Veterán Skuhravý po buly srazil rozhodčího a dohrál

1. prosince 2019, 21:16

Jan Šimek

Na začátku třetí třetiny utkání mezi Mladou Boleslaví a Karlovými Vary došlo k nevídané situaci. Karlovarský útočník Václav Skuhravý totiž krátce po vhazování srazil k ledu čárového rozhodčího Lukáše Rampíra. Za svůj zákrok vyfasovala ikona Energie trest do konce utkání. Co se přesně stalo?

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Ochrana osobních údajů | Sledování streamů | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports.cz, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@hokej.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz