Roth ukončil měsíční působení v Motoru, z Boleslavi se vrátí Allen

Foto: Jan Pavlíček, hcmotor.cz

Počátkem prosince přišel na výpomoc do Českých Budějovic, teď se Vladimír Roth loučí. „Po měsíčním hostování u nás ukončil angažmá," potvrdil hokej.cz člen vedení jihočeského klubu Petr Sailer.

Obě strany oznámily spolupráci 1. prosince s tím, že měsíční hostování může být posléze případně prodlouženo. Za předpokladu souhlasu obou stran. Na tuhle variantu ovšem nedojde.

„Vláďa se chtěl rozehrát před odchodem na zahraniční angažmá, po měsíčním pobytu u nás jsme se dohodli na ukončení," uvedl Sailer. Zkušený bek sehrál za extraligového nováčka pět utkání, nebodoval a zapsal čtyři trestné minuty.

Třicetiletý rodák z Prahy měl i smůlu na zdravotní potíže. K poslednímu utkání nastoupil před Vánocemi na ledě Mladé Boleslavi, v dalších třech už se neobjevil. Nyní je jasné, že jeho další kroky povedou jinam, už před touto sezonou bývalý zadák Třince a Slavie upřednostňoval působení za hranicemi.

Foto: hcmotor.cz

Motor v dnešním duelu proti Vítkovicím využije tradiční obránce, v pondělí dorazí Kanaďan Conor Allen, který mezitím vypomohl Bruslařům. „Jeho působení tam bylo domluveno na měsíc. Dnes je ještě k dispozici Mladé Boleslavi, poté se vrátí k nám," řekl Petr Sailer.

Hlavní kouč Motoru Václav Prospal nemůže využít některých marodů, mimo hru jsou nejen dlouhodobě zranění Miroslavové Holec s Indrákem, ale fit nejsou ani brankář Marek Čiliak a Martin Novák. Výpomoc z prvoligového Havířova už ukončil zkušený Martin Adamský.

Kádr Madeta Motor České Budějovice

Brankáři:
Marek Čiliak, Jiří Patera, Jan Strmeň, Marek Dvořák.

Obránci:
René Vydarený, Karel Plášil, Pavel Pýcha, Ondřej Slováček, Jakub Suchánek, Ivan Lytvynov, Ondřej Kachyňa, Václav Svach.

Útočníci:
Martin Beránek, Jakub Čížek, Zdeněk Doležal, Miroslav Forman, David Gilbert, Miroslav Holec, Miroslav Indrák, Vít Jonák, Václav Karabáček, Albert Michnáč, Martin Novák, Radek Prokeš, Roman Přikryl, Adam Raška, Matěj Toman, Matouš Venkrbec, Daniel Voženílek.

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Ochrana osobních údajů | Sledování streamů | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports.cz, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@hokej.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz