Rozhodnuto! Ve Zlíně zvolili nového generálního manažera

Foto: beranizlin.cz

15. srpna 2022, 19:45

Ondřej Mach

Prvním mužem zlínského hokeje je od pondělního večera Jiří Marušák. Představenstvo Beranů ho jmenovalo do funkce generálního manažera, jak klub ohlásil na svých webových stránkách.

„Chtěli jsme dokončit to, na čem panovala všeobecná shoda. To znamená mít viditelnou hlavu klubu, což se tímto děje a je to další z kroků, který naplňuje společné plány z letošního jara. V představenstvu získal Jirka jednoznačnou podporu,“ říká prezident představenstva Tomáš Valášek.

„Chtěli jsme dokončit to, na čem panovala všeobecná shoda.“

Kolem volby nového zlínského generálního manažera panoval během posledních měsíců velký vzruch. Na konci června se představenstvo na žádném kandidátovi neshodlo, hlavním měl být údajně podnikatel Robert Hamrla.

Toho do pozice navrhovala rada města, druhá strana naopak kontrovala nejdříve Patrikem Kamasem a později právě Marušákem.

Nyní je jasno: bývalému obránci přibude k postu jednatele ještě funkce generálního manažera. 

Šestačtyřicetiletý Marušák se do mateřského celku vrátil před dvěma lety, kdy začal pracovat u tamní mládeže.

„Naším společným cílem je návrat mužů do extraligy.“

„Jsem kandidát, který chce udržet kontinuitu v práci s mládeži na nové cestě, kterou jsme v posledních dvou letech započali. Zároveň je naším společným cílem návrat mužů do extraligy,“ tvrdí nový GM pro webové stránky Beranů.

Zlín se s nejvyšší soutěží na jaře rozloučil po dlouhých 42 letech. Klub na prvoligové poměry poskládal velice silný tým, který se zařadí mezi hlavní favority Chance ligy.

Foto: Jiří Zaňát, hokej.zlin.cz

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Ochrana osobních údajů | Sledování streamů | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports.cz, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@hokej.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz