Vítkovice se přiblížily předkolu, Zlín bere dva body. Kometa selhala

Foto: Jiří Zaňát, hokej.zlin.cz

Tipsport extraliga jde do tuhého – v pátek se hrálo její 49. kolo. Kometa hazarduje s postavením v první šestce, nestačila na Třinec. Na druhé Oceláře i nadále dotírá Sparta. Uspěl také Mountfield. Za postupem do předkola udělaly důležitý krok Vítkovice a Zlín. V bitvě nejhorších týmů soutěže se radovaly Karlovy Vary, které už nejsou poslední.

Liberec ještě neslaví. Vítkovice se přiblížily play off

Vítkovice po třech porážkách zabraly a po vysoké výhře nad Libercem se přiblížily postupu do předkola play off. Ani nevadilo, že jim kvůli zranění chybí útočník Radoslav Tybor.

Ostravané porazili Liberec poprvé v sezoně. A hned ve velkém stylu. Nejlepší ligová obrana se dopustila několika chyb a inkasovala už ve třetí minutě. V polovině utkání pak přidal Yan Stastny svoji druhou trefu v utkání. V závěrečné dvacetiminutovce úřadující mistr skóre neotočil, ba naopak zmatkoval (inkasoval v oslabení) a jeho ztráta narostla. Výtečný Patrik Bartošák udržel páté čisté konto v sezoně.

Bílí Tygři i přes porážku dál vévodí Tipsport extralize. Zda ale podruhé v řadě získají Pohár prezidenta ČSLH pro vítěze základní části, stále není jisté. Do konce základní části zbývají tři kola. Na Severočechy čekají Brno, Litvínov a Mladá Boleslav.

Jakub Petr (trenér Vítkovic): „Naším cílem bylo rychlostně se vyrovnat Liberci. Nejen, co se týče pohybu, ale i v rozhodování. Jsem rád, že hráči dodržovali taktický plán po celý zápas. To byl zásadní klíč k tomu, abychom proti Liberci uspěli. Využili jsme nabídnuté šance. Jsem rád, že jsme se střelecky prosadili. Tři body jsou pro nás velmi cenné.“

Filip Pešán (trenér Bílých Tygrů): „Po celý zápas jsme tahali za kratší konec. Domácí velmi dobře bruslili, všude byli včas. My jsme si nebyli schopni kloudně přihrát. Puky nám po celou dobu utkání skákaly, někdy až komicky. Myslel jsem, že delší pauzu během zápasu rozjezdíme, ale nestalo se tak. Navíc jsme narazili na velmi dobře organizovaného soupeře. Vítkovice vyhrály zaslouženě.“

HC VÍTKOVICE RIDERA – BÍLÍ TYGŘI LIBEREC 4:0 (1:0, 1:0, 2:0)

Branky a nahrávky: 3. Stastny, 33. Stastny (Szturc), 45. Zdráhal (Roman, Olesz), 53. Roman.
Rozhodčí: Hradil, Mrkva – Tošenovjan, Hlavatý.
Vyloučení: 9:7.
Využití: 1:1, navíc Klok (VIT) a Stránský (LIB) 10 minut.
Střely na branku: 18:29.
Diváci: 5219.
Nejlepší hráči: Yan Stastny – Lukáš Derner.
HC VÍTKOVICE RIDERA: Bartošák – Sloboda, Hrbas, Baranka, Klok, Urbanec, Výtisk – Zdráhal, Roman, Olesz – Vandas, Kolouch, Květoň – Tomi, Balán, Szturc – Hudeček, Stastny, E. Němec. Trenéři: Petr a Trnka.
Bílí Tygři Liberec: Lašák – Šimek, Ševc, Vitásek, Jánošík, Mojžíš, Derner, Pyrochta – Lakatoš, Jelínek, L. Krenželok – Valský, Bulíř, Radivojevič – Svačina, Vantuch, Bartovič – Stránský, Bližňák, Ordoš. Trenéři: Pešán a Mlejnek.

Litvínov má formu, zdolal i Plzeň

Verva si zajistila přímou účast ve čtvrtfinále play off – na domácím ledě přehrála Plzeň. Indiáni v čele s kanonýrem Dominikem Kubalíkem nedali výbornému Jaroslavu Janusovi ani gól. Vystřelili na něj přitom hned třiatřicetkrát.

O osudu utkání rozhodla první třetina, ve které dali Severočeši oba góly utkání. Prosadili se Jakub Černý a František Gerhát. Litvínov vyhrál pošesté za posledních sedm zápasů. Čtvrtfinále už mu neunikne, zůstává navíc v boji o první čtyřku. 

Zato Západočeši si pořádně zkomplikovali boj o předkolo, zvláště s ohledem na výsledek Vítkovic. Plzeň se ve zbytku základní části utká s Karlovými Vary, Pardubicemi a Spartou.

Darek Stránský (asistent trenéra Litvínova): „První třetina se nám výsledkově povedla. Měli jsme převahu, dali jsme dvě branky. Ve druhé třetině už jsme měli pasáže, kdy nás soupeř zatlačil. Musím pochválit hráče za ubráněné oslabení tří proti pěti. Ve třetí třetině hosté hráli vabank. Měli dost takových pološancí, ale výborně jsme to ubránili, odblokovali, zablokovali. A díky tomu a hlavně první třetině jsme získali tři body."

Ladislav Čihák (asistent trenéra Plzně): „Zaspali jsme první třetinu, domácí na nás vlétli, my jsme snad byli ještě někde v autobuse... To nakonec rozhodlo celé utkání. Od druhé třetiny jsme se zlepšili, ale byli jsme dost bezradní v koncovce. Nesmí se nám to stávat, hráče jsme na to upozorňovali. Musíme ale na dnešek rychle zapomenout a soustředit se hned na další zápas."

HC VERVA LITVÍNOV – HC ŠKODA PLZEŇ 2:0 (2:0, 0:0, 0:0)

Branky a nahrávky: 7. J. Černý (R. Hanzl, M. Hanzl), 13. Gerhát (Hořava, Trávníček).
Rozhodčí: Pešina, Úlehla – Špůr, Rozlílek.
Vyloučení: 4:7.
Využití: 1:0.
Střely na branku: 23:33.
Diváci: 5625.
Nejlepší hráči: Jaroslav Janus – Matěj Machovský.
HC VERVA Litvínov: Janus – Pavlík, Gula, Kubát, Sörvik, Z. Sklenička, Pilař – Lukeš, Hübl, Martynek – J. Černý, R. Hanzl, M. Hanzl – Trávníček, Gerhát, Hořava – Jurčík, Reichel, Válek. Trenéři: Rulík, Stránský a Šlégr.
HC Škoda Plzeň: Machovský – Kvasnička, Kadlec, Němeček, Moravčík, Pulpán, Čerešňák – Kubalík, Kracík, Svoboda – Lev, Kratěna, Procházka – Stach, Preisinger, Indrák – Hrnka, Koreis, Schleiss. Trenéři: Martin Straka, Vlasák, Čihák a Hanzlík.

Osmou sérii nájezdů rozhodl Bukarts

Zlín využil zaváhání Plzně a po pátečním kole je desátý. Tedy na pozici, která jako poslední zaručuje účast v play off. Piráti se i přes porážku dotáhli na šestou Kometou.

O vítězství beranů nad Chomutovem musela rozhodnout až osmá série samostatných nájezdů. V ní udeřil lotyšský šikula Roberts Bukarts, který v zápase zaznamenal i dvě asistence.

Zlín slaví druhé důležité vítězství během čtyř dní, v úterní dohrávce totiž přemohl Vítkovice.

Do utkání nemohl nasadit obránce Dalibora Řezníčka, v jeho sestavě se tak poprvé představila posila z Prostějova Vojtěch Zadražil (naskočil ale jen na pár sekund). Chomutovu chyběl zraněný útočník Marek Tomica.

Jan Šťastný (asistent trenéra Chomutov):  „Vůbec jsme nezachytili začátek zápasu, nehráli jsme dobře, neměli jsme pohyb a prohrávali osobní souboje. Po chvilce jsme dostali branku a pak zas druhou. Nevypadalo to s námi vůbec dobře. Po první třetině jsme si jen řekli věci, co byli špatně a hrozně nám pomohl vstup do druhé třetiny. Snížili jsme na 1:2 a od té doby jsme hráli velice dobře, měli jsme pohyb a bylo jenom škoda, že jsme nedali další branku. Ve třetí třetině jsme navázali na dobrý výkon ze třetiny druhé a povedlo se nám srovnat. Pak bohužel přišla zase chyba a domácí se dostali do vedení a popravdně, už jsme ve vyrovnání moc nevěřili. Utkání z naší strany nebylo dobré. Za ten bod, který jsme po šedesáti minutách měli, jsme určitě vděční. Neměli jsme tu formu, na kterou jsme zvyklí. V nájezdech to byla trochu show pro diváky. Nenašli jsme nikoho na výborně chytajícího Kašíka. Druhý bod berou zaslouženě Zlínští.“

Martin Hamrlík (asistent trenéra Zlína): „Měli jsme dobrý vstup do utkání. To nám ale ublížilo, protože od stavu 2:0 jsme měli jen pár úseků, kdy jsme hráli dobře, ale víceméně jsme se bránili. Střely po třetině byly jednoznačně pro Chomutov. Nevíme čím to bylo. Možná důležitostí utkání a svazovalo to jak hlavu, tak i nohy. Jsme rádi, že i když se nám nedařilo, tak se nám povedlo vyhrát. Víme, že kluci umí hrát daleko lépe. Když jsme to viděli, tak z toho vycházelo, že Chomutov byl lepší. Musíme poděkovat Kaškovi, který to sám zachránil.“

PSG ZLÍN – PIRÁTI CHOMUTOV 4:3 po samostatných nájezdech (2:0, 0:1, 1:2 – 0:0)

Branky a nahrávky: 3. Šťastný, 19. Blaťák (Holík, Bukarts), 51. Holík (Bukarts, Kubiš), rozhodující nájezd Bukarts – 21. Růžička (Rutta, Huml), 47. Lauko (Račuk), 56. Růžička (Valach).
Rozhodčí: Lacina, Bulanov – Gebauer, Lederer.
Vyloučení: 3:5.
Bez využití.
Střely na branku: 33:40.
Diváci: 4272.
Nejlepší hráči: Libor Kašík – Michal Vondrka.
PSG Zlín: Kašík – Marušák, Kotvan, Matějíček, Blaťák, Žižka, Horák, Zadražil – Říčka, Holík, Bukarts – Kubiš, Popelka, Šťastný – O. Veselý, Honejsek, Okál – Ondráček, Chytil, Ostřížek. Trenéři: Svoboda a M. Hamrlík.
Piráti Chomutov: Laco – Dlapa, Flemming, Mrázek, Rutta, Skinner, Valach, Chalupa – Vondrka, Huml, Růžička ml. – Sklenář, Šťovíček, Skokan – Poletín, Kämpf, Koblasa – Hlava, Kaše, Račuk – Lauko. Trenéři: Růžička st., Martínek a Šťastný.

Pardubice padají na dno tabulky

V souboji nejhorších týmů soutěže, které s největší pravděpodobností čeká v březnu a v dubnu baráž o záchranu, uspěly Karlovy Vary. Ty už tak nejsou poslední v tabulce – na dně je vystřídaly právě Pardubice.

Všech pět gólů padlo ve druhé polovině zápasu. Energie ukončila sérii šesti porážek za sebou, bídná série Dynama naopak narostla na šest prohraných duelů. 

Pardubicím chyběl zraněný obránce Petr Čáslava a útočníci David Tomášek s Tomášem Rolinkem. Na centru třetího útoku tak nastoupil Patrik Poulíček, který už dál nebude moci pokračovat v prvoligovém Ústí nad Labem.

Mikuláš Antonik (asistent trenéra Karlových Varů): „Jsme rádi, že jsme v zápase vstřelili čtyři góly. Z pohledu samotné hry tam ale byla spousta věcí, které se nám určitě nelíbily. Musíme si to dobře rozebrat, protože třeba ve středním pásmu to nebylo takové, jak jsme si představovali. Rovněž některé věci po přechodu modré čáry nebyly podle našich představ. Kluky ale jinak musím pochválit, že zápas zvládli a vyhráli za tři body.“

Miloš Holaň (trenér Dynama): „I když první třetina skončila bez branek a mohlo to vypadat, že obě mužstva hrají výborně z obrany, tak to až tak pravda nebyla. Hrál se otevřený hokej se spoustou šancí z obou stran, byl to spíše souboj s brankáři. Nechtěli jsme dostat první gól, bohužel jsme ho obdrželi po jednom z brejků. Po dvou třetinách to byl ale pořád hratelný výsledek. Ve třetí třetině jsme vyrobili spoustu individuálních chyb, které nás stály body. A to i ve vlastní přesilovce. Nejsme produktivní v přesilových hrách ani ve hře pět na pět. Dnes se bojím říci, že toto je realita tohoto kádru.“

HC ENERGIE KARLOVY VARY – HC DYNAMO PARDUBICE 4:1 (0:0, 1:0, 3:1)

Branky a nahrávky: 35. Skuhravý (Dujsík), 44. Rachůnek, 53. Gríger (Skuhravý, Dujsík), 56. Harant (Kindl) – 48. Ščotka (Schaus).
Rozhodčí: Svoboda, Pražák – Jelínek, Pešek.
Vyloučení: 5:5, navíc Bárta (PCE) 10 minut.
Využití: 1:1.
Střely na branku: 30:30.
Diváci: 2546.
Nejlepší hráči: Václav Skuhravý – Jan Ščotka.
HC Energie Karlovy Vary: Závorka – Dvořák, Dujsík, Harant, Baránek, M. Rohan, Benák, Baldajev – Rachůnek, Gríger, Mikulík – Vachovec, Skuhravý, Gorčík – Davídek, Tuominen, V. Tomeček – Beránek, Kindl, Flek. Trenéři: Tlačil a Antonik.
HC Dynamo Pardubice: Růžička – Trončinský, Chaloupka, Ovčačík, Schaus, Ščotka, Nedbal, Zajíc, Havlík – Hubáček, Nahodil, P. Sýkora – Bárta, Špirko, J. Sýkora – Zadina, Poulíček, M. Kaut – Starý, T. Kaut, Beran. Trenéři: Holaň, Marek a Janecký.

Kometa hazarduje se šestkou

Nepřesvědčivé výkony Komety z posledních týdnů pokračují. Na domácím ledě, kde byla do pátečního kola nejlepším celkem soutěže, nestačila na Třinec.

Brno přitom do zápasu vstoupilo nejlépe, jak mohlo. Už ve druhé minutě rozbouřil DRFG Arenu Hynek Zohorna. Krátce poté ovšem vyrovnal Rostislav Marosz.

Zlomové momenty přišly v rozmezí 18. až 35. minuty – Oceláři se totiž dostali do vedení 4:1. Třígólový náskok Třinec nepromarnil a pojistil si druhou příčku v tabulce. Díky zaváhání Liberce navíc stále může pomýšlet na zisk Poháru prezidenta ČSLH pro vítěze základní části. Hlavně ale musí koukat pod sebe na dotírající Spartu.

Na Brno se bodově dotáhl Chomutov. Ambiciózní tým tak bude v posledních třech kolech tvrdě bojovat o přímý postup do čtvrtfinále.

René Mucha (asistent trenéra Třince): „Musím celému týmu poděkovat za výborný výkon. Chceme na něj navázat i v dalších zápasech. Sice jsme z první šance Brna dostali gól, naštěstí se nám podařilo otočit vývoj. Ve druhé části jsme byli lepším týmem a dostali jsme se do většího vedení. Myslím si, že si zaslouženě odvážíme tři body.“

Kamil Pokorný (asistent trenéra Brna): „Dali jsme rychlý gól, od kterého jsme se chtěli odrazit. Třinec nás ale přečíslil a srovnal, následně jsme dostali vlastní gól. Kvůli našemu aktuálnímu rozpoložení jsme poté inkasovali i poté. Nedokázali jsme se odrazit, jelikož jsme naše šance nevyužili. Ke konci jsme bojovali, abychom neutrpěli nějakou potupnou porážku.“

HC KOMETA BRNO – HC OCELÁŘI TŘINEC 2:5 (1:2, 0:2, 1:1)

Branky a nahrávky: 2. H. Zohorna (Mallet), 56. Vondráček (O. Němec) – 6. Marosz (Roth, Hrňa), 18. Krajíček (Kane), 27. Petružálek (Linhart, Klimenta), 35. Kreps (Petružálek), 51. Dravecký (Rákos).
Rozhodčí: Hodek, Polák – Blümel, Barvíř.
Vyloučení: 7:10, navíc Mallet (KOM) a Kreps (OCE) 10 minut.
Využití: 0:1.
Střely na branku: 28:30.
Diváci: 7700 (vyprodáno).
Nejlepší hráči: Hynek Zohorna – Šimon Hrubec.
HC Kometa Brno: Vejmelka – Bartejs, O. Němec, Trška, Kováčik, Gulaši, Malec – Kvapil, Nečas, M. Erat – Káňa, Čermák, Vincour – Mallet, Hruška, H. Zohorna – Haščák, Dočekal, Vondráček – V. Němec. Trenéři: Zábranský, Pokorný, Pešout a Haken.
HC Oceláři Třinec: Hrubec – Linhart, Roth, M. Doudera, Krajíček, Galvas, Nosek, L. Doudera – Rákos, Kreps, Netík – Adamský, Kane, Irgl – Klimenta, Redenbach, Petružálek – Dravecký, Marosz, Hrňa. Trenéři: Kýhos a Mucha.

Olomouci se vzdálilo play off

Hradec Králové to na Olomouc prostě umí. Porazil ji podesáté v řadě!

Kohoutům, kteří venku prohráli čtvrtý duel za sebou, se tak vzdaluje postup do play off. Na desátý Zlín ztrácejí čtyři body. Ve zbývajících třech kolech se utkají právě se Zlínem, pak s Vítkovicemi a základní část uzavřou v moravském derby s Brnem.

Mountfield pokračuje ve výborných výsledcích a nadále usiluje o třetí místo tabulky. Až do 50. minuty se zdálo, že získá všechny tři body –Vedl totiž 3:1. Jenže pak udeřil Martin Vyrůbalík a v poslední sekundě třetí třetiny poslal zápas do prodloužení Vilém Burian.

V nastaveném čase rozhodl domácí útočník Tomáš Knotek. Přihrával mu Jaroslav Bednář, jeden z adeptů na vítěze kanadského bodování.

Pavel Hynek (asistent trenéra Hradce Králové): „Všechna utkání s Olomoucí v této sezoně jsme měli vyrovnaná, byly to urputné boje, a to platilo i dneska. Neodehráli jsme dobré utkání, ztratili jsme vední 3:1. V závěru jsme měli v power-play dva puky na vyhození, to se nám ale nepodařilo. Chyběla nám jedna vteřina. Na druhou stranu musím ocenit výkon soupeře, hrál výborně, měl výborný pohyb a byl agresivní po celé ploše. Nemám rád, když se říká, že si bod zasloužili, nebo nezasloužili. Myslím, že jsme to měli dotáhnout do vítězného konce. Nakonec jsme byli rádi za ty dva body.“

Jan Tomajko (asistent trenéra Olomouce): „Nezačali jsme dobře. Míjely nás začátky třetin, v první i druhé jsme dostali gól hned ve druhé minutě. Dá se říct, že v poslední vteřině se k nám trochu přiklonilo štěstí ve hře šest na pět. Ale myslím, že jsme neodehráli špatný zápas. Kluky musím pochválit, že ani za stavu 1:3 jsme nesložili zbraně, bojovností jsme srovnali na 3:3. V prodloužení jsme bohužel špatně vystřídali. Pustit Hradec do přesilovky čtyři na tři je obrovská chyba, to se potvrdilo a získali jsme jen jeden bod.“

MOUNTFIELD HK – HC OLOMOUC 4:3 po prodloužení (1:1, 2:0, 0:2 – 1:0)

Branky a nahrávky: 2. Picard, 21. Bednář (Gregorc, Dietz), 35. Jarůšek (T. Knotek, Picard), 64. T. Knotek (Bednář, Picard) – 11. Jaroměřský (Ondrušek, Holec), 50. Vyrůbalík (Škůrek), 60. Burian (Vyrůbalík, J. Knotek).
Rozhodčí: Hejduk, Petružálek – Flegl, Polonyi.
Vyloučení: 3:4.
Využití: 1:1.
Střely na branku: 26:31.
Diváci: 5564.
Nejlepší hráči: Alexandre Picard – Jan Jaroměřský.
Mountfield HK: Rybár – Pláněk, Vydarený, Gregorc, Dietz, Štajnoch, Newton, Čáp – Köhler, Džerinš, Šimánek – Bednář, Kukumberg, Dej – Jarůšek, T. Knotek, Picard – Nedvídek, Dragoun, Pavlík. Trenéři: V. Sýkora, Hynek a T. Martinec.
HC Olomouc: Konrád – Škůrek, Vyrůbalík, Jaroměřský, Ondrušek, Rašner, Galvas – Skladaný, J. Knotek, Laš – Eberle, Sundher, Burian – T. Mikúš, Vlach, Holec – Fořt, Mrázek, Matai – Kotala. Trenéři: Venera a Tomajko.

Sparta nenechala odskočit Oceláře

Středočeši prožívali povedené období, bodovali v osmi předchozích zápasech, opět se ale potvrdilo, že na Spartu neumí. V této sezoně s ní prohráli ve všech čtyřech případech.

V pátek se utkali před obrazovkami České televize. Pražané nastoupili ještě bez Jana Hlaváče, zkušené posily pro play off.

V první třetině sice diváci ve ŠKO Energo Aréně branku neviděli, v prostřední části se ale měnilo skóre hned třikrát. Sparta se nejprve dostala do vedení 2:0, načež Jakub Orsava snížil. 

Poslední část tak nabídla drama. Pražané sice soupeři opět odskočili, Petr Vampola ale dostal Bruslařský klub do kontaktu. Otočit utkání se ovšem domácím nepovedlo – do prázdné brány se navíc prosadil Michal Řepík.

Sparta zůstává na dohled druhému Třinci a nadále na něj ztrácí tři body. Naopak Mladá Boleslav se stále musí dívat pod sebe, jestli na poslední chvíli nepřijde o play off.

Boris Žabka (asistent trenéra Mladé Boleslavi): „Věděli jsme, že Sparta je velice produktivní z přesilovek, chtěli jsme si to pohlídat. Chtěli jsme mít dobrý vstup do utkání a hlavně ji poprvé v ročníku porazit. Snažili jsme se pro to udělat maximum. Měli jsme dobrý začátek, vytvořili si nějaké šance a hráli přesilovky, ale bohužel jsme nebyli produktivní. Naopak Sparta ve druhé části byla a dostali jsme dva rychlé góly v průběhu pěti minut. Myslím si, že při hře pět na pět jsme byli lepším týmem. Podali jsme dobrý týmový výkon, ale nedokázali proměnit šance."

Jiří Veber (asistent trenéra Sparty Praha): „Očekávali jsme těžké utkání, což se potvrdilo už v první třetině, kdy jsme dostali soupeře do zápasu svými vyloučeními. Boleslav nás tam jasně přestřílela, ale oslabení jsme ubránili. Druhé dějství bylo hodně otevřené s šancemi na obou stranách. Pro nás bylo dobré, že jsme využili dvě přesilovky a dostali se do vedení. Dá se říct, že potom jsme si ho pohlídali až do konce zápasu. Akorát v závěru jsme se při dlouhém oslabení strachovali o výsledek. Jsme šťastní za tři body, musím kluky pochválit."

BK MLADÁ BOLESLAV – HC SPARTA PRAHA 2:4 (0:0, 1:2, 1:2)

Branky a nahrávky: 26. Orsava (Klepiš, Žejdl), 53. Vampola (Pospíšil) – 22. Řepík (Hlinka), 24. Buchtele (Pech, Gernát), 47. Buchtele (Smejkal, Kalina), 59. Řepík.
Rozhodčí: Hribik, Horák – Frodl, Zavřel.
Vyloučení: 5:7.
Využití: 0:2.
Střely na branku: 30:32.
Diváci: 3669.
Nejlepší hráči: Jakub Orsava – Jan Buchtele.
BK Mladá Boleslav: Maxwell – Stříteský, Kučný, Kurka, Hanzlík, Voráček, Holub, Hrdinka – Hyka, Musil, Lenc – Pacovský, Urban, Látal – Žejdl, Klepiš, Orsava – Pabiška, Vampola, Pospíšil. Trenéři: F. Výborný a Žabka.
HC Sparta Praha: Novotný – Gernát, Mikuš, Švrček, Kalina, Eminger, Nedomlel – Řepík, Vrána, Hlinka – Klimek, Smejkal, Buchtele – Forman, Pech, Kumstát – Kudrna, Cingel, Uher. Trenéři: Kalous, Moták a Veber.

Tabulka Tipsport extraligy po 49. kole

 TýmZVVPPPPSkóreBody
1. Bílí Tygři Liberec 49 30 2 5 12 130:97 99
2. HC Oceláři Třinec 49 23 8 8 10 150:117 93
3 HC Sparta Praha 49 25 5 5 14 158:110 90
4. Mountfield HK 49 23 5 7 14 154:117 86
5. HC VERVA Litvínov 49 20 12 1 16 122:118 85
6. HC Kometa Brno 49 20 4 9 16 151:134 77
7. Piráti Chomutov 49 17 10 6 16 144:147 77
8. HC VÍTKOVICE RIDERA 49 18 8 2 21 114:120 72
9. BK Mladá Boleslav 49 20 2 6 21 125:140 70
10. PSG Zlín 49 16 7 4 22 120:149 66
11. HC Škoda Plzeň 49 17 4 6 22 123:132 65
12. HC Olomouc 49 15 6 5 23 115:125 62
13. HC Energie Karlovy Vary 49 11 1 10 27 100:152 45
14. HC Dynamo Pardubice 49 9 5 5 30

121:169

42

Závěr základní části Tipsport extraligy

Neděle 26. února – 50. kolo:
15:00 HC Sparta Praha – HC VERVA Litvínov
15:00 HC Oceláři Třinec – Mountfield HK
15:30 Piráti Chomutov – BK Mladá Boleslav
16:00 Bílí Tygři Liberec – HC Kometa Brno
16:30 HC Škoda Plzeň – HC Energie Karlovy Vary
17:00 HC Dynamo Pardubice – HC VÍTKOVICE RIDERA
18:30 HC Olomouc – PSG Zlín (ČT sport) 

Úterý 28. února – 51. kolo:
17:20 HC Energie Karlovy Vary – HC Sparta Praha
17:20 HC VERVA Litvínov – Bílí Tygři Liberec
17:20 HC Škoda Plzeň – HC Dynamo Pardubice
17:20 BK Mladá Boleslav – HC Oceláři Třinec
17:20 HC VÍTKOVICE RIDERA – HC Olomouc
17:20 HC Kometa Brno – Piráti Chomutov
17:20 Mountfield HK – PSG Zlín

Pátek 3. března – 52. kolo:
18:20 HC Oceláři Třinec – HC VÍTKOVICE RIDERA
18:20 Bílí Tygři Liberec – BK Mladá Boleslav
18:20 HC Olomouc – HC Kometa Brno
18:20 PSG Zlín – HC Energie Karlovy Vary
18:20 HC Dynamo Pardubice – HC VERVA Litvínov
18:20 HC Sparta Praha – HC Škoda Plzeň
18:20 Piráti Chomutov – Mountfield HK

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Ochrana osobních údajů | Sledování streamů | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports.cz, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@hokej.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz