Příprava mládeže je kompletní. A teď už naostro!

Foto: Ronald Hansel, Juniorský hokej

Účastníci nejvyšších českých soutěží juniorů a dorostu definitivně uzavřeli přípravu. Za sebou mají spoustu zápasů i turnajů, ve kterých ladili formu před nesmírně náročným ročníkem 2021/22. Jejich výsledky jsme přinášeli v průběžně aktualizovaném článku.

Neděle 5. září
Rakouští akademici v odvetě pořádně vylepšili defenzivu. Na Kloten jim stačily pouhé dva góly, sami udrželi čisté konto a přípravu na další ročník v české extralize juniorů zakončili vítězně. To znamenalo i definitivní tečku za přípravou všech týmů: Souboj Jihlavy s brněnskou Technikou, plánovaný na pondělí, kluby zrušily.

Sobota 4. září
Sobotní program nabídl jedno jediné utkání, ve kterém Salcburk proti švýcarskému Klotenu sice vedl, ale těsný náskok neudržel a nakonec prohrál kvůli nepovedenému závěrečnému dějství.

Pátek 3. září
Poslední den plný zápasů se bylo na co dívat. Junioři Mladé Boleslavi po výtečném vstupu do přípravy prohráli posledních pět bitev, Litvínovu na závěr podlehli 4:5 v prodloužení a zblízka pocítili schody svého stadionu.

O dost skromnější podívaná mezi Olomoucí a Hradcem Králové nabídla pouze dva góly domácích a čisté konto Jana Špunara, takže Mountfield po šesti výhrách padl. Trend z přípravy naopak do puntíků potvrdily Plzeň i Chomutov: Josef Němeček vychytal nulu a jeho parťáci nasázeli Pirátům pět kousků.

Nejvyšší vítězství 8:2 si připsala pražská Slavia. Ta však měla o poznání slabšího soupeře – ligovou Kobru. Dominanci potvrdila zejména v pětigólové druhé třetině.

Za svým programem v dorostenecké kategorii udělali tečku východočeští rivalové. Oba nakonec v přípravě vyhráli jen třikrát, ale mezikrajské souboje vždy bralo Dynamo – ten druhý po výhře 4:2. Od něj i Mountfieldu se každopádně v sezoně bude čekat víc.

Čtvrtek 2. září
Junioři Zlína na závěr svého programu přípravy vyhráli pět zápasů v řadě, tentokrát hlavně díky povedené třetí třetině zvládli dvanáctigólovou přestřelku na ledě Třince. Dva góly v dresu Ocelářů obstaral Jonáš Jobánek. Naopak moravský souboj moc branek nepřinesl, Vítkovice vykradly Kometu těsně 2:1 a navázaly na předchozí vítězné derby.

Dorostenecký souboj mezi Šumperkem a Přerovem skončil po základní hrací době nerozhodně 3:3. V následném pětiminutovém prodloužení Mladí Draci vstřelili dvě branky. Mladá Boleslav se v derby pomstila Liberci za předešlou porážku z pardubického turnaje a zvítězila 3:1.

Středa 1. září
V den návratu do školních lavic soupeřili junioři Pardubic se Slavií a domácí Dynamo jako by se řídilo heslem „povolit, přitáhnout“. Ve druhé třetině rychle ztratilo pracně vybudovaný náskok 2:0, ale podobně rychle do přestávky odskočilo na 5:2 zásluhou Kaštánka, Formánka a Nedelky. František Formánek pak v poslední minutě pojistil jeho jasné vítězství.

Úterý 31. srpna
Jen jeden duel, ale o to prestižnější, se hrál v juniorské kategorii: Vítkovice i napodruhé v přípravě porazily rivala z Třince, a to tentokrát dokonce s čistým kontem – 3:0.

Ještě o kousíček cennější nulu zapsali dorostenci Plzně, jejich brankář Daniel Jansa ji totiž vychytal na ledě soupeře. Indiáni předvedli v Liberci rozhodující brejk před koncem druhé třetiny, dva góly vstřelil Petr Makovec.

Žádný puk z branky nemusel lovit ani chomutovský Alexandr Perůtka, jeho spoluhráči skórovali na Kobře za prvních osm minut pětkrát (!) a nakonec jim jen jeden zářez chyběl k desítce. Za poslední dva duely tak nasázeli 21 gólů, přičemž plných devět z nich dal Adam Titlbach!

Ve skvělé sérii pokračuje Jihlava, jež díky druhé třetině vyhrála 6:3 na půdě Komety. Naopak královéhradečtí dorostenci zatím neměli povedenou přípravu, proto jim úterní výsledek přijde obzvlášť vhod: Lukáš Král mířil na Spartě dvakrát do černého a Mountfield po obratu ze třetí třetiny zvítězil 3:2.

Pondělí 30. srpna
Dorostenci Slavie rychle vedli a, přestože domácí Pardubice zanedlouho srovnaly, dál si šli za vítězstvím. Pražani přestříleli svého soka 46:22 na střely a 5:2 na góly, o které se postarali Radek Tomas hattrickem a Jakub Havlíček dvěma zásahy. 

Sobota 28. srpna
Chomutovská akademie vyrazila na závěr srpna společně do Německa, kde vyzvala Eispiraten Crimmitschau. Dorostenci si proti stejně starým sokům zastříleli a nakonec se zastavili až na dvanácti brankách, na kterých se výrazně podíleli pětigólový Adam Titlbach a Robert Chlán se čtyřmi zásahy.

Junioři tak dominantní nebyli, ale díky stabilnímu výkonu a pravidelně rozloženým gólům do všech třetin si došli proti ledovým pirátům pro výhru. Salcburk ve čtyřech dnech odehrál tři zápasy proti francouzské reprezentaci do osmnácti let, tentokrát rozhodl dvěma zásahy v poslední třetině a navrch přidal čisté konto.

Pátek 27. srpna
Plzeň strávila dvoudenní trip na severu Čech, kde po těsné prohře s Libercem přestřílela Litvínov se čtyřmi různými střelci. Indiánům pomohly přesilovky, jednu využili a dvakrát se prosadili těsně po jejich skončení. Přetahovaná to byla i mezi Mladou Boleslaví a Tygry, kteří rozhodli devítigólový zápas až v prodloužení. 

Salcburk nezvládl ani druhé utkání proti francouzské reprezentaci do osmnácti let, tentokrát padl 4:5. Dlouho se hrálo vyrovnaně v Jihlavě, kde se o první branku postaral v 53. minutě domácí obránce Patrik Zeman, jehož zásah do klece Pardubic se ukázal jako vítězný. Gólman Filip Maláč vychytal čisté konto.

Nulu přinesl i dorostenecký souboj mezi Kometou a Olomoucí, která nedala soupeři jediný gól. V dresu Brna se dvakrát trefil Matěj Pavlík, jehož tým vyhrál na konci aktuálně zveřejněného programu potřetí v řadě.

Jednoznačnou jízdu předvedla Slavia, ta proti Technice vedla v jedenácté minutě už o tři zásahy a nakonec se zastavila až na deseti. Zajímavé je, že pouze Radek Tomas zapsal dva góly, jinak měl každý další jiného střelce.

Čtvrtek 26. srpna
Čtvrteční program nabídl spoustu přípravných zápasů v obou kategoriích. Největší tahanice juniorů byla mezi Libercem a Plzní, která na ledě soupeře třikrát srovnala, ale napočtvrté už se jí to nepovedlo. Rozdílový zásah zapsal Tygr Adam Měchura, jenž se trefil podruhé v utkání a ukončil pětizápasovou šňůru indiánů.

Naopak jasný výsledek po bezgólové úvodní třetině získala Energie, která v rychlé odvetě vynulovala Chomutov, ten se přípravou protrápil. V Třinci bylo po zápase už při první siréně, jelikož domácí nastříleli Olomouci ve dvaceti minutách pět branek. Získaný náskok už si Oceláři v dalším průběhu jenom hlídali, dvakrát se prosadil Richard Pětník.

První juniorské derby o východ Čech ovládly 5:4 Pardubice a nyní se situace otočila, stejným poměrem loupil Hradec Králové. Oba týmy vedly, ale hokejisté Mountfieldu otočili z 1:3 na 5:3, závěr už si pohlídali a vyhráli pošesté v řadě.

Odveta po dvou dnech čekala i karlovarské a chomutovské dorostence, kteří vzájemný souboj opět dovedli až do nájezdů. Přestřelku, ve které si hattrick připsali Adam Csabi a Robert Chlán, uzavřel na 7:6 pro Energii až Nick Mähler. Nastavovalo se i v Porubě, kde gólově skromné utkání urvali nad Šumperkem domácí.

V dalších dvou zápasech přálo štěstí hostujícím celkům. Sparta v malém pražském derby porazila Hvězdu, která tak ztratila sérii čtyř výher. Jihlava v Hradci Králové sice prohrávala, ale třemi přesnými zásahy v prostřední periodě strhla vítězství na svou stranu. Finální stav skóre stanovil brankář Dukly Filip Sigmund, který své dojmy prozradil v rozhovoru.

Středa 25. srpna
Zlín po návratu ze zahraničního turné, na které v rozhovoru zavzpomínal Lukáš Heš, vyrazil do nedalekého Havířova, kde navázal na dobré výkony a vyhrál pohodlně 6:3. Salcburk rozehrál trojutkání proti francouzské reprezentační osmnáctce výhrou 4:2, když k ní nakročil už v úvodní třetině. Dorostenecká odveta Přerov vs. Technika Brno dospěla za stavu 3:3 do prodloužení, ve kterém o druhé výhře Zubrů rozhodl domácí Paska.

Úterý 24. srpna
Gólově nejatraktivnější bitvu sehráli junioři Třince s Kometou. Brňané sice na ledě soupeře neměli dobrý start, ale skóre otočili až na 7:6 v prodloužení. Energie už potřetí v přípravě – pokud počítáme i červnové bitvy – porazila Chomutov, když dlouhotrvající stav 0:1 obrátila čtyřmi trefami od 40. minuty. Dvě zařídil Lukáš Adámek.

Mladá Boleslav prohrála už třetí utkání v řadě, když tentokrát podlehla pražské Spartě, ta naopak přidala už čtvrté vítězství za sebou. Slávisté proti kladenským Rytířům rozhodli vyrovnaný souboj šest minut před koncem zásluhou Marka Vlasáka. Stejný duel se hrál i v dorostenecké kategorii, kde se naopak po srovnání Rytířů za stavu 2:2 rozdílový střelec nenašel. Vinou časové tísně už nedošlo na nájezdy.

To rivalové pod Krušnými horami je stihli, takže Vladimír Šuma mohl vystřelit Karlovým Varům vítězství nad Piráty i v mladší kategorii; rovněž třetí během léta. Hvězda zvládla na vlastním ledě proti Ústí nad Labem odvetu a natáhla sérii zelených výsledků na čtyři.

Tábor po návratu z Pitnerova memoriálu v Jihlavě hostil Třemošnou a prožil střelecky velmi povedený večer: Výhru 8:3 vydláždili dvoubrankoví Adam Kofroň a Ondřej Sabiniok. Ke skromnějším výsledkům se vrátil Šumperk, nicméně jedním gólem v každé třetině si zajistil triumf nad Vsetínem.

Neděle 22. srpna
V neděli se sice žádné jednotlivé zápasy nehrály, zato skončila řada dorosteneckých turnajů. XII. Memoriál Jaroslava Pitnera v Jihlavě nabídl jednoznačnou jízdu domácích, kteří v zajímavém systému neztratili ani jeden poločas a odešli se skóre 28:2. Na druhém místě skončila Poruba se shodným počtem bodů jako o skóre třetí Vsetín.

Turnaj O pohár hejtmana v Pardubicích taktéž beze ztráty ovládl Liberec, který nasbíral shodný počet bodů jako druhý a třetí tým dohromady. Stříbro si odnesla Mladá Boleslav a bronz Olomouc. Na chvostu tabulky se umístily se třemi body Havířov a domácí Dynamo, které nenavázalo na své starší parťáky z minulého týdne.

Na Ostrava Hockey Cupu domácí hráči Ridery navázali na předchozí druhé místo z turnaje v Berlíně, když ve strhujícím finále podlehli polské reprezentaci do osmnácti let. Na ocelářský double nedosáhl Třinec, protože si v závěru zahrál „jen“ o bronz, který si nakonec po výhře nad Eisbären Berlín odvezl.

Vzhledem ke kolizi termínu se Zlín Cup konal bez obhájců z Vítkovic, což otevřelo dveře karlovarským mladíkům, kteří měli jasné prvenství po třech výhrách už v neděli ráno. Druhé místo obsadila brněnská Kometa a třetí příčku udrželi domácí Berani.

Pátek 20. srpna
Páteční program nabídl zahraniční odvety pro juniory Hradce a Liberce. Mountfield doma znovu porazil Eisbären Berlín, když rozhodl Matěj Novotný. Naopak Bílí Tygři i ve druhém duelu proti rakouskému Salcburku padli, tentokrát poměrem 1:4, takže se z výjezdu vrací bez úspěchu.

Zajímavé utkání bylo k vidění v Mladé Boleslavi, kde celých zápas dorovnávaly Karlovy Vary, aby nakonec v prodloužení rozhodl druhým zásahem Robin Sapoušek. Dva góly dále zapsali domácí Michal Simon a další Energetik Lukáš Adámek. Do prodloužení dospěla za stavu 3:3 i moravská bitva mezi Vítkovicemi a Olomoucí, v jejímž dresu rozhodl Aleš Poledna.

Indiáni na vlastním ledě proti Litvínovu ani jednou neztráceli a v dramatickém závěru udrželi těsné vedení. Rozdílovou branku vstřelil Adam Dvořák. Naopak jednoznačné bylo meziligové měření extraligového Havířova, který čtyřmi brankami vynuloval ligový Přerov.

Cenné vítězství získali na domácím ledě dorostenci Hvězdy, kteří porazili v malém pražském derby Slavii 3:1. Šumperk ve dvou dnech vyzval dalšího brněnského soupeře a tentokrát uspěl, když Technice nasázel už v první třetině šest gólů. Poslední zásah Mladých Draků obstaral po pohledné individuální akci Patrik Janech, na něhož sice domácí zareagovali, ale větší drama si nevynutili.

Čtvrtek 19. srpna
Čtvrteční odpoledne nabídlo několik juniorských bitev, a rovnou tři z nich skončily výsledkem 4:2. Eisbären Berlín na ledě Hradce Králové dvakrát srovnali, pak ale o čtvrté výhře Mountfieldu v řadě rozhodli Tomáš PeričkaMatyášem Budinou.

Druhý zahraniční soupeř uspěl, Salcburk stejným poměrem porazil na vlastním ledě Liberec. Pomyslné tři body si na domácím území nechala i Jihlava, která zdolala Olomouc.

Nejzajímavější přestřelku nabídlo utkání Motoru s Plzní, která rozhodla pěti góly už v úvodním dějství. Dvěma zásahy indiánům pomohli Václav Adamec a Adam Eremiáš, na jejichž góly Budějovice reagovaly jenom snížením. Venkovní vítězství urval i Třinec, který s pěti různými střelci vykradl brněnskou Kometu.

Sparta na vlastním ledě prohrávala proti Karlovým Varům po dvou třetinách 1:3, ale poté předvedla skvělý obrat, který dokonala ve 49. minutě zásluhou Marka Chvátala. Výrazný rozdíl ve skóre nastřádala v posledních minutách hrací doby.  

Středa 18. srpna
Junioři Havířova si vyzkoušeli zajímavou konfrontaci s mužským hokejem, nastoupili proti druholigové Opavě. AZetu vůbec nevyšel úvod utkání, jelikož v rozmezí deváté a čtrnácté minuty inkasoval třikrát, což rozhodlo. O snížení a jedinou branku Havířova se postaral Denis Bárta.

Dorostenci Šumperka v odvetě proti Kometě prohrávali už 0:4, přesto nakonec sahali po skvělém výsledku, když snížili na nejtěsnější rozdíl. Šance jim unikla až při závěrečné power-play, kdy Brněnští definitivně rozhodli trefou do opuštěné klece.

O výsledek si pěkně zahrávali Piráti proti pražské Kobře, která nejprve odskočila na rozdíl dvou gólů a v závěru srovnala na 3:3. Chomutov tak rozhodl až na přelomu třetí třetiny díky druhým zásahům Jaroslava Pospíšila a Roberta Chlána. Přerov pak zdolal Techniku na boskovickém ledě 3:1.

Úterý 17. srpna
Junioři Chomutova si po nevydařeném turnaji spravili chuť a prolomili sérii sedmi proher, když v derby těsně přetlačili Litvínov díky třígólové úvodní třetině. Zlín uzavřel turné po Švýcarsku a Rakousku výhrou proti Zugu v prodloužení, během kterého rozhodl Lukáš Chludil, a tím dokonal hattrick. Kometa smetla Jihlavu na jejím ledě 5:0.

Program obou kategorií okořenila pražská derby, která brala Sparta. Junioři si se Slavií poradili dost jednoznačně, vyhráli 7:0. Dorostenecký souboj dospěl za nerozhodného stavu až do nájezdů, z nichž opět odešli šťastnější hokejisté s velkým S na prsou.

Derby sedmnáctek se hrálo i na východě Čech, kde Pardubice proti Mountfieldu uhájily těsnou výhru, rozdílový gól vstřelil Ondřej Vrba.

Plzeňští dorostenci v čele s Adamem Benákem, jenž zaznamenal hattrick, sestřelili kladenské Rytíře. S čistým kontem slavili i Oceláři proti Havířovu, dvakrát se trefil Jakub Lipka.

Pondělí 16. srpna
Zlínští junioři v rámci zahraniční cesty narazili na Rapperswil a za zády s Tobiášem Synkem ho vynulovali čtyřmi góly, přičemž o dva se postaral šestnáctiletý Lukáš Heš.

Neděle 15. srpna
V neděli se klasické přátelské zápasy nehrály, zato končila řada turnajů. Dorostenci Vítkovic jako český zástupce vyrazili na turnaj Hockey is Diversity Trophy, kde ovládli základní skupinu, semifinále proti Eisbären Berlín vyhráli v prodloužení a ve stejné fázi finále podlehli lotyšské Rize.

Na tuzemské půdě se hrály tři juniorské turnaje – na dvou z nich byl dobyt zlatý hattrick. A postarali se o to Východočeši. Pardubice si bez ztráty bodu došly na turnaji O pohár primátora pro domácí prvenství a Hradec Králové vyhrál karlovarský Hejtman Cup. Ridera na svém Ostrava Cupu těsně vyhrála základní skupinu a v boji o zlato přestřílela jihlavskou Duklu.

Sobota 14. srpna
Junioři Zlína druhou výhru proti Davosu nepřidali. V první třetině ztratili kontakt a v dalším průběhu už jenom marně dotahovali, takže poprvé na turné po Švýcarsku a Rakousku padli. Sobotní program naservíroval dva zápasy dorostencům Chomutova, kteří nejprve remizovali s německým Norimberkem a následně porazili Třemošnou. To jenom vystihuje náročný program Pirátů, v srpnu stihli už třináct zápasů.

Pátek 13. srpna
Dva juniorské zápasy pátečního programu, dva výsledky 1:6. Meziligovou konfrontaci zvládl Havířov, v čele s dvougólovými Ondřejem Becherem a Kevinem Horváthem rozstříleli Porubu. Druhé vítězství na turné po Rakousku a Švýcarsku přidali Berani, kteří tentokrát přestříleli Davos.

Jako by pátek třináctého nahrával zajímavým shodám. Všechny dorostenecké týmy totiž vyhrály na pět vstřelených branek. S čistým kontem slavili Piráti a brankář David Štěrba, jenž vychytal Tigers Zlín.

Téměř stejně si počínali Liberečtí proti Mountfieldu, jelikož gólman Matyáš Petříček přišel o nulu až v 59. minutě. Nejnapínavější duel byl k vidění v Jihlavě, kde brněnská Technika otočila z 0:2 na 3:2, ale pak už více branek nepřidala. Rozhodující trefu vstřelil dukelský Jindřich Habermann.

Čtvrtek 12. srpna
Mezi juniory na předchozí výhry navázaly Plzeň a Kladno. Indiáni v čele s dvougólovými Adamem Dvořákem a Dominikem Soukupem porazili České Budějovice, když rozhodli ve druhé polovině hrací doby.

Rytíři vykradli pražskou Slavii, vítězný zásah obstaral v 53. minutě Petr Ullrych, už svým druhým gólem v zápase. Berani se v ranních hodinách vydali na zahraniční turné po Švýcarsku a Rakousku, kde i díky dvěma gólům Jana Ramerta vykradli Salcburk.

V dorosteneckých duelech se ve skvělém světle ukázal teprve třináctiletý kladenský brankář Matěj Tuláček, který vychytal Slavii a výrazně se podepsal pod výhru svého týmu. Druzí Pražani uspěli – Sparta v úvodu duelu sice ztratila proti indiánům vedení, ale zanedlouho dala gól do šatny, kterým svého soupeře zlomila.

Další úspěch v derby zapsala sedmnáctka Litvínova, která potřetí v přípravě porazila Chomutov. Dvakrát se prosadili Jan Šprynar a Lukáš Tůma. Zajímavou přestřelku nabídlo utkání Vsetín vs. Šumperk, padlo třináct gólů a rozhodlo se až v prodloužení, ze kterého odešli šťastnější Draci.

Poruba v Olomouci vedla, ale dokázala držet krok pouze úvodní dějství. Kohouti dominovali a zastavili se až na osmi vstřelených gólech, na kterých se hattrickem podílel Viktor Šulgan.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený HC Hvězda Praha (@hokejhvezda)

Středa 11. srpna
Olomoucká juniorka se dál trápí, proti Jihlavě šla sice do vedení, ale nakonec prohrála čtvrté utkání v řadě. Stoprocentní úspěšnost Dukly v dnešních zápasech dokončili dorostenci proti Hradci Králové, když rozhodli čtyřmi přesnými zásahy v prostřední třetině.

Německý Kolín nad Rýnem vyzvali dorostenci Plzně, které k pohodlné výhře nasměroval hattrickem Adam Benák. Brněnská Technika na vlastním ledě porazila Zlín 5:3 a uspěla i v doplňkovém prodloužení, pouze v nájezdech byli úspěšnější Berani.

Úterý 10. srpna
Juniorská kategorie nabídla utkání plná gólů i těsné bitvy, tu nejtěsnější možnou výhru urvala Slavia, která díky jediné brance Jiřího Stejskala a nule Michala Pittra přetlačila Litvínov. Pražané tak po pěti prohrách poprvé slaví.

Ani druhý Severočech neuspěl, Piráti totiž nezvládli rychlou odvetu proti Kladnu a padli na soupeřově ledě 2:6. O dva zásahy Rytířů se postaral Filip Šimek. Na šest gólů vyhrála i Kometa, která v čele s dvougólovým Patrikem Fajmonem zdolala Jihlavu a zvládla už třetí zápas v řadě.

Nejzajímavějšího soupeře dnešní program naservíroval juniorům Třince, kteří nestačili na reprezentační dvacítku Francie a podlehli jí jasně 1:7. Malou náplastí jim byla výhra v doplňkových nájezdech.

Pěknou přestřelku předvedli dorostenci v utkání Chomutov vs. Kladno, jejich odveta po pěti dnech skončila až 7:6 v nájezdech, když rozhodl domácí Lukáš Sochor. Novic v chomutovském dresu Robert Chlán nasázel hattrick.

Vítězně i druhý vzájemný zápas zvládla pražská Slavia proti Litvínovu, když na jeho ledě předvedla ve třetí třetině skvělý obrat. Olomouc otočila utkání v Šumperku a definitivně rozhodla třemi góly v závěrečné periodě. 

Neděle 8. srpna 2021
V neděli vyvrcholily dva mezinárodní turnaje dorostu. V Třinci se jako každý rok konal President Cup, jeho sedmý ročník poprvé ovládli domácí Oceláři, když ve finále přetlačili Spartu. Zápasy o bronz a o sedmé místo měly mezinárodní zastoupení. Pátou pozici urvaly až v nájezdech Vítkovice před karlovarskou Energií. Podrobnější informace naleznete zde.

Na kolbišti v Plzni se už po druhém hrací dni radovali domácí indiáni, kteří celkově ztratili pouze dva body. Za druhý Salcburk se posunula Kometa, která poslední den využila zaváhání Chomutova a poskočila před něj na třetí pozici. Na pátém místě skončil Liberec, který na závěr potrápil lídra, ale předtím se mu příliš nedařilo. Tabulku uzavřel německý Berlín. Více zde.

Tuzemský turnaj v Přerově ovládly České Budějovice, které tak při shodném obsazení jako loni završily zlatý hattrick. Druhé a třetí místo obsadily se shodným počtem bodů Tábor a Poruba, pouze o bod zpět skončili smolně ‚bramboroví‘ domácí Zubři. Tabulku uzavřela s odstupem pražská Hvězda. Více informací si můžete přečíst zde.  

Sobota 7. srpna
V sobotu na sebe narazili dva zajímaví soupeři s jinou soutěžní příslušností. Extraligoví dorostenci Třemošné porazili pohodlně 6:2 ligové hokejisty sokolovského Baníku. Karlovarští junioři nastoupili k odvetě proti Berlínu, ale na předchozí výhru 4:0 nenavázali, když v závěru nedokázali umazat náskok německých hokejistů.

Pátek 6. srpna
Páteční poledne nabídlo dva velmi těsné souboje juniorů. V utkání Slavia vs. Mladá Boleslav už se za stavu 1:1 schylovalo k prodloužení, jenomže v 58. minutě rozhodl o těsném vítězství Bruslařů Dominik Vacík. Podobně napínavé to bylo i v Olomouci, kde domácí dotáhli dvougólový náskok Havířova, ale těsně poté opět inkasovali z hole Adam Špačka a už nedokázali srovnat.

Dorostenci dnes na opačných koncích republiky otevřeli dvě vícedenní kolbiště – třinecký President Cup a mezinárodní turnaj v Plzni.

Čtvrtek 5. srpna
Začněme juniory a další vysokou výhrou Plzně, která tentokrát s osmi různými střelci nedala šanci Liberci, ten poprvé padl. Naopak těsné vítězství urval Litvínov, takže uštědřil pražské Slavii už čtvrtou porážku v řadě.

Když už se v Chomutově schylovalo za stavu 3:3 k prodloužení, rozhodl v 59. minutě kladenský David Kohlíček. Kometa proti Mountfieldu zvládla odvetu a v utkání bez vyloučených rozhodla třetí třetinou. Blýskat se dneska opět mělo na východě republiky v ocelářské odvetě, která však byla z technických důvodů zrušena.

Zajímavé výsledky a individuální výkony nabídly i dorostenecké zápasy. Bílí Tygři si po Dynamu poradili i s Hradcem Králové, když se dvakrát trefil Radek Janata. Téměř čistým hattrickem (rozděleným přestávkou) zazářil Tomáš Holeček, jenž zařídil obrat na ledě Chomutova a navrch vítězný zásah.

Naopak šestka úspěšných střelců z Olomouce nadělila kanára Havířovu, proti němuž si čisté konto připsal Dominik Frgál. Slavia na vlastním ledě přivítala Litvínov a aktivním výkonem dopředu si došla pro pohodlné vítězství.

Středa 4. srpna
Středeční program nabídl pouze dva juniorské zápasy – brněnská Kometa na vlastním ledě porazila Zlín, Pardubice nepotvrdily zisk z derby a doma těsně podlehly Mladé Boleslavi, ta slaví podruhé v řadě.  

Úterý 3. srpna
Úterní odpoledne nabídlo dva dvojboje obou kategorií. Junioři Zlína doma celkem pohodlně porazili Olomouc, což se povedlo i dorostencům, kteří uhájili nastřádaný náskok. Stejně úspěšnou bilanci si odnesl ve šťastných derby i Litvínov, dvacítka proti Chomutovu otočila ze stavu 1:4 a mladší kolegové rozhodli v 59. minutě.

Vysoké výhry slavili indiáni, když junioři osmi góly sestřelili Slavii a dorostenci v čele s třígólovým Adamem Benákem doma roznesli Spartu. Kromě derby na severu Čech se rivalita utvrzovala i na východě, kde nejstarší mládežníci Vítkovic vykradli Třinec. Ve stejné kategorii Liberec proti Mountfieldu dvakrát srovnal a v 57. minutě rozhodl Mikuláš Jenčovský.

Gólově bohatší utkání nabídli dorostenci. Patnáctigólovou přestřelku mezi Libercem a Pardubicemi rozhodl v 59. minutě Tygr Samuel Jansa. Na Moravě se v dresu ocelářů ukázala individualita, hattrick Adama Cezda však pouze mírnil těsnou prohru s Kometou.

Sobota 31. července
První prázdninový měsíc uzavřel dvojboj Přerova se Šumperkem v obou kategoriích. Pokaždé se radovali Draci – extraligový dorost přetlačil Zubry výsledkem 2:1, když v předposlední minutě rozhodl Kryštof Seidenglanz. Junioři pak mnohem atraktivnější bitvu vyhráli 6:5 v prodloužení zásluhou Tomáše Minaříka, ještě předtím stihl nasázet hattrick Adam Polách.

Pátek 30. července
Tahákem pátečního programu bylo východočeské derby juniorů, které díky parádnímu nástupu vyhrály Pardubice, ačkoli v závěru málem ztratily vedení 5:1. Po dvou brankách vstřelili Jakub Lichtag a Kale Costa.

Kladnu vyšla defenzivně hraná odveta za porážku v Plzni, indiány vynuloval Maxmilián Burda. Na východě vstoupili do přípravy dobře junioři Havířova, po nerozhodné první třetině zvítězili nad Olomoucí 3:1.

Mladá Boleslav byla proti Slavii úspěšná v obou kategoriích. Junioři to zvládli dokonce s nulou, dorostenci sice po dvou čistých kontech poprvé inkasovali, ale i tak v Edenu vyhráli 5:2.

Podruhé v rozmezí tří dnů se potkali dorostenci Vsetína s Třincem, a byla to opět jednoznačná písnička: Oceláři znovu vyhráli o šest branek. AZet inkasoval šest gólů od Poruby a Olomouc se radovala z výhry 3:1 nad Šumperkem.

Čtvrtek 29. července
Do přípravy vstoupily během jednoho odpoledne obě kategorie Hradce Králové, a oba jejich zápasy skončily stejným výsledkem pro domácí tým. Junioři sice s Kometou prohrávali už v sedmé minutě 0:2, ale po obratu zvítězili 4:2.

Dorost Mountfieldu zase dvakrát srovnal v Plzni, domácí indiáni však v závěru zaslouženě strhli vývoj na svou stranu – dvě branky včetně rozdílové vstřelil Marek Hořejší a na tu poslední nahrál. O poznání méně ambiciózní týmy bojovaly na Technice, kde Brňané přetlačili Havlíčkův Brod 2:1.

Dramatický průběh nabídlo i juniorské střetnutí Zlína s Třincem, Oceláři s dvougólovým Tommym Wardasem odjeli domů spokojenější po výhře 4:3. Stejným výsledkem, ale až po nájezdech, uspěli junioři Liberce v Litvínově.

Středa 28. července
Další přípravný den naopak z větší části patřil hostujícím týmům. Na domácí půdě uspěli jen dorostenci Mladé Boleslavi – a rovnou dali kanára Pardubicím! Za první dva duely tak mají skóre 9:0.Nezadařilo se ani juniorům Dynama, ti proti Jihlavě dvakrát srovnali, ale potřetí už odpověď nenašli a prohráli 2:4.

Dorostenci Komety zase potvrdili roli favoritů v Šumperku, kde zvítězili 5:1. Ještě suverénnější však byli jejich vrstevníci z Třince – ti nechali Vsetínu na jeho ledě sedm gólových navštívenek.

Úterý 27. července
Pořádně rušno bylo v hlavním městě, Sparta a Slavia se totiž utkaly v obou kategoriích! Juniorské derby těsně vyhráli sparťané v prodloužení, v tom dorosteneckém ale sešívaní předvedli parádní obrat z 0:2 na 4:3 během třetí třetiny. Dvakrát se trefil Maxmilian Curran a vítěznou trefu vstřelil Radek Tomas.

Úspěšný nástup zaznamenali plzeňští junioři, kteří sice už po 84 sekundách s Kladnem prohrávali, ale rovněž jim vyšla otočka až na 4:1. Dvě branky zaznamenal Marek Kopic.

Sobota 24. července
V sezoně by měli bojovat o naprosto odlišné mety, a to se v zápase dorostenců Karlových Varů a kladenských Pracovních záloh jasně potvrdilo. Energie zvítězila vysoko 9:0 a nejvíc se dařilo Matyáši Váňovi, který si připsal hattrick.

Pátek 23. července
Jeden z prvních prázdninových zápasů napříč celou republikou se hrál v Mladé Boleslavi. Po neúspěšném boji o trikot české osmnáctky se k domácí juniorce vrátil útočník Vojtěch Polák a dvěma góly přispěl k remíze Bruslařů 3:3 s Pardubicemi, které táhl zejména Daniel Herčík (1+2). Boleslavští dorostenci si na Spartě vedli lépe, vyhráli 3:0.

Čtvrtek 22. července
Mládežníci naštěstí dostali možnost trénovat na ledě už v květnu a červnu, spousta týmů navíc netradičně brzy odehrála i první přípravné zápasy. Hlavní část ladění herní formy směrem k sezoně, která bude kvůli velkému zužování nesmírně náročná, je ale teprve čeká.

Některá extraligová mužstva vyjedou k úvodním duelům už v pátek 23. července, příprava jim pak vyvrcholí na začátku září. Její součástí bude také celá řada turnajů.

Na juniorské scéně se opět odehraje hejtmanský turnaj v Karlových Varech a klání pěti týmů v Pardubicích. Dva týmy by měly vyrazit i do zahraničí – liberečtí Bílí Tygři zamíří do Salcburku a zlínští Berani to přes stejnou destinaci vezmou až do Švýcarska. Do Česka naopak přijedou německá mužstva z Berlína, Mannheimu či Kolína nad Rýnem.

Program dorosteneckých turnajů bude o hodně pestřejší. Vícedenní podniky přivítají Plzeň, Přerov nebo Pardubice, na začátku srpna nebude scházet třinecký President Cup, ve druhé polovině měsíce zase Ostrava Cup, Zlín Cup a jihlavský Memoriál Jaroslava Pitnera. Patrně poslední turnaj by se měl hrát v Českých Budějovicích.

Seznam utkání budeme průběžně upravovat a stejně tak i přinášet aktuální výsledky – v závislosti na zpravodajství z klubů.

Foto: Ronald Hansel, Juniorský hokej

Extraliga juniorů

HC VÍTKOVICE RIDERA

út 3. 8. HC Oceláři Třinec – HC VÍTKOVICE RIDERA 2:4
pá–ne 13.–15. 8. Ostrava Hockey Cup:
   HC VÍTKOVICE RIDERA – Francie U20 3:2sn
   HC VÍTKOVICE RIDERA – Schwenninger Wild Wings 9:0
   HC VÍTKOVICE RIDERA – HC Dukla Jihlava 6:3
pá 20. 8. HC Olomouc – HC VÍTKOVICE RIDERA 4:3p (Schauer, Melovský, Kotásek)
út 31. 8. HC VÍTKOVICE RIDERA – HC Oceláři Třinec 3:0
čt 2. 9. HC Kometa Brno – HC VÍTKOVICE RIDERA 1:2

HC Sparta Praha

út 27. 7. HC Sparta Praha – HC Slavia Praha 4:3p
út 3. 8. Rytíři Kladno – HC Sparta Praha 3:2sn
čt 5. 8. HC Energie Karlovy Vary – HC Sparta Praha 4:7 (Senčák 2, Kubánek, Zemhal, Tůma, Valach, Krupička) 
út 10. 8. HC Sparta Praha – HC Motor České Budějovice 4:2
so–ne 14. a 15. 8. turnaj O pohár primátora v Pardubicích:
   HC Dynamo Pardubice – HC Sparta Praha 4:1
   HC Sparta Praha – Piráti Chomutov 6:0
   HC Sparta Praha – HC Olomouc 2:3sn
   Bílí Tygři Liberec – HC Sparta Praha 2:7
út 17. 8. HC Slavia Praha – HC Sparta Praha 0:7
čt 19. 8. HC Sparta Praha – HC Energie Karlovy Vary 7:3 (Vitouch 2, Zembol, Hauser, Chvátal, David, Tomek)
út 24. 8. BK Mladá Boleslav – HC Sparta Praha 3:6
čt 26. 8. 17:45 HC Sparta Praha – Rytíři Kladno
čt 2. 9. 17:30 HC Sparta Praha – Rytíři Kladno

AZ Heimstaden Havířov

pá 30. 7. AZ Heimstaden Havířov – HC Olomouc 3:1 (Becher, Kočí, Kremnický)
st 4. 8. AZ Heimstaden Havířov – VHK ROBE Vsetín 8:1 (Horváth 2, Pastor, Becher, Plevka, Kremnický, Ketner, Mikula)
pá 6. 8. HC Olomouc – AZ Heimstaden Havířov 2:3 (Špaček 2, Pastor)
út 10. 8. HC ZUBR Přerov – AZ Heimstaden Havířov 0:4 (Horváth 2, Bárta, Špaček)
pá 13. 8. HC RT TORAX Poruba – AZ Heimstaden Havířov 1:6 (Becher 2, Horváth 2, Pavlačka, Middleton)
st 18. 8. HC Slezan Opava (muži) – AZ Heimstaden Havířov 4:1 (Bárta)
pá 20. 8. AZ Heimstaden Havířov – HC ZUBR Přerov 4:0
út 24. 8. VHK ROBE Vsetín – AZ Heimstaden Havířov 1:4 (Kolat, Ketner, Lysoněk a Špaček)
st 25. 8. AZ Heimstaden Havířov – PSG Berani Zlín 3:6 (Becher, Bárta, Hledík)

BK Mladá Boleslav

pá 23. 7. BK Mladá Boleslav – HC Dynamo Pardubice 3:3 (Polák 2, Broš)
pá 30. 7. BK Mladá Boleslav – HC Slavia Praha 4:0
st 4. 8. HC Dynamo Pardubice – BK Mladá Boleslav 3:4
pá 6. 8. HC Slavia Praha – BK Mladá Boleslav 1:2 (Sulík, Vacík)
st 11. 8. BK Mladá Boleslav – Adler Mannheim 4:1
čt–ne 12.–15. 8. turnaj O putovní pohár hejtmana Karlovarského kraje:
   Kölner Haie – BK Mladá Boleslav 0:4
   BK Mladá Boleslav – HC Oceláři Třinec 6:2
   Mountfield HK – BK Mladá Boleslav 2:1sn
pá 20. 8. BK Mladá Boleslav – HC Energie Karlovy Vary 4:5p (Simon 2, Dlask, Plíšek)
út 24. 8. BK Mladá Boleslav – HC Sparta Praha 3:6
pá 27. 8. Bílí Tygři Liberec – BK Mladá Boleslav 5:4p
pá 3. 9. BK Mladá Boleslav – HC Litvínov 4:5p

HC Energie Karlovy Vary

čt 5. 8. HC Energie Karlovy Vary – HC Sparta Praha 4:7 (Pohanka, L. Adámek, Kusak, Ekrt)
pá 6. 8. HC Energie Karlovy Vary – Eisbären Berlín 4:0 (Benda, Kupčo, Botoš, Pohanka)
so 7. 8. HC Energie Karlovy Vary – Eisbären Berlín 4:5 (Ekrt, Bulka, Neubert, Neubert)
st 11. 8. HC Energie Karlovy Vary – Kölner Haie 5:1 Varvařovský, Blengino, Csabi, Sýkora, M. Adámek)
čt–ne 12.–15. 8. turnaj O putovní pohár hejtmana Karlovarského kraje:
   Adler Mannheim – HC Energie Karlovy Vary 0:3
   HC Energie Karlovy Vary – Mountfield HK 2:5
   HC Energie Karlovy Vary – HC Oceláři Třinec 5:4sn
čt 19. 8. HC Sparta Praha – HC Energie Karlovy Vary 7:3 (Šmajda, Sapoušek, L. Adámek)
pá 20. 8. BK Mladá Boleslav – HC Energie Karlovy Vary 4:5p (Sapoušek 2, L. Adámek 2, Šmajda)
út 24. 8. HC Energie Karlovy Vary – Piráti Chomutov 4:1 (L. Adámek 2, Ekrt, Kupčo)
čt 26. 8. Piráti Chomutov – HC Energie Karlovy Vary 0:3 (L. Adámek, M. Adámek, Botoš)

Bílí Tygři Liberec

čt 29. 7. HC Litvínov – Bílí Tygři Liberec 3:4sn
út 3. 8. Bílí Tygři Liberec – Mountfield HK 3:2 (Měhura, Cikhart, Jenčovský)
čt 5. 8. HC Škoda Plzeň – Bílí Tygři Liberec 8:1 (Měchura)
čt 12. 8. Bílí Tygři Liberec – HC Litvínov
so–ne 14. a 15. 8. turnaj O pohár primátora v Pardubicích:
   HC Olomouc – Bílí Tygři Liberec 1:4
   Bílí Tygři Liberec – HC Dynamo Pardubice 1:4
   Piráti Chomutov – Bílí Tygři Liberec 2:4
   Bílí Tygři Liberec – HC Sparta Praha 2:7
čt 19. 8. EC Red Bull Salcburk – Bílí Tygři Liberec 4:2 (Měchura, Cikhart)
pá 20. 8. EC Red Bull Salcburk – Bílí Tygři Liberec 4:1
čt 26. 8. 18:00 Bílí Tygři Liberec – HC Škoda Plzeň 4:3 (Měchura 2, Pavlík, Gajda)
pá 27. 8. Bílí Tygři Liberec – BK Mladá Boleslav 5:4p

HC Kometa Brno

čt 29. 7. Mountfield HK – HC Kometa Brno 4:2 (J. Sedláček, Capay)
st 4. 8. HC Kometa Brno – PSG Berani Zlín 3:1 (Grauer, Capaj, Bartes)
čt  5. 8. HC Kometa Brno – Mountfield HK 4:2 (I. Sedláček 2, Capay, Meluzín)
út 10. 8. HC Kometa Brno – HC Dukla Jihlava 6:1 (Fajmon 2, Capay, Hrnčíř, Němec, Bartes)
út 17. 8. HC Dukla Jihlava – HC Kometa Brno 0:5
čt 19. 8. HC Kometa Brno – HC Oceláři Třinec 2:5 
út 24. 8. HC Oceláři Třinec – HC Kometa Brno 6:7p (Kozlík 2, Pětník 2, Jobánek, Wardas)
čt 2. 9. HC Kometa Brno – HC VÍTKOVICE RIDERA 1:2

HC Slavia Praha

út 27. 7. HC Sparta Praha – HC Slavia Praha 4:3p (Kvasnička 2, Strnad)
pá 30. 7. BK Mladá Boleslav – HC Slavia Praha 4:0
út 3. 8. HC Slavia Praha – HC Škoda Plzeň 3:8 (Labuzík, Jokl, Tichý)
čt 5. 8. HC Litvínov – HC Slavia Praha 3:2 (Strnad, Malínek)
pá 6. 8. HC Slavia Praha – BK Mladá Boleslav 1:2 (Štrombach)
út 10. 8. HC Slavia Praha – HC Litvínov 1:0 (Stejskal)
čt 12. 8. HC Slavia Praha – Rytíři Kladno 2:4 (Boroděnko, Hofmann)
út 17. 8. HC Slavia Praha – HC Sparta Praha 0:7
út 24. 8. Rytíři Kladno – HC Slavia Praha 2:3 (Malínek, Tichý, Vlasák)
st 1. 9. HC Dynamo Pardubice – HC Slavia Praha 6:2 (Slavíček, Stejskal)
pá 3. 9. HC Slavia Praha – HC Kobra Praha 8:2 (Labuzík 2, Jokl, Slavíček, Cichoň, Strnad, Tichý, Kvasnička)

HC Dynamo Pardubice

pá 23. 7. BK Mladá Boleslav – HC Dynamo Pardubice 3:3 (Herčík, Tvrdík, Paleček)
st 28. 7. HC Dynamo Pardubice – HC Dukla Jihlava 2:4
pá 30. 7. Mountfield HK – HC Dynamo Pardubice 4:5 (Lichtag 2, Costa 2, Matuška)
st 4. 8. HC Dynamo Pardubice – BK Mladá Boleslav 3:4
so–ne 14. a 15. 8. turnaj O pohár primátora v Pardubicích:
   HC Dynamo Pardubice – HC Sparta Praha 4:1
   Bílí Tygři Liberec – HC Dynamo Pardubice 1:4
   HC Dynamo Pardubice – Piráti Chomutov 5:1
   HC Olomouc – HC Dynamo Pardubice 1:3
čt 26. 8. Dynamo Pardubice – Mountfield HK 4:5 (Lichtag, Kaplan, Costa, Formánek)
pá 27. 8. HC Dukla Jihlava – HC Dynamo Pardubice 2:0
st 1. 9. HC Dynamo Pardubice – HC Slavia Praha 6:2 (Formánek 2, Kubíček, Kaplan, Kaštánek, Nedelka)
čt 2. 9. 17:00 HC Dynamo Pardubice – HC Olomouc

HC Olomouc

pá 30. 7. AZ Heimstaden Havířov – HC Olomouc 3:1
út 3. 8. PSG Berani Zlín – HC Olomouc 5:2 (Ministr, Kučera)
pá 6. 8. HC Olomouc – AZ Heimstaden Havířov 2:3 (Matašovský, Ruda) 
st 11. 8. HC Olomouc – HC Dukla Jihlava 1:3 (Kočí)
so–ne 14.–15. 8. turnaj O pohár primátora v Pardubicích:
   HC Olomouc – Bílí Tygři Liberec 1:4
   Piráti Chomutov – HC Olomouc 2:5
   HC Sparta Praha – HC Olomouc 2:3sn
   HC Olomouc – HC Dynamo Pardubice 1:3
čt 19. 8. HC Dukla Jihlava – HC Olomouc 4:2
pá 20. 8. HC Olomouc – HC VÍTKOVICE RIDERA 4:3p (Fasner, Stodůlka, Tarnoczy, Poledna)
čt 26. 8. HC Oceláři Třinec – HC Olomouc 7:4
čt 2. 9. 17:00 HC Dynamo Pardubice – HC Olomouc
pá 3. 9. HC Olomouc – Mountfield HK 2:0 (Fasner, Mácha)

HC Litvínov

čt 29. 7. HC Litvínov – Bílí Tygři Liberec 3:4sn
út 3. 8. HC Litvínov – Piráti Chomutov 7:4 (Hák 2, Limanovský 2, Dej, Danielčák, Postl)
čt 5. 8. HC Litvínov – HC Slavia Praha 3:2
út 10. 8. HC Slavia Praha – HC Litvínov 1:0
čt 12. 8. Bílí Tygři Liberec – HC Litvínov
po 16. 8. HC Litvínov – Rytíři Kladno
út 17. 8. Piráti Chomutov – HC Litvínov 3:2 (Kočárek, Skuhrovec)
pá 20. 8. HC Škoda Plzeň – HC Litvínov 3:2 (Fišer, Dej)
st 25. 8. HC Litvínov – Eisbären Berlín
pá 27. 8. HC Litvínov – HC Škoda Plzeň 2:4 (Kroupa, Kuchař)
pá 3. 9. BK Mladá Boleslav – HC Litvínov 4:5p

Rytíři Kladno

út 27. 7. HC Škoda Plzeň – Rytíři Kladno 4:1 (Hurta)
pá 30. 7. Rytíři Kladno – HC Škoda Plzeň 2:0 (Kouba, Sojka)
út 3. 8. Rytíři Kladno – HC Sparta Praha 3:2sn
čt 5. 8. Piráti Chomutov – Rytíři Kladno 3:4 (Ullrych, Sachr, Šimek, Kohlíček)
út 10. 8. Rytíři Kladno – Piráti Chomutov 6:2 (Šimek 2, Sachr, Kouba, Sojka, Hrabík)
čt 12. 8. HC Slavia Praha – Rytíři Kladno 2:4 (Ullrych, Hvězda, Sojka, Sachr)
po 16. 8. HC Litvínov – Rytíři Kladno
út 24. 8. Rytíři Kladno – HC Slavia Praha 2:3
čt 26. 8. 17:45 HC Sparta Praha – Rytíři Kladno
čt 2. 9. 17:30 HC Sparta Praha – Rytíři Kladno

PSG Berani Zlín

čt 29. 7. PSG Berani Zlín – HC Oceláři Třinec 3:4
út 3. 8. PSG Berani Zlín – HC Olomouc 5:2 (Tomeček, Lavička, Dědek, Laciga, Hrazdira)
st 4. 8. HC Kometa Brno – PSG Berani Zlín 3:1
turné do Švýcarska:
   čt 12. 8. EC Red Bull Salcburk – PSG Berani Zlín 1:3 (Ramert 2, Burian)
   pá 13. 8. HC Davos – PSG Berani Zlín 1:6 (Fromel, Heš, Lavička, Masař, Handl, Laciga)
   so 14. 8. HC Davos – PSG Berani Zlín 8:4 (Handl, Luža, Chludil, Kráčalík)
   po 16. 8. SC Rapperswil-Jona Lakers – PSG Berani Zlín 0:4 (Heš 2, Masař, Luža)
   út 17. 8. EV Zug – PSG Berani Zlín 3:4p (Chludil 3, Horský)
st 25. 8. AZ Heimstaden Havířov – PSG Berani Zlín 3:6
čt 26. 8. VHK ROBE Vsetín – PSG Berani Zlín 2:9
čt 2. 9. HC Oceláři Třinec – PSG Berani Zlín 5:7

HC Škoda Plzeň

út 27. 7. HC Škoda Plzeň – Rytíři Kladno 4:1 (Kopic 2, Beníšek, Adamec)
pá 30. 7. Rytíři Kladno – HC Škoda Plzeň 2:0
út 3. 8. HC Slavia Praha – HC Škoda Plzeň 3:8 (Kopic 2, Dvořák 2, Moravec, Korčák, Vajner, Adamec)
čt 5. 8. HC Škoda Plzeň – Bílí Tygři Liberec 8:1 (Beránek, Vajner, Dvořák, Beránek, Ženíšek, Hodinář, Houdek, Dáňa)
čt 12. 8. HC Škoda Plzeň – HC Motor České Budějovice 6:2 (Dvořák 2, D. Soukup 2, Eremiáš, Ženíšek)
čt 19. 8. HC Motor České Budějovice – HC Škoda Plzeň 4:6 (Adamec 2, Eremiáš 2, Dáňa, Slanina)
pá 20. 8. HC Škoda Plzeň – HC Litvínov 3:2 (Kopic, Korčák, Dvořák)
čt 26. 8. Bílí Tygři Liberec – HC Škoda Plzeň 4:3 (Kopic, D. Soukup, Vajner)
pá 27. 8. HC Litvínov – HC Škoda Plzeň 2:4 (Eremiáš, Jánský, Kopic, Marcel)
pá 3. 9. HC Škoda Plzeň – Piráti Chomutov 5:0 (Dvořák 2, Eremiáš, Adamec, Šiler)

HC Motor České Budějovice

čt 5. 8. HC Dukla Jihlava – HC Motor České Budějovice 6:2
út 10. 8. HC Sparta Praha – HC Motor České Budějovice 4:2
čt 12. 8. HC Škoda Plzeň – HC Motor České Budějovice 6:2 (Hracholskij, Remeš)
čt 19. 8. HC Motor České Budějovice – HC Škoda Plzeň 4:6 (Pouzar, Remta, Chlubna, Remeš)
čt 26. 8. HC Motor České Budějovice – HC Dukla Jihlava 1:6 (Remta)

HC Dukla Jihlava

st 28. 7. HC Dynamo Pardubice – HC Dukla Jihlava 2:4
čt 29. 7. VHK ROBE Vsetín – HC Dukla Jihlava 2:3 (Dymák, Bulík, Nevšímal)
po 2. 8. HC Dukla Jihlava – Black Dogs Budweis 3:4 (Jungwirth, Rauš, Melenovský)
čt 5. 8. HC Dukla Jihlava – HC Motor České Budějovice 6:2 (Vyvial 2, Doležal, Kerber, Juřička, Menšík)
pá 6. 8. HC Dukla Jihlava – VHK ROBE Vsetín 7:0
út 10. 8. HC Kometa Brno – HC Dukla Jihlava 6:1
st 11. 8. HC Olomouc – HC Dukla Jihlava 1:3 (Bačkovský, Augusta, Báťa)
pá–ne 13.–15. 8. Ostrava Hockey Cup
   HK Nitra – HC Dukla Jihlava 1:6
   HC Dukla Jihlava – Polsko U20 4:3
   HC VÍTKOVICE RIDERA – HC Dukla Jihlava 6:3
út 17. 8. HC Dukla Jihlava – HC Kometa Brno 0:5
čt 19. 8. HC Dukla Jihlava – HC Olomouc 4:2
čt 26. 8. HC Motor České Budějovice – HC Dukla Jihlava 1:6 (Pavelec 2, Menšík, Nevšímal, Čermák, Sapík)
pá 27. 8. HC Dukla Jihlava – HC Dynamo Pardubice 2:0 (Zeman, Menšík)

EC Red Bull Salcburk

čt 12. 8. 18:00 EC Red Bull Salcburk – PSG Berani Zlín 1:3 (Sinn)
so 14. 8. ESV Kaufbeuren – EC Red Bull Salcburk 0:1
ne 15. 8. EC Red Bull Salcburk – EV Landshut 2:3
čt 19. 8. EC Red Bull Salcburk – Bílí Tygři Liberec 4:2
pá 20. 8. EC Red Bull Salcburk – Bílí Tygři Liberec 4:1
st 25. 8. EC Red Bull Salcburk – Francie U18 4:2
pá 27. 8. EC Red Bull Salcburk – Francie U18 4:5
so 28. 8. EC Red Bull Salcburk – Francie U18 2:0
so 4. 9. 18:30 EC Red Bull Salcburk – Kloten Flyers 2:5
ne 5. 9. 11:00 EC Red Bull Salcburk – Kloten Flyers 2:0

HC Oceláři Třinec

čt 29. 7. PSG Berani Zlín – HC Oceláři Třinec 3:4 (Wardas 2, Buják, Przybyla)
út 3. 8. HC Oceláři Třinec – HC VÍTKOVICE RIDERA 2:4 (Kozlík, Pětník)
út 10. 8. HC Oceláři Třinec – Francie U20 1:7 (Moškoř)
čt–ne 12.–15. 8. turnaj O putovní pohár hejtmana Karlovarského kraje:
   BK Mladá Boleslav – HC Oceláři Třinec 6:2
   Kölner Haie – HC Oceláři Třinec 2:3
   HC Energie Karlovy Vary – HC Oceláři Třinec 5:4sn
čt 19. 8. HC Kometa Brno – HC Oceláři Třinec 2:5 (Jobánek, Hrůzek, Šotkovský, Procházka, Šutý)
út 24. 8. HC Oceláři Třinec – HC Kometa Brno 6:7p
čt 26. 8. HC Oceláři Třinec – HC Olomouc 7:4 (Pětník 2, Jobánek, Wardas, Moškoř, Przybyla, Geidl)
út 31. 8. HC VÍTKOVICE RIDERA – HC Oceláři Třinec 3:0
čt 2. 9. HC Oceláři Třinec – PSG Berani Zlín 5:7 (Jobánek 2, Chovaniak, Kozlík, Procházka)

Mountfield HK

čt 29. 7. Mountfield HK – HC Kometa Brno 4:2 (Mikulec, Vaňkovský, Matěj Beneš, Budina)
pá 30. 7. Mountfield HK – HC Dynamo Pardubice 4:5 (Pilný 2, Matěj Beneš, Naar)
út 3. 8. Bílí Tygři Liberec – Mountfield HK 3:2 (Idžan, Beneš)
čt 5. 8. HC Kometa Brno – Mountfield HK 4:2 (Beneš, Janda)
čt–ne 12.–15. 8. turnaj O putovní pohár hejtmana Karlovarského kraje:
   Adler Mannheim – Mountfield HK 2:5
   HC Energie Karlovy Vary – Mountfield HK 2:5
   Mountfield HK – BK Mladá Boleslav 2:1sn
čt 19. 8. Mountfield HK – Eisbären Berlín 4:2 (Pilný, Matěj Beneš, Perička, Budina)
pá 20. 8. Mountfield HK – Eisbären Berlín 2:1 (Boukal, Novotný)
čt 26. 8. HC Dynamo Pardubice – Mountfield HK 4:5 (M. Novotný, Idžan, Naar, Kašpar, Matěj Beneš)
pá 3. 9. HC Olomouc – Mountfield HK 2:0

Piráti Chomutov

út 3. 8. HC Litvínov – Piráti Chomutov 7:4 (Šilar 2, Svoboda, Vyroubal)
čt 5. 8. Piráti Chomutov – Rytíři Kladno 3:4 (Döring, Rykl, Černý)
út 10. 8. Rytíři Kladno – Piráti Chomutov 6:2 (Adam, Černý)
so–ne 14. a 15. 8. turnaj v Pardubicích
   HC Sparta Praha – Piráti Chomutov 6:0
   Piráti Chomutov – HC Olomouc 2:5
   Piráti Chomutov – Bílí Tygři Liberec 2:4
   HC Dynamo Pardubice – Piráti Chomutov 5:1
út 17. 8. Piráti Chomutov – HC Litvínov 3:2 (Černý, Pavlák, Döring)
út 24. 8. HC Energie Karlovy Vary – Piráti Chomutov 4:1 (Šugár)
čt 26. 8. Piráti Chomutov – HC Energie Karlovy Vary 0:3
so 28. 8. Eispiraten Crimmitschau – Piráti Chomutov 1:3 (Döring, Svoboda, Vyroubal)
pá 3. 9. HC Škoda Plzeň – Piráti Chomutov 5:0

Foto: Ronald Hansel, Juniorský hokej

Extraliga dorostu

Skupina Západ

HC Energie Karlovy Vary

so 24. 7. HC Energie Karlovy Vary – PZ Kladno 9:0 (Váňa 3, Šilhan 2, Šmíd, Pastor, Král, Anton)
pá–ne 6.–8. 8. President Cup v Třinci:
   HC Energie Karlovy Vary – HK Dukla Trenčín 1:3
   HC VÍTKOVICE RIDERA – HC Energie Karlovy Vary 5:3
   HS Riga – HC Energie Karlovy Vary 4:5sn
   HK Poprad – HC Energie Karlovy Vary 2:4
   HC VÍTKOVICE RIDERA – HC Energie Karlovy Vary 4:3pp
so–ne 21. a 22. 8. Zlín Cup:
   HC Energie Karlovy Vary – HC Kometa Brno 4:1
   Vienna Capitals – HC Energie Karlovy Vary 0:7
   HC Energie Karlovy Vary – Mountfield HK 4:0
   PSG Berani Zlín – HC Energie Karlovy Vary 3:2
út 24. 8. Piráti Chomutov – HC Energie Karlovy Vary 4:5sn (Mišovic 2, Čihař, Ibl)
čt 26. 8. HC Energie Karlovy Vary – Piráti Chomutov 7:6sn (Csabi 3, Mähler 2, Palaj, Pastor)

BK Mladá Boleslav

pá 23. 7. HC Sparta Praha – BK Mladá Boleslav 0:3
st 28. 7. BK Mladá Boleslav – HC Dynamo Pardubice 6:0 (Šindelář 2, Král 2, Vítek, Lisler)
pá 30. 7. HC Slavia Praha – BK Mladá Boleslav 2:5 (Štajnc, Šachl, Vlasák, Král, Hradec)
pá 6. 8. BK Mladá Boleslav – HC Slavia Praha 5:1 (Sypecký, Šindelář, Hasman, Vlasák, Steklý)
st 11. 8. HC Dynamo Pardubice – BK Mladá Boleslav 2:3sn
pá 13. 8. BK Mladá Boleslav – HC Sparta Praha 0:4
so–ne 21. a 22.  8. turnaj O pohár hejtmana v Pardubicích:
   HC Olomouc – BK Mladá Boleslav 2:1sn
   BK Mladá Boleslav – HC Dynamo Pardubice 2:1
   AZ Heimstaden Havířov – BK Mladá Boleslav 1:6
   BK Mladá Boleslav – Bílí Tygři Liberec 2:3
čt 2. 9. BK Mladá Boleslav – Bílí Tygři Liberec 3:1

HC Škoda Plzeň

čt 29. 7. HC Škoda Plzeň – Mountfield HK 4:2 (Hořejší 2, Benák, Hromádka)
út 3. 8. HC Škoda Plzeň – HC Sparta Praha 9:3 (Benák 3, Pittr, Lučan, Beran, Kučera, Kaiser, Makovec)
pá–ne 6.–8. 8. turnaj v Plzni
   HC Škoda Plzeň – EC Red Bull Salzburg 2:1
   HC Škoda Plzeň – HC Kometa Brno 5:2
   Piráti Chomutov – HC Škoda Plzeň 3:5
   HC Škoda Plzeň – Eisbären Berlin 6:2
   HC Škoda Plzeň – Bílí Tygři Liberec 4:5sn
čt 12. 8. HC Sparta Praha – HC Škoda Plzeň 5:1 (Benák)
út 17. 8. HC Škoda Plzeň – Rytíři Kladno 7:1 (Benák 3, Kaiser, Beran, Prošek, Hofrajtr)
út 31. 8. Bílí Tygři Liberec – HC Škoda Plzeň 0:4 (Makovec 2, Eichler, Kučera)

Bílí Tygři Liberec

út 3. 8. Bílí Tygři Liberec – HC Dynamo Pardubice 8:7 (Hois 2, Fiala 2, Jansa 2, Vološin, Ehrenberger)
čt 5. 8. Mountfield HK – Bílí Tygři Liberec 1:3 (Janata 2, Prokůpek)
pá–ne 6.–8. 8. turnaj v Plzni:
   HC Kometa Brno – Bílí Tygři Liberec 6:5
   Piráti Chomutov – Bílí Tygři Liberec 5:3
   Eisbären Berlin – Bílí Tygři Liberec 6:13
   Bílí Tygři Liberec – EC Red Bull Salzburg 2:5
   HC Škoda Plzeň – Bílí Tygři Liberec 4:5sn
pá 13. 8. Bílí Tygři Liberec – Mountfield HK 5:1 (Varady, Průšek, Bartovič, Janata, Hois)
út 17. 8. Bílí Tygři Liberec – HC Litvínov
so–ne 21. a 22.  8. turnaj O pohár hejtmana v Pardubicích:
   HC Dynamo Pardubice – Bílí Tygři Liberec 1:2
   Bílí Tygři Liberec – AZ Heimstaden Havířov 2:0
   Bílí Tygři Liberec – HC Olomouc 3:1
   BK Mladá Boleslav – Bílí Tygři Liberec 2:3
út 24. 8. HC Litvínov – Bílí Tygři Liberec
út 31. 8. Bílí Tygři Liberec – HC Škoda Plzeň 0:4
čt 2. 9. BK Mladá Boleslav – Bílí Tygři Liberec 3:1

Rytíři Kladno

čt 29. 7. HC Litvínov – Rytíři Kladno
út 3. 8. HC Tábor – Rytíři Kladno 1:2 (Holeček, Petřík)
čt 5. 8. Piráti Chomutov – Rytíři Kladno 4:7 (Holeček 3, Mejtský 2, V. Aschenbrenner, Petřík)
út 10. 8. Piráti Chomutov – Rytíři Kladno 7:6sn (Holeček, Kut, Holub, Šíma, Váňa, Novák)
čt 12. 8. HC Slavia Praha – Rytíři Kladno 0:4 (Mejtský, Petřík, Holeček, J. Aschenbrenner)
út 17. 8. HC Škoda Plzeň – Rytíři Kladno 7:1 (Mejtský)
čt 19. 8. Rytíři Kladno – PZ Kladno 13:1
út 24. 8. HC Slavia Praha – Rytíři Kladno 2:2p (M. Šátek, Hlaváček)
čt 26. 8. HC Litvínov – Rytíři Kladno

HC Litvínov

po 26. 7. HC Sparta Praha – HC Litvínov
čt 29. 7. HC Litvínov – Rytíři Kladno
út 3. 8. Piráti Chomutov – HC Litvínov 4:5 (Dufek 2, Raichl, Tůma, Bystřický)
čt 5. 8. HC Slavia Praha – HC Litvínov 5:1 (Šprynar)
út 10. 8. HC Litvínov – HC Slavia Praha 3:5 
čt 12. 8. HC Litvínov – Piráti Chomutov 6:2 (Šprynar 2, Tůma 2, Maštalířský, Raichl)
út 17. 8. Bílí Tygři Liberec – HC Litvínov
čt 19. 8. HC Litvínov – HC Sparta Praha
út 24. 8. HC Litvínov – Bílí Tygři Liberec
čt 26. 8. HC Litvínov – Rytíři Kladno

HC Meteor Třemošná

út 3. 8. HC Meteor Třemošná – HC Motor České Budějovice 0:6
čt 5. 8. HC Motor České Budějovice – HC Meteor Třemošná 3:4 (Kačena, Matějka, Pluhař, Uhlíř)
so 7. 8. HC Baník Sokolov – HC Meteor Třemošná 2:6 (Uhlík 2, Komínek, Matoušek, Matějka, Pluhař)
st 11. 8. HC Meteor Třemošná – HC Kobra Praha 2:3 (Matějka 2)
pá 13. 8. HC Meteor Třemošná – Nürnberg Ice Tigers 5:9
so 14. 8. HC Meteor Třemošná – Tigers Zlín 3:0
so 14. 8. HC Meteor Třemošná – Piráti Chomutov 1:5
út 17. 8. HC Meteor Třemošná – HC Hvězda Praha 2:3
út 24. 8. HC Tábor – HC Meteor Třemošná 8:3 (Buzinkay, Pluhař, Uhlík)
čt 26. 8. HC Kobra Praha – HC Meteor Třemošná 3:4 (Buzinkay, Lédl, Matoušek, Holubec)
pá 27. 8. HC Meteor Třemošná – HC Tábor 4:9 (Horský, Holubec, Pluhař, Štulc)
so–ne 28. a 29. 8. turnaj v Českých Budějovicích:
   Black Wings Linz – HC Meteor Třemošná 0:3
   HC Meteor Třemošná – HC Zubr Přerov 2:7
   BK Havlíčkův Brod – HC Meteor Třemošná 6:5
   HC Motor České Budějovice – HC Meteor Třemošná 3:2

HC Hvězda Praha

so–ne 7. a 8. 8. turnaj v Přerově:
   HC Tábor – HC Hvězda Praha 0:2 / 2:1 (prodl. 2:0)
   HC Hvězda Praha – HC ZUBR Přerov 0:1 / 0:1 (prodl. 0:1)
   HC Hvězda Praha – HC Motor České Budějovice 1:2 / 0:2 (prodl. 1:0)
   HC RT TORAX Poruba – HC Hvězda Praha 2:0 / 0:3 (prodl. 0:2)
čt 12. 8. HC Slovan Ústí nad Labem – HC Hvězda Praha 3:7
út 17. 8. HC Meteor Třemošná – HC Hvězda Praha 2:3
pá 20. 8. HC Hvězda Praha – HC Slavia Praha 3:1
út 24. 8. HC Hvězda Praha – HC Slovan Ústí nad Labem 4:2
čt 26. 8. HC Hvězda Praha – HC Sparta Praha 2:4

PZ Kladno

so 24. 7. HC Energie Karlovy Vary – PZ Kladno 9:0
út 17. 8. HC Kobra Praha – PZ Kladno 3:4
čt 19. 8. Rytíři Kladno – PZ Kladno 13:1
po 23. 8. PZ Kladno – HC Kobra Praha

Piráti Chomutov

út 3. 8. Piráti Chomutov – HC Litvínov 4:5 (Da. Badinka, Titlbach, Čihař, Hynek)
čt 5. 8. Piráti Chomutov – Rytíři Kladno 4:7 (Hynek, Klobouček, Svoboda, Mišovic)
pá–so 6.–8. 8. turnaj v Plzni:
   Eisbären Berlin – Piráti Chomutov 3:17
   Piráti Chomutov – Bílí Tygři Liberec 5:3
   Piráti Chomutov – HC Škoda Plzeň 3:5
   HC Kometa Brno – Piráti Chomutov 3:1
   EC Red Bull Salzburg – Piráti Chomutov 5:4sn
út 10. 8. Piráti Chomutov – Rytíři Kladno 7:6sn (Chlán 3, Mišovic, Klobouček, Pospíšil, Sochor)
čt 12. 8. HC Litvínov – Piráti Chomutov 6:2 (Mišovic, Chlán)
pá 13. 8. Tigers Zlín – Piráti Chomutov 0:5 (Pospíšil 2, Mišovic, Chlán, Ibl)
so 14. 8. Nürnberg Ice Tigers – Piráti Chomutov 3:3 (Mišovic, Ibl, Chlán)
so 14. 8. 16:00 HC Meteor Třemošná – Piráti Chomutov 1:5 (Pospíšil 2, Grosskopf, Hynek, Mišovic)
st 18. 8. Piráti Chomutov – HC Kobra Praha 6:3 (Pospíšil 2, Chlán 2, Čihař, Žižka)
út 24. 8. Piráti Chomutov – HC Energie Karlovy Vary 4:5sn (Mišovic 2, Čihař, Ibl)
čt 26. 8. HC Energie Karlovy Vary – Piráti Chomutov 7:6sn (Chlán 3, Grosskopf, Ibl, Beran)
so 28. 8. Eispiraten Crimmitschau – Piráti Chomutov 2:12 (Titlbach 5, Chlán 4, Vondráček 2, Mišovic)
út 31. 8. HC Kobra Praha – Piráti Chomutov 0:9 (Titlbach 4, Čihař, Pospíšil, Vondrášek, Mišovic, Stejskal)

Skupina Střed

HC Dukla Jihlava

čt 29. 7. HC Dukla Jihlava – HC Motor České Budějovice 6:3 (Vandas, Novák, Veselský, Vojáček, Fink, Kudrna)
čt 5. 8. HC Dukla Jihlava – HC Dynamo Pardubice 4:3 (Modl, Chlubna, Novák, Klapica)
st 11. 8. HC Dukla Jihlava – Mountfield HK 5:2 (Chlubna, Hamřík, Jungwirth, Vojáček, Habermann)
pá 13. 8. HC Dukla Jihlava – Technika Hockey Brno 5:3 (Vojáček 2, Habermann 2, Vandas)
so–ne 21. a 22. 8. Memoriál Jaroslava Pitnera v Jihlavě:
   BK Havlíčkův Brod – HC Dukla Jihlava 0:3 / 0:2
   HC Dukla Jihlava – HC Tábor 2:0 / 4:0
   HC RT TORAX Poruba – HC Dukla Jihlava 0:1 / 1:2
   HC Dukla Jihlava – VHK ROBE Vsetín 8:0 / 3:1
   HC Dukla Jihlava – HC Motor České Budějovice 1:0 / 2:0
čt 26. 8. Mountfield HK – HC Dukla Jihlava 2:5 (Kudrna, Peš, Habermann, Veselský, Sigmund)
út 31. 8. HC Kometa Brno – HC Dukla Jihlava 3:6 (Veselský 2, Habermann, Chlubna, Vojáček, Váňa)

HC Dynamo Pardubice

st 28. 7. BK Mladá Boleslav – HC Dynamo Pardubice 6:0
út 3. 8. Bílí Tygři Liberec – HC Dynamo Pardubice 8:7 (Hemský 2, Lejdar, Fiala, Kučera, Kaštánek, Lejdar)
st 11. 8. HC Dynamo Pardubice – BK Mladá Boleslav 2:3sn
út 17. 8. Mountfield HK – HC Dynamo Pardubice 3:4 (Kučera, Hiemer, Hemský, Vrba)
so–ne 21. a 22.  8. turnaj O pohár hejtmana v Pardubicích:
   HC Dynamo Pardubice – Bílí Tygři Liberec 1:2
   BK Mladá Boleslav – HC Dynamo Pardubice 2:1
   HC Dynamo Pardubice – AZ Heimstaden Havířov 1:2
   HC Olomouc – HC Dynamo Pardubice 2:5
po 30. 8. HC Dynamo Pardubice – HC Slavia Praha 2:5 (Kučera, Vrba)
pá 3. 9. HC Dynamo Pardubice – Mountfield HK 4:2 (Novák, Vrba, Fiala, Turena)

HC Slavia Praha

út 27. 7. HC Slavia Praha – HC Sparta Praha 4:3 (Curran 2, Chludil, Tomas)
pá 30. 7. HC Slavia Praha – BK Mladá Boleslav 2:5 (Tomas, Hřídel)
čt 5. 8. HC Slavia Praha – HC Litvínov 5:1 (Curran 2, Vosmík, Krejčí, Tomas)
pá 6. 8. BK Mladá Boleslav – HC Slavia Praha 5:1 (Curran)
út 10. 8. HC Litvínov – HC Slavia Praha 3:5 (Krejčí 2, Tomas, Curran, Nemes)
čt 12. 8. HC Slavia Praha – Rytíři Kladno 0:4
út 17. 8. HC Sparta Praha – HC Slavia Praha 2:1sn (Krejčí)
pá 20. 8. HC Hvězda Praha – HC Slavia Praha 1:3
út 24. 8. HC Slavia Praha – Rytíři Kladno 2:2p (Švec, Hlavička)
pá 27. 8. HC Slavia Praha – Technika Hockey Brno 10:2 (Tomas 2, Curran, J. Tichý, Havlíček, Švec, Hubinka, Němeček, Vosmík, Skalský)
po 30. 8. HC Dynamo Pardubice – HC Slavia Praha 2:5 (Tomas 3, Havlíček 2)

HC Sparta Praha

pá 23. 7. HC Sparta Praha – BK Mladá Boleslav 0:3
po 26. 7. HC Sparta Praha – HC Litvínov
út 27. 7. HC Slavia Praha – HC Sparta Praha 4:3 (Odehnal, Štěpánek, Jánský)
út 3. 8. HC Škoda Plzeň – HC Sparta Praha 9:3 (Skuratov, Vašíček, Odehnal)
pá–ne 6.–8. 8. President Cup v Třinci:
   HC Sparta Praha – HK Poprad 9:5
   HC Oceláři Třinec – HC Sparta Praha 6:3
   Malmö Redhawks – HC Sparta Praha 1:13
   HC Sparta Praha – HK Riga 5:4p
   HC Oceláři Třinec – HC Sparta Praha 5:4
čt 12. 8. HC Sparta Praha – HC Škoda Plzeň 5:1 (Fábry 2, Stepanchuk, Křišťan, Odehnal)
pá 13. 8. BK Mladá Boleslav – HC Sparta Praha 0:4
út 17. 8. HC Sparta Praha – HC Slavia Praha 2:1sn
čt 19. 8. HC Litvínov – HC Sparta Praha
čt 26. 8. HC Hvězda Praha – HC Sparta Praha 2:4
út 31. 8. HC Sparta Praha – Mountfield HK 2:3

Mountfield HK

čt 29. 7. HC Škoda Plzeň – Mountfield HK 4:2 (Šinkovský, Síla)
čt 5. 8. Mountfield HK – Bílí Tygři Liberec 1:3 (Mach)
st 11. 8. HC Dukla Jihlava – Mountfield HK 5:2 (Trejbal 2)
pá 13. 8. Bílí Tygři Liberec – Mountfield HK 5:1 (Trejbal)
út 17. 8. Mountfield HK – HC Dynamo Pardubice 3:4 (Hora, Vencl, Klíma)
so–ne 21. a 22. 8. Zlín Cup:
   Vienna Capitals – Mountfield HK 2:3
   PSG Berani Zlín – Mountfield HK 0:1
   HC Energie Karlovy Vary – Mountfield HK 4:0
   HC Kometa Brno – Mountfield HK 4:1
čt 26. 8. Mountfield HK – HC Dukla Jihlava 2:5 (Král, Vencl)
út 31. 8. HC Sparta Praha – Mountfield HK 2:3 (Král 2, Šimek)
pá 3. 9. HC Dynamo Pardubice – Mountfield HK 4:2 (Hora, Šimek)

HC Tábor

út 3. 8. HC Tábor – Rytíři Kladno 1:2 (Dušek)
so–ne 7. a 8. 8. turnaj v Přerově:
   HC Tábor – HC Hvězda Praha 0:2 / 2:1 (prodl. 2:0)
   HC Motor České Budějovice – HC Tábor 0:2 / 2:0 (prodl. 1:0)
   HC Tábor – HC RT TORAX Poruba 2:0 / 2:2 (náj. 1:0)
   HC ZUBR Přerov – HC Tábor 0:0 / 2:1 (náj. 0:1)
so–ne 21. a 22. 8. Memoriál Jaroslava Pitnera v Jihlavě:
   HC Tábor – HC Motor České Budějovice 2:0 / 2:1
   HC Dukla Jihlava – HC Tábor 2:0 / 4:0
   VHK ROBE Vsetín – HC Tábor 4:1 / 2:4
   HC Tábor – BK Havlíčkův Brod 0:1 / 0:1
   HC RT TORAX Poruba – HC Tábor 3:2 / 0:1
út 24. 8. HC Tábor – HC Meteor Třemošná 8:3 (Kofroň 2, Sabiniok 2, Cícha, Fábera, Špánek, Vlček)
pá 27. 8. HC Meteor Třemošná – HC Tábor 4:9 (Sabiniok 3, Bůžek 2, Eremiáš, Seidl, Kofroň, Šindelář)

HC Motor České Budějovice

čt 29. 7. HC Dukla Jihlava – HC Motor České Budějovice 6:3
út 3. 8. HC Meteor Třemošná – HC Motor České Budějovice 0:6
čt 5. 8. HC Motor České Budějovice – HC Meteor Třemošná 3:4
so–ne 7. a 8. 8. turnaj v Přerově:
   HC RT TORAX Poruba – HC Motor České Budějovice 1:1 / 2:1 (prodl. 1:0)
   HC Motor České Budějovice – HC Tábor 0:2 / 2:0 (prodl. 1:0)
   HC Motor České Budějovice – HC ZUBR Přerov 1:1 / 1:0 (prodl. 1:0)
   HC Hvězda Praha – HC Motor České Budějovice 1:2 / 0:2 (prodl. 1:0)
so–ne 21. a 22. 8. Memoriál Jaroslava Pitnera v Jihlavě:
   HC Tábor – HC Motor České Budějovice 2:0 / 2:1
   HC Motor České Budějovice – VHK ROBE Vsetín 0:1 / 1:3
   BK Havlíčkův Brod – HC Motor České Budějovice 0:2 / 0:3
   HC Motor České Budějovice – HC RT TORAX Poruba 0:3 / 2:0
   HC Dukla Jihlava – HC Motor České Budějovice 1:0 / 2:0
so–ne 28. a 29. 8. turnaj v Českých Budějovicích:
   HC Motor České Budějovice – BK Havlíčkův Brod 2:7
   HC Motor České Budějovice – Black Wings Linz
   HC Motor České Budějovice – HC Zubr Přerov 2:1
   HC Motor České Budějovice – HC Meteor Třemošná 3:2

BK Havlíčkův Brod

čt 29. 7. Technika Hockey Brno – BK Havlíčkův Brod 2:1
so–ne 21. a 22. 8. Memoriál Jaroslava Pitnera v Jihlavě:
   BK Havlíčkův Brod – HC Dukla Jihlava 0:3 / 0:2
   HC RT TORAX Poruba – BK Havlíčkův Brod 4:1 / 2:1
   BK Havlíčkův Brod – HC Motor České Budějovice 0:2 / 0:3
   HC Tábor – BK Havlíčkův Brod 0:1 / 0:1
   VHK ROBE Vsetín – BK Havlíčkův Brod 2:0 / 0:1
so–ne 28. a 29. 8. turnaj v Českých Budějovicích:
   HC Motor České Budějovice – BK Havlíčkův Brod 2:7
   HC Zubr Přerov – BK Havlíčkův Brod 2:4
   Black Wings Linz – BK Havlíčkův Brod 3:5
   BK Havlíčkův Brod – HC Meteor Třemošná 6:5sn

Technika Hockey Brno

čt 29. 7. Technika Hockey Brno – BK Havlíčkův Brod 2:1
pá 6. 8. HK Mladí Draci Šumperk – Technika Hockey Brno 3:2
st 11. 8. Technika Hockey Brno – PSG Berani Zlín 5:3
pá 13. 8. HC Dukla Jihlava – Technika Hockey Brno 5:3 (Pospíšil, Görge, Netopil)
st 18. 8. Technika Hockey Brno – HC ZUBR Přerov 1:3
pá 20. 8. Technika Hockey Brno – HK Mladí Draci Šumperk 4:7
st 25. 8. HC ZUBR Přerov – Technika Hockey Brno 4:3p (Janovský 2, Apolenář)
pá 27. 8. HC Slavia Praha – Technika Hockey Brno 10:2 (Sladký, Langman)
pá 3. 9. PSG Berani Zlín – Technika Hockey Brno

HC Kobra Praha

st 11. 8. HC Meteor Třemošná – HC Kobra Praha 2:3
út 17. 8. HC Kobra Praha – PZ Kladno 3:4
st 18. 8. Piráti Chomutov – HC Kobra Praha 6:3 (Smrž, Štěpánek, Judiak)
po 23. 8. PZ Kladno – HC Kobra Praha
čt 26. 8. HC Kobra Praha – HC Meteor Třemošná 3:4
út 31. 8. HC Kobra Praha – Piráti Chomutov 0:9

Foto: Ronald Hansel, Juniorský hokej

Skupina Východ

HC Kometa Brno

st 28. 7. HK Mladí Draci Šumperk – HC Kometa Brno 1:5
út 3. 8. HC Kometa Brno – HC Oceláři Třinec 6:5
pá–ne 6.–8. 8. turnaj v Plzni:
   HC Kometa Brno – Bílí Tygři Liberec 6:5
   HC Škoda Plzeň – HC Kometa Brno 5:2
   HC Kometa Brno – Piráti Chomutov 3:1
   HC Kometa Brno – EC Red Bull Salcburk 2:6
   Eisbären Berlín – HC Kometa Brno 1:9
st 18. 8. HC Kometa Brno – HK Mladí Draci Šumperk 5:3
so–ne 21. a 22. 8. Zlín Cup:
   PSG Berani Zlín – HC Kometa Brno 2:3p
   HC Energie Karlovy Vary – HC Kometa Brno 4:1
   HC Kometa Brno – Mountfield HK 4:1
   Vienna Capitals – HC Kometa Brno 0:6
pá 27. 8. HC Kometa Brno – HC Olomouc 3:0 (Pavlík 2, Zduba)
út 31. 8. HC Kometa Brno – HC Dukla Jihlava 3:6

HC VÍTKOVICE RIDERA

út 3. 8. VHK ROBE Vsetín – HC VÍTKOVICE RIDERA 2:1
pá–ne 6.–8. 8. President Cup v Třinci:
   HC VÍTKOVICE RIDERA – HS Riga 2:9
   HC VÍTKOVICE RIDERA – HC Energie Karlovy Vary 5:3
   HK Dukla Trenčín – HC VÍTKOVICE RIDERA 6:3
   Malmö Redhawks – HC VÍTKOVICE RIDERA 3:6
   HC VÍTKOVICE RIDERA – HC Energie Karlovy Vary 4:3p

pá–ne 13.–15. 8. turnaj v Berlíně:
   HS Riga – HC VÍTKOVICE RIDERA 2:8
   Eisbären Berlín – HC VÍTKOVICE RIDERA 2:5
   Düsseldorfer EG – HC VÍTKOVICE RIDERA 2:4
   HC VÍTKOVICE RIDERA – Eisbären Berlín 5:4p
   HC VÍTKOVICE RIDERA – HS Riga 1:2p
pá–ne 20.–22. 8. Ostrava Hockey Cup:
   HC VÍTKOVICE RIDERA – Eisbären Berlín 6:1
   HC VÍTKOVICE RIDERA – Polsko U18 3:4sn
   HC VÍTKOVICE RIDERA – HC Oceláři Třinec 6:4
   Polsko U18 – HC VÍTKOVICE RIDERA 5:3
čt 26. 8. HC VÍTKOVICE RIDERA – VHK ROBE Vsetín

AZ Heimstaden Havířov

pá 30. 7. AZ Heimstaden Havířov – HC RT TORAX Poruba 2:6
čt 5. 8. HC Olomouc – AZ Heimstaden Havířov 6:0
po 9. 8. PSG Berani Zlín – AZ Heimstaden Havířov
út 17. 8. HC Oceláři Třinec – AZ Heimstaden Havířov 4:0
so–ne 21. a 22.  8. turnaj O pohár hejtmana v Pardubicích:
   Bílí Tygři Liberec – AZ Heimstaden Havířov 2:0
   AZ Heimstaden Havířov – HC Olomouc 1:4
   AZ Heimstaden Havířov – BK Mladá Boleslav 1:6
   HC Dynamo Pardubice – AZ Heimstaden Havířov 1:2
pá 27. 8. AZ Heimstaden Havířov – VHK ROBE Vsetín
po 30. 8. AZ Heimstaden Havířov – PSG Berani Zlín

HC Oceláři Třinec

st 28. 7. VHK ROBE Vsetín – HC Oceláři Třinec 1:7 (Urbánek 2, Gerych, Holinka, Volas, Masnica, Mikula)
pá 30. 7. HC Oceláři Třinec – VHK ROBE Vsetín 6:0 (Gerych 2, D. Buják, Urbánek, Masnica, Kubiesa)
út 3. 8. HC Kometa Brno – HC Oceláři Třinec 6:5 (Cedzo 3, Pohludka, Buják)
pá–ne 6.–8. 8. President Cup v Třinci:
   HC Oceláři Třinec – Malmö Redhawks 8:3
   HC Oceláři Třinec – HC Sparta Praha 6:3
   HK Poprad – HC Oceláři Třinec 2:9
   HC Oceláři Třinec – HK Dukla Trenčín 7:1
   HC Oceláři Třinec – HC Sparta Praha 5:4
út 17. 8. HC Oceláři Třinec – AZ Heimstaden Havířov 4:0 (Lipka 2, Urbánek, Pohludka)
pá–ne 20.–22. 8. Ostrava Hockey Cup:
   HC Oceláři Třinec – Polsko U18 1:5
   Eisbären Berlín – HC Oceláři Třinec 0:8
   HC VÍTKOVICE RIDERA – HC Oceláři Třinec 6:4
 
 HC Oceláři Třinec – Eisbären Berlín 5:3

PSG Berani Zlín

pá 23. 7. VHK ROBE Vsetín – PSG Berani Zlín 7:3
út 3. 8. PSG Berani Zlín – HC Olomouc 4:3 (Marek, Babulík, Kaláč, Klimek)
po 9. 8. PSG Berani Zlín – AZ Heimstaden Havířov
pá 11. 8. Technika Hockey Brno – PSG Berani Zlín 5:3
so–ne 21. a 22. 8. Zlín Cup:
   PSG Berani Zlín – HC Kometa Brno 2:3sn
   PSG Berani Zlín – Mountfield HK 0:1
   PSG Berani Zlín – Vienna Capitals 6:1
   PSG Berani Zlín – HC Energie Karlovy Vary 3:2
po 30. 8. AZ Heimstaden Havířov – PSG Berani Zlín
pá 3. 9. PSG Berani Zlín – Technika Hockey Brno

HC ZUBR Přerov

so 31. 7. HC ZUBR Přerov – HK Mladí Draci Šumperk 1:2 (Maurer, Seidenglanz)
so–ne 7. a 8. 8. turnaj v Přerově:
   HC ZUBR Přerov – HC RT TORAX Poruba 1:3 / 1:1 (prodl. 1:2)
   HC Hvězda Praha – HC ZUBR Přerov 0:1 / 0:1 (prodl. 0:1)
   HC Motor České Budějovice – HC ZUBR Přerov 1:1 / 1:0 (prodl. 1:0)
   HC ZUBR Přerov – HC Tábor 0:0 / 2:1 (náj. 0:1)
st 18. 8. Technika Hockey Brno – HC ZUBR Přerov 1:3
st 25. 8. HC ZUBR Přerov – Technika Hockey Brno 4:3p (Kuchta, Kolařík, Svoboda, Paska)
so–ne 28. a 29. 8. turnaj v Českých Budějovicích:
   HC ZUBR Přerov – BK Havlíčkův Brod 2:4
   HC Meteor Třemošná – HC ZUBR Přerov 2:7
   HC Motor České Budějovice – HC ZUBR Přerov 2:1
   Black Wings Linz – HC ZUBR Přerov 2:3
čt 2. 9. HK Mladí Draci Šumperk – HC ZUBR Přerov 3:3 (prodl. 2:0)

VHK ROBE Vsetín

pá 23. 7. VHK ROBE Vsetín – PSG Berani Zlín 7:3
st 28. 7. VHK ROBE Vsetín – HC Oceláři Třinec 1:7
pá 30. 7. HC Oceláři Třinec – VHK ROBE Vsetín 6:0
út 3. 8. VHK ROBE Vsetín – HC VÍTKOVICE RIDERA 2:1
čt 12. 8. VHK ROBE Vsetín – HK Mladí Draci Šumperk 6:7p
so–ne 21. a 22. 8. Memoriál Jaroslava Pitnera v Jihlavě:
   HC RT TORAX Poruba – VHK ROBE Vsetín 2:1 / 2:3
   HC Motor České Budějovice – VHK ROBE Vsetín 0:1 / 1:3
   VHK ROBE Vsetín – HC Tábor 4:1 / 2:4
   HC Dukla Jihlava – VHK ROBE Vsetín 8:0 / 3:1
   VHK ROBE Vsetín – BK Havlíčkův Brod 2:0 / 0:1
út 24. 8. HK Mladí Draci Šumperk – VHK ROBE Vsetín 3:1
čt 26. 8. HC VÍTKOVICE RIDERA – VHK ROBE Vsetín
pá 27. 8. AZ Heimstaden Havířov – VHK ROBE Vsetín

HC RT TORAX Poruba

pá 30. 7. AZ Heimstaden Havířov – HC RT TORAX Poruba 2:6 (Scześniak 2, Stasiuk, P. Sobol, Moravec, Kalužík)
so–ne 7. a 8. 8. turnaj v Přerově:
   HC ZUBR Přerov – HC RT TORAX Poruba 1:3 / 1:1 (prodl. 1:2)
   HC RT TORAX Poruba – HC Motor České Budějovice 1:1 / 2:1 (prodl. 1:0)
   HC Tábor – HC RT TORAX Poruba 2:0 / 2:2 (náj. 1:0)
   HC RT TORAX Poruba – HC Hvězda Praha 2:0 / 0:3 (prodl. 0:2)
čt 12. 8. HC Olomouc – HC RT TORAX Poruba 8:2 (Šrubar, Wardas)
so–ne 21. a 22. 8. Memoriál Jaroslava Pitnera v Jihlavě:
   HC RT TORAX Poruba – VHK ROBE Vsetín 2:1 / 2:3
   HC RT TORAX Poruba – BK Havlíčkův Brod 4:1 / 2:1
   HC RT TORAX Poruba – HC Dukla Jihlava 0:1 / 1:2
   HC Motor České Budějovice – HC RT TORAX Poruba 0:3 / 2:0
   HC RT TORAX Poruba – HC Tábor 3:2 / 0:1
čt 26. 8. HC RT TORAX Poruba – HK Mladí Draci Šumperk 2:1p (Moravec, Jeřábek)
st 27. 8. HK Mladí Draci Šumperk – HC RT TORAX Poruba 4:2

HK Mladí Draci Šumperk

st 28. 7. HK Mladí Draci Šumperk – HC Kometa Brno 1:5
pá 30. 7. HC Olomouc – HK Mladí Draci Šumperk 3:1 (Bařica)
so 31. 7. HC ZUBR Přerov – HK Mladí Draci Šumperk 1:2 (Maurer, Seidenglanz)
pá 6. 8. HK Mladí Draci Šumperk – Technika Hockey Brno 3:2
út 10. 8. HK Mladí Draci Šumperk – HC Olomouc 4:7
čt 12. 8. VHK ROBE Vsetín – HK Mladí Draci Šumperk 6:7p
st 18. 8. HC Kometa Brno – HK Mladí Draci Šumperk 5:3
pá 20. 8. Technika Hockey Brno – HK Mladí Draci Šumperk 4:7
út 24. 8. HK Mladí Draci Šumperk – VHK ROBE Vsetín 3:1
čt 26. 8. HC RT TORAX Poruba – HK Mladí Draci Šumperk 2:1p (Čunát)
st 27. 8. HK Mladí Draci Šumperk – HC RT TORAX Poruba 4:2
čt 2. 9. HK Mladí Draci Šumperk – HC ZUBR Přerov 3:3 (prodl. 2:0)

HC Olomouc

pá 30. 7. HC Olomouc – HK Mladí Draci Šumperk 3:1 (Golais, Vrána, Miškovský)
út 3. 8. PSG Berani Zlín – HC Olomouc 4:3 (Golais, Miškovský, Šulgan)
čt 5. 8. HC Olomouc – AZ Heimstaden Havířov 6:0 (Jeřábek, Golais, Galvas, Šenk, Dokoupil, Pastrnek)
út 10. 8. HK Mladí Draci Šumperk – HC Olomouc 4:7
čt 12. 8. HC Olomouc – HC RT TORAX Poruba 8:2 (Šulgan 3, Izák, Galvas, Najman, Miškovský, Bohatý)
so–ne 21. a 22.  8. turnaj O pohár hejtmana v Pardubicích:
   HC Olomouc – BK Mladá Boleslav 2:1sn
   AZ Heimstaden Havířov – HC Olomouc 1:4
   Bílí Tygři Liberec – HC Olomouc 3:1
   HC Olomouc – HC Dynamo Pardubice 2:5
pá 27. 8. HC Kometa Brno – HC Olomouc 3:0

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Ochrana osobních údajů | Sledování streamů | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports.cz, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@hokej.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz