Sázka na Esposita Motoru nevyšla. Kanadský útočník v klubu končí

Foto: Pavel Kacerovský, hcmotor.cz

Byla to tak trochu loterie. Angelo Esposito se mohl stát miláčkem fanoušků a ústřední postavou v cestě za návratem do extraligy, místo toho se kanadský šikula s Motorem loučí po devíti odehraných zápasech.

Že sedmadvacetiletého centra trápí zranění, se vědělo, přesto mohla sázka na Angela Esposita zajistit Českým Budějovicím jackpot.

Nestalo se tak.

Díky výborné technice sice čas od času připomněl, proč si ho na draftu do NHL v roce 2007 zamluvil Pittsburgh už ze 20. pozice (více ZDE), juniorský mistr světa se ale nevyhnul zdravotním nepříjemnostem a hlavně nebyl produktivní. V devíti utkáních za České Budějovice zaznamenal jediný bod.

I proto ve WSM Lize končí.

„Ani samotný hráč se necítil být takovým přínosem, jak si asi všichni představovali. Proto jsme si nad jeho dalším působením sedli a shodli jsme se, že dojde k rozvázání smlouvy," uvedl pro hcmotor.cz generální manažer Stanislav Bednařík.

„Ani samotný hráč se necítil být takovým přínosem, jak si asi všichni představovali."

Obránce Mitch Fillman, který se po příchodu z Francie stal tahounem týmu, tak přišel o krajana v kabině. Třeba ale zámořské posily ještě dorazí.

Motor se totiž po odchodech Josefa Straky a Angela Esposita netají zájmem o jiného středního útočníka. 

Jediný gól Angela Esposita v dresu Motoru, byť pěkný, můžete zhlédnout v čase 0:20:

Soupiska ČEZ Motor České Budějovice

Brankáři: David Gába, Ondřej Bláha

Obránci: Roman Vráblík, Jakub Suchánek, Ján Mucha, Lukáš Zíb, Dušan Žovinec, Martin Mazanec, Mitch Fillman, Pavel Pýcha, Žiga Pavlin 

Útočníci: Tomáš Nouza, Martin Heřman, Michal Chovan, Rok Pajić, Lukáš Květoň, David Kuchejda, Luboš Rob, Miloslav Čermák, Vladimír Škoda, Lukáš Žálčík, Jakub Babka, Jakub Doktor, Ondřej Šulek, Dominik Točík

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Ochrana osobních údajů | Sledování streamů | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports.cz, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@hokej.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz