Trutnov ohlásí posily se zkušenostmi z repre a extraligy, Kubinčák zůstává

Foto: Facebook HC BAK Trutnov

3. července 2018, 11:09

Adam Bagar

Ambiciózní Vrchlabí představilo několik zajímavých posil, pozadu však nechtějí zůstat ani jeho rivalové z Podkrkonoší. Dvůr Králové nad Labem získal mimo jiné produktivního veterána Martina Filipa. A Trutnov vyjede 27. července na led s několika novými a zvučnými akvizicemi.

"Dohodli jsme se na spolupráci s útočníkem, jenž má bohaté zkušenosti z reprezentace, extraligy a první ligy. Jednáme i s dalším útočníkem stejného ražení a obráncem, který poslední sezonu strávil v nejvyšší francouzské lize," prozrazuje na klubovém webu manažer Ondřej Poul.

Vašíček mění Havlíčkův Brod za Vrchlabí, pořád ho láká i extraliga »

V Trutnově se navrch na další spolupráci dohodli se zkušeným Vojtěchem Kubinčákem, který do klubu přišel loni v prosinci jako náhrada za Jana Koláře. Velezkušený útočník, jenž má na kontě 839 extraligových startů, nasbíral za Trutnov v základní části 18 bodů v 19 zápasech.

"Můžete se těšit na opravdu zvučná jména!"

Někdejší hokejista Litvínova, Liberce, Sparty Praha či Chomutova teď ve 39 letech pokračuje v kariéře. "Situace ohledně Vojty ale byla jednoduchá. Slíbil jsem mu, že k němu seženeme typově hráče, se kterými si vyhoví. A to se nám povedlo," těší trutnovského manažera.

Filip ve 46 letech pokračuje v kariéře, bude hrát za Dvůr Králové »

Vojtěch Kubinčák by měl nastupovat po boku zvučných posil. "Podle mých plánů by zmíněná čtveřice měla tvořit první, nejúdernější lajnu s tím, že k nim přidáme jednoho našeho zadáka," pokračuje Poul, jenž vzkazuje fanouškům: "Můžete se těšit na opravdu zvučná jména!"

Angažujeme jen hráče se zkušenostmi z nejvyšší soutěže či z první ligy

Podle Poula dojde ke zkvalitnění trutnovského týmu. "Už na začátku jsem řekl, že do kádru přibude zkušenost, což stále platí. Angažujeme pouze hráče se zkušenostmi z nejvyšší soutěže, případně z první ligy. Nepodepisujeme hráče, kteří nám do týmu nezapadají," dodává.

Schváleno. 2. liga začne 12. září, hrát se bude ve čtyřech skupinách »

Aktuálně probíhají jednání o smlouvách. Jména nových posil zatím v Podkrkonoší tají, ale už v pondělí 23. července odkryjí soupisku včetně nových tváří. V pátek 27. července pak hráčům končí dovolená, budou se hlásit v kabině a poprvé před novou sezonou vyjedou na led.

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Ochrana osobních údajů | Sledování streamů | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports.cz, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@hokej.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz