Slovenský mistr prodlužoval smlouvy. Pokračuje bývalý útočník Mory i střelec Puliš

Foto: hkmzvolen.sk

11. června 2021, 10:10

Jan Šimek

Úřadující slovenský šampion ze Zvolenu si pojistil služby obránce Petera Hraška a dvou útočníků Radovana Puliše a Petera Zuzina, jenž v minulosti nastupoval také na českých kluzištích.

Peter Zuzin si v dresu Olomouce vyzkoušel Tipsport extraligu, formou střídavých startů pak působil také v prvoligové Třebíči. Po návratu na Slovensko získal se Zvolenem už druhý mistrovský titul.

„Důvodů mého setrvání ve Zvolenu bylo hned několik – zůstává tady vícero hráčů ze skvělého mistrovského kolektivu, pokračují trenéři, kteří dokážou mužstvo dovést na vrchol, a pro hráče jsou v klubu vytvořeny výborné podmínky. V neposlední řadě jsem tady doma a mám tu všechno, co potřebuji,“ pochvaluje si třicetiletý hokejista na klubových stránkách.

Zvolen udržel také oporu defenzivy Petera Hraška i dravce Radovana Puliše. Ten se v minulosti dohodl na roční smlouvě s Jihlavou, ale vinou zranění za Duklu neodehrál ani jedno utkání. Později neuspěl na zkoušce ve Zlíně.

Foto: hokej.zlin.cz

Na slovenských kluzištích ale patří k velmi ceněným hráčům. Dvojnásobný slovenský šampion, který byl v sezoně 2014/2015 nejlepším střelcem tamní nejvyšší soutěže, prokázal vynikající produktivitu také v uplynulém ročníku.

Ve 31 zápasech základní části nastřílel 15 branek a přidal 22 asistencí. Dalších devět utkání odehrál v play off, nasbíral v nich šest kanadských bodů za dva góly a čtyři nahrávky.

„S klubem jsem měl dohodu na dvě sezony s vizí, že chci vyhrát titul. Povedlo se to hned první rok smlouvy a pokračuji dál, i když jsem měl nabídky ze zahraničí. Mně i mé rodině se ve Zvolenu líbí. Máme to blízko k rodičům a řešíme i další osobní věci směrem do budoucna,“ říká Puliš v rozhovoru na klubovém webu.

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Ochrana osobních údajů | Sledování streamů | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports.cz, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@hokej.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz