Potvrzeno! Flek po konci v Karlových Varech posílí Kometu

Foto: Jan Beneš, Český hokej

31. května 2022, 11:42

Jan Šimek

Ráno jsme přinesli informaci o konci Jakuba Fleka v Karlových Varech s tím, že by měl posílit Kometu. Nyní se spekulace potvrdily, Flekův příchod už brněnský klub oficiálně potvrdil.

„Bavili jsme se s Martinem Pešoutem, který mi oznámil, že odchází do Brna a nastínil situaci, že by o mě Libor Zábranský v klubu stál. Jak už jsem ale někde v médiích říkal, priorita byla zahraničí. To mi ale nakonec nevyšlo a domluvili jsme se v Brně na spolupráci,“ hlásí na webu Komety její čerstvá posila.

„S Liborem jsme si sedli už dávno před mistrovstvím světa, všechno probrali a na angažmá se moc těším. Fanoušci jsou v Brně výborní, těším se až budeme vyhrávat zápasy a po nich si společně zařveme,“ těší se Jakub Flek.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený HC Kometa Brno (@hckometa)

V nejvyšší soutěži dosud nastupoval pouze za Karlovy Vary. V jejich dresu si vyzkoušel i první ligu. Celkem za Energii sehrál devět sezon, během kterých naskočil do 367 utkání s bilancí 121 vstřelených branek a 118 asistencí.

Teď mění dres. „Bude to velká změna, ale nemělo by to být nic, čeho bych se měl obávat. Město trošku znám, stejně tak několik kluků v kabině. Myslím, že by to mělo být všechno v pohodě. Věřím, že nová sezona bude co nejúspěšnější,“ hlásí Flek.

Ten do Brna přichází coby čerstvý bronzový medailista z nedávného světového šampionátu. „Jsem ještě na hotelu v Praze a popravdě vydýchávám pondělní večírek. Oslavy byly náročné, ale moc jsem si je užil. Začíná mi dovolená, sezona byla dlouhá a už si potřebuju odpočinout,“ přiznává.

Aktuální soupiska Komety

Brankáři:
Matej Tomek, Marek Čiliak, Michal Schnattinger

Obránci:
Marek Ďaloga, Patrik Fajmon, Michal Gulaši, Rhett Holland, Radek Kučeřík, Jan Sedláček, Jan Mlčák, Tomáš Kundrátek.

Útočníci:
Andrej Kollár, Petr Kratochvíl, Michal Krištof, Jakub Malý, Erik Meluzín, Ivo Sedláček, Luboš Horký, Vojtěch Střondala, Jan Süss, Eduard Šalé, Tomáš Vincour, Martin Zaťovič, Adam Zbořil, Radek Koblížek, Petr Holík, Jan Dufek, Jakub Flek.

Realizační tým:
Trenér: Martin Pešout
Asistent: Jiří Horáček
Trenér brankářů: Jan Švaříček
Kondiční trenér: Martin Iterský
Vedoucí mužstva: Ota Železný

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Ochrana osobních údajů | Sledování streamů | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports.cz, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@hokej.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz