Přestupová pecka: Prostějov získal Romana Chloubu!

Foto: lhkjestrabi.cz

Jestřábi ulovili další eso do svého útoku: z Chomutova přichází produktivní křídelník Roman Chlouba. „Zřejmě vytvoří silnou trojici s Markem Račukem a Lukášem Žálčíkem," stojí na Facebooku Prostějova.

„Potenciál tohoto hráče převyšuje první ligu. Zatím se mu ale nepodařilo, i kvůli spolupráci Chomutova s Kadaní, natrvalo prosadit v české nejvyšší soutěži," představil pro vecernikpv.cz novou posilu marketingový manažer Štefan Žigárdy.

„Dlouhodobě ale patří k nejšikovnějším pravákům, kteří se pohybují na prvoligových kluzištích. Do Prostějova přichází s vizitkou technického hokejisty, který dokáže pravidelně sbírat body a střílet branky," dodal Žigárdy pro Prostějovský večerník.

Osmadvacetiletý forvard hrál v minulé sezoně za tři týmy: extraligový Chomutov (20 utkání, 2+6), Kadaň (27 zápasů, 13+17) a Ústí nad Labem (13 utkání, 3+5).

Jeho předností je skvělá technika, má úžasné schopnosti přejít přes soupeřovu obranu. Mezery míval v defenzivě. 

Podívejte se na jeho povedené góly z minulé sezony:

„Chlouba je rozený střelec s pravým držením hokejky. Ten v našem týmu minulou sezonu citelně chyběl. Trenéři si od něj slibují, že výrazně pozvedne i přesilovou hru naší letky," radují se Jestřábi z nové akvizice na svém webu.

Zatím potvrzené změny v LHK Jestřábi Prostějov

Příchody
Dominik Hrníčko (Ú, Jihlava)
Daniel Dvořák (G, jun. Mountfield)
Jakub Muška (O, Vrchlabí)
Martin Novotný (O, Přerov)
Kryštof Ouřada (Ú, Chomutov)
Petr Chlán (Ú, Chomutov)
Roman Chlouba (Ú, Chomutov)

Odchody
Daniel Kolář (O, Jihlava)
David Dvořáček (Ú, Sparta)
Radek Prokeš (Ú, České Budějovice)
Zdeněk Čáp (O, Hradec Králové)
Lukáš Volf (Ú, Vsetín)
Ondřej Mikliš (O, Znojmo)

Foto: lhkjestrabi.cz

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Ochrana osobních údajů | Sledování streamů | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports.cz, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@hokej.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz