Šokující zpráva z Prostějova: Chlouba v týmu končí!

Foto: lhkjestrabi.cz

Čekalo se, že bude největší letní posilou Jestřábů. Jenže angažmá útočníka Romana Chlouby v Prostějově rychle skončilo...

Souvisí to s tím, že Hanáci získali na hostování do konce sezony hradeckého forvarda Jana Bergra. „Roman je nesmírně hodný kluk, dobrý hokejista, ale myslíme si, že potřebujeme v útoku více důrazu. Naskytla se nám možnost angažovat z Hradce Králové Jana Bergera – a ten nám důraz přinese," vysvětluje rošádu v útoku sportovní manažer Jiří Vykoukal.

„Od Honzy očekáváme zvýšení důrazu, dohrávání osobních soubojů a práci v předbrankovém prostoru. Jeden hráč nás musel opustit a volba padla na Romana. Chtěli bychom mu poděkovat za ty měsíce, co s námi byl. Přejeme mu i jeho rodině hodně štěstí, úspěchů, zdraví a ať se jim všem daří!" dodal Vykoukal.

Chlouba se v minulé sezoně objevil ve třech týmech: extraligovém Chomutově (20 utkání, 2+6), Kadani (27 zápasů, 13+17) a Ústí nad Labem (13 duelů, 3+5).

Kam nyní produktivní útočník zamíří, není známo. Na jaře o něj měl zájem třeba Vsetín, ale laso by zase mohl dostat od Chomutova či Kadaně. Bude to zajímavé sledovat – Chlouba patří k nejvýraznějším osobnostem Chance ligy v této dekádě.

Jeho hra vždy byla založená na práci s holí, v tom patří v lize k nejlepším. V letošní přípravě se mu ale nedařilo a Jestřabi se rozhodli vsadit na všestrannější typ útočníka v podobě Jana Bergra.

Soupiska LHK Jestřábi Prostějov

Brankáři: Jakub Neužil, Daniel Dvořák, Kryštof Rochla.

Obránci: Jaroslav Mrázek, Jakub Husa, Martin Novotný, Petr Krejčí, Jakub Muška, David Chujac, Jakub Březák, David Brančík.

Útočníci: Tomáš Nouza, Tomáš Divíšek, Lukáš Krejčík, Lukáš Žálčík, Marek Račuk, Jan Berger, Dominik Hrníčko, Tomáš Jandus, Kryštof Ouřada, Petr Chlán, Lukáš Luňák, Václav Meidl, Matěj Novák.

Změny v kádru

Příchody: Daniel Dvořák (G, Hradec Králové), Jakub Muška (O, Vrchlabí), Jaroslav Mrázek (O, Chomutov), Martin Novotný (O, Přerov), David Brančík (O, Knoxville, SPHL), Jakub Březák (O, Ústí nad Labem), Dominik Hrníčko (Ú, Jihlava), Kryštof Ouřada (Ú, Chomutov), Petr Chlán (Ú, Chomutov), Jan Berger (Ú, Vrchlabí), Lukáš Krejčík (Ú, Slavia), Tomáš Jandus (Ú, Ústí nad Labem), Matěj Novák (Ú, Třebíč).

Odchody: Daniel Kolář (O, Jihlava), Ladislav Havlík (O, Gdaňsk, POL), Dušan Žovinec (O, Chomutov), Ondřej Mikliš (O, Znojmo), Matěj Bažant (O, ?), Zdeněk Čáp (O, Hradec Králové), David Dvořáček (Ú, Sparta), Radek Prokeš (Ú, České Budějovice), Lukáš Volf (Ú, Vsetín), Matouš Venkrbec (Ú, České Budějovice), Jan Starý (Ú, Kokšetau, KAZ), Filip Hanták (Ú, ?), Tomáš Pšenička (Ú, Sparta), Ondřej Matýs (Ú, Kadaň), Vojtěch Krejčiřík (Ú, ?).

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Ochrana osobních údajů | Sledování streamů | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports.cz, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@hokej.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz