Bílí Tygři sestřelili Třinec, Dynamo složilo Spartu. Derby pro Piráty, slaví i Plzeň

Foto: Lukáš Filipec, hcocelari.cz

13. února 2019, 19:23

Jan Šimek

(AKTUALIZUJEME) Po reprezentační přestávce je tady zpátky Tipsport extraliga, která ve středu pokračovala kompletním 43. kolem. Začalo se v Třinci, kde souboj druhého s prvním celkem tabulky ovládl hostující Liberec a upevnil si náskok na špici soutěže. Mladá Boleslav doma otočila duel s Kometou, Plzeň si poradila s Vítkovicemi a Chomutov v derby přehrál chemiky. Pardubice si vyšláply na Spartu, Olomouc podlehla Hradci Králové.

Liberec smetl Oceláře pěti góly a upevnil si první místo

Šlágr 43. kola proti sobě svedl druhé mužstvo tabulky z Třince a libereckého lídra soutěže. Lépe začali Severočeši, které po necelých dvou minutách poslal do vedení Krenželok. Následně liberecký náskok zvýraznil Jelínek, ovšem na startu druhé části vrátil Oceláře do hry proměněnou přesilovkou Gernát. Ordoš ale na přelomu zápasu vrátil Bílým Tygrům dvoubrankový náskok. Pak se v rozmezí 40 sekund trefili Vlach s Ordošem a bylo hotovo. Domácí už jen snížili díky trefě Hrni. Liberečtí hokejisté zvítězili popáté v řadě a upevnili si náskok na čele soutěže.

Marek Zadina (asistent trenéra Třince): „Vstup do utkání jsme si představovali jinak. První třetina byla herně vyrovnaná, ale Liberci vyšel úvod, nechávali jsme soupeře před brankou neobsazené, udělali spoustu chyb. Zápas se asi zlomil v těch osobních soubojích, silově jsme nestačili. I když jsme využili dvě přesilovky, dá se říci, že Liberec zvítězil zaslouženě. Možná je výhoda, že teď jdou ty zápasy v rychlém sledu a nemusíme se v té porážce tolik pitvat. V boji o Prezidentský pohár jsme ztratili, ale ještě zbývá do konce základní části hodně zápasů, zase tolik se na to nesoustředíme, důležitá je naše hra. Musíme si udělat analýzu zápasu, koncentrovat se na to, abychom odstranili chyby, kterých jsme se dopustili a v pátek proti Hradci předvedli lepší výkon. To je pro nás prvořadé.“

Filip Pešán (trenér Liberce): „Pro nás to byl po reprezentační pauze extrémně těžký zápas a na úvod hned těžký soupeř. Nicméně jsme se drželi plánu, který se dařilo držet a naši snahu podpořil výborně chytající Will v brance. Samozřejmě jsme rádi, že jsme zvládli zápas o první místo, ale zase se tolik na vítězství v základní části neupínáme. Je pochopitelné, že chceme raději skončit první než druzí, stejně jako třetí než čtvrtí. Naším cílem je vyhrát každý zápas, do každého jdeme se snahou vyhrát, proto hrajeme hokej. Dobré je i to, že rozhodla Jelínkova řada s Krenželokem a Ordošem, a nemuseli jsme spoléhat na Marka Kvapila. Ostatně, tým je koncipovaný tak, aby rozhodovali všichni.“

HC OCELÁŘI TŘINEC – BÍLÍ TYGŘI LIBEREC 2:5 (0:2, 1:1, 1:2)

Branky a nahrávky: 22. Gernát (Svačina), 56. Hrňa (Martin Růžička, Roth) – 2. L. Krenželok (P. Jelínek, Ševc), 17. P. Jelínek (Stříteský, L. Krenželok), 32. Ordoš (Šmíd, L. Krenželok), 48. J. Vlach (M. Kvapil), 48. Ordoš (L. Krenželok, T. Hanousek).
Rozhodčí: Hodek, Kubičík – Kis, Rampír.
Vyloučení: 4:6.
Využití: 2:1.
Střely na branku: 31:29.
Diváci: 4 993.
Nejlepší hráči: Vladimír Svačina – Lukáš Krenželok.
HC Oceláři Třinec: Hrubec (48. Kantor) – Roth, M. Doudera, M. Adámek, Gernát, D. Musil, Galvinš, Matyáš – Martin Růžička, P. Vrána, Werek – Hrňa, Marcinko, Dravecký – O. Kovařčík, Polanský, M. Kovařčík – Svačina, Novotný, Chmielewski. Trenéři: Varaďa, Raszka a Zadina.
Bílí Tygři Liberec: Will – Stříteský, Derner, T. Hanousek, Šmíd, Doherty, Ševc, Kolmann – Lenc, Redenbach, Birner – Valský, L. Hudáček, M. Kvapil – Ordoš, P. Jelínek, L. Krenželok – Lakatoš, J. Vlach, M. Zachar. Trenéři: Pešán a P. Augusta.

Bruslaři udolali Kometu, rozhodl Musil

Mladá Boleslav hostila přímý souboj o šestku mezi Bruslaři a mistrovskou Kometou. Byť byl domácí celek v úvodní dvacetiminutovce střelecky aktivnější a brněnského soupeře přestřílel v poměru 11:4, šla do vedení Kometa. Bruslaři totiž chybovali v rozehrávce, puk zachytil Erat a jeho prudkou střelu v cestě za záda Krošelje ještě tečoval Orsava. Na další gól se čekalo až do startu třetí části, kdy srovnal Žejdl. Šlo se do prodloužení, v němž mladoboleslavský obrat završil Musil. Bruslaři tak na šestou Kometu ztrácí jediný bod.

Miloslav Hořava (trenér Mladé Boleslavi): „V první třetině jsme byli aktivnější, jenže pak jsme inkasovali. Ve druhé třetině bylo jasně lepší Brno a zejména díky našemu gólmanovi nám neodskočilo ve skóre. Ve třetí části se nám povedlo srovnat. Myslím si, že remíza 1:1 odpovídá dění na ledě. Šance byly na obou stranách. Byl to už takový play off hokej. Je vidět, že se to blíží.“

Kamil Pokorný (asistent trenéra Komety): „V první třetině to byl typická hra Mladé Boleslavi s vysokou aktivitou. Hrálo se u nás v pásmu, ale gól se podařilo dát nám. Pak už se hra vyrovnala. Měli jsme šanci v úvodu druhé třetiny, ale i domácí měli nájezd. Soupeři jsme čelili srdnatě, ale ve třetí části si domácí vytvořili tlak a vyrovnali. V prodloužení pak Boleslav využila našeho propadnutí a výhru strhla na svou stranu.“

BK MLADÁ BOLESLAV – HC KOMETA BRNO 2:1 po prodl. (0:1, 0:0, 1:0 - 1:0)

Branky a nahrávky: 45. Žejdl (Vondrka, Kotvan), 62. P. Musil (Látal, Bernad) – 20. Orsava (M. Erat).
Rozhodčí: Hribik, Kika – Ondráček, Ganger.
Vyloučení: 2:2.
Bez využití.
Střely na branku: 33:14.
Nejlepší hráči: Michal Vondrka – Marek Čiliak.
Diváci: 3 444.
BK Mladá Boleslav: Krošelj – Bernad, Pláněk, Kotvan, Kurka, Dlapa, Kovačevič, Hrdinka – Skalický, Klepiš, Vondrka – Pabiška, Žejdl, Najman – R. Zohorna, P. Musil, Látal – Flynn, T. Knotek, P. Kousal. Trenéři: Hořava, Rulík a Patera.
HC Kometa Brno: Čiliak – Bartejs, O. Němec, Gulaši, Štencel, Malec, Z. Michálek, Barinka – Zaťovič, P. Holík, Mueller – Plášek ml., Plekanec, M. Erat – Orsava, Hruška, Kusko – Dočekal, L. Čermák, Köhler. Trenéři: Zábranský, Horáček, Pokorný a Oslizlo.

Plzeň přemohla Vítkovice, vyhrála počtvrté v řadě

Atraktivní bitvu sliboval zápas Plzně s Vítkovicemi. Vždyť se proti sobě postavil třetí a pátý celek tabulky. Domácí zadák Pulpán hrál své 400. utkání v extralize a osladil ho úvodní trefou. Vzápětí sice srovnal Zdráhal, ale pak Plzni vrátil zásahem v přesilovce Indrák. Odpověď Ostravanů přišla na startu třetí třetiny, kdy Květoň vyrovnal na 2:2. Škodovka ale přece jen urvala tři body. V čase 57:25 skóroval Kovář a dvě sekundy před koncem přidal pojistku do prázdné klece Gulaš. Vítkovice venku padly popáté z posledních šesti zápasů.

Jiří Hanzlík (asistent trenéra Plzně): „Náš výkon byl rozpačitý, v první třetině bych ho dokonce označil za lehkovážný. Nedokázali jsme se do toho pořádně dostat za celých šedesát minut. Poslední měsíc máme formu, ale tento výkon tomu neodpovídal. Tři body jsou pro nás ale cenné, když jsme dokázali zvítězit i v takovém rozpoložení.“

Jakub Petr (trenér Vítkovic): „Plzeň na konci zápasu dostala výhodu přesilovky a využila ji. My jsme podobnou příležitost předtím neproměnili, a proto domácí vyhráli. Tohle musíme zlepšit, protože v play off budou podobné situace rozhodovat. Jsme rádi, že u nás Daniel Dolejš prodloužil smlouvu. Musím ho pochválit, protože zachytal parádně.“

HC ŠKODA PLZEŇ – HC VÍTKOVICE RIDERA 4:2 (1:1, 1:0, 2:1)

Branky a nahrávky: 8. Pulpán (Straka, Kodýtek), 26. Indrák (Gulaš, Jan Kovář), 58. Jan Kovář (Moravčík, Pour), 60. Gulaš (Moravčík) – 9. P. Zdráhal (Kucsera, Stránský), 42. D. Květoň (Krenželok, Hrabal).
Rozhodčí: Jeřábek, Petružálek – Gerát, Hynek.
Vyloučení: 6:6.
Využití: 2:0.
Střely na branku: 38:33.
Diváci: 5 901.
Nejlepší hráči: Lukáš Pulpán – Lukáš Kucsera.
HC Škoda Plzeň: Frodl – Pulpán, Vráblík, Moravčík, L. Kaňák, P. Hořava, Allen – Pour, Jan Kovář, Gulaš – Straka, Kodýtek, Eberle – V. Němec, Preisinger, D. Kindl – Kantner, Nedorost, Indrák – Kolda. Trenéři: Čihák, Hanzlík a Špaček.
HC VÍTKOVICE RIDERA: Dolejš – Výtisk, Trška, Šidlík, Gregorc, D. Krenželok, Hrabal, Mrázek – Olesz, Lev, Dej – Schleiss, O. Roman, Tybor – D. Květoň, Poletín, Szturc – Kucsera, Š. Stránský, P. Zdráhal. Trenéři: Petr a Trnka.

Severočeské derby pro Piráty, Litvínov drží desítku

Podkrušnohorské derby bylo na programu v Chomutově. Předposlední Piráti vyzvali desátý Litvínov a začali dobře. V čase 8:36 totiž využil přesilovku Duda a poslal chomutovský výběr do vedení. Ve druhém dějství udeřili domácí dvakrát a po trefách Stránského se Svobodou získali luxusní tříbrankový náskok. Na začátku třetí třetiny sice snížil Hanzl, jenže pak skóroval Raška a chomutovské mužstvo už si náskok pohlídalo. Chemici se drží na desátém místě, před Zlínem ovšem mají pouze dvoubodový náskok.

Vladimír Růžička starší (trenér Chomutova): „Zápasy po přestávce bývají opatrnější a podle toho vypadala i první třetina. Bylo důležité, že jsme ubránili hodně oslabení a využili jsme přesilovku, což nás uklidnilo. Ve druhé třetině se nám podařilo dát další dva góly a odskočit. Pak už jsme si zápas pohlídali. Hráči předvedli perfektní výkon.“

Radim Skuhrovec (asistent trenéra Litvínova): „Dobře jsme věděli o důležitosti utkání, ale nepodařilo se nám uspět. Na jednu vstřelenou branku nemůžeme vyhrávat. Domácí nám dali lekci z produktivity. Využili dvě přesilovky, kdežto my jsme v nich branku nedali. Podařilo se nám snížit za stavu 0:3, ale když jsme se nadechovali, dali domácí čtvrtý gól a bylo rozhodnuto.“

PIRÁTI CHOMUTOV – HC VERVA LITVÍNOV 4:1 (1:0, 2:0, 1:1)

Branky a nahrávky: 9. Duda (Vantuch, Dietz), 28. J. Stránský (Sklenář, V. Růžička), 39. T. Svoboda (V. Růžička, L. Kovář), 48. Raška (J. Stránský, Knot) – 43. M. Hanzl (Piché).
Rozhodčí: Pešina, Horák – Pešek, Polák.
Vyloučení: 7:6, navíc Trončinský (Litvínov) 10 minut.
Využití: 2:0.
Střely na branku: 26:32.
Nejlepší hráči: Jan Stránský – Sébastien Piché.
Diváci: 5 125.
Piráti Chomutov: Peters – Jank, Knot, L. Kovář, Buchtela, Dietz, D. Zeman, Valach – Sklenář, V. Růžička, T. Svoboda – Marjamäki, Vantuch, Duda – Tomica, Raška, J. Stránský – Koblasa, Chlouba, Klhůfek. Trenéři: Růžička starší, Martínek a Šťastný.
HC VERVA Litvínov: Janus – Trončinský, Ščotka, Graborenko, Piché, Hunkes, L. Doudera – Petružálek, Gerhát, Trávníček – Válek, V. Hübl, F. Lukeš – Kašpar, J. Mikúš, Helt – Jurčík, M. Hanzl, M. Havelka. Trenéři: Razým a Skuhrovec.

Zlín v přestřelce zlomil Energii a přiblížil se předkolu

Zlín, který bojuje o desítku doma vyzval Karlovy Vary a brzy vedl po brance Fořta v početní výhodě. Energetici však svou přesilovku proměnili také. Flek pouhé dvě sekundy před první sirénou srovnal na 1:1, ale pak Berani dvakrát udeřili a vedli 3:1. Energie ovšem ani tentokrát nesložila zbraně. Kozák nejprve snížil a Mikúš srovnal na 3:3. Přesně 23 sekund nato však Herman vrátil zlínskému celku náskok a Šlahař v závěru pojistil důležitou výhru Beranů. Ti v tuto chvíli ztrácejí na desátý Litvínov jen dva body.

Martin Hamrlík (asistent trenéra Zlína): „Byl to těžký zápas a my jsme ho zvládli. Obětavý výkon celého mužstva znamená, že nám sezona nekončí. Litvínov prohrál, takže my žijeme a jedeme dál.“

Tomáš Mariška (asistent trenéra Karlových Varů): „Domácí vstoupili do zápasu lépe a vstřelili první gól. Se štěstím jsme vyrovnali a na konci druhé jsme se znovu dostali na kontakt. Do třetí třetině jsme dali všechno, vyrovnali jsme, ale vzápětí jsme si nechali dát zbytečný gól. Ten rozhodl o tom, že domů jedeme bez bodu. Rvali jsme se celý zápas, ale soupeř potrestal naše chyby.“

PSG BERANI ZLÍN – HC ENERGIE KARLOVY VARY 5:3 (1:1, 2:1, 2:1)

Branky a nahrávky: 6. Fořt (Nosek, J. Ondráček), 29. P. Sedláček (Šlahař, Gazda), 37. Freibergs (Popelka, Nosek), 49. Herman (Šlahař, Honejsek), 58. Šlahař (Kubiš, Fořt) – 20. Flek (Skuhravý), 40. Kozák (Stloukal), 49. T. Mikúš (Šenkeřík).
Rozhodčí: Hradil, Lacina – Frodl, Komárek.
Vyloučení: 4:2.
Využití: 1:1.
Střely na branku: 33:26.
Diváci: 3 511.
Nejlepší hráči: Ralfs Freibergs – Petr Šenkeřík.
PSG Berani Zlín: Kašík – Nosek, Freibergs, Řezníček, Žižka, Ferenc, Valenta, Gazda – J. Ondráček, Fořt, Kubiš – Okál, Honejsek, Herman – Šlahař, P. Sedláček, Fryšara – E. Kulda, Popelka, Werbik. Trenéři: R. Svoboda a M. Hamrlík.
HC Energie Karlovy Vary: F. Novotný – Plutnar, Šenkeřík, Eminger, M. Rohan, Sičák, Kozák, Šafář – T. Rachůnek, Gríger, Flek – J. Černý, R. Vlach, T. Mikúš – Šik, Skuhravý, Gorčík – Stloukal, Balán, Kohout. Trenéři: Pešout a Mariška.

Dynamo překvapilo Spartu, Pražané padli potřetí v řadě

Pardubičtí hokejisté vyzvali po soustředění v Trutnově pražskou Spartu, která hned v pondělí po reprezentační pauze naskočila do extraligového kolotoče domácí porážkou s Plzní. Dobře nezačala ani na východě Čech, kde Dynamo brzy poslal do vedení Machala. Pak sice vyrovnal Jarůšek, jenže vzápětí Kloz vrátil Pardubicím náskok. 16 sekund před koncem druhé části zvýšil na 3:1 Eklund, a pak Machala svým druhým gólem zvýšil už na 4:1. Pražané nedokázali reagovat a prohráli potřetí za sebou. Pardubičtí zabrali po čtyřech prohrách v řadě.

Ladislav Lubina (trenér Pardubic): „Především bych chtěl poděkovat klukům za výkon, protože první utkání po přestávce bývá složité. Sparta byla díky pondělnímu zápasu ve výhodě, my jsme do toho vstoupili po tvrdém tréninku na soustředění. Byl jsem příjemně překvapený tím, jak jsme zápas odehráli. Závěr sezony jsme začali úspěšně a kluci poznali, že u hokeje může být i radost.“

Uwe Krupp (trenér Sparty): „Pardubice hrály od začátku velmi dobře a zaslouženě vyhrály. Hráči soupeře byli rychleji u puků a dostávali se tím do šancí, které dokázali proměnit. Z naší strany to byl nepříjemný zápas, už začátek nebyl dobrý. Porážku beru jednoznačně na sebe. Po zápase jsme si to s hráči vyříkali v šatně. Ne všichni si uvědomují situaci, v níž se nacházíme. Pokud budeme hrát jen na 85 nebo 90 procent, budeme průměrný tým.“

HC DYNAMO PARDUBICE – HC SPARTA PRAHA 4:1 (1:0, 2:1, 1:0)

Branky a nahrávky: 2. Machala (L. Horký, Cardwell), 29. J. Kloz, 40. Eklund (Mandát), 51. Machala (Schaus, P. Sýkora) – 28. Jarůšek.
Rozhodčí: Pavlovič, Svoboda – Tošenovjan, Lhotský.
Vyloučení: 7:10 navíc Sill a Forman (oba Sparta) 10 minut.
Využití: 1:0.
Střely na branku: 30:31.
Nejlepší hráči: Ondřej Machala – Richard Jarůšek.
Diváci: 7 381.
HC Dynamo Pardubice: Klouček – J. Zdráhal, Eklund, Schaus, Mikuš, Cardwell, Budík, Porseland – Hovorka, Bubela, Dušek – P. Sýkora, Ihnačák, Marosz – L. Horký, Mandát, Machala – Poulíček, J. Kloz, Perret. Trenéři: Lubina, Král a Čáslava.
HC Sparta Praha: J. Sedláček – Blain, Kalina, Delisle, Piskáček, Košťálek, Tomáš Dvořák, T. Voráček – Roberts Bukarts, Pech, Jarůšek – Forman, Klimek, Kumstát – Rousek, Klíma, Smejkal – Kudrna, Sill, Buchtele. Trenéři: Krupp a Nedvěd.

Hradec zahájil trip vítězně, vyhrál na Hané

Osmá Olomouc hostila Hradec Králové s cílem navázat na tři výhry, jenže její plány hned v úvodu naboural zásah Rosandiče. V polovině duelu sice v početní výhodě vyrovnal domácí veterán Irgl, ovšem v čase 39:43 skóroval Smoleňák a vrátil Mountfieldu těsný náskok. Ten v polovině třetího dějství navýšil Vopelka. Hanáci se ne další gól nezmohli a po dvou domácích výhrách v plecharéně klopýtli. Hradec začal čtyřzápasový venkovní trip vítězně a upevnil si čtvrté místo v extraligové tabulce.

Zdeněk Moták (trenér Olomouce): „Hráli jsme špatně. Špatně jsme bruslili, vázla nám kombinace a nedařilo se nám v osobních soubojích. Podobný zápas jsme hráli v prosinci před reprezentační pauzou, ale dali jsme šťastné góly a vyhráli jsme 3:1. Historie se ale neopakovala. Vyhrát jsme si nezasloužili. Individuální výkony byly špatné a ten kolektivní také. Standardní výkon odvedl jen Branislav Konrád. Takhle špatně doma hrát nemůžeme.“

Petr Svoboda (asistent trenéra Hradce Králové): „Měli jsme dobrý vstup do první třetiny a domácí jsme dostali pod tlak. Je škoda, že jsme nevyužili šance, které jsme měli a dali jsme pouze jeden gól. Do poloviny druhé třetiny to nebylo špatné, ale přestali jsme hrát a hra se začala kvůli vyloučením a přerušením kouskovat. Důležitý byl gól na 2:1 17 vteřin před koncem druhé třetiny. Ve třetí části byly šance na obou stranách, uklidnil nás gól na 3:1.“

HC OLOMOUC – MOUNTFIELD HK 1:3 (0:1, 1:1, 0:1)

Branky a nahrávky: 32. Irgl (J. Galvas) – 9. Rosandič (F. Pavlík, Rákos), 40. Smoleňák (F. Pavlík, Koukal), 51. Vopelka (M. Chalupa).
Rozhodčí: Pražák, Sýkora – Kajínek, Zavřel.
Vyloučení: 6:5.
Využití: 1:1.
Střely na branku: 31:35.
Diváci: 3 567.
Nejlepší hráči: Zbyněk Irgl – Radovan Pavlík.
HC Olomouc: Konrád – Vyrůbalík, A. Rutar, Ondrušek, J. Galvas, Švrček, Dujsík – Holec, J. Knotek, Jergl – Burian, Strapáč, Irgl – Laš, Skladaný, Mráz – Podlaha, J. Káňa, V. Tomeček. Trenéři: Tomajko a Moták.
Mountfield HK: J. Pavelka – Linhart, Zámorský, Cibulskis, Nedomlel, Rosandič, F. Pavlík, Graňák – M. Chalupa, Koukal, Paulovič – R. Pavlík, Cingel, Dragoun – Miškář, Bičevskis, Smoleňák – Lessio, Rákos, Vopelka. Trenéři: T. Martinec, P. Svoboda a Krátoška.

Tabulka Tipsport extraligy

 TýmZVVPPPPSkóreBody
1. Bílí Tygři Liberec 43 26 3 4 10 145:101 88
2. HC Škoda Plzeň 43 21 7 5 10 146:94 82
3. HC Oceláři Třinec 43 24 3 3 13 130:98 81
4. Mountfield HK 43 21 6 4 12 122:105 79
5. HC VÍTKOVICE RIDERA 44 21 3 3 17 114:110 72
6. HC Kometa Brno 43 18 5 5 15 125:117 69
7. BK Mladá Boleslav 43 21 2 1 19 107:101 68
8. HC Olomouc 43 18 2 6 17 103:119 64
9. HC Sparta Praha 43 17 5 2 19 115:113 63
10. HC VERVA Litvínov 43 18 3 1 21 99:112 61
11. PSG Berani Zlín 42 16 3 5 19 118:120 59
12 HC Energie Karlovy Vary 42 12 3 3 24 106:125 45
13. Piráti Chomutov 43 11 2 3 27 96:143 40
14. HC Dynamo Pardubice 43 8 2 4 29 84:152 32

Další program Tipsport extraligy

Pátek 15. února – 44. kolo:
17:00 HC Oceláři Třinec – Mountfield HK
17:30 HC Škoda Plzeň – Piráti Chomutov
17:30 HC VERVA Litvínov – HC Energie Karlovy Vary
17:30 BK Mladá Boleslav – HC Sparta Praha
18:00 HC Kometa Brno – HC Dynamo Pardubice
18:00 Bílí Tygři Liberec – PSG Berani Zlín

Neděle 17. února – 45. kolo:
15:00 HC Oceláři Třinec – HC Kometa Brno
15:30 HC Energie Karlovy Vary – Mountfield HK
15:30 Piráti Chomutov – HC Sparta Praha
16:00 BK Mladá Boleslav – Bílí Tygři Liberec
17:00 HC Dynamo Pardubice – HC Škoda Plzeň
17:00 HC Olomouc – HC VERVA Litvínov
18:20 PSG Berani Zlín – HC VÍTKOVICE RIDERA (ČT sport)

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Ochrana osobních údajů | Sledování streamů | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports.cz, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@hokej.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz