Trápení Znojma? Chystáme změny, hlásí Fryčer. Orly už opustil McEachen

Foto: Rostislav Pfeffer, hcorli.cz

1. listopadu 2018, 19:47

Adam Bagar

Znojemští hokejisté nevstoupili do nového ročníku EBEL vůbec podle představ. Po patnácti utkáních mají na kontě pouhá tři vítězství a krčí se na chvostu tabulky mezinárodní soutěže.

Orli doma přetlačili rakouský Klagenfurt a maďarský Fehérvár, venku vynulovali Dornbirn, ale tím to končí. Ze zbývajících dvanácti duelů odešli poraženi. Na kontě mají pouze dvanáct bodů při hrozivém skóre 33:56, naposledy doma podlehli Štýrskému Hradci 0:4.

Je to o přístupu hráčů a o tom, jak to mají v hlavě nastavené

„Nešly nám vůbec nohy, nepřihráli jsme si a nebyli schopni vystřelit z voleje. Pro mě je to nepochopitelné. Únavou to není, je to o přístupu hráčů a o tom, jak to mají v hlavě nastavené. Byl to absolutní chaos,“ kroutil hlavou na webu hcorli.cz trenér Miroslav Fryčer.

Foto: Rostislav Pfeffer, hcorli.cz

O dva dny dřív přitom znojemští hokejisté sahali po bodech v Klagenfurtu a přestože podlehli 1:2, odcházeli z ledu se vztyčenými hlavami. „Odehráli jsme tam dobrý zápas. Byl plný dům a všichni chtěli hrát. Teď nebyl nikdo, kdo by vyčníval a tým táhl,“ štvalo ho.

Orli chystají změny, přijdou po bitvách s Dornbirnem a Vídní

„Ještě štěstí, že Lassila chytá, jak chytá,“ zmínil následně gólmana, který dorazil na jih Moravy přibližně před třemi týdny. Finský matador si vede ze znojemských brankářů zatím nejlépe, za osm zápasů zapsal dvě výhry a úspěšnost si drží nad devadesáti procenty.

„Ještě štěstí, že Lassila chytá, jak chytá.“

Ale zpět ke znojemské krizi, kterou moravský klub bude v nejbližších dnech řešit. „Chystáme změny, ale přijdou až po zápase ve Vídni,“ uvedl Fryčer. Jeho tým se na ledě lídra představí v neděli, v sobotu se pokusí odrazit ze dna v domácím utkání s Dornbirnem.

McEachen? Nesplnil očekávání, z jeho strany to nebylo ono

To vše už bez kanadského zadáka Patricka McEachena, jenž u Orlů skončil. „V přípravě vinou zranění moc nehrál a pak to z jeho strany nebylo ono. Brali jsme ho jako prvního beka do přesilovek a očekávání nesplnil. Intenzivně hledáme náhradu,“ líčil Fryčer.

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Ochrana osobních údajů | Sledování streamů | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports.cz, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@hokej.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz