Dynamo srazilo Kometu, slaví i Verva. Energie ukončila domácí jízdu Liberce

Foto: hcdynamo.cz

Tipsport extraliga dnes uzavřela třetí čtvrtinu základní části, zápasy 39. kola nabídly zajímavé výsledky. Plzeň odrazila atak čtvrtého Třince, Berani si poradili s Mladou Boleslaví a Vítkovice mají po hradeckém obratu další porážku. Důležité bitvy o záchranu naopak zvládli hráči Dynama i Vervy, Sparta selhala v Olomouci a Energie ukončila domácí vítěznou sérii lídrů z Liberce.

Berani šlapou, poznala to i Mladá Boleslav

Hokejisté Zlína poslední dobou šlapou, poznala to i Mladá Boleslav. Hosté chtěli napravit předchozí těsnou porážku s Třincem, jenže na Zimním stadionu Luďka Čajky je znovu zradila finální fáze. Jako první se ve 25. minutě prosadil Zdeněk Okál, ovšem už za 28 vteřin vyrovnal Ondřej Najman. Naděje Bruslařů žily poměrně dlouho, ovšem když ve třetí třetině navýšil náskok domácích už na 4:1 obránce Novotný, bylo rozhodnuto. Zlín vyhrál už devátý z posledních jedenácti zápasů a Mladou Boleslav zdolali i potřetí v sezoně.

Martin Hamrlík (asistent trenéra Zlína): „Na začátku zápasu nám hodně pomohla ubráněná téměř dvouminutová přesilovka soupeře pět na tři. Důležitým momentem bylo, že jsme za vyrovnaného stavu šli do vedení. Psychická výhoda byla poté na naší straně. Jsme spokojeni s předvedenou hrou a opět nás podržel brankář Kašík. Zápas byl stále otevřený až do chvíle než jsme přidali třetí branku, neboť Boleslav stále hrozila z brejků. Jsme rádi, že jsme duel dotáhli do vítězného konce a těší nás zisk tří bodů."

Pavel Patera (asistent trenéra Ml. Boleslavi): „Pokud nebudeme chodit před brankoviště soupeře a nebudeme hrát hokej jako před nedávnem, rychle vypadneme z elitní šestky. A za chvíli můžeme vyklidit i pozice z desítky. Je potřeba si vzít montérky a začít tvrdě pracovat. Chodit do prostoru, kde to bolí, a ne hrát pouze v rozích kluziště."

PSG BERANI ZLÍN – BK MLADÁ BOLESLAV 4:1 (0:0, 2:1, 2:0)

Branky a nahrávky: 25. Okál (Šlahař), 32. Dufek (Nosek, Köhler), 45. Freibergs (Okál), 47. Novotný (Claireaux, Ferenc) – 25. Najman (P. Kousal, Ševc)
Rozhodčí: Hradil, Obadal – Bryška, Rožánek.
Vyloučení: 4:3.
Bez využití.
Střely na branku: 27:25.
Diváci: 4248.
Nejlepší hráči: Zdeněk Okál – David Šťastný.
PSG Berani Zlín: Kašík – Žižka, Nosek, Freibergs, Ferenc, Novotný, Řezníček, Matyáš Hamrlík – Herman, Fořt, Claireaux – Okál, Honejsek, Šlahař – Köhler, Fryšara, Dufek – Kubiš, P. Sedláček, Ondráček. Trenéři: R. Svoboda a Martin Hamrlík.
BK Mladá Boleslav: Krošelj – Hrbas, Ševc, Hrdinka, Pláněk, Klikorka, Fillman, Kurka – Skalický, Zbořil, J. Stránský – G. Szturc, Jeglič, Šťastný – Lunter, Bičevskis, Grim – Flynn, Najman, P. Kousal. Trenéři: Rulík a Patera.

Škoda v souboji s Oceláři uhájila třetí příčku

Parádní hokej nabídl souboj sousedů v tabulce. Plzeň hájila třetí příčku proti čtvrtým Ocelářům, kteří absolvovali druhé ze čtyř utkání venku za sebou. Domácí třikrát vedli, na trefy Tomáše Vracovského a Patrika Zdráhala dokázali hosté pokaždé odpovědět. Když se ve druhé třetině prosadil Roman Vráblík, držela Škoda náskok delší dobu.

Hosté se snažili, leč tentokrát jim nebylo přáno. Na 4:2 zvýšil obránce Vojtěch Budík a Západočeši pak komplikace nepřipustili. Plzeň uhájila třetí místo, v tabulce se přiblížila druhé Spartě.

Jiří Hanzlík (asistent trenéra Plzně): „Na ledě byla dnes vidět velká kvalita soupeře, má v zádech dobré zápasy a dneska ten finální výsledek neodpovídá v poměru sil na ledě. My jsme měli menší problém se sestavou, navíc minulý víkend se nám výsledkově nepovedl. Do utkání jsme vstoupili s obavami. Rozhodla produktivita, jestli mám správné, tak jsme dali z patnácti střel pět gólů. Hráčům je potřeba poděkovat za snahu."

Václav Varaďa (trenér Třince): „Dobře jsme do utkání vstoupili, dali jsme rychlou branku, měli jsme dobrý pohyb. Pak jsme ale propadli v útočném pásmu, domácí měli rychlý brejk čtyři na dva a se šťastným odrazem nám srovnali. I druhá branka byla pro nás velmi laciná. Hráči zápas dobře odpracovali, na hráčích byla vidět snaha, to se klukům upřít nedá, ale individuálními chybami jsme přišli o nějaké body. Jak nám Plzeň ve skóre odskočila, tak bylo pro nás velmi obtížně se do duelu vrátit. Závěr si domácí zkušeně pohlídali."

HC ŠKODA PLZEŇ – HC OCELÁŘI TŘINEC 5:2 (2:1, 1:1, 2:0)

Branky a nahrávky: 10. Vracovský (Malát), 15. P. Zdráhal (Budík, Gulaš), 32. Vráblík (Mertl), 43. Budík, 54. Mertl (Gulaš) – 3. Chmielewski (O. Kovařčík), 23. O. Kovařčík (M. Doudera)
Rozhodčí: Mrkva, Šír – Axman, Hynek.
Vyloučení: 6:6, navíc Kodýtek (Plzeň) a Hrehorčák (Třinec) na 10 minut.
Využití: 1:0.
Střely na branku: 25:39.
Diváci: 6011.
Nejlepší hráči: Tomáš Vracovský – Ondřej Kovařčík.
HC Škoda Plzeň: Frodl – Budík, Čerešňák, Pulpán, Jánošík, Jank, Vráblík, Kaňák – P. Zdráhal, Mertl, Gulaš – Kantner, Kracík, Pour – V. Němec, Kodýtek, Rob – Malát, Přikryl, Vracovský. Trenéři: Čihák a Jiří Hanzlík.
HC Oceláři Třinec: Štěpánek – Zahradníček, M. Doudera, Galvinš, D. Musil, Gernát, Roth, Haman – Dravecký, Vrána, Martin Růžička – Hrehorčák, Wolski, M. Stránský – Adamský, Marcinko, Hrňa – Chmielewski, M. Kovařčík, O. Kovařčík. Trenéři: Varaďa, Zadina a Raszka.

Smoleňák má hattrick, Vítkovice nic

O důležité body se utkali hokejisté Vítkovic a Mountfieldu. Domácí předtím soka třikrát za sebou zdolali a také tentokrát zahájili lépe, v 15. minutě se prosadil Alexandre Mallet. Po přestávce ale zabral soupeř, obrat zařídily góly Lukáše Cingela a Radka Smoleňáka. Východočeši znovu předvedli výbornou defenzivu a domácím už nic nedovolili, jejich radost v závěru podepsal Radek Smoleňák, který zaznamenal hattrick. Pro Vítkovice jde o třetí porážku za sebou, na svém ledě padly i s Karlovými Vary a Libercem, což je v boji o záchranu komplikace.

Mojmír Trličík (trenér Vítkovic): „Měli jsme dobrý začátek. I když za sebou teď máme porážky, hráli jsme svůj hokej. Vytvářeli jsme si šance, jenže jsme soupeři nedokázali utéct na 2:0. Pak jsme Hradci pomohli fauly, kterými jsme ho dostali do hry. Ve třetí třetině jsme se za stavu 1:2 snažili, měli jsme šance, ale bohužel jsme žádnou z nich nedali, a tak je výsledkem opět nula bodů pro nás.“

Tomáš Martinec (trenér Hradce Králové): „Vítkovice před zápasem posílily o některé hráče a bylo to znát. Od úvodu hrály hodně aktivně, vytvářely si šance a zaslouženě šly do vedení. Nemohli jsme se dostat do zápasu. Naše hra byla hodně neurovnaná se spoustou nepřesností. Pomohla nám přesilovka, kdy jsme snad během minuty otočili zápas. V tu chvíli jsme začali být domácím vyrovnanějším soupeřem. Z naší strany to celkově nebyl dobrý zápas. Nemůžeme s ním být spokojeni, ale tří bodů si vážíme.“

HC VÍTKOVICE RIDERA – MOUNTFIELD HK 1:4 (1:0, 0:2, 0:2)

Branky a nahrávky: 15. Mallet (Dočekal) – 36. Cingel (Eklund, Lev), 38. Smoleňák (Eklund), 57. Smoleňák (F. Pavlík, Koukal), 60. Smoleňák (Perret, Koukal)
Rozhodčí: Kubičík, Pražák – Hlaváč, Tošenovjan.
Vyloučení: 5:5, navíc Nedomlel (Mountfield HK) na 10 minut.
Využití: 0:2.
Střely na branku: 32:21.
Diváci: 4305.
Nejlepší hráči: Alexandre Mallet – Lukáš Cingel.
HC VÍTKOVICE RIDERA: M. Svoboda – Rosandić, Trška, Štencel, Gregorc, Výtisk, R. Černý, L. Kovář – Roberts Bukarts, Roman, Lakatoš – Schleiss, Hruška, Indrák – Dej, Veselý, Mallet – T. Kubalík, Werbik, Dočekal. Trenéři: Trličík, Svozil a Klesla.
Mountfield HK: Mazanec – Eklund, Nedomlel, Šidlík, Cibulskis, Šalda, F. Pavlík, Čáp – M. Chalupa, Cingel, Smoleňák – R. Pavlík, Lev, Klíma – Perret, Koukal, Žejdl – Miškář, Dragoun, Jergl. Trenéři: Růžička, T. Martinec, Krátoška a P. Svoboda.

Zlaté body pro Vervu. Rytíři doma selhali

Hokejisté Kladna jsou na svém hřišti silní, z předchozích sedmi zápasů tam neuspěli v jediném. Jenže teď si bilanci pohoršili, utkání s Litvínovem totiž patřilo hostům. Krušnohorci hrají o všechno, potřebují každý bodík, aby se vzdálili poslední příčce a tím pádem přímému sestupu.

Po sedmi porážkách v řadě konečně zabrali, Kladno srazili 5:3 především díky dvěma gólům Františka Lukeše. Vervě v utkání ještě nepomohl Akim Aliu, jenž nastoupí až v neděli.

David Čermák (trenér Kladna): „Připravovali jsme se na to, že Litvínov dobře brání střední pásmo. Upozorňovali jsme kluky, že nesmíme ztrácet puky a pouštět soupeře do přečíslení, protože má šikovné hráče, kteří umějí tyto situace řešit. Bohužel zrovna tyto situace rozhodly. Nejspíš rozhodly už dva góly, které jsme dostali v naší přesilovce. Ve všech zápasech, které jsme tu dosud dovedli do vítězného konce, jsme měli nasazení a entusiasmus. To tam tentokrát bohužel ve dvou třetinách vůbec nebylo."

Jindřich Kotrla (asistent trenéra Litvínova): „Pro nás to jsou parádní tři body. Předvedli jsme odmakaný, týmový výkon. V zápase rozhodlo střední pásmo, ve kterém jsme byli trpěliví. Čekali jsme, že se do nás Kladno bude cpát, což tak bylo. Čekali jsme na šance a z toho jsme si vytvořili možnosti. To rozhodlo."

RYTÍŘI KLADNO – HC VERVA LITVÍNOV 3:5 (0:0, 1:1, 2:2)

Branky a nahrávky: 28. Austin (Zikmund), 41. Zikmund (Austin, Vampola), 44. Vampola (Melka) – 15. Jurčík (Trávníček), 16. Mahbod (M. Hanzl), 34. Gerhát (Petružálek, Moravčík), 42. F. Lukeš (M. Hanzl, Petružálek), 52. F. Lukeš (J. Říha, Petružálek)
Rozhodčí: Lacina, Micka – Klouček, Ondráček.
Vyloučení: 3:5.
Využití: 1:1.
Oslabení: 0:2.
Střely na branku: 24:27.
Diváci: 4748.
Nejlepší hráči: Petr Vampola – František Lukeš.
Rytíři Kladno: Godla – Austin, Nash, Lakos, Kehar, Romančík, Barinka – Zikmund, Vampola, Jágr – Redlich, Machač, Strnad – Valský, Stach, Hovorka – Melka, Kaut, O'Donnell – Š. Bláha. Trenéři: Čermák, Lidický a Kregl.
HC VERVA Litvínov: Honzík – Moravčík, Říha, Štich, Ščotka, Pavelka, Baránek, L. Doudera – Lukeš, Hübl, Petružálek – Jarůšek, M. Hanzl, Mahbod – Válek, Gerhát, Jánský – Trávníček, Jurčík, Zygmunt. Trenéři: Kýhos, Kotrla a Skuhrovec.

Olomouc slaví! Nástup Mory srazil Spartu

Hráči Olomouce mají poslední dobou solidní formu, potvrdili to i proti Spartě. Domácí skvěle začali, jejich nástup soka srazil. O tříbrankové vedení se postupně postarali Jan Káňa, Rostislav Olesz a ještě nedávný sparťan Lukáš Klimek. Mora se uklidnila a díky spolehlivé obraně v čele s brankářem Konrádem držela hosty na uzdě. Pražané potvrdili, že jsou v útlumu. Z předchozích tří utkání brali jen dva body za skalp Dynama, tentokrát nevezou domů nic.

Zdeněk Moták (trenér Olomouce): „Odehráli jsme výborně dvě třetiny, první byla z naší strany možná až snová. Dali jsme tři krásné góly, byli jsme aktivní, soupeře jsme přestříleli, byli jsme dobří v pohybu i v soubojích. Ve druhé třetině jsme měli taky nějaké brankové příležitosti, nastřelili jsme břevno. Do třetí části jsme šli s lehkým strachem o výsledek, ale poctivou defenzivní hrou jsme to udrželi a myslím, že jsme zaslouženě vyhráli."

Uwe Krupp (Sparta): „Nejdůležitějších dvacet minut (zápasu) bylo těch prvních. Ty patřily Olomouci, udělali jsme několik individuálních chyb. Druhá třetina byla lepší, bylo zde pár šancí na obou stranách. Ve třetí třetině jsme si vytvořili několik šancí, ale domácí brankař předváděl důležité zákroky. Za stavu 3:1 jsem si myslel, že máme šanci se dostat zpátky do hry, ale obrana domácích a brankař odvedli skvělou práci. Musíme změnit myšlení a zlomit špatné výkony. Šanci máme v neděli."

HC OLOMOUC – HC SPARTA PRAHA 4:1 (3:0, 0:0, 1:1)

Branky a nahrávky: 2. J. Káňa (Olesz), 6. Olesz (Knotek), 19. Klimek (Nahodil, P. Musil), 56. Jaroměřský – 49. Říčka (Kudrna)
Rozhodčí: Horák, Jeřábek – Jindra, Zíka.
Vyloučení: 4:4.
Bez využití.
Střely na branku: 23:36.
Diváci: 4621.
Nejlepší hráči: Branislav Konrád – Robert Říčka.
HC Olomouc: Konrád – Švrček, Valenta, Ondrušek, Dujsík, Vyrůbalík, Jaroměřský – Klimek, Nahodil, P. Musil – Burian, Strapáč, Irgl – J. Káňa, Knotek, Olesz – Laš, Kolouch, Skladaný. Trenéři: Moták a Tomajko.
HC Sparta Praha: Machovský – Tomáš Dvořák, Košťálek, Koistinen, Piskáček, Blain, Kalina, Krutil – Rousek, Tomášek, Řepík – Kudrna, V. Růžička, Říčka – Buchtele, Pech, Forman – T. Pšenička, Sukeľ, Dvořáček. Trenéři: Krupp a J. Nedvěd.

Poslední Dynamo znovu srazilo Kometu

Osm utkání čekali hokejisté Dynama na vítězství za tři body, teď ho mají! Východočeši si doma podruhé v sezoně poradili s Kometou, která do Pardubic vyrazila společně s partnery a fanoušky speciálním vlakem. Na gól mladíka Stanislava Svozila záhy odpověděl Matěj Blümel, druhé dějství pak vyšlo lépe svěřencům trenéra Milana Razýma.

Díky trefám Denise Kusého a Roberta Kousala si Dynamo vybudovalo náskok. Hned po druhé pauze sice snížil Daniel Rákos a Kometa pořádně dotírala, ovšem Dynamo odolalo. A v boji o záchranu slaví velmi cenné vítězství. Naopak Kometě to venku dál nejde.

Michal Mikeska (asistent trenéra Pardubic): „První třetina byla vyrovnaná, hodně nám pomohl gól na 1:1, hlavně psychicky. Hodně nás vzadu podržel Kantor. Oslabení jsme zvládli velmi dobře, tam jsme soupeře k ničemu nepustili. Opět můžu říci, že poslední zápasy hrajeme velmi dobře, naše výkony mají vzestupnou tendenci a rádi bychom v tom pokračovali."

Libor Zábranský (trenér Komety Brno): „Myslím si, že první třetina byla vyrovnaná, po nedůslednosti jsme však dostali na 1:1. Zápas rozhodla pasáž prvních jedenácti minut ve druhé třetině. Do hry nás vrátila branka na začátku třetí třetiny. Bohužel jsme se zápasy body nebrali, rozhodla agresivita Pardubic ve druhé třetině."

HC DYNAMO PARDUBICE – HC KOMETA BRNO 4:2 (1:1, 2:0, 0:1)

Branky a nahrávky: 15. Blümel (Rolinek, Mikuš), 22. Kusý (Látal), 32. R. Kousal (Kolář), 59. Mandát – 14. Svozil, 41. Rákos
Rozhodčí: Hejduk, Kika – Gebauer, Kis.
Vyloučení: 3:2.
Využití: 1:0.
Střely na branku: 28:28.
Diváci: 9719.
Nejlepší hráči: Pavel Kantor – Stanislav Svozil.
HC Dynamo Pardubice: Kantor – Mikuš, Zdráhal, Kolář, Voráček, Ivan, Holland, Blažej – Mandát, R. Kousal, Vondrka – Svačina, Harju, Machala – Kusý, Poulíček, Látal – Blümel, Rolinek, Paulovič. Trenéři: Razým, Mikeska a Čáslava.
HC Kometa Brno: Vejmelka – Bartejs, O. Němec, D. Krenželok, Baranka, Gulaši, Svozil, Malec – Zaťovič, Rákos, Mueller – Š. Stránský, Plekanec, Erat – Orsava, Kusko, Kucsera – Plášek, Střondala, Horký. Trenéři: Zábranský, Pokorný, Bělohlav a Horáček.

Energie na Liberec umí, série lídra je fuč!

Favoritem bitvy pod Ještědem byli Bílí Tygři, hosté z Karlových Varů navíc museli oželet výpadky Mikysky, Grígera a Skuhravého. Energii to na Severočechy v této sezoně šlo, vyhrála oba předchozí zápasy a úspěšně zvládla i to třetí. Už ve třetí minutě se trefil Jaroslav Vlach, pak se na další branku čekalo až do 37. minuty, kdy srovnal Jakub Flek. Ve třetí třetině obrátili vývoj obránci Martin Rohan s Michalem Plutnarem, Bílí Tygři pak dokázali jen snížit díky gólu Marka Zachara. Západočeši náskok uhájili a ukončili domácím vítěznou sérii na jejich ledě, kde předtím vyhráli 13 utkání za sebou.

Patrik Augusta (trenér Liberce): „Nemůžeme být spokojení s výsledkem. Myslím, že jsme byli po většinu zápasu aktivnější, ale mrzí mě hlavně druhá třetina, kdy jsme neproměnili spoustu šancí. Prezentovali jsme se takovým profesorským hokejem, kdy jsme hodně drželi kotouč, ale byli jsme nedůrazní v zakončení. To o malinko naklonilo hřiště po směru soupeře a naše neproměněné přesilovky stačily k tomu, abychom prohráli."

Tomáš Mariška (asistent trenéra K. Varů): „Vzhledem ke kvalitám Liberce a jeho domácí vítězné sérii jsme jeli na zápas s pokorou. Očekávali jsme úvodní tlak, který přišel a soupeř z něj vytěžil šťastnou branku. Nepouštěli jsme ho ale do nějakých větších šancí, hráli jsme extrémně obětavě a trpělivě. Čekali jsme na naše šance, které potom přišly. V závěru nechali hráči na ledě všechno. Nebyli jsme lepším týmem, ale troufnu si říci, že bojovnějším."

BÍLÍ TYGŘI LIBEREC – HC ENERGIE KARLOVY VARY 2:3 (1:0, 0:1, 1:2)

Branky a nahrávky: 3. J. Vlach (Derner, M. Zachar), 53. M. Zachar (L. Krenželok) – 37. Flek (T. Rachůnek, V. Polák), 44. M. Rohan (Kohout), 46. Plutnar (Graňák)
Rozhodčí: Pešina, Veselý – Frodl, Lhotský.
Vyloučení: 2:4, navíc Jelínek (Liberec) na 10 minut.
Bez využití.
Oslabení: 0:1.
Střely na branku: 38:18.
Diváci: 6369.
Nejlepší hráči: Marek Zachar – Jakub Flek.
Bílí Tygři Liberec: Hrachovina – Knot, Šmíd, Graborenko, Derner, Kotvan, Kunst, T. Hanousek – Birner, Hudáček, Lenc – A. Musil, Marosz, Ordoš – L. Krenželok, Jelínek, Rychlovský – J. Vlach, A. Najman, Zachar. Trenéři: P. Augusta a Kudrna.
HC Energie Karlovy Vary: Bednář – Šenkeřík, Stříteský, Graňák, Plutnar, M. Rohan, Eminger, Šafář – T. Rachůnek, Polák, Flek – T. Mikúš, Křemen, Šik – Koblasa, Černoch, Kohout – O. Beránek, Osmík, Vondráček. Trenéři: Pešout a Mariška.

Tabulka Tipsport extraligy

 TýmZVVPPPPSkóreBody
1. Bílí Tygři Liberec 38 23 4 1 10 134:94 78
2. HC Sparta Praha 40 17 11 1 11 134:107 74
3. HC Škoda Plzeň 38 21 2 6 9 128:101 73
4. HC Oceláři Třinec 38 19 3 4 12 120:99 67
5. BK Mladá Boleslav 39 17 5 5 12 115:96 66
6. HC Kometa Brno 39 17 3 5 14 115:117 62
7. HC Energie Karlovy Vary 39 15 6 3 15 128:110 60
8. PSG Berani Zlín 39 16 3 3 17 122:112 57
9. Mountfield HK 38 15 4 4 15 96:91 57
10. HC Olomouc 40 13 5 5 17 92:106 54
11. Rytíři Kladno 39 13 3 5 18 100:127 50
12. HC VÍTKOVICE RIDERA 39 8 6 4 21 95:142

40

13. HC VERVA Litvínov 38 10 2 5 21 103:134 39
14. HC Dynamo Pardubice 40 9 2 8 21 88:134 39

Další program Tipsport extraligy

Neděle 26. ledna – 40. kolo:
15:00 HC Kometa Brno – HC VERVA Litvínov
15:00 HC Dynamo Pardubice – BK Mladá Boleslav
16:00 Bílí Tygři Liberec – Mountfield HK
16:00 Rytíři Kladno – HC Oceláři Třinec
16:30 HC Škoda Plzeň – HC Sparta Praha
17:00 HC Olomouc – HC VÍTKOVICE RIDERA
17:20 PSG Berani Zlín – HC Energie Karlovy Vary (ČT sport)

Úterý 28. ledna – 41. kolo:
17:00 HC Kometa Brno – HC Oceláři Třinec
17:20 HC VERVA Litvínov – HC Škoda Plzeň (ČT sport)
17:30 HC Energie Karlovy Vary – HC Dynamo Pardubice
17:30 BK Mladá Boleslav – HC Olomouc
17:30 HC VÍTKOVICE RIDERA – PSG Berani Zlín
18:00 Mountfield HK – Rytíři Kladno

Středa 29. ledna – dohrávka 41. kola:
18:30 HC Sparta Praha – Bílí Tygři Liberec (O2 TV Sport)

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Ochrana osobních údajů | Sledování streamů | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports.cz, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@hokej.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz