Třebíč nemá dost a zbrojí dál. Na střídavé starty přichází Stehlík

Foto: hstrebic.cz

Třebíč po povedeném vstupu do nové sezony hlásí další posilu. Její obranu vyztuží Jakub Stehlík, klub jeho příchod oznámil na svém webu.

Znojemský rodák za Horáckou Slavii už v minulé sezoně nastupoval. A nutno podotknout, že se mu dost dařilo. 

V Chance lize odehrál 20 zápasů s bilancí čtyř gólů a třinácti asistencí. Kvůli zranění pak do závěrečné fáze ročníku nezasáhl. 

Teď má do Třebíče vyřízené střídavé starty z extraligových Vítkovic. 

„Je to bek, který nám přinese do obrany klid a zkušenosti, což potřebujeme. Jeho starty u nás budeme řešit zápas od zápasu,“ informuje na klubových stránkách trenér Kamil Pokorný.

„Jsme rádi, že se nám podařilo s Vítkovicemi střídavé strarty dohodnout, plusem je i fakt, že Jakub přichází do známého prostředí. Věříme, že zde naváže na výborné loňské výkony a bude posilou,“ dodává Pokorný.

„Je to bek, který nám přinese do obrany klid a zkušenosti, což potřebujeme. Jeho starty u nás budeme řešit zápas od zápasu.“

Stehlík velkou část kariéry strávil v mateřském Znojmě a v mezinárodní EBEL patřil mezi týmové opory. Kromě toho si v dresu Chomutova vyzkoušel také extraligu. 

V současné chvíli je hráčem Vítkovic, které o něj projevily zájem po úspěšné anabázi v Třebíči. 

„Odehrál parádní loňskou sezonu, která mu přinesla angažmá v extralize, kvůli zranění si ale zatím nevybojoval místo v základním kádru pro nejvyšší soutěž,“ vysvětluje Pokorný. 

Soupiska SK Horácká Slavia Třebíč

Brankáři: Pavel Jekel, Jan Mičán, Lukáš Vejmelka.

Obránci: Lukáš Forman, Michal Furch, Jan Mlčák, Jakub Novák, Adam Svoboda, Lukáš Zukal, Jiří Hunkes, David Tureček, Václav Půža, Daniel Poizl, Lukáš Doudera.

Útočníci: Ladislav Bittner, Radim Ferda, Adam Gajarský, Václav Krliš, Tomáš Křehlík, David Michalčuk, David Michálek, Lukáš Nedvídek, Matěj Psota, Vojtěch Střondala, Martin Šťovíček, Zdeněk Vedral, Michal Vodný, Erik Meluzín, Vilém Burian, Silvester Kusko, Martin Dočekal, Dominik Sklenář.

Foto: Markéta Křížová, hstrebic.cz

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Ochrana osobních údajů | Sledování streamů | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports.cz, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@hokej.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz