<

Rebel Lukáš Říha dostal padáka za divokou romanci ve zpovědnici

Foto: hokejportal.net

26. března 2015, 17:35

Adam Bagar

Jen těžko byste asi mezi českými hokejisty hledali většího průšviháře. Rebel Lukáš Říha byl už v minulosti obviněný ze znásilnění, často měl problémy s životosprávou, seděl za volantem bez řidičského oprávnění, za pozitivní dopingový test měl na dva roky zastavenou činnost a teď po sezoně promluvil o tom, proč dostal padáka ve slovenském Martine. Mohly za to radovánky za dveřmi zpovědnice, v níž Říhu s jeho přítelkyní načapala starší paní, která rozpoutala aféru.

"Nehovořím, že se tam nic nestalo. Přiznávám, že jsme k sobě měli blízko, zavřeli jsme dveře od zpovědnice a tam se líbali. Přítelkyně mi seděla na kolenech, v tom nás přistihla jedna babka. K ničemu jinému tak ani dojít nemohlo. Pak paní začala křičet a přišli tam další lidé. Přítelkyně dostala od nějakého muže facku a na místo dorazila také policie," prozrazuje Lukáš Říha pro deník Plus jeden deň.

"Přítelkyně mi seděla na kolenech a v tom nás přistihla jedna babka, která začala křičet."

"Vážně se nic nestalo," doplňuje Říha. Celý incident se odehrál ve Vrútkách, odkud jeho přítelkyně pochází. "Stalo se to v prosinci. V předvánočním období jsme večer v devět hodin zavítali do tamního kostela. Nešli jsme se pomodlit, jen podívat," říká známý rebel. Jeho chování nakonec odsoudilo také vedení Martina. To se s Říhou rozloučilo na konci ledna. Tedy víc než měsíc poté, co se to stalo.

"Smutné je, že to vytáhli až po měsíci a půl. Do té doby mě brali úplně normálně," kroutí hlavou Lukáš Říha. "Přišla panika a házela se na mou osobu špína. Stokrát jsem jim mohl říkat pravdu, ale poslouchali jen lži," mrzí Říhu, jenž různé problémy tohoto rázu přímo přitahuje. "Jsem vždy tam, kde se něco děje. Už jsem přemýšlel, že bych z mého životního příběhu napsal knihu," culí se český útočník.

Tolik hloupostí, které jsem stihl udělat, se jen tak někomu nepodaří

"Tolik hloupostí, které jsem stihl udělat za takový krátký čas, to se jen tak někomu nepodaří. V minulosti jsem byl obviněný i ze znásilnění. Když jsem poté v Martine řídil auto bez řidičského průkazu, nahánělo mě šest policejních vozidel," pokračuje Říha v povídání. Zatímco ostatní své přehmaty bere spíš jako pořádnou smůlu, při dvouletém trestu za pozitivní test na amfetamin dobře ví, že chyboval.

"Šlo o nerozvážnost. Myslel jsem si, že si můžu všechno dovolit a nic se nestane. Měl jsem narozeniny, byl na diskotéce a ulétl jsem. Vzal jsem si látku, která měla navodit zábavu, pak mi ji ale na antidopingové kontrole našli. Udělal jsem velkou hloupost. To se nemělo stát," přiznává Lukáš Říha, který nakonec sezonu dohrál v dresu prvoligové Detvy, s níž nedávno oslavoval zisk mistrovského titulu.

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Ochrana osobních údajů | Sledování streamů | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports.cz, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@hokej.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz