Třída a bída: Mrázek válí při hře 5 na 5. A překvapivý lídr +/-

Foto: Josef Prášek, hstrebic.cz

O Vrchlabí jsme teď po zásluze pěli ódy. A ještě přidáme jednu pochvalu: tentokrát pro útočníka Pavla Mrňu. Komu dalšímu se v Chance lize daří? A kdo by měl naopak zabrat?

Třída

Mrázek pálí při hře 5 na 5
Petr Mrázek dokonale využívá svojí největší přednosti: střely. A je celkem jedno, jestli je to zápěstím nebo golfákem. Zajímavé je (ale zároveň i trošku škoda) že hned devět ze svých deseti branek dal v rovnovážném stavu. Při hře 5 na 5 nikdo neskóroval víckrát.

Muštukovs ještě nedostal gól z nájezdu
Osmkrát čelil samostatnému nájezdu, a pokaždé úspěšně! Porubský Ervins Muštukovs využívá bohatých zkušeností, třeba i z lotyšské reprezentace.

Mrňova fantastická čísla
Vrchlabský útočník Pavel Mrňa byl dosud při hře 5 na 5 hned u dvaceti vstřelených gólů, zato jen u šesti inkasovaných! Je vůbec nejlepším útočníkem ve statistice +/- v celé Chance lize. 

Foto: Anton Martinec, hcvrchlabi.cz

Bída

Hrachovský čeká na gól
Loni patřil k nejlepším obráncům soutěže: základní část zakončil s dvanácti góly! Jeho střela byla jednak prudká a jednak přesná. Jenže letos... Ondřej Hrachovský stále čeká na gól, za Frýdek-Místek už přitom odehrál čtrnáct utkání.

Kehar je zklamáním
Martin Kehar neprožívá dobrou sezonu. Přestože velkou část střídání začíná v útočném pásmu, při hře 5 na 5 byl už u dvanácti inkasovaných gólů (a jen u šesti vstřelených). Měl být přitom jasným lídrem defenzivy, vždyť v předešlých ročnících si vedl slušně.

Vsetínské přesilovky
13,51 % a 4. nejnižší úspěšnost v lize. Vsetínu se v přesilovkách nedaří. Což je s takovými borci, které mají Valaši v sestavě, jako jsou Antonín Pechanec, Roman Vlach a před trejdem Jan Kloz, opravdu tristní.

Foto: Martin Vojtěch Víta, hc-vsetin.cz

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Ochrana osobních údajů | Sledování streamů | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports.cz, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@hokej.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz