Rusy dohoníme, věří Pytlík. Zahraje si v Chance lize?

V Litoměřicích na druhém kempu reprezentace U20 před MS je i šest hráčů, kteří si odbyli debut v seniorském národním týmu na Karjala Cupu. Mezi nimi je také Jaromír Pytlík.

Na turnaji v Helsinkách na vlastní kůži okusil sílu ruské dvacítky, která se rovněž chystá na světový šampionát a Karjala Cup vyhrála. Český útočník věří, že i díky bublině v Litoměřicích čeští mladíci tréninkové manko dotáhnou.

Objeví se Jaromír Pytlík v Chance lize, jak si užíval seniorskou reprezentaci? A jaké dojmy má ze svého prvního kempu s dvacítkou benjamínek Martin Ryšavý?

Soupiska českého týmu na kempu

Brankáři (3):
Nick Malík (Třinec), Šimon Zajíček (Litvínov), Oldřich Cichoň (Sokolov).

Obránci (9):
Michael Krutil, Ondřej Baláž, Jan Mlčák, Šimon Kubíček, Daniel Poizl (všichni Litoměřice), Radek Kučeřík (Přerov), Martin Hugo Haš (Guelph, OHL), Vladimír Kremláček (Plzeň), Michal Hrádek (Pardubice).

Útočníci (16):
Matěj Toman, David Jindra, Pavel Novák, Filip Koffer (všichni Litoměřice), Martin Ryšavý (Přerov), Jakub Rychlovský (Liberec), Jonáš Peterek, Adam Raška (oba Frýdek-Místek), Martin Lang, Filip Přikryl (oba Plzeň), Marcel Barinka (Halifax, QMJHL), Ondřej Pšenička (Waterloo, USHL), Michal Gut (Sokolov), Ivan Ivan (Cape Breton, QMJHL), Jaromír Pytlík (Sault Ste. Marie, OHL), Michal Teplý (Mladá Boleslav).

Realizační tým:

Manažer: Otakar Černý
Hlavní trenér: Karel Mlejnek
Asistenti trenéra: David Bruk a Pavel Trnka
Trenér brankářů: Martin Láska
Video trenér: Benjamin Sequens
Lékař: MUDr. Jaroslav Budín / MUDr. Dušan Singer
Fyzioterapeut: Lukáš Helm
Kondiční trenér: Martin Iterský
Kustod: Jan Vejvoda
Kustod/masér: Václav Vejvoda

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Ochrana osobních údajů | Sledování streamů | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports.cz, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@hokej.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz