Týmem září je Kolín, zvolte hráče a trenéra měsíce!

3. října 2022, 10:38

Marek Hedbávný

Hokej.cz zařadil do All-Star týmu za září Maxima Žukova, Tomáše Kudělku, Jana Holého, Ladislava Bittnera, Petra Koukala a Zdeňka Krále. Fanouškovské hlasování o nejlepším hráči měsíce skončí 4. října ve 21:00.

Tým měsíce – SC Marimex Kolín

Kdo by to byl čekal, že Kolín v prvním kole vyhraje ve Zlíně a pak zaskočí i další favority Prostějov, Litoměřice, Třebíč a Slavii? Kozlové aktuálně ztrácí jediný bod na vedoucí Vsetín.

Hráč měsíce?

Kdo byl nejlepším hráčem září v Chance lize?

1349 hlasů

Sestava měsíce podle Hokej.cz

Maxim ŽUKOV (G, VHK ROBE Vsetín)
Pět zápasů, pět výher a dohromady jen pět inkasovaných gólů. K tomu čisté konto v derby se Zlínem. Maxim Žukov začal vsetínské angažmá fenomenálně.

Tomáš KUDĚLKA (O, HC ZUBR Přerov)
Přerovský lídr má nejvyšší ice time ze všech hokejistů v lize, přesto v září nebyl při hře 5 na 5 ani u jednoho inkasovaného gólu. K perfektní defenzivě navíc přidal nadstavbu v produktivitě: Zubrům pomohl gólem a dvěma asistencemi.

Jan HOLÝ (O, HC Stadion Litoměřice)
Litoměřice i po letních změnách baví fanoušky ofenzivním hokejem, spoustu bodů opět sbírá Jan Holý – po šesti zářijových zápasech měl bilanci 2+5.

Ladislav BITTNER (Ú, SK Horácká Slavia Třebíč)
Šest zápasů, šest gólů. Bittner byl v září nejlepším střelcem Chance ligy, jeho efektivita v přesilovkách je opravdu mimořádná.

Petr KOUKAL (Ú, SC Marimex Kolín)
Poslední roky měl v extralize především defenzivní úkoly, v Kolíně si užívá větší volnosti a je to znát: v šesti utkáních během září skóroval hned čtyřikrát. Ve statistice +/- pak vylétl na hodnotu +8!

Zdeněk KRÁL (Ú, SC Marimex Kolín)
Kolín je týmem měsíce a v All-Star týmu září má hned dva zástupce: opomenout Zdeňka Krále prostě nejde. S deseti body z šesti utkání šlo o nejproduktivnějšího hráče měsíce, vyniká především tvorbou hry.

Trenér měsíce?

O vítězi rozhodnou přímo čtenáři Hokej.cz, a to ze tří trenérů nominovaných redakcí: za měsíc září jsme vybrali Romana Stantiena (Vsetín), Roberta Svobodu (Přerov) a Jana Šťastného (Kolín). 

Kdo byl nejlepším trenérem Chance ligy za měsíc září?

1050 hlasů

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Ochrana osobních údajů | Sledování streamů | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports.cz, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@hokej.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz