Přerov se trápí, vedení vyměnilo trenéry. Zubry povede Přecechtěl

Foto: Lubomír Tesař, lhkjestrabi.cz

16. ledna 2017, 11:49

Adam Bagar

Vedení prvoligového Přerova reaguje na poslední mizerné výsledky změnami na trenérských postech. Novým šéfem střídačky Zubrů se stal Kamil Přecechtěl, kterému bude pomáhat Petr Dočkal. Vladimír Kočara s Davidem Kudělkou u týmu končí! Sportovní manažer Pavel Hanák, stejně jako kouč gólmanů Martin Vojtek, pokračují ve svých funkcích. Klub o tom informoval v tiskové zprávě.

Zubři dlouho šlapali na paty elitní čtveřici WSM Ligy, ale poslední dobou se nevídaně trápí. Prohráli sedmkrát za sebou a propadli se až na sedmou příčku tabulky. Od vypadnutí z elitní desítky je navíc dělí pouhých šest bodů. „Pro nás je bezpodmínečným cílem umístění do desátého místa po základní části a toto je momentálně ohroženo,“ uvědomuje si jednatel přerovského klubu Tomáš Pluháček.

"Ztratili jsme plno důležitých bodů na koncích utkání a ani výkony týmu nebyly uspokojivé."

Hanáci naposledy vyhráli 17. prosince nad Benátkami nad Jizerou, od té doby sbírají prohry jako houby po dešti. „Od té vysoké porážky v Českých Budějovicích jsme za poslední měsíc zvítězili v jediném utkání za tři body. Ztratili jsme plno důležitých bodů na koncích utkání a ani výkony týmu nebyly uspokojivé,“ přiznává Pluháček, jenž provedl změny na trenérských postech u prvního týmu.

Překvapení na Hané. Pátý Prostějov odvolal trenéra Přecechtěla »

Novým lodivodem Zubrů se stal Kamil Přecechtěl, jenž v letošním sezoně vedl konkurenční Prostějov. „Věřím, že Kamil jako zkušený trenér bude pro mančaft nakopnutím, protože to je přesně to, co tým nyní potřebuje. Jsem přesvědčený, že kvalita tohoto týmu je lepší než naše výsledky z posledních duelů.“ Asistentem nového přerovského kouče se stal Petr Dočkal, jenž tým vedl od roku 2014.

WSM Liga: Jihlavské oslavy, pět bodů Divíška a Martynek v Mostě »

U prvního týmu naopak končí stávající asistenti Vladimír Kočara a David Kudělka. „Vladimír Kočara nám v uplynulých dvou sezonách neskutečně pomohl v týmu áčka. Bylo pro něj velmi složité současně skloubit pozici trenéra a sportovního manažera mládeže. Teď se už bude plně věnovat mládeži. Rovněž David Kudělka bude mít u nás své místo v mládežnickém hokeji,“ líčí na závěr Pluháček.

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Ochrana osobních údajů | Sledování streamů | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports.cz, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@hokej.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz