Vyhraj play off ze svého telefonu. Tref Šťastným pukem střed kluziště

25. března 2022, 16:02

Tomáš Čekal

Titulární partner play off Generali Česká pojišťovna uvádí virtuální podobu vyřazovací části. Výsledek můžeš ovlivnit ty!

Držíš palce v hledišti nebo jsi přilepený k televizní obrazovce, když hraje tvůj oblíbený hokejový klub? Jsi nervózní při každém vhazování a při těsné porážce si říkáš, co jsi mohl jako fanoušek udělat pro úspěch svého klubu víc? Pak už zbývá jediná otázka, máš staženou mobilní aplikaci Šťastný puk? Jestli ne, tak ti posíláme od modré pár argumentů. 

Pokud rád točíš šálou nad hlavou a honosíš se dresem svých oblíbenců, pak právě pro tebe je tu možnost hrát v barvách svého klubu. Trefuj se na střed kluziště „šťastnými “ puky. Nejen, že ve výsledcích bude u tvého jména znak, který máš pravděpodobně vyrytý na srdci, ale každým výkonem podpoříš své borce přímo na ledě a posuneš je svými získanými body ve virtuálním žebříčku. Počítá se tvoje nejvyšší naházené skóre a celkový počet naházených puků. 

Pokud se tvůj klub do vyřazovacích bojů neprotlačil, nevadí, soutěžit můžeš sám za sebe v individuálním žebříčku. 

Samotná aplikace přináší zábavu nejen tím, že se staneš nedílnou součástí oblíbeného klubu, ale také svou hravostí. Při virtuálním házení puku budou totiž jeho dráhu ovlivňovat další hokejové prvky, například projíždějící rolba nebo zvuková vlna od křiku fanoušků. 

Jsi připraven rozdat za svůj klub pár bodyčeků a trefit puk přesně tam, kam patří? Tak mazej z trestné lavice na střídačku mezi své nové spoluhráče, kterým tolik let věrně fandíš a pomoz jim k vítězství. Pokud tvůj klub vyřazovací část nehraje, nevadí, i tak se můžeš sám posunout v individuálním pořadí co nejvýše a hrdě tak klubový znak u svého jména dostat v žebříčku na úplný vrchol. 

Od modré ti posíláme do lapačky ještě jeden pádný argument. On totiž vyhrává úplně každý. Za 2 000 mincí na tebe v aplikaci čeká 30% sleva na cestovní pojištění, kterou můžeš uplatnit na webu https://www.generaliceska.cz/cestovni-pojisteni-online-sjednani#/ a to do 31.8.2022.

Stahuj aplikaci na:

 

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Ochrana osobních údajů | Sledování streamů | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports.cz, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@hokej.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz