ přeje si.

A čtvrtý ročník za sebou u Rytířů přidá Jakub Hajný. „Jsem rád, že v týmu budu i v další sezoně, moc se na extraligu těším,“ říká 24letý důrazný útočník, jenž loni zapsal 13 bodů (4+9) ve 35 utkáních.

Kladenská soupiska pro nadcházející extraligovou sezonu 2021/22 tak aktuálně čítá 17 hráčů. Je na ní hned třináctka útočníků včetně Jaromíra Jágra, čtveřice obránců a prozatím žádný gólman.

Aktuální kádr Rytíři Kladno 

Brankáři:

Obránci:
Marek Baránek, Martin Kehar, Jakub Suchánek, Jiří Ticháček.

Útočníci:
Matěj Beran, Vítězslav Bílek, Matyáš Filip, Jakub Hajný, Nicolas Hlava, Jaromír Jágr, Adam Kubík, Ondřej Machala, Antonín Melka, Tomáš Pitule, Tomáš Plekanec, Marek Račuk, Matyáš Šapovaliv.

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Ochrana osobních údajů | Sledování streamů | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports.cz, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@hokej.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz